Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 17 Apr 2010, 17:26 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Am speranta ca va fi bine, va fi operat in mai, dupa cununia mea (mai devreme nu se poate, trebuie sa se cicatrizeze inima dupa infarct), la urma urmei tehnologia medicala a evoluat.

Acum ma gandesc la cununia civila, in sfarsit ma pot bucura si eu, am inceput sa am emotii. Am fost sa-mi caut azi pantofi si nu am gasit nimic pe plac si care sa se aseze bine pe picior, mai merg si maine si sapt viitoare, trebuie sa-mi gasesc

asa va fi, stai linistita si pregateste-te sa devii doamna.......e un moment unic si minunat..
sunt sigura ca vei gasi absolut tot ce vei avea nevoie ptr a fi o frumoasa miresica......iti doresc din suflet asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 17:56 
Diva

Buna ziua iubitele mele :hap_w:
Nico ma bucur enorm ca este totul spre bine...Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine tati tau si pregateste-te pentru ziua cea mare iubito...am emotii pentru tine...o sa fie superb te asigur ...eu emotii mai mari ca in ziua aceea nu am avut in viata mea de pana acum :hug:
Mi-e drag tare de voi...sunteti niste gospodine,destepte,frumoase si deosebite...va imbratisez cu mare drag...tocmai de asta simt nevoia sa va impartasesc ultimele noutati din viata mea....
Se pare ca 2010 se vrea a fi un an tare "deosebit"in viata mea...foarte deosebit
Voi incepe cu minunata veste ca am gasit-o pe THE ONE...da mi-am luat rochita de mireasa care mi-a luat mintile acum ceva vreme dar n-am indraznit decat sa visez la ea...se pare ca cineva acolo sus ma iubeste pentru ca a sfarsit prin a fi a mea.O voi avea acasa in iunie,momentan este in lucru pentru ca se face pe comanda special pe masurile mele si cu preferintele mele.Este o maggie sottero si o astept de la "mama ei" din SUA...familia mea de acolo se ocupa de toate aspectele.
Va atasez foto si va spun ca modelul meu va fi pe ivory cu dantela perla si cordon ciocolata,va avea si jupon cu tul gen sirena pentru partea de jos.Ma agit de ceva vreme cu ea pentru ca de cand am descoperit-o nu mai aveam somn cu gandul la EA...acu o saptamana mi-am dat seama ca e THE ONE...am simtit asta cu toata fiinta mea si am inceput lupta pentru a o avea.Pretul ei este 1100$,mi s-a oferit un discount si s-a ajuns la pret final de 875$...am platit deja jumate cand s-a dat drumu comenzii.Asa ca sunt extrem de fericita si linistita la aspectul nunta !!!!

Cat despre cealalta veste..........de luni suntem in preaviz 20 de zile la locul meu de munca.Se pare ca s-a luat decizia de a inchide punctul de lucru Tulcea.Asa ca ....raman fara loc de munca incepand cu 14 mai.Vestea buna e ca ni se dau 2 salarii compensatorii si banii pe concediul ramas.Am un gol in suflet pentru ca am 4 ani aici si e greu tare......plus ca ma sperie gandul ca tocmai acum cand se apropie licenta,nunta eu raman pe dinafara...DAR nu disper si nu mai plang...ma tine in echilibru si cu speranta in suflet gandul ca mami este bine,ca am un sot minunat si pe toti cei dragi mie alaturi,Sunt tanara si sunt o luptatoare viata merge inainte ORICE-AR FI !!!!

Va pup dulce si un weekend minunat sa aveti scumpelor :flowers:

Fişiere ataşate:
Karena 2Royale.JPG
Karena 2Royale.JPG [ 62.02 KiB | Vizualizat de 4882 ori ]

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 18:05 
Diva

Simo, rochia e superba, sa ai o nunta de vis. Cat despre locul de munca, e cam nasol, sa dea Dumnezeu sa iti gasesti gasesti repede ceva. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 18:11 
Diva

Simi,absolut superba rochita,ma bucur tare mult ca ti-ai putut indeplini visul de a avea rochita mult visata,o sa fi o frumoasa(nu ca nu ai fi deja)
cat despre locul de munca,cum ai spus singurica,esti tanara,inteligenta,poti gasi sigur un alt job,poate mult mai bun ca acesta pe care inca il ai...sunt sigura ca vei trece peste orice,esti mai puternica decat crezi.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 19:10 
Moderator Ghidul Miresei

Simo, rochita e superba!!! A ador, am vazut-o si eu mai demult si am salvat-o in calculator pentru ca imi placea tare mult...o sa areti superb in ea, abia astept sa vad :, :, :flowers:

Imi pare rau pentru ca o sa ramai fara servici dar asa cum ai spus tu, esti tanara, ai o viata inainte, ai familia langa tine....sunt sigura ca vei reusi sa iti gasesti un alt loc de munca rapid pentru ca esti desteapta, inteligenta si nu in ultimul rand frumoasa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 19:19 
Moderator Ghidul Miresei

Sa va spun si eu ultimele noutati :nlol:

Aseara am fost cu iubitul meu in Polus Center sa imi caut sandalute, mi-am gasit o pereche de sandalute superbe, argintii, exact asa cum imi trebuie, cu toc inalt la 240 lei reduse de la 370 :, ...imi plac foarte tare si au si marimea mea dar inca nu le-am cumparat, am zis ca saptamana asta o sa ma duc repejor sa ma mai uit si in Iulius Mall si in alte magazine sa fiu sigura ca nu gasesc altceva sa-mi placa si sa regret mai apoi. Aceste sandalute vreau sa le port macar de 3 ori anul acesta la 3 nunti...la nunta din mai cu rochita neagra, la nunta din septembrie care are loc in Grecia cu o rochita roz care deja am achizitionat-o si imi place foarte mult :nblink: si la nunta surorii mele unde inca nu mi-am gasit rochita/e ...am nevoie de 2 rochite, una pe mov si una cum imi place mie....m-am uitat ieri si de ceva rochite dar nu am probat nimic deocamdata desi am gasit rochite care imi plac...o sa ma duc luna viitoare sa-mi cumpar pentru ca acum au bagat colectiile noi si daca astept pana la inceputul lui Iulie nu o sa mai gasesc nimic sau o sa gasesc doar marimi mari care urmeaza sa fie puse la reducere.

La celelalte nunti pe care le mai am o sa ma duc cu ce am, cred...sau poate mai imi iau o pereche de sandalute sau pantofiori dar sa nu fie foarte eleganti sa ii mai port pe parcursul anului.

In total avem 6 nunti anuntate, la 2 am primit deja invitatiile, la 2 cred ca o sa-i trimit pe parintii mei pentru ca nu suntem foarte apropiati iar noi o sa mergem la 4...ajung! sper sa nu se mai trezeasca cineva sa ne dea invitatie ca dam faliment mai ales ca in Grecia o sa stricam ceva mai multi banuti pentru ca o sa stam o saptamana :nlol: :nlol:

In toamna mai avem un botez :, si avem inca o nunta anuntata pentru anul viitor :)

Va pupacesc!

Edit: Nu stiu daca v-am mai zis dar eu am o problema grava cu una dintre urechi, imi coace non-stop fara sa imi pun cercei in urechi iar in partea de jos am o taietura sau ceva de genul, nu inteleg de ce...am fost si la doctor, m-am uns cu o multijme de creme si degeaba...astazi am gasit o noua crema care inca nu am folosit-o, asa ca sper sa fie buna de ceva!!! Sper sa se vada ceva rezultate pentru ca vreau sa port cercei la nunti :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 19:54 
Diva

Simo, faina rochia, sa o porti cu placere!!!
Carla, nu stiam de problema ta.. schimba medicul, poate se gasesc solutii! cred ca e tare neplacut,,,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 19:55 
Diva

SweetNicoleta scrie:

Am speranta ca va fi bine, va fi operat in mai, dupa cununia mea (mai devreme nu se poate, trebuie sa se cicatrizeze inima dupa infarct), la urma urmei tehnologia medicala a evoluat.

Acum ma gandesc la cununia civila, in sfarsit ma pot bucura si eu, am inceput sa am emotii. Am fost sa-mi caut azi pantofi si nu am gasit nimic pe plac si care sa se aseze bine pe picior, mai merg si maine si sapt viitoare, trebuie sa-mi gasesc

ce ma bucur sa aud/citesc asta :napplause: :napplause: :nblink: :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 19:59 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
Simo, faina rochia, sa o porti cu placere!!!
Carla, nu stiam de problema ta.. schimba medicul, poate se gasesc solutii! cred ca e tare neplacut,,,

mdah...problemele nu le am demult, cam de la jumatatea anului trecut imi tot face probleme intr-una, eu care ador cerceii si imi plac la nebunie cred ca am peste 100 de perechi de cercei acum trebuie sa ii tin in cutiute :wall: ....puteam sa port orice, aur, argint, pleuri...orice :) acum nu mai pot nimic :ninja:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 20:05 
Diva

cred ca o crema de galbenele e prea putin..
de la ce au inceput problemele?
am avut si eu vreo saptamana de la o pereche de cercei. de atunci ce port dau de fiecare data cu spirt/alcool si crema de galbenele. nu am mai avut probleme.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 20:11 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
cred ca o crema de galbenele e prea putin..
de la ce au inceput problemele?
am avut si eu vreo saptamana de la o pereche de cercei. de atunci ce port dau de fiecare data cu spirt/alcool si crema de galbenele. nu am mai avut probleme.

Nu stiu de la ce au inceput, asa din senin s-a intamplat...cerceii ii dezinfectez si eu cu spirt tot timpul, cu crema de galbenele m-am dat doar la ureche dar degeaba...o singura data m-am dat cu o crema de la avon soft nu mai stiu cum ii spunea la ureche, era crema de maini si mi-a trecut atunci..dar mai apoi mi-a aparut iarasi fara sa port cercei in perioada aceea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 20:28 
Diva

carlita scrie:

Nu stiu de la ce au inceput, asa din senin s-a intamplat...cerceii ii dezinfectez si eu cu spirt tot timpul, cu crema de galbenele m-am dat doar la ureche dar degeaba...o singura data m-am dat cu o crema de la avon soft nu mai stiu cum ii spunea la ureche, era crema de maini si mi-a trecut atunci..dar mai apoi mi-a aparut iarasi fara sa port cercei in perioada aceea.

sa nu fii alergica la vreun material din cercei..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2010, 23:31 
Senior

Miresici dragi, ce mai faceti? Cu drag va citesc zilnic si imi cer scuze ca va scriu asa rar dar serviciul imi acapareaza tot timpul si sunt mult prea obosita ca sa ma pot concentra.
Va felicit pe fiecare in parte pentu achizitii, nu am putut sa observ decat foarte mult bun gust in tot ceea ce ati cumparat: rochite, cosulete, marturii, cocarde, corsaje, invitatii etc.
Va atasez si eu o poza cu invitatiile nostre, sunt foarte simple asa cum ni le-am dorit.
Nico, multa sanatate tatalui tau, sunt sigura ca se va face bine, are o fiica minuntata si va fi foarte fericita sa te vada la cununia civila!
Va imbratisez cu drag pe toate! :hug:

Fişiere ataşate:
phpkg85asPM.jpg
phpkg85asPM.jpg [ 17.51 KiB | Vizualizat de 4847 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2010, 10:56 
Veteran

Pup toate fetele mele dragi!!!!!! :hug: :heart:

Nico, ma bucur mult pentru ca tatal tau este mai bine si ti-a revenit cheful de mireseala si de pregatiri! Sa va ajute Dumnezeu sa aveti o cununie reusita, sa gasesti tot ce va mai trebuie si sa se faca bine si tati tau! :hug:

Simoooo, rochita e DEMENTIALA!!! Felicitari din suflet pentru ca ai reusit sa iti gasesti "aleasa"! Sunt sigura ca te va face sa te simti ca o regina in ziua nuntii!

Carlita, felicitari pentru castigul de 100 ron! Si imi pare rau sa aud de problema pe care o ai cu urechea. Subscriu la ce a spus Cat! incearca si la alt medic, poate iti da vreun remediu mai bun, sau iti recomanda niste analize ca sa descoperi care e problema....

O duminica superba tuturor!!!! :hap_w:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2010, 21:37 
Veteran

bună seara, iubitele !!
cu aşa un weekend frumos, nici nu mă mir că n-am găsit decât câteva pagini de recuperat :nblink:
numai veşti bune am găsit la voi, dragelor... mă bucur pt fiecare în parte pt că ştiu ce înseamnă să achiziţionezi câte ceva pt nuntă :love:

Simo, este absolut superbă rochiţa ta !! te felicit pt răbdarea pe care ai avut-o şi perseverenţa de care dai dovadă :hug: ... legat de locul de muncă, tot răul înspre bine !! e greu să părăseşti un colectiv după atâta amar de vreme, dar trebuie să te adaptezi la situaţie şi să cauţi alte oferte.
Nico, mă bucură tare mult vestea că tatăl tău e mai bine :flowers: ... mai puţin şi intri în rândul femeilor măritate :hap_w: bucură-te de fiecare moment, pt că sunt momente unice în viaţă... de care îţi vei aminti mereu cu drag :hug:

noi la Timişoara ne-am întâlnit cu cei de la firma pt deco, mi-au luat exact movul de care le povesteam că-l doresc, mi-au făcut supriză şi mi-au cumpărat fluturaşii mov pe care-i adoram şi nu găseam să-i cumpăr :love:
cu cei de la resto am stabilit că de băutura ce trebuie luată în plus ( apă minerală, suc gama Cola şi băuturile alcoolice ) se vor ocupa ei, cu o săptămână înainte de nuntă, aşa că am scăpat de stresul şi alergătura în stânga şi dreapta :ok:
miresoiul şi-a găsit costum, dar îi trebuia cu o mărime mare şi ( n-am înţeles asta ) cei de la magazin NU aduc nici pe comandă acelaşi model, nici măcar cu un avans dat... :eek:
am semnat contract cu firma pt prăjituri, tort şi toate cele, deci sunt relaxată pt moment...

mâine la prânz plec spre Cluj. abia aştept să ajung la magazinul cu rochiţe, s-o încerc din nou... şi să-mi ia măsurile. să fiu cu inima împăcată că am dat comanda, iar rochiţa e "pe drum" :hap_w:

să avem un început de săptămână insorit !!
vă pupicesc pe toate :hug: :lips:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2010, 21:45 
Diva

Cat_Eyes scrie:
buna, fetele!
ce faceti? am ajuns si eu acasa, m-am plimbat prin oras.. dar mi-am cumparat niste carti si s-a ingreunat geanta si am venit repede acasa..
imi plac marturiile "set de vino ..." nu mai retin cine le-a pus. si lumanarica Di, e faina.. de ce zici ca nu merge cu trabuc? eu zic ca ar merge.

sa-ti rsp Cat....
setul de tirbusoane, tot eu l-am pus....ar fi fost a doua optiune daca gaseam o lumanarica care sa se potriveasca cu cea pe care am atasat-o, de trabuc am zis ca nu se potriveste ptr ca noi am fi vrut sa le punem impreuna in acelasi pachetel.....dar nu e problema , probabil ca vom ramane la acel set si gata...asta daca nu mi se pune pata pe altceva :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2010, 21:57 
Diva

Nico, ma bucur ca tati tau e acasa, o sa fie bine o sa vezi :hug:
Micutza, te-ai pus pe treaba nu gluma....bv tie :hug:
Simonici....cum ti-am mai zis, esti fata desteapta si o sa reusesti sa treci peste perioada asta de stres si atat de aglomerata...
pupicei ptr toati fetiliiiiiiii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2010, 22:06 
Diva

Buna seara iubitele mele si multumesc mult pentru cuvintele frumoase si incurajatoare :hug:
Felicitari Peach pentru invitatii sunt foarte simple si finute...imi plac :clap:
Micutza bravo iubito...esti din ce in ce mai pregatita,felicitari pentru fluturasii mov :napplause:
Carli iubito ai grija de urechiusa ta bolnava...
Pupi Die iubita mea draga :lips:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2010, 23:07 
Diva

Buna seara dragelor :hug:
Ma bucur pt fiecare din voi cand reusiti sa mai rezolvati una alta :flowers: :hug:
Simo e superba rochita O:) sa o stapanesti sanatoasa,sunt sigura k vei arata k o printesa :lips:
Nico iubita ma bucur k esti mai optimista,sa speram k va fi si tati tau bine.Spor la pregatiri,in curand vei fi doamna :ok: :lips:
Felicitari Micutza pt ce ai mai rezolvat :clap: si celorlalte fete pt ce au mai rezolvat.

Eu din pacate nu am vesti deloc bune,am ramas fara nasi :cry: :cry: Din pacate nasii mei au hotarat sa divorteze :woow: :wall: Am fost total luata prin surprindere,au stiut sa creioneze o fam perfecta la fiecare intalnire a noastra,abia acum am aflat k lucrurile nu stateau tocmai bine de vreo 2 ani si sapt asta au avut o cearta mare si nasu s-a mutat de acasa :eek: ....si totul din cauza soacrei :-S Offf...noroc k nu am fost prea rapida si nu am comandat invitatiile.Oricum suntem dati peste cap,nu stim pe cine sa punem,parca totul e din ce in ce mai greu :cry: Asta este.....sper sa gasim cat mai repede k nu mai e ff mult timp la dispozitie :npray:

Pup fetele si sa incepeti o sapt buna :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 00:32 
Diva

wow, manu, ce veste :woow:
sper sa va gasiti cat mai repede.. invitatiile ar fi bine sa fie facute pana la sfarsitul lunii.. si imparteala sa inceapa prin mai..
offf, ce problema!
va urez o saptamana usoara si frumoasa!
noi am decis sa plecam din oras pentru sedinta foto de logodna (cu alte cuvinte, sa vedem ce poate fotografa noastra :nblink: ), asa ca abia astept sa vina weekendul viitor!
va pup! ne "vedem" maine!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]