mariko scrie:
La 1.70 ,51 de kg nu mi se par asa putine,sunt in bareme.Erau mult 55Kg.In plus,nu vreau sa iau in astea 6 luni mai mult de 6-7 kg,la fel am facut si cu prima sarcina,iar fiu-meu e deja baiat mare la 6 ani,care n-a avut de la nastere nici un fel de probleme...Bebelina creste,iar eu compensez kg ei cu gimnastica,asa ca mentin un echilibru.Intotdeauna am pus accent pe alimentatie si sport, si...nu fumez

.Depinde si de metabolism,de sarcina.Asa cum am spus,m-am referit la cele perfect sanatoase in sarcina care ajung la complicatii din cauza lor.La o sarcina cu probleme,tot ce conteaza e sa ajungi cu bine la sfarsit
in primul rand calculand BMI esti underweight...ceea ce nu ii ok sa mai slabesti si mai mult...dar asta e alta chestie si e problema ta si decizia ta referitor la tine si la copilul tau...
pe mine ce ma deranjeaza in ceea ce zici tu si o iau ca pe o chestie personala avand in vedere ca si eu sunt insarcinata, ii cum spui tu ca...."cele perfect sanatoare care ajung la complicatii din cauza lor"...adica ce vrei sa spui? tu intelegi chestia ca nu ai intotdeauana control asupra a cat te ingrasi??? poti sa ai grija ce mananci cat vrei...si sincera sa fiu, chiar daca nu am avut probleme nici cu sarcina cealalta, nici cu asta, dr nu mi-a recomandat sa fac sport extrem cum sustii tu ca faci...nu recomanda la nici o femeie gravida sport cum faceau inainte de sarcina...in moderatie da....ceea ce fac...si pt asta tot nu am control cum ma ingras si cum pun pe mine...dar
se pare ca eu nu sunt norocoasa ca tine....
doar pt ca esti una dintre putinele care sunt norocoase sa nu puna pe ele in sarcina, aia nu inseamna ca trebuie sa judeci pe restul care nu sunt ca tine...chiar daca nu avem probleme cu sarcina sau alte complicatii...