Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce atributii are domnisoara de onoare?
MesajScris: 27 Feb 2006, 15:00 
Diva

Citat:

:ok: Si eu tot la mana le pun:ok:

Eu zic sa le intrebam si pe ele ...sa vedem ce vor si abia dupa aia le luam fie corsaje ..fie mini buchetele de flori naturale!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:21 
Diva

Citat:

Eu nu le mai intreb, ca o sa aiba prea multe de facut, sa mai duca si grija buchetului. Asa, isi vad de treaba si se si vede ca-s don'soare de onoare. Si le si pastreaza dupa nunta.
Le mai reciclam:D

si cred ca iesim si mai ieftin cu corsajele, nu? dar se pot face si din flori naturale?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 20:40 
Diva

Citat:

Da, se poate, dar eu cred ca-s mai comode pentru ele unele artificiale. Pe cuvant, eu am vazut unele.....superbe nici nu ziceai ca-s artificiale. Erau din trandafirasi roz, pareau naturali. Eu de acolo o sa iau. La toate la fel, nu?

pai domnisoarele mele sunt cele 2 surori ale mele...eu le cumpar rochiile...si o sa fie imbracate la fel...in rochii roz....inca n-am vazut nici un model de chestii pt mana...daca zici ca sunt frumoase...poate ca merge...

se imbraca fetele tale la fel? ca stiu ca tu ai mai multe....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 19:00 
Diva

D-ra mea de onoare a scos o perla week-endul asta...si m-am tavalit de ras...ca cica ea vrea sa aiba o rochie neagra la nunta.....huh::...ehhh.....mai ziceti si voi ceva!!:p:p:p:p mai bine se duce la inmormantare!!:-`:huh::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 19:10 
Diva

Citat:
D-ra mea de onoare a scos o perla week-endul asta...si m-am tavalit de ras...ca cica ea vrea sa aiba o rochie neagra la nunta.....huh::...ehhh.....mai ziceti si voi ceva!!:p:p:p:p mai bine se duce la inmormantare!!:-`:huh::unsure:

cate domnisoare ai si cum o sa se imbrace? la fel sau nu?
rochiile negre sunt foarte elegante si sexi..dar,nu, nu merge pentru o domnisoara de onoare...eu am fost domnisoara la nunta lui frate-miu si mi-am luat rochie albastra (am pus o poza) desi prima optiune a fost varianta neagra a aceleiasi rochii...mi-am dat si eu seama ca nu era ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 19:16 
Diva

Citat:

Eu le-am spus tuturor prietenelor (si celor care nu sunt domnisoare de onoare) ca nu le primesc imbracate in negru.
In negru o sa vina doamnele alea......doamne.
Ele sa vina color:mellow::mellow::mellow:

e ca la televizoare : alb-negru si color:)) ......o sa stau si eu pe capul ei ...si-i bag mintile in cap..ca nu e in doliu.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 00:08 
Diva

Citat:
ale mele 3 don'shoare de onoare au cazut de acord sa poate toate aceasi culoare la rochie, dar modele diferite in functie de preferinte si posibilitati finaciare :lol:
in privinta florilor, vor avea cate un mic buchetel legat de mana, este mai practic.:ok:

si eu le-am intrebat pe surorile mele si ele prefera buchetele de flori si nu chestii dintr-alea de legat la mana...chiar daca, intr-adevar, sunt mai practice...o sa fac cum vor ele...macar au fost de acord sa poarte rochii la fel...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 12:53 
Diva

cand am fost acum doua zile sa-mi cumpar rochita de mireasa am fost cu domnisoara de onoare,adica sora viitorului sot ce e drept i-a placut. inafara de a imbraca mireasa,de a pune flori in piept ce alte atributii mai are domnisoara de onoare? ma va ajuta sa ma machiez sau cum? (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 12:57 
Diva

Citat:
cand am fost acum doua zile sa-mi cumpar rochita de mireasa am fost cu domnisoara de onoare,adica sora viitorului sot ce e drept i-a placut. inafara de a imbraca mireasa,de a pune flori in piept ce alte atributii mai are domnisoara de onoare? ma va ajuta sa ma machiez sau cum? (X)

citeste subiectul asta mai la inceput, s-a mai discutat cate ceva in legatura cu ce au de facut domnisoarele...si, cred, ca depinde de fiecare in parte, ce sarcini le dai...nu-i nimic batut in cuie...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]