Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 00:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 07 Apr 2009, 22:34 
Diva

Citat:

ba din pacate..spre asta ne indreptam. asta daca nu cumva anul asta alegem altceva. desi tare mi-e teama ca nu vom merge iar la vot si vor profita de asta.

mie mi-e scarba ca acum , cand suntem in prag de noi alegeri se trezesc asupra nedreptatilor, faradelegilor.
iar cu Becali, parerea mea este ca procurorul care a instrumentat cazul trebuie sa fie demis. e inadmisibil ca sa te sesizezi dupa 2 luni de cand ai aflat de fapta si apoi sa-l scoti pericol public.
pai 2 luni ce a facut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 22:38 
Diva

daca in cazul lui becali instigator ii dau 29 de zile de arest cu iovann care a ucis un om...l-au scos nevinovat si nici macar nu a fost autoaparare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 23:35 
Veteran

Citat:

dar de cazul Becali ce spuneti?

nu mai spun nimic. mi-e scarba de tot :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 23:37 
Veteran

Citat:

ba din pacate..spre asta ne indreptam. asta daca nu cumva anul asta alegem altceva. desi tare mi-e teama ca nu vom merge iar la vot si vor profita de asta.

eu sper din tot sufletul sa apara o alternativa la ceea ce avem acum. sper poate ca sa candideze crin antonescu. poate. nu stiu, pentru ca nu mai am incredere in nimic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 23:42 
Veteran

Citat:

mie mi-e scarba ca acum , cand suntem in prag de noi alegeri se trezesc asupra nedreptatilor, faradelegilor.
iar cu Becali, parerea mea este ca procurorul care a instrumentat cazul trebuie sa fie demis. e inadmisibil ca sa te sesizezi dupa 2 luni de cand ai aflat de fapta si apoi sa-l scoti pericol public.
pai 2 luni ce a facut?

ceea ce au facut acum cu becali e praf in ochi aruncat amaratilor de alegatori. este un spectacol pentru cei care stau gura casca si se extaziaza la "actiunile" in forta ale guvernantilor. este exact ceea ce-si doresc majoritatea celor care-l considera pe actualul presedinte ca fiind unul bun...spectacol ieftin, balcanic. gata, m-am enervat!
:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 23:47 
Diva

Citat:
ceea ce au facut acum cu becali e praf in ochi aruncat amaratilor de alegatori. este un spectacol pentru cei care stau gura casca si se extaziaza la "actiunile" in forta ale guvernantilor. este exact ceea ce-si doresc majoritatea celor care-l considera pe actualul presedinte ca fiind unul bun...spectacol ieftin, balcanic. gata, m-am enervat!
:nlol:

mda dar cred ca praful in ochi s-a cam intors impotriva lor.
chiar ma bucur...
daca o ajunge si elena basescu in parlamentul european ...halal.
tara de prosti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 23:48 
Veteran

Citat:

chiar ma bucur...
tara de prosti

cati dintre alegatori pricep ca au fost de fapt...prafuiti la ochisori? prea putini :sad: majoritatea gusta spectacolele oferite si voteaza ca atare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2009, 23:49 
Veteran

si da, sunt convinsa ca progenitura va ajunge in parlamentul european. va avea...succesuri! pot sa pariez pe treaba asta :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:18 
Diva

Citat:
si da, sunt convinsa ca progenitura va ajunge in parlamentul european. va avea...succesuri! pot sa pariez pe treaba asta :wall:

deci sa inteleg ca opinia majoritara este ca i s-a facut o nedreptate la Becali?

nu mi se pare corect sa il tina in arest atata vreme dar nici nu cred ca a fost corect sa isi faca el singur dreptate si sa caute hotii...cel putin eu asta am inteles din toata treaba...nu dati cu rosii :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:25 
Veteran

Citat:

deci sa inteleg ca opinia majoritara este ca i s-a facut o nedreptate la Becali?

nu mi se pare corect sa il tina in arest atata vreme dar nici nu cred ca a fost corect sa isi faca el singur dreptate si sa caute hotii...cel putin eu asta am inteles din toata treaba...nu dati cu rosii :))

eu ma refer strict la faptul ca romanasilor li s-a oferit exact ceea ce asteapta...senzationalul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:29 
Diva

Citat:

eu nu am zis ca a fost neaparat o nedreptate. doar ca felul in care au procedat a fost nelegal. este clar o arestare politica si intr-adevar distrarge atentia de la altceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:37 
Diva

fetelor sunt asa fericita...am comandat acum catva tn un dvd cu carti...a venit.
ma simt ca un copil care a primit cadouri. nu stiu la ce sa ma uit mai intai, ce autori, ce opere literare...am 11000 de carti din toate domeniile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:45 
Veteran

Citat:
fetelor sunt asa fericita...am comandat acum catva tn un dvd cu carti...a venit.
ma simt ca un copil care a primit cadouri. nu stiu la ce sa ma uit mai intai, ce autori, ce opere literare...am 11000 de carti din toate domeniile.

:D lectura placuta
eu nu am rabdare sa stau cu ochii in monitor si sa citesc. nici la filme nu pot sa ma uit pe calculator. pur si simplu nu am rabdare. dar daca prind o carte buna, e clar ca nu-mi scapa din maini pana n-o dau gata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:46 
Veteran

pe de alta parte...sa ai 11000 de volume pe un dvd e ceva...:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 00:55 
Veteran

gaaata, ies si eu. merg sa mai scot 15 min patrupedul inainte de culcare. Anidaaa iti multumesc pentru compania placuta :hug:
fetelor, noapte buna si somnic usor
pe maine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 01:03 
Diva

Citat:
gaaata, ies si eu. merg sa mai scot 15 min patrupedul inainte de culcare. Anidaaa iti multumesc pentru compania placuta :hug:
fetelor, noapte buna si somnic usor
pe maine

mi-a facut placere:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 01:05 
Diva

Citat:

eu nu am zis ca a fost neaparat o nedreptate. doar ca felul in care au procedat a fost nelegal. este clar o arestare politica si intr-adevar distrarge atentia de la altceva.

arestare politica?

am mai auzit chestia cu ascultatul telefoanelor...dar unde se intoarce Rom? pe vremea legionarilor sau a comunistilor? unde e libertatea si democratia? cum sa asculte telefoanele oamenilor? sau sa aresteze pe cineva ca a zis/facut ceva ce a deranjat pe o persoana aflata la putere?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 01:08 
Diva

Citat:

arestare politica?

am mai auzit chestia cu ascultatul telefoanelor...dar unde se intoarce Rom? pe vremea legionarilor sau a comunistilor? unde e libertatea si democratia? cum sa asculte telefoanele oamenilor? sau sa aresteze pe cineva ca a zis/facut ceva ce a deranjat pe o persoana aflata la putere?

no comment

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 01:13 
Diva

Citat:

pai 2 luni ce a facut?

da' de ce e inadmisibil sa se autosesizeze dupa 2 luni? poate au cautat dovezi in timpul asta:-` ma rog, zic si eu...n-am urmarit povestea mi-a spus andrei ce-a facut si ca e in inchisoare. da e f bine ca s-au luat masuri. nu suntem in jungla sa ne facem dreptate singuri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2009, 01:14 
Diva

Citat:

chiar ma bucur...
tara de prosti

pai tb sa evitam asta! sa mergem la vot pt alegerile parlamentare europene:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]