Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 23:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 13 Sep 2006, 14:37 
Diva

Citat:

he,he, imi place cum ai povestit! fata, nu conteaza, sanatos sa fie! Ca daca mai vrei un alt copil poti avea norocul sa-ti faci perechea:wok:

FATA!!!m-ai omorat cu mailul!!ma faci sa rad non stop!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2006, 15:16 
Senior

Citat:
Mai, in seara asta vad si eu pozele in final, doamne ajuta! Daca ma credeti ca eu primele le-am vazut acum pe net si ma bucur fantastic!
Ca au fost plecatii finii si ne-au lasat cu buza umflata. Cica sunt 1000 de poze!!! Dar las ca ma revansez eu:devil:. Pun la instrumnte dintr-astea deocheate, de prost gust, cum zice janet:D, cu conotatie sexula:-`:D:.:p

nasica, mie nu mi se par deloc de prost gust pozele. ba chiar momentul respectiv a fost super amuzant, am ras toti cu lacrimi. chiar, in seara asta venim la voi, ok?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2006, 00:44 
Veteran

Citat:

:D:D:D Stai linistita ca nu esti sora cu mama, ea este din Galati , nu cotzoharla de Pitesti:D:blink::lips:

:D:D Cotzo! Eu sunt olteanca, uitasi? Ce te aprinsesi asa? As fi o matusa buna:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2006, 00:49 
Veteran

Citat:
Mai, in seara asta vad si eu pozele in final, doamne ajuta! Daca ma credeti ca eu primele le-am vazut acum pe net si ma bucur fantastic!
Ca au fost plecatii finii si ne-au lasat cu buza umflata. Cica sunt 1000 de poze!!! Dar las ca ma revansez eu:devil:. Pun la instrumnte dintr-astea deocheate, de prost gust, cum zice janet:D, cu conotatie sexula:-`:D:.:p

Vreau sa vad si eu pozele cu fina ta si cu tine! Unde sunt? Eu chiar am luat-o razna de nu le gasesc?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2006, 20:35 
Veteran

Citat:

Fata, si mie mi s-a intamplat aceeasi faza cu tine cand ti-ai postat poza1 Toti te vedeau numa eu nu ca butonam aiurea in speranta sa te vad cat mai repede:D
Ce figura esti si tu!!
Te pup. Daca nu era asta mica asa de mica s-o pot lasa cu mama mea as fi venit la nunta voastra dar las ca vii tu la vara la o bere sau un vin rece!(X)

Fa-ti bagajele, ca mai e putin pana pe 30 sept. Eu ma ocup de rezervare la hotel. Cat despre Diana, nu-ti face giji: am doua nepotele de 3 ani si 1,6 ani, 3 nepotei de 5; 2,8; 1,8 ani si 2 verisori de 6 si 8 ani. Toti vin la nunta.Asa ca are cu cine sa faca nebunii! Serios! Pitesti-ul e un oras frumos. Please, please, pretty please!:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2006, 20:38 
Veteran

Citat:

Fa-ti bagajele, ca mai e putin pana pe 30 sept. Eu ma ocup de rezervare la hotel. Cat despre Diana, nu-ti face giji: am doua nepotele de 3 ani si 1,6 ani, 3 nepotei de 5; 2,8; 1,8 ani si 2 verisori de 6 si 8 ani. Toti vin la nunta.Asa ca are cu cine sa faca nebunii! Serios! Pitesti-ul e un oras frumos. Please, please, pretty please!:~*:~*

Daca ai vreo nelamurire in privinta arborelui meu genealogic..:D asta e! Nici eu nu inteleg mare lucru:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Sep 2006, 15:32 
Veteran

Citat:

Stai linistita fata ca si eu glumeam, puteai sa fii si somaleza ca tot imi placeai, bine... acu sa fi aratat tot asa blondina si frumoasa:-`ca altfel:wacko:
Multumesc pentru invitatia la nunta dar sincer cred ca este mai frumos sa ne intalnim la mare:-`:D, la soare , la bere, sa ne uitam dupa carnati:~*,aaa pardon dupa Diana cum face castele pe nisip:-`:lips:
Sper sa mai intri pana pe 30, macar o data:lips:

Bine, bine te cred. E distanta prea mare si Diana prea mica. Dar la vara nu scapi.Tot fug eu intr-un week-end la mare:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Sep 2006, 17:07 
Veteran

Citat:

Pai de-asta zic fata!!
La mare, la soare cu barcutza plutitoare. Diana o sa fie maricica. O sa stam sa povestim pe indelete multe si nevrute. Mama, ce misto! Ma si vad cu niste okelari bengosi a la U2:-` si cu o halba de bere rece in dreapta si in stanga kentul sau ... invers. whatever:wacko:

Te-am vazut in pozele de la nunta. Acum inteleg ce inseamna "poze cu conotatie sexuala":rocker:. A fost o nunta de nebuni... frumosi. Apropo, barbat bine sotul tau :p... Nu fii geloasa! Si tu esti dama bine:lips:. Si cu siguranta o dama nebuna, nebuna de tot:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Sep 2006, 19:21 
Veteran

Citat:

Fata, tu esti ca mine. Imi place! Normal ca ne uitam mai intai la barbati:D nu? ca daca nu inseamna ca ceva nu este in regula cu noi:p. Am barbat frumos si pentru mine este o mandrie cand imi spune cineva de sex feminin asta:)
Al tau cum este a propos:D?:~*:-`

E frumusel:love:. Tot incerc sa pun o poza si cu el, dar nu reusesc. Mai incerc:((

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]