Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 68  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 8
MesajScris: 09 Iun 2011, 09:28 
Diva

mariko scrie:

La 1.70 ,51 de kg nu mi se par asa putine,sunt in bareme.Erau mult 55Kg.In plus,nu vreau sa iau in astea 6 luni mai mult de 6-7 kg,la fel am facut si cu prima sarcina,iar fiu-meu e deja baiat mare la 6 ani,care n-a avut de la nastere nici un fel de probleme...Bebelina creste,iar eu compensez kg ei cu gimnastica,asa ca mentin un echilibru.Intotdeauna am pus accent pe alimentatie si sport, si...nu fumez :flowers: .Depinde si de metabolism,de sarcina.Asa cum am spus,m-am referit la cele perfect sanatoase in sarcina care ajung la complicatii din cauza lor.La o sarcina cu probleme,tot ce conteaza e sa ajungi cu bine la sfarsit

Alina, pana la urma fiecare se ingrasa cat vrea si cat poate in sarcina.Banuiesc ca esti suficient de matura sa faci ce e mai bine pt tine si pt copilul tau.
Pana la urma noi doar ne dam cu parerea aici , dar tu evident ca faci cum vrei.Si eu stiu ca in jur de 10 kg sunt permise in sarcina.Nu cred ca ii stres daca sunt mai putine...dar tot ce te sfatuiesc eu e sa nu faci o ambitie prosteasca sa depui cat mai putin in sarcina.Cel mai bine e sa fie un echilibru si sa depui cat trebuie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 14:56 
Diva

mariko scrie:
La 1.70 ,51 de kg nu mi se par asa putine,sunt in bareme.Erau mult 55Kg.In plus,nu vreau sa iau in astea 6 luni mai mult de 6-7 kg,la fel am facut si cu prima sarcina,iar fiu-meu e deja baiat mare la 6 ani,care n-a avut de la nastere nici un fel de probleme...Bebelina creste,iar eu compensez kg ei cu gimnastica,asa ca mentin un echilibru.Intotdeauna am pus accent pe alimentatie si sport, si...nu fumez :flowers: .Depinde si de metabolism,de sarcina.Asa cum am spus,m-am referit la cele perfect sanatoase in sarcina care ajung la complicatii din cauza lor.La o sarcina cu probleme,tot ce conteaza e sa ajungi cu bine la sfarsit

in primul rand calculand BMI esti underweight...ceea ce nu ii ok sa mai slabesti si mai mult...dar asta e alta chestie si e problema ta si decizia ta referitor la tine si la copilul tau...

pe mine ce ma deranjeaza in ceea ce zici tu si o iau ca pe o chestie personala avand in vedere ca si eu sunt insarcinata, ii cum spui tu ca...."cele perfect sanatoare care ajung la complicatii din cauza lor"...adica ce vrei sa spui? tu intelegi chestia ca nu ai intotdeauana control asupra a cat te ingrasi??? poti sa ai grija ce mananci cat vrei...si sincera sa fiu, chiar daca nu am avut probleme nici cu sarcina cealalta, nici cu asta, dr nu mi-a recomandat sa fac sport extrem cum sustii tu ca faci...nu recomanda la nici o femeie gravida sport cum faceau inainte de sarcina...in moderatie da....ceea ce fac...si pt asta tot nu am control cum ma ingras si cum pun pe mine...dar
se pare ca eu nu sunt norocoasa ca tine....

doar pt ca esti una dintre putinele care sunt norocoase sa nu puna pe ele in sarcina, aia nu inseamna ca trebuie sa judeci pe restul care nu sunt ca tine...chiar daca nu avem probleme cu sarcina sau alte complicatii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 15:38 
Diva

Bamba scrie:

in primul rand calculand BMI esti underweight...ceea ce nu ii ok sa mai slabesti si mai mult...dar asta e alta chestie si e problema ta si decizia ta referitor la tine si la copilul tau...

pe mine ce ma deranjeaza in ceea ce zici tu si o iau ca pe o chestie personala avand in vedere ca si eu sunt insarcinata, ii cum spui tu ca...."cele perfect sanatoare care ajung la complicatii din cauza lor"...adica ce vrei sa spui? tu intelegi chestia ca nu ai intotdeauana control asupra a cat te ingrasi??? poti sa ai grija ce mananci cat vrei...si sincera sa fiu, chiar daca nu am avut probleme nici cu sarcina cealalta, nici cu asta, dr nu mi-a recomandat sa fac sport extrem cum sustii tu ca faci...nu recomanda la nici o femeie gravida sport cum faceau inainte de sarcina...in moderatie da....ceea ce fac...si pt asta tot nu am control cum ma ingras si cum pun pe mine...dar
se pare ca eu nu sunt norocoasa ca tine....

doar pt ca esti una dintre putinele care sunt norocoase sa nu puna pe ele in sarcina, aia nu inseamna ca trebuie sa judeci pe restul care nu sunt ca tine...chiar daca nu avem probleme cu sarcina sau alte complicatii...

Si eu zic ca sunt putine 51 de kg la 1,70.Eu cand aveam 49-52 eram ca un schelet ambulant la aceeasi inaltime.Dar si aici e chestie de gusturi.La momentul acela, vreo 3 ani cand eram studenta si mieimi placea sa se vada toate oasele.Dar acum imi place la 59-60 si prefer sa am forme.Oricum, mai am putin de slabit si pana la 59.
Si....la fel ca si Gabi si eu zic ca doctorul nu mi-a recomandat sa fac sport in exces.Miscare da, si am lucrat pana in ziua in care am nascut si am facut o gramada de km pe jos.Si pe mine m-a certat medicul cand am depasit 15 km si mi-a spus ca limita la inaltimea mea este 12.Ce e mai mult de 12 , este grasime si nu ma ajuta nici pe mine nici pe copil.Dar....repet e alegerea fiecaruia ce face in sarcina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 16:17 
Diva

fiecare face cum vrea si ce vrea...ii libertatea fiecareia...dar nu generaliza la alte femei si judeca...atata tot m-a deranjat pe mine :(

pt mine chestia cu greutatea ii un subiect sensibil tare...si numai ieri eram iritata cand m-am pus pe cantar (ca de obicei in fiecare dimineata) si il observ cum se duce, incet dar sigur, tot mai sus...eu cu maica-mea am ajuns sa nu mai vorbesc de aproape 2 luni cand s-a apucat sa imi spuna la 5 sapt ca ce grasa arat...asa ca va dati seama ce sensibil ii pt mine :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 17:01 
Diva

Bamba scrie:
fiecare face cum vrea si ce vrea...ii libertatea fiecareia...dar nu generaliza la alte femei si judeca...atata tot m-a deranjat pe mine :(

pt mine chestia cu greutatea ii un subiect sensibil tare...si numai ieri eram iritata cand m-am pus pe cantar (ca de obicei in fiecare dimineata) si il observ cum se duce, incet dar sigur, tot mai sus...eu cu maica-mea am ajuns sa nu mai vorbesc de aproape 2 luni cand s-a apucat sa imi spuna la 5 sapt ca ce grasa arat...asa ca va dati seama ce sensibil ii pt mine :(

hai mai....sanatosi sa fim...:))
Eu v-am povestit cand eram gravida ca soacra-mea ma intampina in loc de buna ziua :"Ce grasa esti!"cand eram insarcinata.Si dupa un timp a inceput si socrul meu la fel.Pana m-am enervat intr-o zi si le-am spus ca sunt, dar mie imi trece in cateva luni.Lor nu... :-S

Chiar nu tb sa te stresezi , Gabi.Kg le dai jos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 17:08 
Diva

sper ca o sa le dau Laura...cum am dat 18 jos dupa Alexia si am fost mai slaba decat inainte sa raman insarcinata, sper ca o sa am aceeasi vointa si de data asta...

numai zic asa...nu are dreptul nimeni sa judece alte femei...putem face judecati numai in ceea ce ne priveste pe noi...atata tot :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 17:31 
Moderator Ghidul Miresei

Fetelor, stiu ca eu nu am nici o legatura cu acest subiect...dar si eu cred acest lucru ca si voi :)
Va pun o poza cu mine la 50 kg la cei 1,64 ai mei (cum aratam) ....si multe persoane imi spuneau ca sunt slaba.
Asa ca, la 1,70 si la kg care le aveam atunci cred ca as fi aratat si mai slaba, dar sa fiu si insarcinata si sa arat asa.

Eu sincer ma simt bine undeva la 54-55 kg (neinsarcinata fiind), dar conteaza foarte mult si cum se depun si in ce locuri se depun aceste kg, si cat de grele iti sunt oasele.

Fişiere ataşate:
HPIM1244.JPG
HPIM1244.JPG [ 1.66 MiB | Vizualizat de 8546 ori ]

MesajScris: 09 Iun 2011, 17:38 
Diva

tu Carla esti o dragalasa :)

ai dreptate..conteaza f mult unde se depun si cat cantaresc oasele...fiecare trebuie sa ne simtim bine in propria piele..in rest nu conteaza nimic...

eu la 35 de ani, cu un copil si maritata de 10 ani cu un sot care ma iubeste, ma simt bine la 1.68 cu un 60-62 de kg...is marimea 2-4 la haine si sunt mai mult decat ok :) si acum la 14 sapt sunt inca in hainele mele, nu in alea marimea 2 dar in alea 4 inca sunt...asa ca iar sunt multumita :)

sanatate tuturor ca aia ii importanta! si bebei sanatosi si frumosi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 17:51 
Diva

eu am 1.70 in inaltime si pana prin clasa a 12a am avut 49 kg si eram slaba de mi se vedeau oasele. Eu m-am simtit foarte bine pe la 55-56 kg, dar ma simt foarte bine si la cele 63 kg pe care le am acum si pe care le-am avut inainte de sarcina. Mai vreau sa slabesc sa ajung la 60, nu mai putin ca m-as simti sfrijita. Acum, fiecare cum se simte bine in piela si greutatea lui.

Eu in sarcina nu am facut decat plimbari si usoara gimnastica in primele luni. Mie nu mi-a permis lucratul in ture sa fac mai multa miscare, iar apoi nu am avut voie sa merg mai mult de 10-15 minute pe zi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 17:57 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
tu Carla esti o dragalasa :)

ai dreptate..conteaza f mult unde se depun si cat cantaresc oasele...fiecare trebuie sa ne simtim bine in propria piele..in rest nu conteaza nimic...

eu la 35 de ani, cu un copil si maritata de 10 ani cu un sot care ma iubeste, ma simt bine la 1.68 cu un 60-62 de kg...is marimea 2-4 la haine si sunt mai mult decat ok :) si acum la 14 sapt sunt inca in hainele mele, nu in alea marimea 2 dar in alea 4 inca sunt...asa ca iar sunt multumita :)

sanatate tuturor ca aia ii importanta! si bebei sanatosi si frumosi!

Asa este, trebuie sa te simti bine in pielea ta oricum ai fi iar bebelul sa fie sanatos ca asta e cel mai important, ce este dupa sarcina deja sunt detalii, fiecare face cat si cum considera ca este mai bine pentru el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 18:47 
Diva

buna fetelor!! gata, m-am intors si eu din scurta vacanta...o astept pe urmatoarea unde sper sa am parte de vreme mai faina...
gravidutelor va urez sarcina usoara si copii sanatosii si nu va mai stresati foarte mult de kg...o sa slabiti apoi...eu in timpul sarcinii am pus 9kg si nu am avut voie sa mai fac miscare in ultimele 3 luni...a trebuit sa stau doar in pat...a fost groaznic dar a trecut
si eu stiu ca pe timpul sarcinii nu ai voie sa faci decat miscarii usoare...eu mergeam la sala si chiar ne atentiona tot timpul tipa de acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 18:50 
Diva

carlita scrie:
Asa este, nu sunt fumatoare si nu am fumat niciodata si probabil imi este mult mai usor sa imi dau cu parerea, dar eu consider ca asa cum te-ai apucat asa te si poti lasa daca ai vointa, am si spus asta. Nu trebuie sa te lasi dintr-o data, pe parcurs, poti incerca mai multe metode pana o gasesti pe cea mai buna.
Am in jurul meu si persoane fumatoare si nefumatoare dar si persoane care au fumat si au avut vointa sa se lase, admir aceste persoane foarte mult. E greu dar nu imposibil..."Nu pot" nu este un raspuns pentru nimic.
Suntem oameni maturi, si fiecare alegem si gandim diferit, fiecare stie ce este mai bine pentru el O:)

si eu si Laurian am fost fumatorii si am reusit sa ne lasam...pt mine nu a fost deloc greu pt ca nu eram dependenta, dar daca iti doresti cu adevarat reusesti pana la urma...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 19:35 
Diva

Bamba scrie:
tu Ely eu nu stiu daca ti-as fi scazut burta f mult daca ai fi purtat braul ala...eu l-am purtat (ca mi l-au dat ele din spital) dar tot abdomenele au fost baza ca ala nu a facut nimic...eu cred ca mai mult ii pt uter si pt sustinere decat pe abdomen...grasimea de pe abdomen din cate stiu eu numai cu exercitiu se da jos din pacate

pe mine m-a ajutat cand am slabit dupa sarcina cu Alexia workout-urile de Tae-bo ale lui Billy Blanks...vezi poate le gasesti sa iti iei macar unul...imi place tare mult cum lucreaza abdomenul...dar de retras in totalitate sa nu iti faci iluzii prea mari din pacate :(

vreau sa-ti spun Gabi ca imi place maxim de tine,esti super sincera si directa.....multumesc frumos ptr sfaturi si eu cred cu tarie ca nu m-ar fi ajutat cine stie ce braul dar ptr faptul ca nu l-am pus am acum pe cine da vine ptr burtica mea :wall:
nu stiu daca gasesc dvd-urile astea(presupun ca asa sunt) workout-urile de tae-bo lui Billy Blanks..dar am sa ma uit pe net.....si sunt intr-ul totul de acord cu tine,si eu ma atac cand vine vb de kg..... dar sincer nu cred ca sunt asa de big mama :lol:
ce parere ai despre zumba? vecina mea merge si m-a invitat sa merg si eu cu ea,dar sincer nu stiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 19:38 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!! gata, m-am intors si eu din scurta vacanta...o astept pe urmatoarea unde sper sa am parte de vreme mai faina...
gravidutelor va urez sarcina usoara si copii sanatosii si nu va mai stresati foarte mult de kg...o sa slabiti apoi...eu in timpul sarcinii am pus 9kg si nu am avut voie sa mai fac miscare in ultimele 3 luni...a trebuit sa stau doar in pat...a fost groaznic dar a trecut
si eu stiu ca pe timpul sarcinii nu ai voie sa faci decat miscarii usoare...eu mergeam la sala si chiar ne atentiona tot timpul tipa de acolo

bine ai revenit lily......cum a fost in vacanta? vedem si noi ceva pozici? ce mai face bubulina voastra? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 19:55 
Diva

elyt1000 scrie:
bine ai revenit lily......cum a fost in vacanta? vedem si noi ceva pozici? ce mai face bubulina voastra? :hug:

a fost supere dar vremea nu a tinut cu noi...a plouat mereu...o sa pun si poze dar abiam am ajuns si nu am avut timp sa ma ocup de ele...promit ca o sa pun zilele astea...Erika este ok...a fost foarte cuminte cu buni la tara...nici nu ne-a simtit lipsa...o rasfatata :love: te-ai hotarat cand veniti in tara? sper ca reusim sa ne vedem...Vero ce face? va pupacim dulce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 20:08 
Diva

lily scrie:
a fost supere dar vremea nu a tinut cu noi...a plouat mereu...o sa pun si poze dar abiam am ajuns si nu am avut timp sa ma ocup de ele...promit ca o sa pun zilele astea...Erika este ok...a fost foarte cuminte cu buni la tara...nici nu ne-a simtit lipsa...o rasfatata :love: te-ai hotarat cand veniti in tara? sper ca reusim sa ne vedem...Vero ce face? va pupacim dulce

ma bucur ca a-ti avut o vacanta frumoasa in ciuda vremii si ca Erikai i-a fost bine la bunici...
nu e nimic de hotarat,sotul meu are un proiect cand e gata plecam la drum.....de aceea nu avem o data sigura.....dar inceputul lui august mai mult ca sigur ,ca e 1,2 ,3 nu stiu....dar in iulie trebuie sa stiu cat de cat o data sigura ptr a programa botezul la biserica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 20:09 
Diva

elyt1000 scrie:
vreau sa-ti spun Gabi ca imi place maxim de tine,esti super sincera si directa.....multumesc frumos ptr sfaturi si eu cred cu tarie ca nu m-ar fi ajutat cine stie ce braul dar ptr faptul ca nu l-am pus am acum pe cine da vine ptr burtica mea :wall:
nu stiu daca gasesc dvd-urile astea(presupun ca asa sunt) workout-urile de tae-bo lui Billy Blanks..dar am sa ma uit pe net.....si sunt intr-ul totul de acord cu tine,si eu ma atac cand vine vb de kg..... dar sincer nu cred ca sunt asa de big mama :lol:
ce parere ai despre zumba? vecina mea merge si m-a invitat sa merg si eu cu ea,dar sincer nu stiu

:)) cateodata e un defect sa fii asa directa si sincera...dar asa sunt eu, nu ma pot preface si am de pierdut cand oamenii nu stiu sa ia lucrurile asa cum sunt :))

de zumba ce sa iti zic...am incercat de vreo 2 ori acasa dar eu nu sunt genul care sa ma coordonez prea bine cand ma uit la miscari de dans...poate daca as insista mai mult as prinde pana la urma...dar am abandonat pt ca nu am simtit ca lucrez nu stiu ce in timpul ala...am o tipa aici care ii innebunita dupa zumba dar eu sunt :wokno:

eu ce faceam erau dvd cu exercitii de abdomene (Jackie Warner), Tae-bo (Billy Blanks care ii un meserias si jumatate) si acum in ultima vreme pilates....plus alergam de la 3.6 km la 7.2 km pe zi...cand am slabit alternam chestiile astea...o zi alergam...in urmatoarea faceam unul din workout-urile de mai sus..in urmatoarea iar alergam...dupa care iar o zi de workout...si tot asa

uite ce am gasit pe amazon UK

http://www.amazon.co.uk/Billy-Blanks-AB ... 460&sr=1-1

nu stiu daca livreaza si la tine dar asta e unul dintre dvd care imi place ff mult de la el

pe dvd asta ma bazez eu sa imi aduc abdomenul in shape si dupa sarcina asta (daca am reusit dupa prima si efectiv atarna peste de grasime...grosss...sper sa reusesc si acum)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 20:13 
Diva

Bamba scrie:
:)) cateodata e un defect sa fii asa directa si sincera...dar asa sunt eu, nu ma pot preface si am de pierdut cand oamenii nu stiu sa ia lucrurile asa cum sunt :))

de zumba ce sa iti zic...am incercat de vreo 2 ori acasa dar eu nu sunt genul care sa ma coordonez prea bine cand ma uit la miscari de dans...poate daca as insista mai mult as prinde pana la urma...dar am abandonat pt ca nu am simtit ca lucrez nu stiu ce in timpul ala...am o tipa aici care ii innebunita dupa zumba dar eu sunt :wokno:

eu ce faceam erau dvd cu exercitii de abdomene (Jackie Warner), Tae-bo (Billy Blanks care ii un meserias si jumatate) si acum in ultima vreme pilates....plus alergam de la 3.6 km la 7.2 km pe zi...cand am slabit alternam chestiile astea...o zi alergam...in urmatoarea faceam unul din workout-urile de mai sus..in urmatoarea iar alergam...dupa care iar o zi de workout...si tot asa

uiiiii si mai aveai timp si de casa si de bebe? sincer cand dorme Veronique 2 ore la pranz stau si eu relaxata la calculator,mai imi fac o unghie desi stiu ca tare bine mi-ar prinde ca in acest timp sa fac niscai abdomene....dar parca sunt terminata,nu stiu
cat despre pilates am facut si eu acum vreo 2 ani dar nu ma incanta deloc....cu zumba nu stiu ce sa zic,vecina asta a mea face de ceva ani dar nu vad nici un rezultat,adica are o burta de numa si un corp urat,acum sincer,nu-i nimic modelat.....si de asta zic : nu stiu daca sa ma duc sau ba
am sa caut totusi dvd-urile astea......poate se aprinde motorul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 20:17 
Diva

elyt1000 scrie:
uiiiii si mai aveai timp si de casa si de bebe? sincer cand dorme Veronique 2 ore la pranz stau si eu relaxata la calculator,mai imi fac o unghie desi stiu ca tare bine mi-ar prinde ca in acest timp sa fac niscai abdomene....dar parca sunt terminata,nu stiu
cat despre pilates am facut si eu acum vreo 2 ani dar nu ma incanta deloc....cu zumba nu stiu ce sa zic,vecina asta a mea face de ceva ani dar nu vad nici un rezultat,adica are o burta de numa si un corp urat,acum sincer,nu-i nimic modelat.....si de asta zic : nu stiu daca sa ma duc sau ba
am sa caut totusi dvd-urile astea......poate se aprinde motorul

de casa si de bebe si de afacere (am compania mea de evaluari imobiliare si am inceput lucrul la 3 sapt dupa ce am nascut) :)))) gasesti timp daca vrei Ely...eu am destul de multa vointa cand vine vorba de slabit si de aratat decent...si atunci imi fac timp...la sala recunosc ca nu am vreme sa ajung de asta pt mine au functionat chestiile astea...

pai Ely dvd asta de ex ii de 35 de min....ceea ce nu ii un capat de lume sa iti gasesti timp...ala de abdomene de care ziceam ii de 25 de min...ii putin dar conteaza f mult si cate un pic daca faci...

de alergat alergam cu caruciorul cu Alexia in parc....sau pe treadmill acasa cand dormea ea...iti gasesti vreme numai sa vrei :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2011, 20:54 
Diva

Bamba scrie:
de casa si de bebe si de afacere (am compania mea de evaluari imobiliare si am inceput lucrul la 3 sapt dupa ce am nascut) :)))) gasesti timp daca vrei Ely...eu am destul de multa vointa cand vine vorba de slabit si de aratat decent...si atunci imi fac timp...la sala recunosc ca nu am vreme sa ajung de asta pt mine au functionat chestiile astea...

pai Ely dvd asta de ex ii de 35 de min....ceea ce nu ii un capat de lume sa iti gasesti timp...ala de abdomene de care ziceam ii de 25 de min...ii putin dar conteaza f mult si cate un pic daca faci...

de alergat alergam cu caruciorul cu Alexia in parc....sau pe treadmill acasa cand dormea ea...iti gasesti vreme numai sa vrei :)

da da asa e....mare dreptate ai.....trebuie sa ma pun serios pe treaba ca imi este rusine sa merg acasa in halul asta de grasa.....copil copil dar.......mii de multumiri ptr sfaturi,am sa tin cont de ele :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1355 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 68  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]