Ultima vizită a fost: Acum este 01 Iul 2025, 17:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 31 Aug 2010, 11:43 
Diva

laura_sandu scrie:

anca.....cred ca si eusi Clarut ne-am exprimat destul de clar.Stie un copil de 1 an o gramada , dar sigur nu o sa fie o tragedie ca il sarbatoresc in 18 si nu in 23 noiembrie.Asta chiar daca stie sa umble si sa spuna cateva cuminte.Chiar daca stie cand sta cu tine sau cu bunicii.

am inteles ideea ta, nu trebuie sa te repeti! dar cred ca nu ati inteles voi ca eu vorbeam de mine si nu de el !!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 11:47 
Diva

apropo ingrijit ia spuneti voi cum sa fac eu sa il inveselesc pe al meu ca avem febra 39,5 si o diaree de nici pofta de viata nu are... :x :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:04 
Diva

Ayrun scrie:

vei fi surprinsa cand vei vedea cate intelege un copil de un an si cate stie sa faca si da sunt copii care doar stiu sagangureasca, sa manance si sa stea tintuiti intr-un carut pentru ca au mame prea comode si nepregatite pt acest statut si hai sa nu o luam la misto cu teoria gravitatiei, exagerezi. oricum, fiecare e liber sa faca ce vrea cu cresterea copilului lui!!!!!!!

pai eu una consider ca exagerezi, de-asta am facut o gluma. oricate mi-ai spune tu un copil de un an nu intelege ca e ziua lui. noi numai la asta ne-am referit. cate stie si intelege, asta depinde normal de cat de ocupi de el si de capacitatea lui. da' nu de faptul ca esti acolo cand implineste un an. nu vb de cazuri extreme (ca stii f bine ca-ti impartasesc parerea cu privire la mame nepregatite care fac copii doar de dragul statutului de mama) ci de oameni normali, ca noi..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:10 
Diva

Ayrun scrie:

am inteles ideea ta, nu trebuie sa te repeti! dar cred ca nu ati inteles voi ca eu vorbeam de mine si nu de el !!!!

pai eu inteleg ca te referi si la tine si la el. la efectul pe care l-ar avea lipsa ta..ca dc zici ca ei inteleg o multime de chestii la 1 an te referi si la el. ...ma rog, cum spui si tu, fiecare face cum crede ca e mai bine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:22 
Diva

clarut scrie:

pai eu inteleg ca te referi si la tine si la el. la efectul pe care l-ar avea lipsa ta..ca dc zici ca ei inteleg o multime de chestii la 1 an te referi si la el. ...ma rog, cum spui si tu, fiecare face cum crede ca e mai bine...

E clar ca fiecare face cum crede.Eu am specificat foarte clar ca nu mi-as programa concediul in aceasta perioada, dar e o oferta pe care nu o pot refuza.Indiferent ca e sau nu ziua lui Alexandru.Si in Olanda am fost de ziua tatalui lui Ionut si de ziua celui mai bun prieten al nostru.Asta este...asa s-a nimerit pt ca atunci era concursul de biciclete.
Alexandru o sa fie foarte bine la Mures.Ptr el aici e Raiul ca bunicii ii fac toate poftele spre deosebire de mine si Ionut.Si pentru mine e tot Rai in Tenerife.Asa ca suntem chit. :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:24 
Diva

any scrie:
apropo ingrijit ia spuneti voi cum sa fac eu sa il inveselesc pe al meu ca avem febra 39,5 si o diaree de nici pofta de viata nu are... :x :x

Any, eu cand a avut alexandru febra , l-am dus la urgenta si i-au pus un supozitor si l-au impachetat de 3 ori intr-un cearceaf ud pana a scazut febra la 38,5.
Si diareea am reglat-o din alimentatie.
Oricum la 2-3 zile dupa i-au aparut dintisorii.Probabil asta e si la voi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:25 
Diva

laura_sandu scrie:

Diana, aterizam in Madrid la 19.30 si plecam la 6.35.Eu am inteles ca este metrou direct din aeroport pana in centru si am gandeam ca poate ne vedem in centru la un suc, cafea.Inca nu ne-am decis daca in 19 noiembrie sau in 21 plecam.Oricum , multumesc mult de tot pentru invitatie.Chiar mi-ar face placere sa ne vedem.

E bine Laura...mai vorbim oricum cand va decideti daca plecati pe 19 sau 21. Intr-adevar aste metro pana in centrul Madridului si e bine ca nu ajungeti noaptea ptr ca metrourile circula in mod normal doar pana la 1.30, eu ziceam ca pana la mine acasa facem 40 de minute daca vreti sa va odihniti. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:32 
Diva

dienuka1984 scrie:

E bine Laura...mai vorbim oricum cand va decideti daca plecati pe 19 sau 21. Intr-adevar aste metro pana in centrul Madridului si e bine ca nu ajungeti noaptea ptr ca metrourile circula in mod normal doar pana la 1.30, eu ziceam ca pana la mine acasa facem 40 de minute daca vreti sa va odihniti. :hug:

Discutam si iti spun exact.Ca nu vreau sa te deranjez deloc , ca suntem 4 persoane.Dar, oricum, mai mult ca sigur ca ne vedem la o cafea, suc sau ce avem chef sa bem la ora aia.Oricum, esti tare draguta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:46 
Diva

clarut scrie:
oricate mi-ai spune tu un copil de un an nu intelege ca e ziua lui. noi numai la asta ne-am referit. cate stie si intelege, asta depinde normal de cat de ocupi de el si de capacitatea lui. da' nu de faptul ca esti acolo cand implineste un an. nu vb de cazuri extreme (ca stii f bine ca-ti impartasesc parerea cu privire la mame nepregatite care fac copii doar de dragul statutului de mama) ci de oameni normali, ca noi..

pai vezi, asta nu s-a inteles , pt ca eu n-am specificat nicaieri ca sufera copilul la aniversarea de 1 an, nu am spus nicaieri ca intelege ca e ziua lui, am spus ca vei fi surprinsa sa vezi cate intelege un copil de 1 an si aici ma refer la diverse......intelegi, e prea mult de tastat

in sfarsit, eu nu o judec pe Laura ca pleaca sau nu, eu am spus ca nu as putea sa o fac. o fac oricand dar nu atunci , cum am spus Sabin ramane dese ori la bunici, nicicum nu sunt absurda sa stau lipita de el, acum este o perioada mai speciala in care vreau sa vada, sa inteleaga si sa se acomodeze cu ideea ca mai vine un bebe, iar de aceea petrecem acum cat mai mult timp impreuna :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 12:48 
Diva

any scrie:

i-am pus acasa supozitor si impachetari cu prosopul umed . dar nu poti suna un medic daca nu stii ce sa-i faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 13:13 
Diva

clarut scrie:
tu esti o curajoasa, zau. eu cred ca m-as fi plans aici cel putin o luna...de ce n-ai vrut epidurala?

buna fetele!!
La multi ani Adina!!! iti doresc multa sananatea,fericire si numai bucuri alaturi de baieti tai!!! :hug: :nchampagne: :ncake:
mersic Clara...am auzit atatea povesti vizavi de epidurala ca pur si simplu nu am vrut.....ginecologul meu nu mi-a recomandat la primul copil epidurala si eu l-am ascultat....
cat despre statul in sezut dupa nastere mie mi s-a recomandat sa i-au 2 paracetamol si sa stau pe suprafete tari......e mult mai bine decat pe acel colac,asa au spus......eu am incercat sa stau pe scaun dar nu a mers asa bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 14:47 
Diva

Ayrun scrie:
pai vezi, asta nu s-a inteles , pt ca eu n-am specificat nicaieri ca sufera copilul la aniversarea de 1 an, nu am spus nicaieri ca intelege ca e ziua lui, am spus ca vei fi surprinsa sa vezi cate intelege un copil de 1 an si aici ma refer la diverse......intelegi, e prea mult de tastat

in sfarsit, eu nu o judec pe Laura ca pleaca sau nu, eu am spus ca nu as putea sa o fac. o fac oricand dar nu atunci , cum am spus Sabin ramane dese ori la bunici, nicicum nu sunt absurda sa stau lipita de el, acum este o perioada mai speciala in care vreau sa vada, sa inteleaga si sa se acomodeze cu ideea ca mai vine un bebe, iar de aceea petrecem acum cat mai mult timp impreuna :)

pai nu ai de ce sa ma judeci.Pana la urma fac ce vreau si cand vreau.Aici ne dam doar cu parerea.Si cum ai spus si tu, fiecare isi creste copilul dupa bunul plac.Nu inseamna ca tu sau una dintre noi se ocupa mai mult de el.Cred ca ne cunoastem de ceva timp sa stim ca fiecare dintre noi vrea ce-i mai bine pt copilul ei.Doar ca avem uneori metode diferite sa ii oferim asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:19 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!
La multi ani Adina!!! iti doresc multa sananatea,fericire si numai bucuri alaturi de baieti tai!!! :hug: :nchampagne: :ncake:
mersic Clara...am auzit atatea povesti vizavi de epidurala ca pur si simplu nu am vrut.....ginecologul meu nu mi-a recomandat la primul copil epidurala si eu l-am ascultat....
cat despre statul in sezut dupa nastere mie mi s-a recomandat sa i-au 2 paracetamol si sa stau pe suprafete tari......e mult mai bine decat pe acel colac,asa au spus......eu am incercat sa stau pe scaun dar nu a mers asa bine

intamplator, de curand am auzit si eu de pb cu epidurala. da' mai mult pt ca femeile nu stiu sa impinga. insa sunt tot felul de cursuri de respiratie etc si ma gandesc ca astea tb sa ajute...ma rog, pt viitor ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:23 
Diva

[quote="Ayrun"]

quote]

mie mi se pare destul de clar ca ne referim la lipsa parintelui de la aniversarea de un an si efectele atat asupra lui cat si asupra mamei...ca sunt totusi legate...in rest, fiecare dezvolta cum vrea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:26 
Diva

clarut scrie:
intamplator, de curand am auzit si eu de pb cu epidurala. da' mai mult pt ca femeile nu stiu sa impinga. insa sunt tot felul de cursuri de respiratie etc si ma gandesc ca astea tb sa ajute...ma rog, pt viitor ;)

cand faci epidurala , conteaza foarte mult colaborarea dintre tine si medic.Pt ca tb sa impingi cand spune el, in conditiile in care tu nu simti mare lucru.
Sunt intr-adevar femei care nu su stiut sa impinga, sau medici care nu se stiu si s-au facut ferfelita...Am si eu o prietena care s-a rupt toata.De-asta e preferabil sa te taie putin.Oricum nu simti nimic...
Te vei documenta in timpul sarcinii si vei alege varianta cea mai ok pentru tine.Ai timp suficient 9 luni :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:27 
Diva

Citat:

asta stiam si eu ca nu cu epidurala e o problema ci cu mama care nu impinge cum trebuie ... pana la urma sunt bune si acele cursuri care se fac pe timpul sarcinii si nu doar un moft ..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:31 
Diva

clarut scrie:

mie mi se pare destul de clar ca ne referim la lipsa parintelui de la aniversarea de un an si efectele atat asupra lui cat si asupra mamei...ca sunt totusi legate...in rest, fiecare dezvolta cum vrea...

bine Clarut, tu (voi) te referi la una, eu la alta si asa mai departe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:34 
Diva

Am fost la medic deja si luam tratament, dar mi-e mila de el cand il vad ca sta asa cuminte nici nú rade,nici chef de joaca si as face ceva sa il mai inveselesc putzin dar nu prea functioneaza nimic :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:37 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!

Ely cum stai la capitolul dormit noaptea,reusesti sa te odihnesti putzin?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Aug 2010, 15:39 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!

multumesc mult Ely! :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]