Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 75  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol.V
MesajScris: 25 Ian 2008, 17:21 
Diva

Citat:
Cu Photoshop. Il ai?

nu

cred ca luni o sa cer ajutor de la admin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 19:22 
Diva

Citat:
Cu Photoshop. Il ai?

eu il am si nu stiu sa-l folosesc...are cineva vreo carticica gen photoshop for dummies?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2008, 20:35 
Veteran

Citat:
eu il am si nu stiu sa-l folosesc...are cineva vreo carticica gen photoshop for dummies?:lol:

Uite aici: https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =last#last

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 02:02 
Diva

Citat:

haideti fetelor nu va mai plangeti ca nu e asa de greu cu examenele.....asta e perioada care mi-a placut cel mai mult in privinta distractiei...

buna fetelor!

Da, si mie mi-au placut cei 5 ani de facultate, distractie, camin, chiar dc erau si ex, dar acum nu mai am chef, in camin numai stau, distractia nu mai este asa cum era acol,pe langa asta mai merg si la serv sa mai inv cand vii acasa eu una nu mai am nici un chef, dar mai e putin inca un an si gata!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 02:05 
Diva

Citat:

nu e urata - daca faci probleme
doar ca nu imi sta capul la invatat - eu am in minte doar rochii, aranjamente, melodii:nparty:

eu eram anul 4 la poli,(ca acum sunt 2 la finante):( cand ma pregateam de nunta si nu imi statea gandul nici un pic la invatat... eu eram pe ghid, mi se parea cel mai greu lucru, cum sa inveti, cand ai putea sa cauti rochite de miresica(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 02:06 
Diva

Citat:

neata buna, fetelor!
si mie mi-a placut f mult per din facultate cu examane, acum e vb de testari la locul de munca, care sunt cam saptamanal si nu e f placut...dar voi trece si peste asta si voi fi mandra de mine dupa, si stiu ca voi zambi gandindu-ma cat de greu mi se parea si ce lene aveam:D

asa este, lenea e mare, ca altfel... toate ar fi mai frumoase!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 02:07 
Diva

Citat:

ce sa fac daca m-am mai apucat de o facultate: cand eram studenta la cluj a fost super. dar acuma cu job si diverse :mellow:

da... tot asta spuneam si eu.. parca ai face altele acum, dar lasa ca trece !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 04:13 
Diva

Citat:

da... tot asta spuneam si eu.. parca ai face altele acum, dar lasa ca trece !

mai fetelor..si de ce va apucati de a doua facultate'?as vrea sa imi spuneti si mie la ce va ajuta....
eu sincer am preferat sa fac un master dupa ce am terminat scoala...si gata.

sincer...nici nu cred ca as mai avea rabdare acum sa merg la scoala si nici nu as mai simti la fel.Nu inteleg pt ce sa o fac?
Dar, ce sa spun?Voi stiti mai bine...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 16:37 
Diva

Citat:

mai fetelor..si de ce va apucati de a doua facultate'?as vrea sa imi spuneti si mie la ce va ajuta....

sincer...nici nu cred ca as mai avea rabdare acum sa merg la scoala si nici nu as mai simti la fel.Nu inteleg pt ce sa o fac?

Buna, pai pentru ca eu de ex am facut politehnica protectia mediului, si pana in acest moment nu mi-am gasit de lucru in domeniul meu( ma rog, am gasit dar pe sal de 7 mil), si din anul 4 am zis sa fac ceva si pe alt domeniu( ase) sa am de ales, cum mai aveam un an de poli la master nu ma puteam inscrie asa ca m-am inscris la a 2a fac.... acum m-am cam saturat de ea... dar dupa ce am facut un an si jumatate nu renunt, si uite asa am ajuns sa trebuiasca sa invat iar!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 17:48 
Diva

Citat:

Buna, pai pentru ca eu de ex am facut politehnica protectia mediului, si pana in acest moment nu mi-am gasit de lucru in domeniul meu( ma rog, am gasit dar pe sal de 7 mil), si din anul 4 am zis sa fac ceva si pe alt domeniu( ase) sa am de ales, cum mai aveam un an de poli la master nu ma puteam inscrie asa ca m-am inscris la a 2a fac.... acum m-am cam saturat de ea... dar dupa ce am facut un an si jumatate nu renunt, si uite asa am ajuns sa trebuiasca sa invat iar!!

eu am terminat ISE-ul, sectia Management si apoi am facut un master in Marketing-vanzari.A fost la fix pt ce imi doream sa fac:vanzari.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 18:50 
Diva

Citat:

eu am terminat ISE-ul, sectia Management si apoi am facut un master in Marketing-vanzari.A fost la fix pt ce imi doream sa fac:vanzari.

Felicitari, si mie mi-ar fi placut f mult sa lucrez pe protectia mediului, dar.. ma rog pana acum nu am gasit ceva care sa ma satisfaca si dpdv material, m-am angajat la banca si momentan imi este bine, imi si place si am si sanse de promovare in timp ce mai invat si eu ca se face pe acolo! in vanzari se castiga bine, am si eu colege care face asta, dar eu cred ca trebuie sa fii si facut ptr asta, eu nu ma pricep sa vand, am fost in primii ani de facultate distrib la o firma de cosmetice,dezastru.... m-am lasat repede ca nu mi-a placut! Aici imi place si colectivul in care lucrez e ok si ceea ce ce fac!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 23:02 
Diva

Citat:

Felicitari, si mie mi-ar fi placut f mult sa lucrez pe protectia mediului, dar.. ma rog pana acum nu am gasit ceva care sa ma satisfaca si dpdv material, m-am angajat la banca si momentan imi este bine, imi si place si am si sanse de promovare in timp ce mai invat si eu ca se face pe acolo! in vanzari se castiga bine, am si eu colege care face asta, dar eu cred ca trebuie sa fii si facut ptr asta, eu nu ma pricep sa vand, am fost in primii ani de facultate distrib la o firma de cosmetice,dezastru.... m-am lasat repede ca nu mi-a placut! Aici imi place si colectivul in care lucrez e ok si ceea ce ce fac!

poli...nu m-a atras niciodata.Imi da senzatia ca suntem pe vremea Comunismului cand meseria de baza era inginer...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2008, 23:27 
Diva

Citat:

salutare, fetelor!
a doua fac, dreptul, am vrut sa o urmez pt ca asa aveam eu o pata, dar mi-am dat seama ca nu am acum timp de inv si pt fac si pt serv si totodata ca nu ma va ajuta in domeniul in care lucrez si vreau sa continui.
eu am terminat ISE la Iasi, spec Marketing si am facut master Managementul Marketingului.
ma voi retrage de la drept si poate dc voi avea timp voi mai face un master...cel mai bine asa...zic eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2008, 05:32 
Diva

Citat:

salutare, fetelor!
a doua fac, dreptul, am vrut sa o urmez pt ca asa aveam eu o pata, dar mi-am dat seama ca nu am acum timp de inv si pt fac si pt serv si totodata ca nu ma va ajuta in domeniul in care lucrez si vreau sa continui.
eu am terminat ISE la Iasi, spec Marketing si am facut master Managementul Marketingului.
ma voi retrage de la drept si poate dc voi avea timp voi mai face un master...cel mai bine asa...zic eu.

dreptul ma tenta si pe mine sa il fac.Dar cand mi-am dat seama ca daca nu au pe cineva care sa te ajute e foarte greu sa profesezi...m-am razgandit.Si am facut masterul.
A fost o alegere inspirata.cel putin pt mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 11:28 
Diva

Citat:

dreptul ma tenta si pe mine sa il fac.Dar cand mi-am dat seama ca daca nu au pe cineva care sa te ajute e foarte greu sa profesezi...m-am razgandit.Si am facut masterul.
A fost o alegere inspirata.cel putin pt mine.

buna dimineata.iar e luni....:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 12:37 
Diva

Citat:

of da

buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 12:46 
Diva

Citat:

of da

buna dimineata

hai fetelor...cafeluta si la treaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 12:53 
Diva

Citat:

Buna dimineata...:,:,:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 15:13 
Nou Venit

Buna
haideti fetelor la masa...:food:
:nchat: munca mai asteapta...
he he

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2008, 15:30 
Diva

Citat:
Buna
haideti fetelor la masa...:food:
:nchat: munca mai asteapta...
he he

suntem la cura e slabire.....:wacko:au cel putin eu.
bine aivenit pe forum avint!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 75  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]