Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 02:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 11 Apr 2008, 19:02 
Diva

Multa sanatate puiutului de om! Si felicitari parintilor.... Sa nu-ti para rau ca nu e fetita... Fetita ta o sa aiba un frate mai mare care sa aiba grija de ea si dintre prietenii caruia sa-si aleaga iubitul! :D:nwink:
Semnat: adevarata urmasa a mamei omida...:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2008, 19:39 
Diva

Citat:
Multa sanatate puiutului de om! Si felicitari parintilor.... Sa nu-ti para rau ca nu e fetita... Fetita ta o sa aiba un frate mai mare care sa aiba grija de ea si dintre prietenii caruia sa-si aleaga iubitul! :D:nwink:

mie ce imi prezici mama omida?crezi ca o sa fac bebe pana la 30 de ani?:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 02:26 
Veteran

Citat:

mie ce imi prezici mama omida?crezi ca o sa fac bebe pana la 30 de ani?:nlol::nlol::nlol:

:nblink:buna
am revenit si eu pe aici , in sfarsit

felicitari ayrun!
laura asteptam si de la tine cat de curand vesti!:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 12:27 
Diva

Citat:

multumesc fetelor, coradyne binenteles ca nu-mi pare rau ca este baiat, Doamne Fereste nu conteaza, sa se nasca sanatos asta este important . cat despre nume... unul va fi alexandru pt ca asa il cheama pe tata si pe bunicul lui Silviu, avem noi un fix cu acest lucru iar al doilea nume inca nu este stabilit , habar n-am. Va pup si multumesc , intram mai repede pe ghid , dar ne-a cazut netu si ieri am iesit sa sarbatorim, ca de cand am aflat ca este baietel Silviu al meu e asa emotionat de zici ca e drogat :nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 12:48 
Diva

Citat:

multumesc fetelor, coradyne binenteles ca nu-mi pare rau ca este baiat, Doamne Fereste nu conteaza, sa se nasca sanatos asta este important . cat despre nume... unul va fi alexandru pt ca asa il cheama pe tata si pe bunicul lui Silviu, avem noi un fix cu acest lucru iar al doilea nume inca nu este stabilit , habar n-am. Va pup si multumesc , intram mai repede pe ghid , dar ne-a cazut netu si ieri am iesit sa sarbatorim, ca de cand am aflat ca este baietel Silviu al meu e asa emotionat de zici ca e drogat :nlol::nlol::nlol:

buna dimineata, fetelor! eu am venit acsa si am gasit o mare dezordine...sotul meu s-a apucat de renovat ap...schimbam usi punem gresie...etc si e asa un praf prin casa cah...si e abia inceputul. azi avem oameni la lucru care ne schimba o parte din usi, apoi pe altcineva care ne va taia niste tevi prin baie si apoi zi de cumparaturi si pe seara trebuie sa ajungem si la cumnatica mea ca e ziua ei azi...deci munca si distractie:nwink:
sa aveti un week-end placut! pupic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 18:08 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor! eu am venit acsa si am gasit o mare dezordine...sotul meu s-a apucat de renovat ap...schimbam usi punem gresie...etc si e asa un praf prin casa cah...si e abia inceputul. azi avem oameni la lucru care ne schimba o parte din usi, apoi pe altcineva care ne va taia niste tevi prin baie si apoi zi de cumparaturi si pe seara trebuie sa ajungem si la cumnatica mea ca e ziua ei azi...deci munca si distractie:nwink:
sa aveti un week-end placut! pupic!

spor la treburi roxana si sa mai intri din cand in cand si pe ghid sa ne mai povestesti ce se intampla in suceava :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 18:48 
Diva

Citat:

spor la treburi roxana si sa mai intri din cand in cand si pe ghid sa ne mai povestesti ce se intampla in suceava :)

ms, Daria!
am sa mai intru sa ma plang de mizeria din casa, de munca de la serv, de luni voi lucra in crf suceava pt 2 sapt...am sa va impart si voua necazurile mele...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 21:37 
Diva

Citat:

poze cu bebeul tau cand vedem?

vin si poze in curand :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2008, 23:19 
Veteran

Citat:

vin si poze in curand :nwink:

Yupiiii! E baietel! Told you! Tr sa dai un suc:lol::lol::lol:
Sa fie sanatos si frumos, frumos ca tine!Pune si poze cu burtica sa vedem ce mamica frumoasa esti!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 01:16 
Diva

Citat:

ms, Daria!
am sa mai intru sa ma plang de mizeria din casa, de munca de la serv, de luni voi lucra in crf suceava pt 2 sapt...am sa va impart si voua necazurile mele...:D

sper sa nu ai probleme mari..ci rezolvabile si usoare. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 02:35 
Diva

Citat:

sper sa nu ai probleme mari..ci rezolvabile si usoare. :nwink:

buna seara , fetelor cochetelor.ce faceti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 11:59 
Diva

Citat:

buna seara , fetelor cochetelor.ce faceti?

neata, fetelor cucuietelor!:D
ieri am avut o zi plina de praf, demolari...azi avem una plin a de drumuri...la tara, la cumparaturi (pt ca ieri nu am mai reusit) si la cumnata mea (nici la ea nu am mai ajuns) si daca ne ramane si timp o intalnire cu nasii.
va pup si sa aveti o dum frumoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 13:13 
Diva

Citat:

neata, fetelor cucuietelor!:D
ieri am avut o zi plina de praf, demolari...azi avem una plin a de drumuri...la tara, la cumparaturi (pt ca ieri nu am mai reusit) si la cumnata mea (nici la ea nu am mai ajuns) si daca ne ramane si timp o intalnire cu nasii.
va pup si sa aveti o dum frumoasa!
aha!ieri treaba si azi distractie!:nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 14:39 
Diva

Citat:
aha!ieri treaba si azi distractie!:nparty:

da, cam asa ceva. ieri trebuia sa fie si una si alta dar pt ca au intervenit unele chestii neprevazute am amanat distractia pe azi:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 15:53 
Diva

Citat:

da, cam asa ceva. ieri trebuia sa fie si una si alta dar pt ca au intervenit unele chestii neprevazute am amanat distractia pe azi:D

foarte bine, roxana.era culmea sa lucrezi duminica.azi e zi de odihna si distractie....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 15:58 
Diva

Citat:

foarte bine, roxana.era culmea sa lucrezi duminica.azi e zi de odihna si distractie....

buna dimineata fetelor

ce face toata lumea?

laura, o intrebare - adica si celelalte care au fost mirese - o agenda pt fix ziua nuntii stie cineva? adica ce trebuie sa fac, la ce ora, ce sa am la mine, chestii din astea

ca ia uitati-va la metrul meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 16:22 
Diva

Citat:

buna dimineata fetelor

ce face toata lumea?

laura, o intrebare - adica si celelalte care au fost mirese - o agenda pt fix ziua nuntii stie cineva? adica ce trebuie sa fac, la ce ora, ce sa am la mine, chestii din astea

ca ia uitati-va la metrul meu

iti pot spune cum am facut eu.
Eram casatorita civil asa ca nu am facut decat cununia religioasa si petreecerea care a fost de zi(a inceput la ora 14.00)
La ora 7.30 am fost programata la cosmetica, unde am terminat pe la 8.30.
Am ajuns acasa pe la 8.45 si mi-am facut parul.Am terminat pe la 10, cand am inceput sa ma imbrac.La 11.10 au ajuns mirele cu nasii la mine si la 12 am fost la biserica.Pe la 13 am terminat cu biserica....si am facut vreo ora si ceva poze.Am ajuns la restaurant pe la 14.15 si am stat vreo 30 de min in camera la hotel.Pe la14.45 a inceput petrecerea.....si a tinut pana la 4 dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 18:49 
Diva

am gasit intr-un "jurnal"de la o revista ce trebuie sa ai la tine:ace de siguranta,de cusut,aspirina,ciorapi,clame,deodorant,fixativ,foarfece,guma de mestecat,lac de unghii,penseta,oglinda,super glue,servetele,tampoane,trusa de machiaj.am copiat de acolo tot dar sunt unele carora nu le gasesc folosul.acum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2008, 22:01 
Diva

Citat:
am gasit intr-un "jurnal"de la o revista ce trebuie sa ai la tine:ace de siguranta,de cusut,aspirina,ciorapi,clame,deodorant,fixativ,foarfece,guma de mestecat,lac de unghii,penseta,oglinda,super glue,servetele,tampoane,trusa de machiaj.am copiat de acolo tot dar sunt unele carora nu le gasesc folosul.acum...

Cristina, tu in ziua respectiva nu prea tre sa te ocupi de nimic, lasa-i pe ceilalti sa faca ce trebuie, tu tre sa fii relaxata, eu sincer in ziua nuntii m-am trezit pe la 10, am baut o cafea , am tzopait de m-au luat dracii, a venit coafeza si machioza , m-au aranjat, apoi m-au imbracat fetele si mi-am asteptat printul. Cat despre ce sa iei la tine, eu am avut in saculetul meu bani, un parfumel, ac de sigurantza si cam atat, nu mai tin minte altceva, nici nu ai ce sa faci cu altceva, oricum s-a ocupat mama sa-mi mai ia un ruj, un fard de obraz asa pt retusat, in rest nimic deosebit. Succes!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2008, 00:19 
Diva

buna seara fetelor, cam liniste pe aici, bate vantul !!!:D V-am pus 2 poze la galerie-poze diverse, in curand o sa bun si cu bebe, nu prea am avut timp, am fost mai mult plecati in vizite. Va pup!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]