Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 21 Dec 2010, 11:49 
Diva

carlita scrie:

Si, Laura...nu e nevoie sa faci asemenea comparatii, ca nu e important ca a murit mama Simonei, sau altcineva (nici macar nu e frumos sa o bagi pe Simona in discutie, in cazul de fata), nu a spus nimeni aceste lucruri (nu vad de unde ti-a venit ideea sa le bagi aici), bineinteles ca sunt foarte importante dar asta nu inseamna ca trebuie sa plangem cu totii si sa nu mai vorbim/scriem absolut nimic. Trebuie sa fim optimisti in viata si sa ne ridicam de cate ori cadem chiar daca ne doare. Fiecare ne-am prezentat condoleantele persoanelor in cauza atunci cand a fost momentul. (cel putin eu am facut-o).
Si nici nu am spus ca nu este important ca Anca urmeaza sa nasca (ba mai mult, abia astept sa vad ce printesa o sa aduca pe lume!), este foarte important si ca Nico a fost in spital si ca acum este acasa, si este bine...nu inteleg de unde vin astea, de la un singur mesaj banal scris pe forum care nu are legatura cu nimic din ceea ce ai zis tu aici.

Carla, ceea ce am scris eu despre Simo, a fost raspuns la postarea Oanei, care a spus ca nu trebuie sa facem din forum o rubrica mortuara.
Eu nu ma cert cu tine, nu am de ce.Doar am facut o remarca si tu ai inceput sa te agiti ca eu sunt ironica si ca nu imi place de tine.
Da, ai dreptate...saptamana aceasta trebuie sa fim mai buni.Asa ca , din punctul meu de vedere subiectul este inchis.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 12:23 
Diva

Ayrun scrie:

ma bucur ca esti acasa si ca esti ok, bebeul surorii tale cum este? dar din ce cauza are probleme?

nu se stie exact ce are bebelusul ei, medicii isi dau cu pararea dar nu stiu exact. Mai asteptam o parere a unui medic si daca nu e de bine, vor incerca sa-l transfere la bucuresti. Bebe pare sa evolueze in bine, cu pasi mici dar f. importanti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 14:09 
Diva

carlita scrie:
Da, sa stii ca pentru mine este! :\

hai mai Carlita ca stiu si eu cum este,unghiile mele ptr ca sunt super tari nu se rup,pur si simplu pocnesc de la jumatate si trebuie cateodata sa smulg unchia din carne,e al naibi de dureros dar nu o tragedie......si eu patesc la fel ca tine,ma chinui si le las sa creasca mari ,frumoase ptr vreun eveniment si pac inainte cu o ora mi se rupe una doua,dar nu fac nici o drama si nici nu cred ca sunt blestemata :lol:
:rofl: :rofl: hai ca am scris si eu mesajul asta fara sa scitesc ce s-a intamplat pe forum in ultimul timp......uiiiii,mie mi s-a parut tare amuzat si interesant subiectul cu ''unghiutza blestemata''.....si acu m-am bagat si eu ca musca in lapte :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 14:16 
Diva

laura_sandu scrie:
Am uitat sa va spun....azi ma vopsesc....gri, culoarea mea preferata.Cred ca ma si tund.Mi-am taiat astazi toate unghile si le-am dat cu oja.Chiar se rupsese ieri una si aratau urat.Asa e mai bine?Pare mai distractiv?

:nlol: :nlol: ,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 14:18 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
hai mai Carlita ca stiu si eu cum este,unghiile mele ptr ca sunt super tari nu se rup,pur si simplu pocnesc de la jumatate si trebuie cateodata sa smulg unchia din carne,e al naibi de dureros dar nu o tragedie......si eu patesc la fel ca tine,ma chinui si le las sa creasca mari ,frumoase ptr vreun eveniment si pac inainte cu o ora mi se rupe una doua,dar nu fac nici o drama si nici nu cred ca sunt blestemata :lol:
:rofl: :rofl: hai ca am scris si eu mesajul asta fara sa scitesc ce s-a intamplat pe forum in ultimul timp......uiiiii,mie mi s-a parut tare amuzat si interesant subiectul despre unghie si ori care alt subiect.....si acu m-am bagat si eu ca musca in lapte :rofl:

Da, asa patesc si eu.
Chestia cu blestematul era o gluma, in fine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 14:19 
Diva

SweetNicoleta scrie:

nu se stie exact ce are bebelusul ei, medicii isi dau cu pararea dar nu stiu exact. Mai asteptam o parere a unui medic si daca nu e de bine, vor incerca sa-l transfere la bucuresti. Bebe pare sa evolueze in bine, cu pasi mici dar f. importanti.

ma bucur tare ca e mai bine, sper sa fie in continuare , sa fiti cu totii ! multa sanatate va doresc :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 14:38 
Diva

SweetNicoleta scrie:

multa sanatate va doresc si eu atat tie cat si surorii tale...si bebelusii vostri sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 17:07 
Diva

laura_sandu scrie:
Carla, ceea ce am scris eu despre Simo, a fost raspuns la postarea Oanei, care a spus ca nu trebuie sa facem din forum o rubrica mortuara.
Eu nu ma cert cu tine, nu am de ce.Doar am facut o remarca si tu ai inceput sa te agiti ca eu sunt ironica si ca nu imi place de tine.
Da, ai dreptate...saptamana aceasta trebuie sa fim mai buni.Asa ca , din punctul meu de vedere subiectul este inchis.

cum zicea si carlita.....nu au rost discutii cu atat mai mult in saptamana aceasta....
in legatura cu rubrica mortuara...am incercat sa subliniez o chestie si aceea ca sunt atatea vesti proaste pe forum incat daca se vb despre altceva se considera intutil.....si de aia am zi...cine vrea sa discute doar despre vestile rele si despre durere...sa o faca deschizand acest topic....si atat....
si carla afirmatiile si parerile mele in legatura cu ceea ce s-a iscat nu era neaparat sa iti i-au apararea sau ceva....ca acest lucru l-ai facut si singura......era pentru faptul ca de multe ori se fac afirmatii rautacioase...pentru ca nu e prima data...si nu cred ca fiecare persoana trebuie sa taca intotdeauna....
oricum daca tot s-a lamurit situatia....va urez o saptamana frumoasa.....cu vesti bune .Si cu cat mai putina treaba;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 19:05 
Diva

nu va mai certati fetelor :) !!!!

va informez ca mi-am facut si eu braduuuul :had_d: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 19:10 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:

Vrem poze :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 20:39 
Diva

Ayrun scrie:

si eu l-am facut ieri :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 22:05 
Diva

Ayrun scrie:

nu ne certam anca...discutam ca doar suntem adulti :D
chiar vrem poze....maine il fac si eu:P abia astept,......
eu abia m-am intors de la petrecerea Avonistelor....a fost dragutz.....si am primit si parfumul meu preferat cadou....m-am rugat la Doamne Doamne mult pentru el :npray: :npray: :npray: :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 23:02 
Diva

Ayrun scrie:

super tare...chiar asa vrem pozeee
cand am inceput sa citesc: ''va informez'' mi s-a oprit inima,am crezut ca gata facem cunostinta cu isa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 23:03 
Diva

puffy_is scrie:
nu ne certam anca...discutam ca doar suntem adulti :D
chiar vrem poze....maine il fac si eu:P abia astept,......
eu abia m-am intors de la petrecerea Avonistelor....a fost dragutz.....si am primit si parfumul meu preferat cadou....m-am rugat la Doamne Doamne mult pentru el :npray: :npray: :npray: :ndance:

care e parfumul tau preferat? presupun ca e de la avon nu?
bine ca doamne doamne ti-a indeplinit dorinta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Dec 2010, 23:22 
Diva

elyt1000 scrie:
care e parfumul tau preferat? presupun ca e de la avon nu?
bine ca doamne doamne ti-a indeplinit dorinta

pai este treselle de la Avon este...ca doar de acolo imi dadea cadoul ca este liderul meu:) nici nu se putea de la altceva...
da mi-a indeplinit doamne Doamne....crek am fost fetitza cuminte:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 11:55 
Diva

Buna diminineata! Azi imi fac si eu bradul, sau cel putin asa e programat. Vroiam sa-l fac in ajun, dar prefer sa fie facut, mai repede decat sa ramana nefacut. Acerst Craciun va fi un pic ciudat, este primul Craciun in noua familie, eu nu pot face nimic deosebit de papa desi imi doream sa fac atatea :cry: Nici pentru sotul meu nu am apucat sa ii iau cadou, vroiam sa merg saptamana asta cand e la lucru...dar asta e. Om veedea ce o iesi din acest Craciun

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 17:58 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Buna diminineata! Azi imi fac si eu bradul, sau cel putin asa e programat. Vroiam sa-l fac in ajun, dar prefer sa fie facut, mai repede decat sa ramana nefacut. Acerst Craciun va fi un pic ciudat, este primul Craciun in noua familie, eu nu pot face nimic deosebit de papa desi imi doream sa fac atatea :cry: Nici pentru sotul meu nu am apucat sa ii iau cadou, vroiam sa merg saptamana asta cand e la lucru...dar asta e. Om veedea ce o iesi din acest Craciun

Heey nico nu fi dezamagita...sunt sigura ca totul va fi bine.....Pun pariu ca sotul tau va fi foarte bucuros pentru cadoul din burtik ta.....Iar de mancare...crede-ma degeaba facy multa , caci nu vei apuca sa o mananci pe toata....Eu anul asta am mai scazut , cu toate ca se face tot multa...dar cand ai ajutor in casa...il pui sa faca cat mai mult ....doar nu fcy tu:D asa e la mama.....Dar esenta craciunului este alta...si sunt sigura ca sstii deja asta...asa ca bucura-te de el;)
Sper ca bebele surorii tale se simte mai bine ......iti urez multa sanatate , si acelasi lucru iti urez si tie si bebelui...Te pup...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 19:06 
Diva

SweetNicoleta scrie:

buna fetele!!!
lasa tu Nico ca sotul tau este fericit cu cadoul pe care il vei oferi in curand......si la mine va fi un Craciun linistit,nimic special......
cum mai e cu nepotelul? nici nu ne-ai spus cum se numeste? sora ta e bine? transmitei multa sanatate si spunei ca ne gandim la ei :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 19:53 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
lasa tu Nico ca sotul tau este fericit cu cadoul pe care il vei oferi in curand......si la mine va fi un Craciun linistit,nimic special......
cum mai e cu nepotelul? nici nu ne-ai spus cum se numeste? sora ta e bine? transmitei multa sanatate si spunei ca ne gandim la ei :hug:

Nepotelul meu se numeste Cezar, e mai bine, azi i-au scos oxigenul si respira singurel, a inceput sa papa mai bine, a deschis ochii azi si in sfarsit suporta sa fie atins. Pasi mici dar importanti. Sora mea pare mai bine, mai optimista vazand progresele lui Cezar, dar ce este in sufletul ei numai ea stie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 20:47 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Nepotelul meu se numeste Cezar, e mai bine, azi i-au scos oxigenul si respira singurel, a inceput sa papa mai bine, a deschis ochii azi si in sfarsit suporta sa fie atins. Pasi mici dar importanti. Sora mea pare mai bine, mai optimista vazand progresele lui Cezar, dar ce este in sufletul ei numai ea stie.

ce ma bucur ca tepotelul tau este bine :had_d: sunt sigura ca o sa fie bine si o sa va bucurati impreuna...ce fain ca sunt foarte apropiati de varsta...o sa se joace mai tarziu impreuna...la mine este diferenta de aproape 6 ani...iti dai seama ca nu o sa se poata juca amandoua

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]