Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 00:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol II
MesajScris: 17 Apr 2006, 00:09 
Diva

Citat:

:wok: stii ce vreau? sa ma plimb cu sania trasa de cai...e singurul moft care il vreau :D

foarte romantic!:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2006, 00:10 
Diva

Citat:

ideal este sa sti ce iti place si sa planuiesti impreuna. dupa 4 ani de stat impreuna nu stiu daca e "ideal" sa isi faca unu de cap sa aleaga ceva. daca nu imi place? daca nu are caliati de organizator?!

e normal si de bun simt ca dc ai nunta iarna nu meri la mare si daca ai nunta vara rar mergi la munte. si e clar ca daca nu stii cat concediu ai nu stii ce sa alegi si evident banul face tot.

deci inca o data, in afara de chestii de bun simt ce ne-ai spus nou aici?!

jolie, nu am zis cu rautate... :) dar dc vrei sa ne consiliezi zi-ne ceva nou pls :)

ca de exemplu ce e in top vanzari la lunile de miere?

eu cred ca e grecia:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2006, 01:59 
Diva

Citat:

pai cand lucram eu in agentie erau insulele exotice...orice numai europa sa nu fie :)

serios? ma gandeam ca sunt foarte scumpe...eu pe toti ii aud ca se duc in grecia sau turcia..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 11:53 
Diva

Citat:

cat am lucrat eu dah...dar nu zic cine mergea in lunile alea de miere ca sunt a naibii de scumpe :)

aham, deci aveti si voi stabi corupti la arad:p
glumesc, da' eu stiam ca o excursie in maldive e vreo 4000 all inclusive si dc gasesti oferta de last minute ajung si la 2500 ceea ce mi se pare mult..pt mine:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 15:00 
Diva

Citat:

avem avem lol :) pai gandeste-te ca firma la care am lucrat era a fostului director de la Camera de Comert....iti dai seama ce clientela a avut. a venit o data la mine sa ii fac oferta ptr insulele canare (tot luna de miere)...nu zic ca i-a iesit si aluia pe la 5000 de euro ori atunci ptr mine era suma ASTRONOMICA. nici acum nu e mai mica lol

mi se pare ca toti oamenii cu bani aleg destinatii cat mai departe si mai scumpe cu putinta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 18:37 
Veteran

fetelor daca aveti ceva oferte de la agentii de turism pt sejururi in Italia va rog sa imi trimiteti si mie ca deja am alergie la ofertele astea de Paste. Am intampinat doar greutati poate ca este prea devreme pt ca agentiile sa imi dea oferte pt luna septembrie la sfarsit dar mi-e greu sa cred ca se ocupa doar de Paste :gun:. iar la targul acela am ajuns duminica la sfarsit si jumate din ei plecasera oricum si acolo erau fixati pe acelasi lucru Paste.:wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2006, 18:45 
Veteran

Citat:

eu le dau dreptate lor. asa e in agentie, plus ca ofertele pe septembrie nu prea vin acum in primavara. sunt cateva firme la care poti gasi oferte dar probabil nu s-au obosit sa isi faca preturile. dar las ca trece pastele si poti sa te interesezi.

stii care e chestia? sezonu se schimba in 15 sept si ce e dupa se considera iarna si vin ofertele pe la mijlocul verii...nici hotelurile nu stiu ce preturi vor avea.

valeu deci sa am rabdare (X)asta imi cam lipseste ce-i drept...asta e o sa astept sa mai treaca nu am incotro mersi oricum:ok: din experienta ta ce era mai cautat ca regiune pe acolo caut odata lido di jesolo dar cam slab pe piata astept poate apare ceva si ma mai gandeam la ceva pe langa venetia unde ar fi cam 280 euro cazare pe 7 nopti si transport ceva cu agentiile astea low cost ma gandeam eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2006, 17:13 
Veteran

Citat:

pai rabdarea e o virtute stii tu :) lido e cam slabut reprezentat pentru ca f putini lucreaza cu ei. eu stiu 2 agentii care sigur vand lido, una din arad si una din TM. cea din arad ti-am dat PM ;) vezi blue air ce transporturi are (desi am auzit ca sunt cam de kk). las ca 280 e bine...ce fel de masa ? si cate stele?

pai doar ceva hoteluri de 3 stele cazare cu mic dejun la preturi intre 40 si 90 euro pe noapte adica nici urma de sejur cu transport inclus sau ceva asemanator cum se face cand e vorba de spania si grecia pt astea sunt destule vad...:(( ideea e ca vrem sa ajungem acolo nu prea punem mare pret pe soare ci mai mult pe plimbare sigur vom inchiria masina si astfel... la fel cum am facut si in grecia putem vedea multe...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]