Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 22:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 03 Mai 2006, 16:41 
Diva

Citat:

he he he ...dc nu le zici ca e ptr nunta zic 500.000 lei dc le zici ca e ptr nunta e 800.000 lei , cel putin la noi...dar stii care e chestia? tot mai bine e sa le zici ca ptr nunta sigur vor pune un galon de fixativ ca nu au incotro sa nu se strice freza atatea ore

nu e adevarat ,....asa ssria in vitrina coaforului : Coafura mireasa : 500.000! Mai e pana ma duc sa verific daca e pe bune asa! Mai sunt 4 luni!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 13:40 
Diva

Citat:
Nu uita sa te duci si la o coafura de proba cu tot cu voal!
O prietena de-a mea a aflat ca voalul trebuie cusut cu o zi inainte de nunta.

cum adik cusut??? :o:o:o de ce sa-l coasa??? Cata nebunie pe lumea asta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 13:42 
Veteran

Citat:

cum adik cusut??? :o:o:o de ce sa-l coasa??? Cata nebunie pe lumea asta!!

eu if fac o dat cu rochita..si am vz cum iese...e indoit,si arata cum tre sa arate...doar sa il pui in cap...iar in cap il prinzi cu agrafe..nu?
eu asa stiam...aveti o alta idee?da nu cusut..:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 13:50 
Diva

Citat:
eu if fac o dat cu rochita..si am vz cum iese...e indoit,si arata cum tre sa arate...doar sa il pui in cap...iar in cap il prinzi cu agrafe..nu?
eu asa stiam...aveti o alta idee?da nu cusut..:blink:

eu nu stiu ce sa fac la faza asta cu voalul ca nu imi place nici un model...la cei care imi fac rochia vreu sa dau comanda de palarie ( ca sa mi-o puna in locul baticului ....pe care il urasc)! La galerie nu am vazut nici un voal interesant!):(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 13:53 
Veteran

Citat:

eu nu stiu ce sa fac la faza asta cu voalul ca nu imi place nici un model...la cei care imi fac rochia vreu sa dau comanda de palarie ( ca sa mi-o puna in locul baticului ....pe care il urasc)! La galerie nu am vazut nici un voal interesant!):(:(:(

pai unde iti faci rochita...alege tu un material care iti place...si din ala il faci....
Eu asa am facut...eu pe deasupra la rochita am voal..si voalul il fac tot din voal mat..si mai plinut..este materialul meu pereferat..si pica si greu asa...u se flutura in vant...stii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 14:08 
Diva

Citat:
pai unde iti faci rochita...alege tu un material care iti place...si din ala il faci....
Eu asa am facut...eu pe deasupra la rochita am voal..si voalul il fac tot din voal mat..si mai plinut..este materialul meu pereferat..si pica si greu asa...u se flutura in vant...stii...

voal mat ..alb....eu ma gandeam la tifon d-ala alb cu bentita la margine...crem...dar...habar n-am ce mai vreau ...asta e cand esti balanta...e greu!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 14:31 
Diva

Citat:

si eu vreau palarie dupa ce mi se da voalul jos. eu deja mi-am cumparat-o (ma rog, eu am ales-o, nasa a platit-o :p) si sunt f incantata. am pus poza la instrumente (nu sunt eu aia, e de pe site-ul producatorului :D)... a mea insa nu e alba, ci bej. e din paie moi si am fost surprinsa sa vad cat de bine se aseaza (cat sunt de modesta :p), mai ales ca eu nici iarna nu port caciula prea des, ca n-o suport :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 14:36 
Diva

Citat:

si eu vreau palarie dupa ce mi se da voalul jos. eu deja mi-am cumparat-o (ma rog, eu am ales-o, nasa a platit-o :p) si sunt f incantata. am pus poza la instrumente (nu sunt eu aia, e de pe site-ul producatorului :D)... a mea insa nu e alba, ci bej. e din paie moi si am fost surprinsa sa vad cat de bine se aseaza (cat sunt de modesta :p), mai ales ca eu nici iarna nu port caciula prea des, ca n-o suport :blink:

:(:(:( nu vad poza ...ai pus-o recent?? Ca nu imi apare!:( Eu vreau o palarie ...cum aveau alea in Evul Mediu cu crem, alb si de ce nu visiniu in ea!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 14:44 
Diva

Citat:
Buna ideea cu palaria!
Cred ca asa vreau si eu, dar alba.

problema e ca nu prea gasesc poze cu palarii de acest gen ..si nici evantai..ca vreau si d-ala!!:((:((:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 15:32 
Diva

Citat:

:(:(:( nu vad poza ...ai pus-o recent?? Ca nu imi apare!:( Eu vreau o palarie ...cum aveau alea in Evul Mediu cu crem, alb si de ce nu visiniu in ea!!

am pus-o chiar azi, ca mi-am adus aminte :p, asa ca probabil mai dureaza putin. am uitat sa spun ca am de gand sa-i leg o esarfa sau ceva de genul la spate, sa fie mai haioasa... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 15:39 
Diva

Citat:

am pus-o chiar azi, ca mi-am adus aminte :p, asa ca probabil mai dureaza putin. am uitat sa spun ca am de gand sa-i leg o esarfa sau ceva de genul la spate, sa fie mai haioasa... :D
:ok::ok::ok: o sa arati bine!!:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 17:12 
Diva

Citat:

Unde e palaria ca vreau si eu sa o vad(X)

a fost aprobata poza, se vede la instrumente :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 17:43 
Diva

Citat:
E superba palaria!:lol::wok:

merci frumos :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 17:43 
Diva

Citat:

a fost aprobata poza, se vede la instrumente :p

:wok::wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]