Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 04:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 22 Dec 2010, 21:27 
Diva

buna fetele!
ce mai faceti? cum petreceti de craciun si revelion!
Laura, a fost si Marius in Tg. Mures. a ramas foarte placut impresionat de oras dar mirat ca se vorbeste mult maghiara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 22:35 
Veteran

bună seara, fetelor !! :flowers:
am intrat şi eu în concediu, în sfârşit... :hap_w: abia dacă mai am timp să vă citesc, deşi nu prea e activitate mare pe aici.
aşteptăm să vină sărbătorile, mirosul de sarmale şi bradul frumos împodobit :party:

vă doresc multă sănătate, fericire şi împliniri în noul an !! :nchampagne: :ncake:
pupici şi îmbrăţişări fetelor !! pup burticile şi bebeii, să vă bucuraţi de minunile voastre !! :love:

PS: şi mie îmi place tare mult Tg. Mureş... am fost în vară în vizită la grădina zoo. super frumos şi mult mai multe animale decât mă aşteptam O:)

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 22:35 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Nepotelul meu se numeste Cezar, e mai bine, azi i-au scos oxigenul si respira singurel, a inceput sa papa mai bine, a deschis ochii azi si in sfarsit suporta sa fie atins. Pasi mici dar importanti. Sora mea pare mai bine, mai optimista vazand progresele lui Cezar, dar ce este in sufletul ei numai ea stie.

un nume deosebit ptr un baietel deosebit,sunt sigura ca va fi bine in curand,trebuie.......sunt sigura ca surorii tale este super greu dar saracutza nu spune nimic,doar ca bebele ei sa se faca bine,toata energia ei este ptr el ......o sa fie bine,Dumnezeu e mare!!!! sanatate maxima
tu cum mai esti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 22:39 
Moderator Ghidul Miresei

anidaaa scrie:
buna fetele!
Laura, a fost si Marius in Tg. Mures. a ramas foarte placut impresionat de oras dar mirat ca se vorbeste mult maghiara.

Asa este, sunt f multi unguri in zona aceea. Mai bine zis, sunt f putini care vorbesc ramaneste, de cate ori am fost peste tot locul dadeam de unguri, dar nu e asta o problema...sunt oameni de treaba majoritatea :\

Laura, am trecut pe langa tine in Polus si te-ai facut ca nu ma vezi, si zici ca nu ai nimic cu mine :?: :nlol: (glumesc!) :D
Ce mare e Alexandru si frumos :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 23:13 
Diva

buna seara fetelor....in sfarsit am terminat si eu pe ziua de azi...credem ca nu mai dobandesc......maine de invelit sarale si de facut facguri...si gata...
\astazi am facut si bradutzul :love: :love: :love: a i8esit mult mai bine ca anul trecut...o sa ii fac poze si o sa va arat si voua....
nico imi pare bine ca nepotelul tau este mai bine...o sa isi revina treptat din stare si surioara ta.....va urez multa sanatate la amandoua si bebeilor vostri....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2010, 23:50 
Diva

Va pup si va citesc zilnic scumpele mele.
Toata sanatatea din lume gravidutelor si nepotelului tau Nico !
Ely ai o comoara,un inger,o bombonica de fetita...sa va traiasca scumpa si sa va aduca multa fericire in viata.
Pup Laura draga mea,Alexandru e un scump,mi-e dor de el si ma uit mereu la poze pe facebook...
Eu ma abtin sa va scriu de cate ori simt nevoia pentru ca nu vreau sa mai aduc tristete si un aer morbid acum de sarbatori in sufletele voastre(maine avem parastasul de 40 de zile) :cry:
Va pupa si va iubeste blondi si tot binele din lume in sanul familiilor voastre.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:11 
Diva

SimoBobo scrie:
Ely ai o comoara,un inger,o bombonica de fetita...sa va traiasca scumpa si sa va aduca multa fericire in viata.
Pup Laura draga mea,Alexandru e un scump,mi-e dor de el si ma uit mereu la poze pe facebook...
Eu ma abtin sa va scriu de cate ori simt nevoia pentru ca nu vreau sa mai aduc tristete si un aer morbid acum de sarbatori in sufletele voastre(maine avem parastasul de 40 de zile) :cry:
Va pupa si va iubeste blondi si tot binele din lume in sanul familiilor voastre.

off Simo! trebuie sa vorbesti de cate ori simti nevoia. e gresita conceptia multor oameni cum ca daca nu vorbesti despre un lucru/intamplare este ca si cum nu s-ar fi intamplat. viata e facuta cu bune si cu rele asa ca suntem aici sa te ascultam oricand vrei sa-ti descarci sufletul! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:23 
Diva

anidaaa scrie:
buna fetele!

pai se vorbeste, pt ca sunt cam jumatate unguri.Nici nu stiu care este procentul.Oricum , in foarte multe magazine te intreaba poftiti in maghiara prima data si abia apoi in romana.
Orasul este dragut si curat, dar mic .
Daca ajunge Marius si in Cluj , poate vei veni si tu cu el :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:27 
Diva

carlita scrie:

Asa este, sunt f multi unguri in zona aceea. Mai bine zis, sunt f putini care vorbesc ramaneste, de cate ori am fost peste tot locul dadeam de unguri, dar nu e asta o problema...sunt oameni de treaba majoritatea :\

Laura, am trecut pe langa tine in Polus si te-ai facut ca nu ma vezi, si zici ca nu ai nimic cu mine :?: :nlol: (glumesc!) :D
Ce mare e Alexandru si frumos :love:

dar chiar nu te-am vazut.Oricum, puteai sa vii la mine , daca ai vazut ca te ignor O:)
Da...e mare Alexandru deja.Azi si-a facut de cap in Polus .A stat mai mult cu fratele meu si s-a dat in toate masinutele pe acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:31 
Diva

laura_sandu scrie:

dar chiar nu te-am vazut.Oricum, puteai sa vii la mine , daca ai vazut ca te ignor O:)
Da...e mare Alexandru deja.Azi si-a facut de cap in Polus .A stat mai mult cu fratele meu si s-a dat in toate masinutele pe acolo.

da, e un scump si pare mai inalt :) !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:33 
Diva

laura_sandu scrie:
pai se vorbeste, pt ca sunt cam jumatate unguri.Nici nu stiu care este procentul.Oricum , in foarte multe magazine te intreaba poftiti in maghiara prima data si abia apoi in romana.
Orasul este dragut si curat, dar mic .
Daca ajunge Marius si in Cluj , poate vei veni si tu cu el :)

nu cred ca ajunge in cluj! la TG. Mures are un proces

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:36 
Diva

laura_sandu scrie:

si andrei adora sa se dea in toate chestiile pt copii.trebuie sa-l dau de mai multe ori in fiecare pt ca aaltfel protesteaza de ma stie tot mall-ul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:38 
Diva

SimoBobo scrie:

Draga mea, si noi te pupam cu mult drag.Spune-mi....nu vine mosul cu barza? O:) :blink: :~*
Chiar te rog sa povestesti de cate ori simti nevoia.Noi te ascultam si incercam sa fim alaturi de tine cat putem.Macar cu o vorba buna si un gand spre tine.
Sarbastori linistite .Incearca sa iti aduci liniste in suflet si sa nu plangi prea mult sarbatorile astea.Poate Mosul iti va aduce o bucurie ....ca sa simti ca exista si are grija de tine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:39 
Diva

Ayrun scrie:

da, e un scump si pare mai inalt :) !

este destul de mare pt varsta lui.Si e inalt.Are dimensiuni de 2 ani...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:40 
Diva

anidaaa scrie:

nu cred ca ajunge in cluj! la TG. Mures are un proces

Pai si in tg mures merg destul de des.Poate ne vedem intr-o buna zi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 01:43 
Diva

anidaaa scrie:

si andrei adora sa se dea in toate chestiile pt copii.trebuie sa-l dau de mai multe ori in fiecare pt ca aaltfel protesteaza de ma stie tot mall-ul

Alexandru am noroc ca se plictiseste repede.Ii place mai mult sa fuga si sa se uite la apa....sa mearga la oamenii care par interesanti.....si sa traga totul jos....ma termina psihic daca merg singura cu el in mall..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 02:05 
Diva

laura_sandu scrie:
este destul de mare pt varsta lui.Si e inalt.Are dimensiuni de 2 ani...

da stiu ca tot asa eram si noi, acum parca a luat-o mai incet :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 02:07 
Diva

Ayrun scrie:

da stiu ca tot asa eram si noi, acum parca a luat-o mai incet :)

Si Alexandru pare sa incetineasca ritmul de crestere.Oricum, important e ca sunt sanatosi si frumosi :~* :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 02:15 
Diva

fetelor!!!! ce ii cu voi treze la ora asta?

Simo...vorbeste cu noi...nu deranjezi pe nimeni si iti face bine...chiar, cum sta barza cu drumul pana la tine? s-a oprit pe acolo?

Laura ti-i minte cum a fost si Alexia prin mall cand ne-am intalnit? o secunda nu a stat locului...sa vezi cand incepe sa vorbeasca si o sa spuna la toata lumea ce a mancat sau ca ii trebuie la baie sa faca caca :) sau chestii din astea....in plin mall...scuzati limbajul colorat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Dec 2010, 02:20 
Diva

Bamba scrie:
fetelor!!!! ce ii cu voi treze la ora asta?

Simo...vorbeste cu noi...nu deranjezi pe nimeni si iti face bine...chiar, cum sta barza cu drumul pana la tine? s-a oprit pe acolo?

Laura ti-i minte cum a fost si Alexia prin mall cand ne-am intalnit? o secunda nu a stat locului...sa vezi cand incepe sa vorbeasca si o sa spuna la toata lumea ce a mancat sau ca ii trebuie la baie sa faca caca :) sau chestii din astea....in plin mall...scuzati limbajul colorat

eu mereu sunt treaza la ora asta.Si in seara asta am facut bradul ...si putina ordine.Si am baut putin vin cu cola ca sa intru in atmosfera.Asa ca sunt iar ca titirezul :-`
Da....asa e si Alexandru acum...ma alearga in tot Polusul.....ca ajunmg terminata acasa.... :wacko: :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]