Ultima vizită a fost: Acum este 06 Iul 2025, 02:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 10 Apr 2009, 03:10 
Diva

Citat:

da stiu, pai ea chiar a avut ameteli si stari de voma si va mai merge sambata

sper sa fie ok totul:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 07:57 
Diva

Citat:

Buna seara fetelor, la noi nu prea buna, abia ce am ajuns si noi acasa dupa o seara de cosmar. am avut un accident de masina, a intrat unul in noi, noi fiind pe drum cu prioritate si in urma impactului ne-am mai izbit de alte 2 masini. nu pot sa va spun prin ce-am trecut , eu fiind cu sabin in brate in spate. sora mea e lovita la cap, silviu la fel, ce mai, un cosmar :cry::cry::cry: pana pe la 10 am stat la spital

vai anca imi pare rau!! sper ca o sa fiti toti ok :(( numai de asta mi-e frica de nu mai pot in Rom...de soferii care conduc ca nebunii...

stiu ca nu ai nevoie sa auzi din astea acum Anca, dar nu crezi ca ar fi mai safe Sabin in scaun de masina? eu nici nu ma gandesc sa nu aduc scaunul lui Alexia cu noi (chiar daca o sa fie un hassle sa ma car cu el dupa noi)...si o sa ma cert cu toata lumea care o sa imi spuna ca e ok sa stea la cineva in brate...sa stii ca mult mai bine si mai in siguranta sunt in scaunele astea...nici nu ii zgaltaie in timp ce merge masina, pot sa doarma bine etc...asa pt viitor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 10:28 
Diva

buna dimineata! va doresc o zicat mai buna%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 11:14 
Veteran

Citat:
buna dimineata! va doresc o zicat mai buna%%-

buna dimineata, ce vesti aiurea, bine ca sunteti voi bine,eu sunt catastrofa la volan imi doresc sa pot conduce, dar am promis ca in mom in care ma voi urca la volan voi face cateva ore bune de conducere cu un instructor, nu sa risc viata altora si a mea implicit:wacko:
imi imaginez ce viteza avea nebunul ala in conditiile in care a reusit sa va scoata cu capul prin parbriz, mai ales ca era in oras, eu l-as lasa de tot fara permis):(
o zi buna la toate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 11:44 
Diva

Citat:

buna dimineata, ce vesti aiurea, bine ca sunteti voi bine,eu sunt catastrofa la volan imi doresc sa pot conduce, dar am promis ca in mom in care ma voi urca la volan voi face cateva ore bune de conducere cu un instructor, nu sa risc viata altora si a mea implicit:wacko:
imi imaginez ce viteza avea nebunul ala in conditiile in care a reusit sa va scoata cu capul prin parbriz, mai ales ca era in oras, eu l-as lasa de tot fara permis):(
o zi buna la toate

Buna dimineata fetele.
Vai Anca ma gandesc ce te-ai speriat,ca de fapt cu asta ramai,tabla se face,dar cu socul ramai..si eu dupa ce am avut accidentul imi era frica si de umbra pe drum...e groaznic,mai ales ca la voi a fost mai rau,daca a spart parbrizul.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 12:34 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetele.
Vai Anca ma gandesc ce te-ai speriat,ca de fapt cu asta ramai,tabla se face,dar cu socul ramai..si eu dupa ce am avut accidentul imi era frica si de umbra pe drum...e groaznic,mai ales ca la voi a fost mai rau,daca a spart parbrizul.:o

buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 12:45 
Diva

Citat:

buna dimineata, fetelor

Buna dimineata Laura,bine ai revenit.
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 12:50 
Diva

Citat:

Buna seara fetelor, la noi nu prea buna, abia ce am ajuns si noi acasa dupa o seara de cosmar. am avut un accident de masina, a intrat unul in noi, noi fiind pe drum cu prioritate si in urma impactului ne-am mai izbit de alte 2 masini. nu pot sa va spun prin ce-am trecut , eu fiind cu sabin in brate in spate. sora mea e lovita la cap, silviu la fel, ce mai, un cosmar :cry::cry::cry: pana pe la 10 am stat la spital

Buna dimineata fetele.Va invit la :,daca nu ati baut deja pentru ca se apropie weekendul.
Anca sper ca sunteti toti bine.Doamne ajuta sa fie totul k si sa nu fie nimic grav.:-*Eu p-astia,dupa ce i-as strange olecuta de gat ca sunt niste t***** i-as lasa pietoni pt toata viata.Asa merita.Va pup si o zi cat mai frumoasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 13:42 
Diva

Citat:

Buna dimineata fetele.Va invit la :,daca nu ati baut deja pentru ca se apropie weekendul.
Anca sper ca sunteti toti bine.Doamne ajuta sa fie totul k si sa nu fie nimic grav.:-*Eu p-astia,dupa ce i-as strange olecuta de gat ca sunt niste t***** i-as lasa pietoni pt toata viata.Asa merita.Va pup si o zi cat mai frumoasa.

buna dimineata.ce vesti urate, anca sanatate la toti si sa fie bine, oricum ramai cu o frica ceva vreme, o zi buna la toate, se apropie week(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 14:42 
Diva

buna ziua fetelor. Oribile vesti, Anca. Dar vorba fetelor, Doamne ajuta ca sunteti bine, masina se va rezolva, voi sa fiti sanatosi ca va ajuta Dumnezeu cu restul. Nici nu mai stii ce sa faci..sa mergi cu masina, sa mergi cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul, pieton..nicicum nu mai ai nicio siguranta, cum zicea si Adina. Doamne fereste de acesti nebuni inconstienti care daca si-ar risca viata lor, ar fi una..ca fiecare e liber sa faca ce vrea; dar cand ti-o risca pe a ta si chiar te accidenteaza, si urat, pai da..atunci sa iti vina sa ii strangi tu de gat cu propriile maini si sa nu mai puna mana pe volan in viata lor. nici macar pe unul de jucarie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 15:39 
Diva

bua fetelor si multumesc pt gandurile bune! suntem bine sanatosi, asta e cel mai imp.
Bamba, sa sti ca aveam scaunul de masina pus, urma sa-l pun pe sabin in el, dar pt nici o sec nu mi-am imaginat ca plec din fata scarii si intra unu'n noi:(, de regula il pun in scaunel cand plecam cu el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 15:53 
Diva

Citat:
bua fetelor si multumesc pt gandurile bune! suntem bine sanatosi, asta e cel mai imp.
Bamba, sa sti ca aveam scaunul de masina pus, urma sa-l pun pe sabin in el, dar pt nici o sec nu mi-am imaginat ca plec din fata scarii si intra unu'n noi:(, de regula il pun in scaunel cand plecam cu el

A..voi nu erati inca in masina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 16:23 
Diva

Citat:
A..voi nu erati inca in masina?

ba da, eram in spate, il aveam in brate pt ca se udase pe tricou si vroiam sa il schimb, apoi urma sa-l pun in scaunel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 16:36 
Diva

Citat:

ba da, eram in spate, il aveam in brate pt ca se udase pe tricou si vroiam sa il schimb, apoi urma sa-l pun in scaunel

Od Doamne Doamne ti-e si frica sa mai pleci cu masina sau sa mergi pe strada in zilele astea.Mie d-aia tot ii spun iubitului meu sa mearga mai usor.Nu ca nu as avea incredere in el ci nu in ceilalti din trafic.:nono::o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 17:25 
Diva

Citat:

aveti grija de voi sa va reveniti din soc..ca sunt sigura ca inca mai traiti momentele :-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 18:32 
Diva

Citat:

aveti grija de voi sa va reveniti din soc..ca sunt sigura ca inca mai traiti momentele :-*:-*

Anca bine ca sunteti bine si ca nu s'a intamplat ceva m'ai rau...ca masina se repara...uite din cauza la dobitoci din astia care isi iau carnetele pe bani se intampla atatea nenorociri ... incearca sa te linistesti si sora ta pt orice eventualitate sa'si m'ai faca o ecografie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 18:36 
Diva

Ce veste proasta,Anca!bine ca sunteti cat de cat ok.:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 20:02 
Diva

Citat:
Ce veste proasta,Anca!bine ca sunteti cat de cat ok.:hug:

imi pare rau pt cele intamplate anca dar sun fericita in aceelasi timp ca sunteti toti ok :-* cu soferi din ziua de azi trebuie sa fi atent si cum conduci tu dar mai mult la cei de langa tine. eu sunt disperata cand trebuie sa merg la valcea ca este plin orasul de pustani cu figuri in cap si masini tari care fac numai tampenii. cred ca as muri sa mai stau acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 20:08 
Diva

Citat:
imi pare rau pt cele intamplate anca dar sun fericita in aceelasi timp ca sunteti toti ok :-* cu soferi din ziua de azi trebuie sa fi atent si cum conduci tu dar mai mult la cei de langa tine. eu sunt disperata cand trebuie sa merg la valcea ca este plin orasul de pustani cu figuri in cap si masini tari care fac numai tampenii. cred ca as muri sa mai stau acolo.

pe mine cel mai tare ma enerveaza soferii din Alba si din Zalau.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2009, 20:59 
Diva

Citat:

pe mine cel mai tare ma enerveaza soferii din Alba si din Zalau.

si cei din alba sunt foarte enervanti dar noi mergem mai rar pe acolo, iar in zalau nu prea avem ce cauta pe acolo, poate doar in vizita

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]