Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 20 Dec 2009, 13:32 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata si eu tot pe la amiaza, am adormit tarziu aseara, mai bine spus azi dimineata...iar acum m-am trezit cu o durere de cap :eek:
Aveam de gand sa mergem la sanius dar prietenii cu care am vorbit ieri nu mai vor...nu stiu ce sa o sa facem, poate mergem doar noi 2 sa ne plimbam putin pe la munte...la Baisoara sau Belis :huh:

si noi ne pregatim sa mergem la cumparaturi pt Craciun! sunt asa fericita ca mai ies si eu din casa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 13:34 
Diva

anidaaa scrie:

si noi ne pregatim sa mergem la cumparaturi pt Craciun! sunt asa fericita ca mai ies si eu din casa...

ooo :) ce frumos. iti va ridica moralul cu siguranta. adica nu ca ar fi cazul, insa sigur te va deconecta. :nblink: si noi vrem sa mergem sa luam bradul si poate diseara il si facem. :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 14:51 
Diva

buna fetelor!!!! eu astazi nu cred ca o sa ies ca este foarte frig afara...cred ca o sa stau sa ma uit la filme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 15:08 
Diva

buna fetele!
cred ca filmele in aceasta perioada sunt sport national.
chiar daca nu am copil mic inca ca tina laura , mie deja mi-a dat programul peste cap si sunt inca insarcinata in luni mici.
numai mergem la munte ca eu nu am chef sa raman inzapezita si sa imi mai fie si rau pe acolo sa ma apuce panica, nu pot sa ma dau cu sania ca nu am voie si ca sa merg la munte sa stau in camera, no thanks.
de revelion am anulat, voiam sa mergem mai multi la restauranat, anul atrecut am mers si a iesit super.
am fost la o aniversare si am stat pana pe la 1 si deja numai suport oboseala si fumul de tigara.
asa ca sunt curioasa cum va fi dupa nastere...absolut superb cred!!! acum nu as vrea sa ma inteleaga cineva gresit si sa considere ca sunt vreo mofturoasa si vreo denaturata, dar cred ca e o schimbare enorma in viatile noastre si .... :cry:
sper sa ma simt si eu mai bine ...spor la cumparaturi, la gasit brazi, la facut brazi si nervi tari pentru cozi de supermarket...
cred ca mesajul asta e cam pesimist... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 15:35 
Diva

Buna fetelor :)
Cine vrea o cafea ? :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 15:37 
Diva

cred ca eu azi ar trebui sa stau departe de net.
am intrat sa vad ceva haine de gravide si m-am umplut de nervi!!!! :wall:
eu chiar sunt curioasa daca nesimtiti aia care fac haine de gravide le-ar purta macar pana la usa de la intrare!!!!!!!
mi se par scandaloase majoritatea.de ce gravidele nu trebuie sa fie frumoase si sexi ma rog?!
de ce trebuie sa fie acoperite de niste saci de culori groaznice cu niste croiuri de iti vine s-o iei la fuga. de lenjerie nici numai zic. poate imi spune si mie cineva de unde pot cumpara si eu haine de gravida marime mica si eventual decente. :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 16:59 
Diva

madutz scrie:
cred ca eu azi ar trebui sa stau departe de net.
am intrat sa vad ceva haine de gravide si m-am umplut de nervi!!!! :wall:
eu chiar sunt curioasa daca nesimtiti aia care fac haine de gravide le-ar purta macar pana la usa de la intrare!!!!!!!
mi se par scandaloase majoritatea.de ce gravidele nu trebuie sa fie frumoase si sexi ma rog?!
de ce trebuie sa fie acoperite de niste saci de culori groaznice cu niste croiuri de iti vine s-o iei la fuga. de lenjerie nici numai zic. poate imi spune si mie cineva de unde pot cumpara si eu haine de gravida marime mica si eventual decente. :curse:

si eu am avut aceeasi problema ca si tine mada...tot ce gaseam erau marimi mari sau modele foarte naspa si foarte scumpe dar pana la urma am gasit la mine in oras un magazin unde aveau marimi mic, dragute si destul de ieftine.
toate cred ca ne-am schimbat programul de cand am ramas insarcinate...gandestete ca eu asta vara am fost in ungaria si nu am avut voie sa intru in apa...am stat pe mal si m-am uitat cum restul se balaceau in fel si fel de bazine :( :( cand am fost la munte a trebuit sa ma intorc din drum pt ca am obosit si nu am fost in stare sa merg pana la nu stiu ce rapa...toata vara am stat mai mult acasa sau la terase unde nu trebuia sa fumeze si sa manance nimeni pt ca mi se facea rau imediat, iar de rev si eu o sa stau acasa pt ca nu pot sa stau mult pe scaun ca ma doare spatele ingrozitor...deci nu esti singura. gandeste pozitiv iubita si o sa vezi ca o sa merite toata suferinta can o sa-ti vezi minunea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 17:29 
Diva

oh mai fetelor eu cred ca exagerati un pic...daca aveti o sarcina fara probleme (risc de avort, contractii, sangerari sau mai stiu eu ce) nu inteleg de ce trebuie sa NU faceti toate chestiile care le-ati enumerat...nu sunteti bolnave scumpelor, doar insarcinate...ceea ce se intampla femeilor de sute de ani...ii ok sa mergeti la munte, ii ok sa faceti baie, ii ok sa mergeti la restaurant de rev...eu am lucrat munca de teren pana in ziua dinainte sa nasc si am fost ok....stiu femei care au fost cu jet ski-ul chiar inainte sa nasca...si sunt ok...pana si de skiat poti sa skiezi pana la 20 de sapt...repet...daca sunt sarcini fara probleme...eu zic sa nu va transformati in martiri mai devreme decat e nevoie ca nu va ridica nimeni statui :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 17:44 
Diva

poate ai dreptate ca exageram. eu sunt convinsa de asta fiindca mi-e si rau mereu si am o stare de iritabilitate. nu am aceste probleme de care zici tu, dar nu pot sa ma dau cu sania ca mi-a zis doctorul ca sunt inca in primul trimestru si nu e indicat. de mers la revelion nu mi-a interzis nimeni, doar ca numai rezist la oboseala , pe timp de noapte, adica petreceri si chestii de astea. acum sunt nervoasa , dar sunt sigura ca merita toate aceste lucruri. :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 17:47 
Diva

apoi acum nu de dat cu sania ca sunt hartoape care te zgaltaie...dar de mers la o cabana la munte cu prietenii de revelion chiar nu vad problema

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:02 
Diva

Bamba scrie:
apoi acum nu de dat cu sania ca sunt hartoape care te zgaltaie...dar de mers la o cabana la munte cu prietenii de revelion chiar nu vad problema

eu in primele trei luni munceam zi si noapte la propriu..stiam ca sunt insarcinata insa ma simteam de parca as fi putut muta muntii din loc. e drept ca si pt ca m-am simtit super bine, fara nicio greata sau stari de rau etc..
Ce faceti Bamba ?! am vazut la stiri ca e nebunie mare in State cu zapada..mai plecati pana la urma?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:12 
Diva

Bamba scrie:

Si eu spun la fel.Eu chiar daca m-am plans mult am avut activitate poate mai multa uneori decat inainte sa fiu gravi :)Am fost la chefuri,am fost in Croatia in luna a 7-a si am umblat mai mult decat in ultimii 2 ani, am fost la strand in luna a 5-a si a 6-a., am condus pana la Tg-Mures cu o sapt inainte sa nasc....si am lucrat pana in 20 noi in conditiile in care am nascut in 23 noiembrie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:15 
Diva

laura_sandu scrie:
Si eu spun la fel.Eu chiar daca m-am plans mult am avut activitate poate mai multa uneori decat inainte sa fiu gravi :)Am fost la chefuri,am fost in Croatia in luna a 7-a si am umblat mai mult decat in ultimii 2 ani, am fost la strand in luna a 5-a si a 6-a., am condus pana la Tg-Mures cu o sapt inainte sa nasc....si am lucrat pana in 20 noi in conditiile in care am nascut in 23 noiembrie.

si eu pana in luna a 5-a am petrecut ca in " tinerete". petreceri plimbari, cluburi, vacanta la mare, la munte...iar serviciul era serviciu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:25 
Diva

laura_sandu scrie:

cred ca totusi e si un mic noroc..ca ati fost insarcinate vara, ca ati avut mai multe optiuni.iarna e ziua ami scurta, e mai frig..e mai deprimanta vremea..ma rog, e frumos ca sunt sarbatorile, dar dupa sarbatori..cand incepi iar munca, e chiar deprimant :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:28 
Diva

nu pot sa spun ca eu am stat acasa pe toata perioada sarcini si nu am facut nimic dar au fost si lucruri pe care nu am putut sa le fac...baie nu am facut in ungaria pt ca dr a zis ca nu am voie sa fac, iar de rev nu pot sa merg la restaurant pt ca am dureri foarte mari de spate daca stau mult pe scaun...de muncit am muncit si eu pana acuma si m-am plimbat peste tot dar acum se pare ca trebuie sa stau mai mult in pat. primele luni au fost mai grele pt ca nu suportam nici un fel de miros

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:29 
Moderator Ghidul Miresei

Buna, am ajuns si eu acasa :hap_w:
Pana la urma ne-am dus la sanius la muntele Baisorii, aprox. 60 km de Cluj...ne-am dus cu sora mea si cumnatul si inca 2 prieteni :p ...ne-am distrat foarte fain desi era -17 grade acolo, am baut vin fiert cu scortisoara...iami iami :nchampagne: :nlol: ....si am urcat chiar pana sus cu masina fara nici o problema, ce noroc ca am pus cauciucuri :p pentru ca alte masini cu cauciucuri de vara se chinuiau sa urce sus sau sa iasa din parcari, dar e bine ca au sarit baietii nostrii si altii si au ajutat cativa oameni sa iasa cu masinile din parcari :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:37 
Diva

logodnica scrie:
cred ca totusi e si un mic noroc..ca ati fost insarcinate vara, ca ati avut mai multe optiuni.iarna e ziua ami scurta, e mai frig..e mai deprimanta vremea..ma rog, e frumos ca sunt sarbatorile, dar dupa sarbatori..cand incepi iar munca, e chiar deprimant :lol:

pai da...dar ele nasc vara si se pot plimba cu bebele:)Noi stam de frig...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 19:40 
Diva

laura_sandu scrie:

pai da...dar ele nasc vara si se pot plimba cu bebele:)Noi stam de frig...

corect. si eu fac parte din categoria "ele" :rofl: ma rog..noi suntem de fapt "primavaratice"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 20:08 
Diva

eu fac parte din categoria "iarna", urat sa stai in casa !

pana in luna a 5-a eu am fost leguma, dar leguma, abia de atunci pana la sfarsit am simtit si eu ca sunt gravi si m-am putut bucura asa cum am vrut, mai putin cand aveam arsuri, dar in rest ok

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Dec 2009, 21:55 
Diva

nu mai mergem Daria, drumurile sunt bune...asfaltul e doar ud acum ca dupa ploaie...au lucrat toata noaptea sa le curete...dar ideea pt care mergeam era sa mergem toti impreuna...noi 3 am mai fost si acum 3 sapt...planul a fost sa mergem toti 6, sa stam 2 zile acolo si dupa aia sa conducem la New York sa vedem Rockefeller tree...dar li-i frica chiar si acum cu drumurile curatate...in fine...asta este...o sa am mai mult timp sa ma pregatesc pt Craciun...bine macar ca am un client pe care nu l-am anuntat inca de vacanta si poate mai primesc ceva comenzi de la ei pana de rev cand chiar plecam in vacanta (3 sapt :njump: )

PS avem zapada de aproape 50cm :)) ii frumos de numa...maine mergem snowtubing cu fetele

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]