Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 19:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. III
MesajScris: 24 Noi 2009, 12:05 
Diva

buna dimineata!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 14:57 
Diva

buna fetele!!!! ce mai faceti?.....eu sunt racita copza....offfff.....trebuia sa se intample odata.....dar mai bine acum decat sa fiu de sarbatori.......va doresc sanatate multa

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Hy
MesajScris: 24 Noi 2009, 15:05 
Diva

Queen_Elly scrie:
Buna ! Eu m-am inregistrat pe site, de mai mult timp, insa nu prea am intrat pe site; am unele nelamuriri, insa sper sa le dau de cap !
Toate bune va doresc !
Iar acele doamne/ domnisoare care fac comentarii rautacioase, mai bine s-ar uita la ele ! Le doresc si lor, sa se maturizeze mai repede ! Numai bine !

buna Queen_Elly, bine ai venit.....mi-ai trimis mesaj si pe privat dar prefer sa-ti raspund aici,mi se pare mai corect,atata timp cat ai tinut sa precizezi si aici acelasi lucru.......sincer si eu am primit comentarii pro si contra ptr pozele de la nunta mea,nu a fost nici o drama,atata timp cat e un site public si iti atasezi pozele iti asumi un risc,fiecare e liber sa-si spuna parerea....nu putem intotdeauna sa spunem: "vai ce frumos,ai fost ca o printesa"......gusturile nu se discuta......dar scuza-ma daca eu personal nu am inteles nimic din coafura ta.....ai spus ca era o floare....ok.....poate tu ai vazut-o asa.....eu nu.....cat despre poze,da ,mi-am spus si acolo parerea si mi-o mentin.....sunt mult prea mult ptr gustul meu.....voi 2 sunteti tineri si frumosi dar nu prea va vedeti de atatea margele,trandafiri si multa,multa culoare......asta e parerea mea si imi pare rau daca te-am suparat....sunt sigura ca la fel ca si mie,ai si tu gusturile si preferintele tale
casa de piatra si multa fericire!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 15:46 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!! ce mai faceti?.....eu sunt racita copza....offfff.....trebuia sa se intample odata.....dar mai bine acum decat sa fiu de sarbatori.......va doresc sanatate multa

buna ely! ai grija de tine si fate cat mai repede bine...incearca sa consumi acum cat mai multe fructe cu vit c si miere...eu asa am reusit sa scap de raceala fara nici un fel de tratament...bine eu nici nu aveam voie sa iau dar poate ca nici tu :nwink: cine stie ce veste ne dai luna asta :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 17:46 
Diva

lily scrie:
buna ely! ai grija de tine si fate cat mai repede bine...incearca sa consumi acum cat mai multe fructe cu vit c si miere...eu asa am reusit sa scap de raceala fara nici un fel de tratament...bine eu nici nu aveam voie sa iau dar poate ca nici tu :nwink: cine stie ce veste ne dai luna asta :nlol:

buna lily......ce face nora mea,bebelina? mersic ptr sfaturi.....asta incerc sa fac,sa consum multe fructe si pana acum m-am umflat cu ceai :nlol: .....nu am luat nici un medicament pana acum ptr ca nu se stie niciodata :nblink: ........sunt in asteptare acum.....vine sau nu vine.....de preferabil nu.....dar nu se stie niciodata.....eu sper sa am o veste buna luna asta,daca nu,mergem mai departe :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 18:44 
Diva

elyt1000 scrie:
buna lily......ce face nora mea,bebelina? mersic ptr sfaturi.....asta incerc sa fac,sa consum multe fructe si pana acum m-am umflat cu ceai :nlol: .....nu am luat nici un medicament pana acum ptr ca nu se stie niciodata :nblink: ........sunt in asteptare acum.....vine sau nu vine.....de preferabil nu.....dar nu se stie niciodata.....eu sper sa am o veste buna luna asta,daca nu,mergem mai departe :nwink:

bebelina face bine...ii da suturi lui mami :nlol: sambata mergem la brasov sa vedem ce face...sper din tot sufletu sa ne dai vestea cat mai repede...bafta multa si spor la treaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 18:44 
Diva

BUNA FETELE !

ne mai ajutati si pe noi cu un vot va rugam :)! pupici si multumim!

http://concurs.pampers.ro/gallery_detai ... n&srch=yes

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 21:33 
Diva

queen_elly....nu trebuie neaparat sa bagi de seama sau sa te superi la comentarii...eu inca nu am vazut poozele tale am sa merg sa le vad si eu...dar dupa parerea mea gustutau conteaza daca parerile de aici nu sunt cum ai vrea sa fii fate indiferenta....totusi eu am zis intotdeauna ca , daca cuiva nu ii place ceva mai bine sa se abtina la comenatrii...
elly iti doresc sa te facy bine , dar am si o intrebare: cand ai devenit si tu rautacioasa?nu te stiam critica.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 22:48 
Diva

Felicitari Laura!!! sa iti fie bebele voinic,zglobiu,destept,frumos si sa-i dea Dumnezeu noroc si toata sanatatea din lume!!!! :flowers: :flowers: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Noi 2009, 23:00 
Diva

puffy_is scrie:
queen_elly....nu trebuie neaparat sa bagi de seama sau sa te superi la comentarii...eu inca nu am vazut poozele tale am sa merg sa le vad si eu...dar dupa parerea mea gustutau conteaza daca parerile de aici nu sunt cum ai vrea sa fii fate indiferenta....totusi eu am zis intotdeauna ca , daca cuiva nu ii place ceva mai bine sa se abtina la comenatrii...
elly iti doresc sa te facy bine , dar am si o intrebare: cand ai devenit si tu rautacioasa?nu te stiam critica.......

este rautacioasa doar pt ca isi exprima un punct de vedere care poate nu este in concodanta cu un altul?
atata tm cat respectiva a postat niste poze trebuia sa se gandeasca ca poate nu vor fi pe gustul tuturor si fiecare este liber sa-si spuna parerea ( buna sau rea).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 10:09 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetele :hap_w:

Sambata s-a nascut si Sebastian Mihai, fiul Ancai (anca371) ....a avut 4,150 kg la nastere :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 10:42 
Diva

ce frumusel este... sa va traiasca copilasii si sa va aduca numa bucurii :flowers:

ely, ala era un msj privat pe care ti la dat fata, nu ii vad rostul aici... nici nu mi se pare normal ca daca iti pui o poza toata lumea sa inceapa cu fel si fel de comentarii...
probabil ea nu intra pe forum, de aia ti-a si trimis msj privat, acum vor intra toate fetele sa spuna ca trebuie sa suporte orice ca ea si-a pus poza cu buna stiinta si ma rog toate cele... sunt dezamagita :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 10:46 
Diva

carlita scrie:

Sambata s-a nascut si Sebastian Mihai, fiul Ancai (anca371) ....a avut 4,150 kg la nastere :~*

voinic, voinic ! e un dragalas, sa creasca mare si sanatos ! :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:05 
Diva

buna dimineata fetelor!!! este foarte frumos bebelinul...sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:06 
Diva

puffy_is scrie:

neata fetele!!!
mersic oana........ti se pare ca am fost rautacioasa? eu nu cred......de obicei sti ca ma abtin dar de data asta chiar nu am putut si mi-am spus parerea personala,nimic mai rau......nu cred ca am jignit cu nimic......sincer nu sunt critica.......critica eram daca ii comentam fiecare poza in parte asa cum le vad eu.....asta chiar nu ar fi fost nici bine ,nici frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:13 
Diva

amely85 scrie:
ce frumusel este... sa va traiasca copilasii si sa va aduca numa bucurii :flowers:

ely, ala era un msj privat pe care ti la dat fata, nu ii vad rostul aici... nici nu mi se pare normal ca daca iti pui o poza toata lumea sa inceapa cu fel si fel de comentarii...
probabil ea nu intra pe forum, de aia ti-a si trimis msj privat, acum vor intra toate fetele sa spuna ca trebuie sa suporte orice ca ea si-a pus poza cu buna stiinta si ma rog toate cele... sunt dezamagita :(

amely draga....tu sti ca nu imi place sa jignesc sau sa vb aiurea......aceleasi mesaj care l-am primit pe privat este si aici,nu cred ca trebuia sa se chinuie sa imi scrie privat daca a scris si aici acelasi lucru........sincer mi-am spus parerea ptr ca nu am vazut asa ceva de mult timp.....hai sa fim serioase,ea nu si-a expus doar o poza.....la toate categoriile sunt o gramada de poze cu ea, la artistice f multe.....ce vezi tu asa artistic in pozele ei?......sincer eu nu am nici o poza expusa la poze artistice ptr ca am considerat ca nu am nici una care sa intre intr-adevar la aceea categorie :( .....imi pare rau ca esti dezamagita,dar este absolut problema ta......sincer nu inteleg de ce? fiecare dintre noi ne-am spus parerile pe acest site la cate o fotografie,fie ele rele sau bune......cum am mai spus,am primit si eu comentarii rautacioase,dar nu am facut o drama din asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:14 
Diva

carlita scrie:

sa le traiasca .....sa fie sanatosi si fericiti......felicitarii parintilor!!! frumusel si grasanel :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:21 
Diva

buna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:25 
Diva

carlita scrie:

sa le traiasca si sa creasca mare si destept! e foarte dragut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Noi 2009, 11:28 
Diva

si eu am comentat la fotografia aceea ( una din zecile postate) si nu a fost cu rautate, ci cu sinceritate. acelea nu sunt foto artistice, suntfacute intr-un programel unde cred ca predomina margelele. imi pare rau, dar sincer nu mi-au placut si cum spune ely, toate am avut foto la galerie si am acceptat si bune si rele. o luam de la capat cu chestia asta? trebuie sa fiu o ipocrita si sa spun " vai cat de frumoasa e", daca mie nu-mi place?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2032 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]