:)) Laura ma gandeam eu ca te asteptai la asa ceva din partea mea

) Sa aveti mult fun in vacanta...stii cum ii...nu exista right or wrong cand vine vorba de crescut copiii...fiecare ni i-am facut si ni-i crestem cum credem de cuviinta ca e mai bine...exista doar pareri si conceptii diferite
Ca o paranteza...chiar ma gandeam aseara, dupa ce am postat mesajul, cat de calatorita ii fiica-mea din cauza ca am luat-o cu noi peste tot...la 4 luni in Vegas, la 7 luni in Atlanta, 10 luni in Orlando, 18 luni Romania, 22 luni Caraibe...acum California

eu cred ca se dezvolta altfel, mult mai social daca e expus la atatea lucruri si locuri...my 2 cents

Anca si mie mi-e tare frica de asta, de chestia cu iubitul la fel sau diferit....de aceea nu am vrut sa fac altul pana acum....nu am vrut sa pierd nimic din first time-urile lui ALexia pt ca as fi fost ocupata/obosita cu un alt bebe...asa daca raman acum, Alexia o sa aiba 3 ani si un pic ceea ce e cat de cat ok
Chiar am vb acum in vacanta cu prietena asta a mea in California care are 2 copii si a zis ca nu iei din dragostea primului....vine natural sa ii iubesti pe amandoi la fel...se pare ca dragostea asta ii un izvor nesecat

) dar in acelasi timp am vazut ca face diferente intre ei si il favorizeaza inconstient pe ala mic certand-o pe aia mare tot timpul (chiar daca de cele mai multe ori nu ea era de vina si ala mic)...a zis ca nu isi da seama ca face asta...no asta ii ceva care eu urasc total...probabil si din ce eu am fost aia mare la noi in familie si am vazut ca si mama facea aceeasi chestie....asa ca asta e un big NO-NO pt cand o sa am 2 copii...si asta chiar nu mi se pare fair fata de Alexia

sper sa nu cad in capcana asta

(
buna fetele.
si o prietena si-a adunat un an bani sa merga cu copiii in croaziera pe Mediterana,si i-am spus,mai bine mergi cu ei cand sunt mai mari si pricep unde sunt si o sa-si aduca aminte pe unde au fost,la 2 ani si la 4 ani nu cred ca au fost super incantati de croaziera.cum ma gandesc ca nici Alexia nu a fost incantata de Vegas la 4 luni,si nici nu o sa mai stie ca a fost acolo.cat despre mine nu pot sa ma pronunt inca daca asi putea sa-l las acasa..problema la mine e ca nu am cu cine,mama e cam bolnava si soacra e in Portugalia.