Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 07:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: va place vreun restaurant?
MesajScris: 23 Mar 2006, 18:52 
Diva

Citat:
buna fetelor ! sunt noua pe aici , si vreau sa va cer parerea in legatura cu restaurantul MC`Monis . ce parere aveti ? ati fost la vreo nunta acolo? va pup

nu ti-ai rezervat inca restaurantul?:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 18:54 
Diva

Citat:

N-am fost la nici o nunta acolo, da e suuuuuper. Ai facut o alegere buna... Am mai dat sfatul asta unei fete: la ce restaurant ti-ai ales, nu mai trebuie sa intrebi daca a fost cineva sau a auzit...Nu trebuie sa-ti faci probleme....O sa iasa super:wok:

pai da. aculta aici la mady ca stie ce zice.;):p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2006, 19:08 
Diva

Citat:

am dat si avansul. mersi pt incurajari fetelor...asa sunt eu , am putina teama ca nu o sa fie loc destul de dans. am ales salonul soarelui (e cel mai mare). am 200 invitati + ce vin din partea nasului. :)
meniul e 55 e cu bautura cu tot , dar nu indeajuns , adika mai luam si separat bautura . :D

e convenabil. felicitari pt marele eveniment. sa fie intr-un ceas bun.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 13:50 
Diva

Citat:
Am incercat eu la Hanul lui Manuc .... Oricat ar fi de frumos , seful de sala ... e asa de "primitor" si iti cere banii de avans ca apoi sa iti povesteasca el ce si cum despre tacam.... Adica intai banii si dupa aia aflati cat e tacamul etc. etc. Asta mi s-a intamplat mie!

trebuia sa suni inainte ....eu mi-am dat seama de "ospitalitate" numai din discutia telefonica! Pacat de restaurant..ca are un nume!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2006, 14:13 
Veteran

Citat:
Mai sunt locuri libere la restaurante pentru 2006 dar duminica....Depinde de nr. de invitati pe care il ai!

de curiozitate te intreb pt ca si eu am vrut acest restaurant faci la Excelsior nu? cat este meniul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Apr 2006, 15:49 
Admin Ghidul Miresei

DACA AVETI NEVOIE DE RESTAURANT, AVEM PARTENER O AGENTIE CARE ARE ACCES LA ANUMITE DATE INCA LIBERE LA RESTAURANTE.

ACCEASI AGENTIE ARE SI OFERTE DE ULTIM MOMENT, SAU REPLASARI DE RESTAURANTE, CONTRA UNUI COMISION DE 5%.

ASTA PENTRU CINE MAI DORESTE LOCURI IN 2006, CHIAR SI SAMBETELE.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]