Ultima vizită a fost: Acum este 02 Iul 2025, 10:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata Vol. XI
MesajScris: 03 Sep 2009, 16:09 
Diva

mai nu intelegeti acum, ca vai daca intra vreodata in casa si eu ma epilez ma arunc de la balcon, pe bune acum,. nici cu becu stins si 3 paturi pe noi, sa nu cumva ca suntem pudici, dar cum am mai spus cand e vb de o sarcina implica alte lucruri, asw sta un pic stresata, el poate nici nu ar rezista sa asiste la asa ceva :-`
pe langa ca se naste un copil mai sunt si alte lucruri, sange, secretii, pt ai nevoie sa te coasa, acum sincer asta gandesc, zic eu ca va fi marcat :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:14 
Diva

amely iti dau dreptate pe de o parte...dar eu tot vreau sa fie acolo cu mine si el e de acord,nici macar nua intrat vreodata in discutie ca nu ar asista la nasterea copilului lui,doar daca s-ar afla cu serviciu la cucuiata din deal si nu ar fi in stare sa ajunga...socat ,nesocat ,trebuie sa fim amandoi acolo ptr bebele nostru.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:22 
Diva

elyt1000 scrie:
amely iti dau dreptate pe de o parte...dar eu tot vreau sa fie acolo cu mine si el e de acord,nici macar nua intrat vreodata in discutie ca nu ar asista la nasterea copilului lui,doar daca s-ar afla cu serviciu la cucuiata din deal si nu ar fi in stare sa ajunga...socat ,nesocat ,trebuie sa fim amandoi acolo ptr bebele nostru.....

sunt de acord cu tine ely...ce noi nu suntem socate de ceea ce vedem? crezi ca noua ne este mai usor...daca la bine am fost impreuna de ce sa nu fim si la greu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:25 
Diva

si eu am crezut ca nu ati locuit impreuna...inhibitiile astea de obicei sunt pe la inceputul relatiei...dupa ce imparti cativa ani buni de bune si rele...vazute si nevazute...nimic nu mai conteaza...

punand totul deoparte...cu ce implica si ce nu implica o nastere...bottom line la mine ii ca eu nu am vrut si nu vreau nici la urmatoarea sarcina sa trec prin experienta asta singura...am nevoie de el acolo...el a vrut neaparat sa fie acolo...si nu regretam nici o secunda...tin minte ca mergeam amandoi spre spital la 3 dimineata si ne uitam unul la altul si radeam "o sa avem un bebe mic pe cand ne intoarcem acasa"...noroc la toata lumea cu deciziile care le luati...numai sa nu regretati dupa ca o sa fie prea tarziu sa mai schimbati...

Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: prima intalnire
Alexia 015mica.JPG
Alexia 015mica.JPG [ 169.41 KiB | Vizualizat de 4275 ori ]

Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:42 
Diva

pai pana la urma si la noi in tara e voie sa asiste si tatal?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:51 
Diva

Bamba scrie:
si eu am crezut ca nu ati locuit impreuna...inhibitiile astea de obicei sunt pe la inceputul relatiei...dupa ce imparti cativa ani buni de bune si rele...vazute si nevazute...nimic nu mai conteaza...

punand totul deoparte...cu ce implica si ce nu implica o nastere...bottom line la mine ii ca eu nu am vrut si nu vreau nici la urmatoarea sarcina sa trec prin experienta asta singura...am nevoie de el acolo...el a vrut neaparat sa fie acolo...si nu regretam nici o secunda...tin minte ca mergeam amandoi spre spital la 3 dimineata si ne uitam unul la altul si radeam "o sa avem un bebe mic pe cand ne intoarcem acasa"...noroc la toata lumea cu deciziile care le luati...numai sa nu regretati dupa ca o sa fie prea tarziu sa mai schimbati...

poate fi si simplul fapt ca iti doresti sa pastrezi anumite lucruri pt tine. eu nu vreau nici peste 50 de ani sa se intample ca eu sa stau pe wc in timp ce el se barbiereste la chiuveta. si nici sa trag vanturi de fata cu el doar pt ca am trecut prin multe impreuna si nu ne mai socheaza nimic...
insa, repet, asa cum povestesti tu despre nastere mi se pare ok. te tine de mana, te incurajeaza, pp ca femeile au nevoie de asta. dar sa se opreasca aici. nici noi nu vedem ce se intampla acolo ( decat dc cerem o oglinda :) ) el de ce ar tb sa vada. cu ce o sa-l ajute asta? eu personal cred ca lui andrei i s-ar face rau.:zombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:52 
Diva

ral_ct scrie:
pai pana la urma si la noi in tara e voie sa asiste si tatal?

la noi in tara orice e posibil :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:53 
Diva

lily scrie:
sunt de acord cu tine ely...ce noi nu suntem socate de ceea ce vedem? crezi ca noua ne este mai usor...daca la bine am fost impreuna de ce sa nu fim si la greu...

cred ca mai socant e ceea ce simtim. :sick: cat despre vazut, serios mi se pare fizic imposibil :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:53 
Diva

da, este posibil daca ai pile si bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 19:34 
Diva

wow ce poza frumoasa bamba....m-a impresionat tare mult...mai ales ca acum sunt in perioada aia a luni si in plus vreau un bebe.....ceva unicat....felicitarii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:20 
Diva

mi-a placut cum a pus problema clarut, sunt cu totul in asentimentul ei, exact la asta ma refeream si eu, ca venim pe lume singuri, unele lucruri ar trebui sa le facem singuri, iar respectu este respect, daca lasam tot la o parte pe premisa ca e sotu, nu vom mai avea nici o limita, ce daca trag un vant pe langa el, doar e sotu, tre sa suporte :blink: la fel si vice versa... iar sa vad niste treburi la nastere, banui ca nu e incredibil de placut si nu te doare deloc,dar sa mai stea si el, la noi lucrurile nu sunt bine puse la punct, sa vada chiar tot pt mine nu e o incantare deloc :nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:23 
Diva

amely85 scrie:
mi-a placut cum a pus problema clarut, sunt cu totul in asentimentul ei, exact la asta ma refeream si eu, ca venim pe lume singuri, unele lucruri ar trebui sa le facem singuri, iar respectu este respect, daca lasam tot la o parte pe premisa ca e sotu, nu vom mai avea nici o limita, ce daca trag un vant pe langa el, doar e sotu, tre sa suporte :blink: la fel si vice versa... iar sa vad niste treburi la nastere, banui ca nu e incredibil de placut si nu te doare deloc,dar sa mai stea si el, la noi lucrurile nu sunt bine puse la punct, sa vada chiar tot pt mine nu e o incantare deloc :nscmoll:

dar nu ti'ar placea ca sotul tau sa fie acolo langa tine? sa te tina de mana si sa te incurajeze? sa nu treci prin asta singura?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:27 
Diva

serene cum am mai spus, ideea in sine e frumoasa, pt cine rezista sa asiste la asa ceva, eu una nu sunt de acord. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:49 
Diva

amely85 scrie:
serene cum am mai spus, ideea in sine e frumoasa, pt cine rezista sa asiste la asa ceva, eu una nu sunt de acord. :eek:

eu l'as vrea langa mine...sa nu indur totul singura.... as fi m'ai linistita...
macar sa am pe cine lua la suturi cand o sa am dureri groaznice :-` :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 08:52 
Diva

neatza, serene e buna ideea cu luatu la suturi, dar nu nici lui nu cred ca i-ar fi prea bine O:)
va doresc o zi buna, azi sunt in plimbari cu nasa prin oras, sa-mi tineti pumnii :~* :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 09:36 
Diva

buna dimineata fetelor! Va doresc un week-end cat mai placut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 09:43 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata fetelor! Va doresc un week-end cat mai placut!

neata fetelor....
s-aveti un weekend minunat :-*
eu plec maine cu catelu meu la expozitie la Tg Mures, sper sa luam premiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 09:45 
Diva

neata fetele!!!!

succes Ramo !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 09:49 
Diva

eu plec maine cu catelu meu la expozitie la Tg Mures, sper sa luam premiu[/quote]

bafta multa. sa va intoarceti cu premiul I %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 09:51 
Diva

'neatza fetele :hap_w:
succes Ramo %%- ... tinem pumnii :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1691 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 85  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]