Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 05:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 12 Aug 2009, 22:58 
Diva

Citat:

doamne fere de asa ceva.....pana acum ceva timp nici macar nu stiam de emo....alina si oana mi-au spus de ei.....aici se poarta unghiile f scurte si negre si mi-au placut si mie (sa vad la altcineva)arata atat de ciudat,pana si sotul meu ma striga dracula:nlol::nlol: dar pana vineri le las asa negre

da cica se poarta unghile foarte lungi si ascutite sau unghile scurte si facute cu oja in culori cat mai inchise sau electrice :D mie sincer nu-mi plac niciunele...unghile acele lungi si foarte ascutite chiar ma sperie :nlol: cred ca m-as zgaria tot timpul cu ele... mie imi place sa mi le fac cu lac incolor sau cu alb sau roz si french chiar daca nu se mai poarta :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Aug 2009, 22:58 
Diva

Citat:

doamne fere de asa ceva.....pana acum ceva timp nici macar nu stiam de emo....alina si oana mi-au spus de ei.....aici se poarta unghiile f scurte si negre si mi-au placut si mie (sa vad la altcineva)arata atat de ciudat,pana si sotul meu ma striga dracula:nlol::nlol: dar pana vineri le las asa negre

mie-mi plac unghiile negre, am avut si eu, dar doar scurte. am vazut la cineva lungi si arata oribil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 02:20 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
buna dimineata fete...

:)
pai aratane si noua unghiutele.:D

eh....acum nu-s de aratat....de 1 luna de zile astept sa imi creasca o unghie sa fie toate la fel....

unghiile mele is rezistente pana se rup...tin si 3-4 luni sa le am lungi....dar cand mi se rup, mi se rup din carne...si atunci pe langa ca e si dureros trebuie sa astept destul de mult pana imi cresc :o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 02:22 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
acuma ma duc sa ma uit si eu .....elly as vrea sa mi te imaginez cu unghii negre/....mi-am facut si eu o data dar eram singura careia ii placea cum imi sta:D:D:D

eu de obicei cand imi fac unghiile negre le fac in combinatiile ...alb-negru, negru-gri :D :) ....cu diferite modele...si sclipiciuri pe unde se poate dar nu exagerat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 02:25 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
da cica se poarta unghile foarte lungi si ascutite sau unghile scurte si facute cu oja in culori cat mai inchise sau electrice :D mie sincer nu-mi plac niciunele...unghile acele lungi si foarte ascutite chiar ma sperie :nlol: cred ca m-as zgaria tot timpul cu ele... mie imi place sa mi le fac cu lac incolor sau cu alb sau roz si french chiar daca nu se mai poarta :D

nici mie nu-mi plac unghiile ascutite :D ....si cele patratzoase ma incomodeaza pe mine si mi le rup foarte usor...la ascutite nu vreau sa ma mai gandesc.....oricum, mie imi plac unghiile mele chiar daca se poarta sau nu si sunt foarte mandra de ele pentru ca au o forma draguta si sunt foarte sanatoase...ha ha :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 11:33 
Diva

Citat:

nici mie nu-mi plac unghiile ascutite :D ....si cele patratzoase ma incomodeaza pe mine si mi le rup foarte usor...la ascutite nu vreau sa ma mai gandesc.....oricum, mie imi plac unghiile mele chiar daca se poarta sau nu si sunt foarte mandra de ele pentru ca au o forma draguta si sunt foarte sanatoase...ha ha :nlol: :nlol:

carlita, cand se rupe o unghie, trebuie sa le tai si pe restul, oricat de rau ti-ar parea:)sa creasca egale si frumoase:)
eu port manichiura scurta si patrata.lungimea e numai atat de lunga cat sa arate bine french-ul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 11:40 
Diva

Citat:

sunt ff urate cele ascutite http://www.manichiura-perfecta.com/mani ... i-ascutite, eu nu le suport. de obicei si eu le fac patrate, french si cu protectie de acryl, dar am si zile in care le fac negre sau rosii:)

lily sa sti ca daca le faci cu gel sau acryl nu zgarie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:17 
Diva

mie mi se par sinistre unghiile lungi la picioare .
sar asa urat in evidenta.
si eu sunt adepta unghiilor cu o lungime medie si patrate la maini iar la picioare aproape taiate din carne.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 13:51 
Diva

Citat:

sunt ff urate cele ascutite http://www.manichiura-perfecta.com/mani ... i-ascutite, eu nu le suport. de obicei si eu le fac patrate, french si cu protectie de acryl, dar am si zile in care le fac negre sau rosii:)

lily sa sti ca daca le faci cu gel sau acryl nu zgarie

poate ca nu zgarie dar mie una nu-mi plac asa ascutite si imi dau senzatia ca zgarie :D si mie imi plac unghile medi si patrate...unghile foarte lungi imi dau senzatia de vrajitoare (X) bine eu si datorita locului unde lucrez nu pot sa le las foarte lungi sau sa le fac in culori prea inchise ca s-ar putea sa se sperie pacienti de mine si sa nu ma mai lase sa le bag degetele in gura :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 14:26 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

carlita, cand se rupe o unghie, trebuie sa le tai si pe restul, oricat de rau ti-ar parea:)sa creasca egale si frumoase:)
eu port manichiura scurta si patrata.lungimea e numai atat de lunga cat sa arate bine french-ul.

Laura....pai aia zic si eu :P normal ca le tai pe toate cat de mici posibil....doar ca mie mi se rup din carne...de la jumatatea unghiei cat e pe piele si pana imi creste la nivel sa le pot pili i sa le fac din nou egale trece cam o luna...imi creste destul de greu atunci cand mi se rup din carne.... :blink:

si stii care-i cea mai naspa chestie? :) ....tot timpul mi se rupe o unghie cand trebuie sa ma duc undeva, ba de revelion, ba de Craciun...ba cand trebuie sa ma duc la o nunta....:cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 14:28 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
poate ca nu zgarie dar mie una nu-mi plac asa ascutite si imi dau senzatia ca zgarie :D si mie imi plac unghile medi si patrate...unghile foarte lungi imi dau senzatia de vrajitoare (X) bine eu si datorita locului unde lucrez nu pot sa le las foarte lungi sau sa le fac in culori prea inchise ca s-ar putea sa se sperie pacienti de mine si sa nu ma mai lase sa le bag degetele in gura :nlol:

lily...esti dintalog? :rofl: (asa ii spun eu)

dentist :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 14:39 
Diva

Citat:

Laura....pai aia zic si eu :P normal ca le tai pe toate cat de mici posibil....doar ca mie mi se rup din carne...de la jumatatea unghiei cat e pe piele si pana imi creste la nivel sa le pot pili i sa le fac din nou egale trece cam o luna...imi creste destul de greu atunci cand mi se rup din carne.... :blink:

si stii care-i cea mai naspa chestie? :) ....tot timpul mi se rupe o unghie cand trebuie sa ma duc undeva, ba de revelion, ba de Craciun...ba cand trebuie sa ma duc la o nunta....:cry:

am inteles.Nasol daca se rup asa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 14:48 
Diva

Citat:

poti sa-ti pui o unghie falsa pana iti creste si atunci nu va fi nevoie sa le tai pe toate :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 14:57 
Diva

Citat:

buna fetele....exact asa mi se intampla si mie...mi se rupe unghia din carne ,de numai am ce sa-i fac.....exact cand am vreun eveniment important si nu am nici f mult timp la dispozitie sa le fac ceva....offfff....ce ma mai oftic dupa.....sa stiti ca eu m-am obisnuit cu unghiile mele acum,asa negre,sunt simpatice
dar vreau sa va intreb si eu ceva,cum adica french cu albastru sau negru?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:13 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

buna fetele....exact asa mi se intampla si mie...mi se rupe unghia din carne ,de numai am ce sa-i fac.....exact cand am vreun eveniment important si nu am nici f mult timp la dispozitie sa le fac ceva....offfff....ce ma mai oftic dupa.....sa stiti ca eu m-am obisnuit cu unghiile mele acum,asa negre,sunt simpatice

pai cred ca stii cum se face french-ul....in loc de alb, pui albastru sau negru :) :D

culoarea de substrat se aplica prima data pe toata unghia, apoi se face partea de jos a unghiei cu alb....(bineinteles ca poti si cu alta culoarea) ...dupa care urmeaza lacul transparent pe toata unghia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:38 
Diva

Citat:

eu am unghile foarte tari si nu mi se rup niciodata :D mi se intampla cate o data sa le tai cucutitul sau sa mi se agate dar cam de la jumatatea unghiei si asta cand este foarte mare...daca le tin la lungime medie nu mi se rup niciodata :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:41 
Diva

Citat:

pai cred ca stii cum se face french-ul....in loc de alb, pui albastru sau negru :) :D

culoarea de substrat se aplica prima data pe toata unghia, apoi se face partea de jos a unghiei cu alb....(bineinteles ca poti si cu alta culoarea) ...dupa care urmeaza lacul transparent pe toata unghia.

cred ca e cam complicat..dupa parerea mea,e cam greu sa imi fac singurica asa ceva...dar voi incerca...cine stie ce iese:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:45 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

cred ca e cam complicat..dupa parerea mea,e cam greu sa imi fac singurica asa ceva...dar voi incerca...cine stie ce iese:nlol:

ely...nu e complicat deloc....exista de cumparat seturi de french cu toate 3 tipurile de lac, unele sunt chiar si cu 4-5 in nuante diferite....roz deschis, culoarea pielii deschis...ma refer la lacul ce vine ca si substrat.

uite cateva imagini:

http://farm2.static.flickr.com/1049/548 ... 302ee8.jpg

http://www.goddessgumbo.com/blog/wp-con ... nicure.jpg

http://www.pinkvilla.com/files/imagecac ... s/nail.jpg

e chiar usor de facut....
pentru benzile albe sa iti iasa perfect exista niste chestii...hartiute mici care se lipesc pe unghii pentru a le face pe toate egale....cel putin cat se poate :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:50 
Diva

Citat:

ely...nu e complicat deloc....exista de cumparat seturi de french cu toate 3 tipurile de lac, unele sunt chiar si cu 4-5 in nuante diferite....roz deschis, culoarea pielii deschis...ma refer la lacul ce vine ca si substrat.

uite cateva imagini:

http://farm2.static.flickr.com/1049/548 ... 302ee8.jpg

http://www.goddessgumbo.com/blog/wp-con ... nicure.jpg

http://www.pinkvilla.com/files/imagecac ... s/nail.jpg

e chiar usor de facut....
pentru benzile albe sa iti iasa perfect exista niste chestii...hartiute mici care se lipesc pe unghii pentru a le face pe toate egale....cel putin cat se poate :p

pai pe astea le am pe toate.....si setul french din 3 culori+hartiutele acelea care delimiteaza unghia.....dar astea sunt cu roz,alb +lacul.....eu vreau cu albastru sau negru sa vad cum iese un french

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Aug 2009, 15:52 
Diva

Citat:

nu e deloc comlicat
dai un strat de lac incolor, apoi partea alba a unghiei o dai cu oja colorata si apoi dupa ce se usuca mai dai un strat de lac si....gata

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]