bună seara, iubitele !!
cu aşa un weekend frumos, nici nu mă mir că n-am găsit decât câteva pagini de recuperat
numai veşti bune am găsit la voi, dragelor... mă bucur pt fiecare în parte pt că ştiu ce înseamnă să achiziţionezi câte ceva pt nuntă
Simo, este absolut superbă rochiţa ta !! te felicit pt răbdarea pe care ai avut-o şi perseverenţa de care dai dovadă

... legat de locul de muncă, tot răul înspre bine !! e greu să părăseşti un colectiv după atâta amar de vreme, dar trebuie să te adaptezi la situaţie şi să cauţi alte oferte.
Nico, mă bucură tare mult vestea că tatăl tău e mai bine

... mai puţin şi intri în rândul femeilor măritate

bucură-te de fiecare moment, pt că sunt momente unice în viaţă... de care îţi vei aminti mereu cu drag
noi la Timişoara ne-am întâlnit cu cei de la firma pt deco, mi-au luat exact movul de care le povesteam că-l doresc, mi-au făcut supriză şi mi-au cumpărat fluturaşii mov pe care-i adoram şi nu găseam să-i cumpăr
cu cei de la resto am stabilit că de băutura ce trebuie luată în plus ( apă minerală, suc gama Cola şi băuturile alcoolice ) se vor ocupa ei, cu o săptămână înainte de nuntă, aşa că am scăpat de stresul şi alergătura în stânga şi dreapta
miresoiul şi-a găsit costum, dar îi trebuia cu o mărime mare şi (
n-am înţeles asta ) cei de la magazin NU aduc nici pe comandă acelaşi model, nici măcar cu un avans dat...
am semnat contract cu firma pt prăjituri, tort şi toate cele, deci sunt relaxată pt moment...
mâine la prânz plec spre Cluj. abia aştept să ajung la magazinul cu rochiţe, s-o încerc din nou... şi să-mi ia măsurile. să fiu cu inima împăcată că am dat comanda, iar rochiţa e "pe drum"
să avem un început de săptămână insorit !!
vă pupicesc pe toate