Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 22 Feb 2006, 16:21 
Senior

Citat:
Fetelor, eu voi face nunta in aer liber, si slujba religioasa tot la fel. In loc de voal voi avea o coronita de flori naturale pe cap. inca nu m-am hotarat ce flori, voi vedea ...

super frumos.(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 18:31 
Diva

Citat:
Fetelor, eu voi face nunta in aer liber, si slujba religioasa tot la fel. In loc de voal voi avea o coronita de flori naturale pe cap. inca nu m-am hotarat ce flori, voi vedea ...

Va fi exact ca la americaniii aia new age...dragutz...:cool::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 00:24 
Diva

Citat:
Nici eu nu folosesc decat foarte rar dar acum trebuie sa ne punem putin fond de ten si pudra ca altfel ne luceste fata la camera.

Si daca tenul nu este obisnuit cu fond de ten si da "reactii adverse"??? Decat bubite pe toata fata mai bine nu folosesc si am si un ten mai uscat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 01:50 
Diva

Citat:
apropo de voal..eu vreau sa port doar ca la coafura care o vreau eu nu stiu cum o sa mearga...oricum imi dau voalul jos si conform traditiei o sa fie pus la o fata necasatorita(ca "fata mare" mai greu gasesti cum cere traditia)...nu vreau sa stau pe tot parcursul nuntii cu el..

Mie mi-a placut cum imi statea cu voal asa ca nu cred ca o sa-l dau jos, mai ales ca va fi singura data cand il voi purta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 02:25 
Veteran

Citat:
Si daca tenul nu este obisnuit cu fond de ten si da "reactii adverse"??? Decat bubite pe toata fata mai bine nu folosesc si am si un ten mai uscat.

ai incercat anumite creme?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 14:19 
Diva

Citat:

Pai de-asta zic ca trebuie sa incerci din timp.
Pe bune ca iti trebuie un pic de fond de ten si pudra. Si in poze iesi mai bine, o sa vezi:wok:

noutati..........am vazut reclama a apoarut la maxfactor ...un fon de ten 2in1...intai dai pe fata sa acopere imperfectiunile apoi dai cu a doua parte pentru a da culoare si a matifia tenul!! e ca sherridan's -ul :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 14:24 
Diva

Citat:

Am vazut si eu reclama da nu poti sa te bazezi pe reclama:-`

eu zic ca poti incerca .....un tester in magazin...te duci vb cu tipele de acolo ...le zici ca vrei sa vezi ce stie sa faca ...bla bla...si daca nu esti multumita.......pa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 15:04 
Veteran

si eu o sa am voal ca imi place dar ati vazut pe undeva in drumurile voastre voal mai scurt(sa nu treaca de mijlocul spatelui) parca zic eu ca unul lung acopera prea mult din spate ce e drept trebuie sa mai probez poate imi schimb parerea :((.
si inca ceva stiu ca trebuie asortat la rochie dar nu ma decid intre cele care au margine brodata si cele simple imi plac ambele....voua cum vi se par?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 15:11 
Veteran

Citat:

Stii ce cred? Ca ar trebui sa intrebi chiar acolo de unde iei rochia. Poate au ce iti doresti, sau au atelier si ti-l faci asa cum vrei1:flowers:

super idee fetele de la atelier sunt super am luat rochita de la targ si la ele(la aceeasi casa)am pus bretelute ca asa mi-a placut mie si e o idee f buna sa fac un voal mai scurt la ele! :rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 15:21 
Veteran

Citat:
exact asa vreau si eu...si parul cum il faci? si cum prinzi voalul, sa arate bine si cand e pe fata si dupa...?

malinka, eu as vrea ca parul s afie ceva de genul asta:
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1
sau
https://www.ghidulmiresei.ro/gallery.php ... -1&open=-1

acum..mai ramane sa gasesc "kestia" asta din fata...care nu'sh ce naiba e..diadema./coronitza...maslina...nu stiu...:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]