Buna dragele mele! Asa cum v-am spus, vineri pe 7 nov a venit pe lume frumosul si gingasul meu Cosminel care e o minunatie de baietel, mi-a zambit din a doua zi cand am avut si ocazia sa-l tin in brate pentru prima oara!! operatia in sine a fost destul de ... cum sa spun?! deocamdata incerc acel sentiment ca nu mai vreau sa trec prin asemenea experienta (desi stiu ca peste vreo doi ani o sa uit si oricum ne dorim o surioara pentru baietelul nostru!!) mi-a fost rau in timpul operatiei, ma c-am luase valul ca sa zic asa

prima noapte a trecut bine, sambata dimineata am fost copil cuminte si m-am ridicat din pat, am facut baie, m-am plimbat pe coridoarele clinicii tantosa desi ma durea operatia si imi venea sa merg incovoiata ca o babuta!

dar nu degeaba zice sotul meu ca sunt o incapatanata! dupa amiaza a fost destul de dureroasa, iar am plans, pe tacute, apoi ziua urmatoare a fost mai bine si tot asa ...
Prima intalnire cu micutul Cosminel??! mirifica!!! mi l-a aratat imediat ce l-a scos din burtica, era movuliu tot, tipa voiniceste si era frumos ca si tatal lui - leit, ce sa zic! am plans iar, pe tacute, ca nu aveam putere sa am si glas

ca ma tot lua cu ameteli si alte alea si ii ziceam doamnei anestezis ca "imi e putin rau" iar dupa operatie, mi-a spus ca putinul rau era foarte serios, ca aparatele aratau mai mult! cert e ca pana sa ma termine pe mine, l-am mai vazut pe Cosminel inca de doua ori, l-am pupacit, asa repede, apoi cand ma scoteau din sala de operatie, chiar cand ieseam pe usa l-am vazut pe sotul meu cu puiutul in brate si ce sa zic, un moment din acela siropos, ca in filme! sora mea care a fost o darza si o curajoasa toata operatia (a filmat, dar o varianta soft! desi ea vedea toate cele cum decurgeu, nu a filmat ceva de nevazut!!!

fata isteata surioara mea!) cum spuneam, Simonel a mea s-a pierdut cu firea si nu a filmat si momentul intalnirii pentru prima oara a proaspetei mele familii! oricum, din minte nu o sa mi se stearga niciodata momentul!
Va mai povestesc tura viitoare, ma cheama datoria ... de mama!! curg stiti voi cine ,asta inseamna ca puiutului meu ii e fomica!!

:) am vreo 300 de fotografii facute pana acum, si fime ... inca nu le-am descarcat, nu prea am timp! imediat ce reusesc o sa postez fotografii cu frumosul meu puiut (pana la urma orice cioara isi lauda odrasla!) asa ca nu fac exceptie de la regula! pupicei, imbratisari si numai bine va doresc!
multumesc pt mesajele voastre! sunteti foarte dragute!!