Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 31 Oct 2009, 23:19 
Diva

multumesc frumos daria...acum sa vina cand este timpul...sa-ti traiasca scumpica si dai un pupic de la mine pe obrajori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2009, 23:24 
Diva

lily scrie:
multumesc frumos daria...acum sa vina cand este timpul...sa-ti traiasca scumpica si dai un pupic de la mine pe obrajori

:~* multumim si voua l fel! si sa iti pupi si tu ingerasul si sa fiti fericiti langa el cat de curand.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2009, 23:34 
Diva

logodnica scrie:

:~* multumim si voua l fel! si sa iti pupi si tu ingerasul si sa fiti fericiti langa el cat de curand.

fetelor, eu va pup.Ionut nu se simte prea bine si sunt putin ingrijorata.....Si maine mergem la luminatie la zalau.
Problema este ca cei de sub noi fac chef, si in dormitor se aude muzica foarte tare....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 09:12 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
carla, nu ne pui reteta aia cu piept de pui si fasole pastai? pls:food:

clarut, promit ca o pun...:P:) maine dimineata...adica luni dimineata...

eu doar acum am reusit sa intru la calculator sa citesc ce ati mai scris...ieri seara am chemat cativa prieteni la mine asa sa ne distram cu ocazia zilei mele de nastere si doar acum au plecat...mie groaza de curatenie...si la 11 trebuie sa plec din cluj :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 09:15 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
nu era pe procesul verbal data trecuta asa ci pe acea idiotenie lipita de parbriz...
in fine..ei asa au spus ca numai dupa ce platim amenda putem face contestatie!asta e daca am luat teapa sunt o :wall: !
oricum luni ma interesaz ce si cum....daca nu,consider ca am iesit un week-end undeva si fata ca mi-am facut destui nervi! :curse:
week-end fain!

Eu in parbriz am gasit proces verbal + poza cu parcare neregulamentara :p ...nu inteleg ce hartie ai avut tu in parbriz...de obicei se pune procesul verbal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 09:21 
Moderator Ghidul Miresei

am terminat de citit...plec la spalat vase :nlol: :nlol:

o duminica placuta va doresc!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 10:15 
Veteran

Citat:

Eu in parbriz am gasit proces verbal + poza cu parcare neregulamentara :p ...nu inteleg ce hartie ai avut tu in parbriz...de obicei se pune procesul verbal.

eu pe parbriz aveam o foaie a4 pe care scria caconform hotararii consiliului local parcarea in locuri nepermise se sanctioneaza cu amenda intre 500 si 1000lei(asta era tiparita caci aceste foi sunt autocolante )si cu pixul era complectat la nr de inmatriculare ,zona unde era,ora la care era masina acolo,data si numele pol!aaa si mai era un semn mare interzis pe ea care l-am vazut de la etaj inainte sa ajung la masina sa vad ce e cu ea!
deci sunt niste chestii tipizate care le lipesc la toata lumea si complecteaza cu datele tale restul!
procesul verbal ,i l-au facut cand am mers sa platesc amenda!
neata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 10:35 
Diva

buna dimineata fetelor. Laura, drum bun spre Zalau si sanatate multa lui ionut. sper ca nu a fost nimic grav. Carlita, La multi ani!! in avans, iti mai zic si pe 4 inca o data :had_d: :flowers: Ale, imi pare rau de amenda ta..si eu vad tot timpul masinile primariei de la sect 2 cum ridica masini pe aici prin Iancului pe la noi..de prin locuri de unde nici macar nu e un semn pus, doar ca la inceputul bulevardului e un semn si se bazeaza pe asta. sunt niste interese asa mari la firmele astea cu care lucreaza primaria...alearga dupa bani si nu conteaza daca procedeaza corect sau nu. de cele mai multe ori nu procedeaza corect. e adevarat ca masinile de pe bulevard impiedica circulatia, dar atunci pune semne de interzis in acele locuri si fa si locuri de parcare. nu te bucura la necazul omului. (mai ridica masinile si din fata bisericii..si sunt oameni veniti la inmormantari sau parastase..si se trezesc cu masinile ridicate direct, nici macar amenda in geam). dar, asta e tara noastra, in loc sa imbunatatim ceva, ne grabim sa dam cu piatra, sa nenorocoim si sa furam. vorbesc la plural pentru ca inca ma (mai) simt parte din tara mea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:03 
Diva

Neatza fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 11:13 
Diva

laura_sandu scrie:

pai este si cu 4 roti, cel 4 Tec.Problema este ca depozitul e in Bucuresti si nu pot ajunge sa il vad.Asa ca sunt putin stresata....

stiu ca este si 4 tec, doar ca problema la el este ca rotile sunt fixe, nu baleaza stanga dreapta si-ti va fi foarte greu sa-l manevrezi(am studiat bine de tot produsele lor :D), cat despre depozit, stiu ca este in bucuresti la balamuc, e departe si pt noi. poate il vezi prin vre-un magazin pe la voi ca sa-ti poti face o idee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 12:46 
Diva

buna dimineata si o duminica cat mai placuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 13:01 
Diva

lily scrie:
buna fetelor! noi acum am ajuns de la brasov...am reusit sa ma programez pt nastere acolo fara nici un fel de probleme...tot ce conteaza acuma este ca bebelina sa nu se grabeasca sa vina mai devreme si sa am timp sa ajung la brasov

ce bine lily...ma bucur....sper acum ca totul va fi ok si va astepta bebelina pana ajungeti in bv la spital

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 13:05 
Diva

buna fetele!!!
va doresc si eu o duminica minunata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 13:18 
Diva

multumim frumos ely :-* si eu sper sa fie totul ok si sa nasc acolo....problema este ca acum trebuie sa merg in fiecare luna la control si in sb si in bv, iar in ultimele luni la 2 sapt...o sa stresam bebelina cu atatea eco :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 13:43 
Diva

lily scrie:
multumim frumos ely :-* si eu sper sa fie totul ok si sa nasc acolo....problema este ca acum trebuie sa merg in fiecare luna la control si in sb si in bv, iar in ultimele luni la 2 sapt...o sa stresam bebelina cu atatea eco :nlol:

pai de ce nu faci eco decat in bv?de ce trebuie neaparat si in sb? o sa o faceti pe bebelina o plimbareata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 16:54 
Diva

pai de ce nu faci eco decat in bv?de ce trebuie neaparat si in sb? o sa o faceti pe bebelina o plimbareata[/quote]
pt ca nu vreau sa renunt la dr din sibiu...daca nu o sa mai merg la el la controale si o sa nasc mai repede sau nu pot ajunge in bv exista riscul sa nu vrea sa mai nasc cu el si sa se ocupe de mine.... nu o sa am nici un medic aici la care sa apelez...nu vreau sa risc...majoritatea medicilor daca afla ca mergi la altcineva considera ca ai ceva personal cu ei si apoi refuza sa te mai consulte...problema este ca trebuie sa-l sunt pe cel din sb si sa mut programarea cu 2 sapt mai tarziu pt ca nu vreau sa fac 2 consultati la 2 zile diferenta...sper sa ne descurcam pana la sfarsit si totul sa fie bine pt amandoua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 21:15 
Veteran

laura_sandu scrie:

pe Vadim? :lol: :lol: Scuza-ma, dar ...nu ma pot abtine.Chiar e amuzanta alegerea ta :lol:

:nlol: :nlol: :nlol: nu-i asa?? :-` pe Becali nu-l votez. Vadim stie cel putin sa deschida gura si sa vorbeasca. :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 23:08 
Diva

Ayrun scrie:

stiu ca este si 4 tec, doar ca problema la el este ca rotile sunt fixe, nu baleaza stanga dreapta si-ti va fi foarte greu sa-l manevrezi(am studiat bine de tot produsele lor :D), cat despre depozit, stiu ca este in bucuresti la balamuc, e departe si pt noi. poate il vezi prin vre-un magazin pe la voi ca sa-ti poti face o idee

Nu il gasesc mai aproape.Am dat o gramada de telefoane....
Si tu ai carucior de la ABC Design?Care model?
Sincer....noi cred ca pana la urma il luam pe cel cu 3 roti...Ionut e setat pe el si nu vrea nici cum sa cedeze.De fapt el il vroia pe cel de la Stokke, dar 40 de mil pe un carucior nu dau ca ma enervez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2009, 23:28 
Diva

laura_sandu scrie:
Si tu ai carucior de la ABC Design?Care model?
Sincer....noi cred ca pana la urma il luam pe cel cu 3 roti...Ionut e setat pe el si nu vrea nici cum sa cedeze.De fapt el il vroia pe cel de la Stokke, dar 40 de mil pe un carucior nu dau ca ma enervez...

cel care l-am comandat acum este de la abc design http://www.baby-markt.de/Abc+Design+Tur ... n+2010.htm, l-ai vazut ca l-am mai postat odata aici, il asteptam saptamana asta sa ajunga . stokke noua nu ne place, una ca e 44 de mil si a doua ca este chiar foarte urat, cel putin pt noi :) si are un spatiu minuscul de depozitare, le vad pe fete zilnic in parc cu ele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2009, 09:10 
Veteran

Buna dimineata!
Sa aveti o saptamana buna si spor la munca!
....a venit iarna.... :(

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]