Deci pana la urma a adus cineva vorba si despre EI, sotii nostri. Din ce am citit pana acum am aflat ca eu sunt singura mireasa-mamica, asa ca de problema bebeului am scapat deocamdata. Cat priveste costumul am fost de acord demult ca va fi de culoare deschisa, nu a trebuit sa ne convingem unul pe altul. Roberto a fost de acord inca dinainte de nunta, cand eram prieteni, ca un mire trebuie sa fie imbracat intr-un costum deschis la culoare.Acum, un motiv in plus: il imbracam pe Robert (baietelul nostru) ca pe tati. Am scapat, zic eu, si de problema manecii de la camasa. nunta noastra e in mai si nu prea sunt calduri sufocante sau frig.

. Cum e problema cu maneca pe caldura, asa aveam si eu o nedumerire: pusesem nunta pe 18 febr, iar sotul meu a plecat din tara. Bine ca schimbasem data. Oricum sambata, 18 febr, a fost chiar cald. Fiind iarna, mera teama sa nu fie cine stie ce vreme si chiar ma gandeam daca mai fusese vreodata o mireasa cu cizme. Ma gandeam cum o sa cer la magazin cizme de mireasa...

Deci pana acum am scapat de ceva probleme. A! Mai e una: am scos deja actele si el a avut un costum gri inchis, cu o camasa asortata si cravata cu dungi gri metalizat...care deschidea tot costumul. Si a aratat f. bine. El nu se prea imbraca in costum de cand a mai slabit. Inainte mergea regulat la sala si era mai solid desi conformatia lui e mai subtirel si inalt... E suparat ca nu mai sta costumul pe el cum statea inainte. Si arata asa de bine in costum. Cine ce-o zice, tot al meu e mai frumos...

:heart:. Si e atat de calm... Mereu a fost asa... F calculat si cu capul pe umeri, nu ca mine, ametita si panicata...De parca e un capat de lume...Din orice ma agit...Asa ca, nu-l bateti acum la cap. Aveti toata viata sa o faceti...

. lasati-l sa se bucure si el de ultimele clipe de liniste. Ca dupa aia...:rolleyes::gun: Si totusi

triumfa. Si e dulce impacarea...

:love::wok: Distractie placuta la nunta si sa iasa asa cum vreti voi. Voiam sa va urez sa nu va stresati, dar sunt cea mai putin in masura sa o fac. Roberto al meu e indicat sa o faca... Iar micul Robert nu are nici o treaba... El e printul iar eu sunt 'printesa' lui. Asa zice el!:heart: Este asa de scump ca-mi vine sa-l mananc. poate imi spune si mie cineva, desi nu cred ca v-a interesat, unde pot gasi costum si pentru el (4 ani, dar arata de 5). Pls. Poate ati auzit pe undeva. Acum am o problema in plus fata de voi. Dar nu-mi pot lasa 'printul'. Si asa, ne-a auzit vorbind despre casatorie, si mi-a zis ca parca eu eram casatorita cu el... Tot ce gaseste rotund, ce seamana a inel, isi pune pe deget si zice ca e casatorit cu mine... Vorba lui Roberto: 'parca vezi ca ne face vreo figura la biserica...

. E un scump! Are niste ochisori negri-negri, si o gurita de-ti vine sa o mananci...Nu stiu cum si unde as putea sa pun niste poze in care sa-l vedeti si pe el. Si unde as vrea sa atasez si pozele de la nunta, bineinteles...