Citat:
hello!
mai fetelor nu stiu daca e de la caldura sau de la stresul dinaintea nuntii.....dar si eu imi pun semne de intrebare legate de nunta....
desi suntem de 7 ani impreuna imi pun intrebari de genul...ne potrivim? putem sta impreuna o viata? avem incredere deplina unul in celalalt? ne cunoastem suficient de bine? asta vrem cu adevarat? putem sa facem fata la toate si la tot?
nu stiu...poate sunt eu intr-o pasa ciudata....ca totusi sunt momente in care toate intrebarile de mai sus mi se par de-a dreptul nesemnificative si ridicole....
Nu sunt multe foste miresici care sa recunoasca ca si-au pus la fel de multe intrebari inainte de nunta! acum depinde si de gradul de stres si de capacitatea fiecareia de a face fata momentelor dinainte de nunta! dar stiti ceva?! dupa nunta, nimic din indoiala nu o sa ramana! eu am o alta premisa de viata: daca e sa mearga, o sa mearga, daca nu, asta e viata! e frumos ca sa fie asa , ca in juraminte, pentru toata viata, dar nimic si nimeni nu ofera o garantie in acest sens! consider ca este important ca in viata sa treci si prin acest moment al nuntii! daca se intamplasa fie si "pentru totdeauna!" super ok, daca nu, de ce sa va puneti atatea intrebari cand cel mai simplu e sa lasati sa curga totul de la sine?!? nu spun ca destinul ar fi scris , batut in cuie, totul predestinat sau mai stiu eu cum, dar poate ar trebui sa ne punem mai putine intrebari in privinta a ceea ce se v-a intampla in viitor ca sa nu ne scape din priviri prezentul, ca tot gandindu-ne la viitor, scapam esenta momentului prezent si ...iata asa se duce si viata noastra!