Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 30 Sep 2009, 13:22 
Diva

anidaaa scrie:
am inteles ca nu esti din bucuresti. cel mai bine, zic eu, este sa te duci sa discuti in prealabil cu cineva de la starea civila, sa explici ca nu ai pasaport si sa nu-ti taie sau perforeze buletinul indiferent de practica din orasul tau.
pana la urma doar cei de la politie sau in INEP au dreptul sa-ti opreasca buletinul, nicidecum cei de la strarea civila.

eu zic sa nu risti sa pleci fara pasaport... noi nu suntem inca in schengen si s-ar putea sa-ti faca pb...asta dc te duci in franta. cat despre turcia acolo tb neaparat sa ai pasaport.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 13:25 
Veteran

Citat:

eu zic sa nu risti sa pleci fara pasaport... noi nu suntem inca in schengen si s-ar putea sa-ti faca pb...asta dc te duci in franta. cat despre turcia acolo tb neaparat sa ai pasaport.

multumesc pentru sfaturi!o sa ma documentez bine inainte de a pleca!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 13:30 
Diva

clarut scrie:

in Franta noi am fost in iarna doar cu buletinul.Fetelor, am plecat...azi ma pun pe treaba ca deja ma lnevesc prea tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 13:32 
Diva

neata :) am vazut laura ca m-ai intrecut la mahjong...cand ma bucuram si eu ca am reusit sa fac peste 13 mii :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 13:48 
Diva

eu zic sa nu risti sa pleci fara pasaport... noi nu suntem inca in schengen si s-ar putea sa-ti faca pb...asta dc te duci in franta. cat despre turcia acolo tb neaparat sa ai pasaport.[/quote]

in franta si noi am fost doar cu buletinul,. iar in aeroport singura nesimtire a lor a fost sa ne intrebe daca suntem din Europa. in rest nu a existat nici o problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 15:17 
Diva

buna fetele, eu mi-am pus unghii, sunt super, astea imi plac, doar ca tst greu cu ele la calc :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 15:19 
Diva

anidaaa scrie:
in franta si noi am fost doar cu buletinul,. iar in aeroport singura nesimtire a lor a fost sa ne intrebe daca suntem din Europa. in rest nu a existat nici o problema.

:nlol: eu n-am avut niciodata niciun fel de pb dar stiu de pe la colegi ca s-a mai intamplat sa aiba tot felul de discutii cu vamesii, sa fie invitati la un scurt interogatoriu, etc, etc... si cata vreme ne vor controla la sosire, se poate intampla oricui. cel mai bine cand pleci din tara e sa ai pasaport. CI e folositoare in ro ;)
apropos, pe mine m-au intrebat dc budapeste e capitala ro :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 15:55 
Diva

clarut scrie:

apropos, pe mine m-au intrebat dc budapeste e capitala ro :really:

eeee...atata timp cat "Clujul este capitala culturala a Aradului" afirmatie spusa chiar de fiica presedintelui Romaniei, nu vad de ce te miri daca esti intrebata de straini care este capitala Romaniei. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:07 
Diva

amely85 scrie:
buna fetele, eu mi-am pus unghii, sunt super, astea imi plac, doar ca tst greu cu ele la calc :lol:

ce super amely.....ai facut poze cu ele? poate le vedem si noi.....deci azi te simti mai bine,nu te-ai certat cu nimeni? hai ca mai e putin si scapi de stres

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:27 
Diva

buna!Ely,inca nu am planificat nimic de sarbatori dar cred ca anul asta facem aici Revelionul.tinem legatura ;) Ale,mai bine iti faci pasaport pana la nunta si ai scapat de un stres.nu mai stai sa te gandesti il capseaza..nu il capseaza..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:37 
Diva

poze fac mai pe seara daca vreti, doar sa ma prind cum le pun pe forum :unsure:
nu mai sunt stres, abia astept, culmea al meu de ieri dimineata numa intr-o veselie o tine, face glume, e f detasat, numa eu sunt micul pepsi :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:43 
Diva

stai lini ca iti trece si tie.important e sambata sa nu te enervezi deloc. :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:46 
Diva

a nici nu ma gandesc sambata sa fiu suparata sau ceva de gen, doar sa nu ploua, ca vad e cam innourat la noi :sad:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:48 
Diva

amely85 scrie:
a nici nu ma gandesc sambata sa fiu suparata sau ceva de gen, doar sa nu ploua, ca vad e cam innourat la noi :sad:

nu va ploua,stai linistita,vei avea soare......toata ploaia e aici la mine.....ploua de 2 zile in continuu si o tine langa pana saptamana viitoare sambata....a inceput anotimpul meu preferat aici :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:53 
Diva

ce nasol.mie imi place la nebunie cum e toamna deocamdata aici.soare,senin,cald .sper sa mai tina asa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 17:56 
Veteran

amely85 scrie:

sa zambesti de cum te trezesti si sa stii ca ploaia inseamna bogatie!mama povestea ca la nunta ei a plouat non stop si acum la 55 ani si la 32 ani de casatorie e o femeie fericita si bogata(mai mult sufleteste si intelectual decat material,e adevarat dar...e bogata!)

noi chiar am vb cu fotograful ca in caz de va ploua sa gasim un loc frumos unde sa facem poze(un spatiu inchis) si dupa nunta intr-o zi frumoasa sa facem poze noi2 si nasii prin natura pe undeva alte poze...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 18:09 
Diva

ral_ct scrie:
ce nasol.mie imi place la nebunie cum e toamna deocamdata aici.soare,senin,cald .sper sa mai tina asa.

da si mie imi place toamna in romania,mai ales acum, soare,cald.....cand vb cu familia mea pe net,ei sunt in maieu,eu cu geaca pe mine...super tare....offff,asta e.....acum pana in decembrie am parte numai de ploaie aici
ale ce fain ca ve-ti face poze si dupa in natura cu nasii,super idee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 19:21 
Diva

buna seara fetelor....ce3 faceti?eu tocmai m-am intors....elly am vazut msajele dar nush ce s-a intamplat dar ca nu am intrat pe net....voi incerca sa [pun cateva poze astazi.....din ce au facut prietenii ....apoi cand le primesc pe celelalte voi mai pune....ati fost foarte active din cate vad......mai vorbim....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 19:29 
Diva

ramonelle scrie:
Buna seara fetelor...
Simo, la multi ani tatalui tau....ce tatic tanar ai :ok:
Si tatal meu are ziua sambata cand e si nunta fratelui meu, face 60 de ani....asa ca pentru mine va fi in weekend-ul asta cantec, joc si voie buna :D :nparty:

Buna fetelor...

Mutumesc Ramo!

La multi ani si pentru taticii vostri si distractie placuta Ramo la nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2009, 19:30 
Diva

Buna dupa masa fetelor hilfe :nbump: Pe 6 oct am doi ani de la nunta si n-am nici cea mai vaga idee ce cadou sa-i iau la Flori sunt in criza de ideei :unsure: :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]