Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 00:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 65  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 21 Sep 2008, 01:54 
Diva

Citat:
da miha cand trebuie sa nasca?

cam peste 2 luni,in jurul datei de 21 noiembrie, vezi tiker-ul ei
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Sep 2008, 20:46 
Diva

damn...scrisesem un ditamai raspuns gina draga si l-am sters din greseala...:))))mor cand fac porcarii din astea...:)

deci cum ziceam...si alexia a inceput cu mancarica de la 4 luni...de fapt mesele de lapte au ramas la fel (4 pe zi), cu 2 mese de piure de fructe si legume...cu alaptatul si noi am tras pana la 5 luni cand nu a mai vrut ea sa suga (si cum eram in vacanta si nu aveam pompa cu mine...a fost sfarsitul) dar de la 4 luni ii dadeam san numai dimineata si seara...iar restul de 2 mese le manca lapte praf...si alea 2 mese mai mult i le dadeam pt mine ca ea nu voia totdeauna sa suga...da nu ma lasa pe mine constiinta sa ma opresc...

oh well...ii bun alaptatul dar nici laptele praf nu e daunator...si in final conteaza si de organismul copilului daca o sa fie bolnavicios sau nu...

si update la fiica-mea...de joi zice "mama" si eu ma topesc cand o aud :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2008, 17:49 
Diva

Bravo Alexia, pentru primul tau cuvant.:clap:

Mira spune doar tata. Astept si eu sa ma strige, dar spune tata si o iubeste numai pe mama, asa ca ne-a impacat pe amandoi.:nwink:

Am pus cateva poze recente.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2008, 19:49 
Diva

Citat:

Mira spune doar tata. Astept si eu sa ma strige, dar spune tata si o iubeste numai pe mama, asa ca ne-a impacat pe amandoi.:nwink:

Multumim :)) chiar n-am stiut ca majoritatea copiilor zic tata prima data...toata lumea imi zice cand le spun ca a mea zice mama :)) ma intreb oare ce o fi insemnand? :)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Sunt in luna a opta!!
MesajScris: 23 Sep 2008, 13:36 
Diva

Buna dimineata mamici, gravidute si aspirante!! noi avem acum 32 de saptamani! Cosmin-Andrei e voinicut ca de obicei, e cumintel, nu ma deranjeaza, nu joaca fotbal - dar imi da semne ca e ok in fiecare zi ~ ma stie paranoica, asa ca are grija sa ma atentioneaze si dimineata si seara ca e acolo si ca e bine! :~* ca sunt un pachet de stres , stau linistita 2-3 zile dupa ce merg la medic si apoi incep nelinistile!!! ba ca am burtica prea tare - din cauza acelor contractii false; apoi parca micutul nu e activ asa cum trebuie ... si tot asa, multe griji! ba mai mult, m-am dus si pe capul doctorului fara sa fie nevoie! dar daca am "pitici"!! s-a amuzat pe seama mea si mi-a spus ... ca bine am facut ca m-am dus, fiindca asa putem preantampina problemele ce ar putea aparea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 15:39 
Diva

Citat:

oana, e superba fetita ta!!!!ce mare e deja.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 17:33 
Diva

Citat:

oana, e superba fetita ta!!!!ce mare e deja.

Multumesc mult Laura.:hug: Zboara timpul, azi maine avem un anisor.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Sunt in luna a opta!!
MesajScris: 23 Sep 2008, 18:03 
Diva

Citat:
Buna dimineata mamici, gravidute si aspirante!! noi avem acum 32 de saptamani! Cosmin-Andrei e voinicut ca de obicei, e cumintel, nu ma deranjeaza, nu joaca fotbal - dar imi da semne ca e ok in fiecare zi ~ ma stie paranoica, asa ca are grija sa ma atentioneaze si dimineata si seara ca e acolo si ca e bine! :~* ca sunt un pachet de stres , stau linistita 2-3 zile dupa ce merg la medic si apoi incep nelinistile!!! ba ca am burtica prea tare - din cauza acelor contractii false; apoi parca micutul nu e activ asa cum trebuie ... si tot asa, multe griji! ba mai mult, m-am dus si pe capul doctorului fara sa fie nevoie! dar daca am "pitici"!! s-a amuzat pe seama mea si mi-a spus ... ca bine am facut ca m-am dus, fiindca asa putem preantampina problemele ce ar putea aparea!
:nlol:ce simpatica esti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 19:27 
Diva

Citat:

Multumesc mult Laura.:hug: Zboara timpul, azi maine avem un anisor.

Oana sa va traiasca!! O scumpa!!! Abia astept sa mearga si Alexia :)

PS Ii ok geaca si pantaloni din astia din fas?...mie imi intrase o idee in cap ca intra frigul pe sub geaca si caut acum de nebuna costum din ala intreg :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 14:28 
Diva

Citat:

Oana sa va traiasca!! O scumpa!!! Abia astept sa mearga si Alexia :)

PS Ii ok geaca si pantaloni din astia din fas?...mie imi intrase o idee in cap ca intra frigul pe sub geaca si caut acum de nebuna costum din ala intreg :)

Geaca este din fas dar are o haina din material pe dedesubt care se desface si le pot folosi si separat, iar pantalonii sunt din material si sunt f calduroase. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: micuta Oanei
MesajScris: 25 Sep 2008, 16:11 
Diva

Citat:

Geaca este din fas dar are o haina din material pe dedesubt care se desface si le pot folosi si separat, iar pantalonii sunt din material si sunt f calduroase. :nwink:

Ce a crescut fetita ta draga Oana! parca ieri erai cu burtica si iata acum: domnisorica in toata regula! :clap:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: fotografia preferata
MesajScris: 25 Sep 2008, 16:14 
Diva

Citat:

Multumim :)) chiar n-am stiut ca majoritatea copiilor zic tata prima data...toata lumea imi zice cand le spun ca a mea zice mama :)) ma intreb oare ce o fi insemnand? :)

Imi place si mi-e fotografia cu fetita ta, cea in care doarme! dulce, duioasa, frumoasa!! in ceea ce priveste faptul ca micutii spun tata mai intai deca mama, din cate stiu eu- am citit pe undeva - spun 'tata' fiindca de regula pe tatic il vad mai putin decat pe mamica, si-i duc mai mult dorul! dar in cazul tau nu am nici o explicatie! pana la urma nu cred ca are importanta, asa s-a nimerit sa fie! nu?!?:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: fotografia preferata
MesajScris: 25 Sep 2008, 20:45 
Diva

Citat:
pana la urma nu cred ca are importanta, asa s-a nimerit sa fie! nu?!?:nwink:

da, asa a vrut ea...si pe mine ma incanta de numa...poate s-a gandit ca daca tot seamana numai cu tata, macar "mama" sa zica prima data sa compenseze...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 00:41 
Diva

Bamba, din batrani se spune, ca daca bebe zice mama prima oara, al doilea tau bebe va fi fata si daca zice tata, va fi baiat. Vom vedea daca e adevarata vorba peste cativa ani.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 05:24 
Diva

Citat:
Bamba, din batrani se spune, ca daca bebe zice mama prima oara, al doilea tau bebe va fi fata si daca zice tata, va fi baiat. Vom vedea daca e adevarata vorba peste cativa ani.:nwink:

asa a zis si soacra-mea....si tare suparat a fost Adi ca el isi doreste tare mult baiat al doilea...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 15:27 
Diva

Citat:

asa a zis si soacra-mea....si tare suparat a fost Adi ca el isi doreste tare mult baiat al doilea...:(

Bamba daca nu va fi al doilea, poate va fi al treilea bebe baiat.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 19:37 
Diva

Citat:

Bamba daca nu va fi al doilea, poate va fi al treilea bebe baiat.:nwink:

eh da cum sa nu...nu prea avem planuri de al treilea...al doilea in mod clar pe la sfarsitul anului viitor or so...dar de trei...nu prea...numai daca a doua sarcina nu o sa fie gemeni...altfel eu nu planuiesc sa am 3 copii :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 20:16 
Diva

Si noi vrem la sfarsitul anului voiitor sa-l concepem pe al doilea bebe, deci se pare ca vom fi cam deodata gravidute iar.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 20:25 
Diva

Citat:
Si noi vrem la sfarsitul anului voiitor sa-l concepem pe al doilea bebe, deci se pare ca vom fi cam deodata gravidute iar.:nwink:

:)) pai asa ii mai bine...sa nu fie diferenta mare intre ei...si la un an si ceva, Alexia deja o sa fie mai independenta, o sa inteleaga ce ii spun etc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2008, 21:00 
Diva

Citat:

:)) pai asa ii mai bine...sa nu fie diferenta mare intre ei...si la un an si ceva, Alexia deja o sa fie mai independenta, o sa inteleaga ce ii spun etc...

poate atunci o sa ma alatur si eu doamnelor cu burta:p o sa fiu o mama batrana:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1292 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 65  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]