Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 16 Feb 2006, 16:37 
Diva

Citat:

Cred ca tb sa fim putin mai relaxate pentru ca daca se intampla sa iasa ceva altfel decat cum vrem noi, riscam sa cedam nervos.:(

asa e prea ne chinuim sa fie totul perfect ca la carte sa fie asa cum vrem noi , ca pana la urma credeti ca intereseaza pe vreun invitat ce ne chinuim noi? nu prea va zic eu. eu una nu vreau sa ploua nici la cununia civila nici la biserica mai ales ca le am pe amandoua in aceeasi zi. as vrea sa fie soare si tot soare sa fim niste fericiti!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:54 
Diva

Se spune ca vremea din ziua nuntii coincide cu vremea care a fost la botezul nostru.
Asa ca ... la mine ar trebui sa ninga in august pentru ca am fost botezata pe 27 decembrie si mi-a spus mama ca a nins ca in povesti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 01:59 
Diva

Citat:
Se spune ca vremea din ziua nuntii coincide cu vremea care a fost la botezul nostru.
Asa ca ... la mine ar trebui sa ninga in august pentru ca am fost botezata pe 27 decembrie si mi-a spus mama ca a nins ca in povesti.

ar fi cel mai tare...:)
si la mine la fel...in 14 ian 81...sigur n-a fost cald si soare...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 12:25 
Nou Venit

Citat:
eu am vorbit zilele astea cu un prieten preot care imi spunea ca e bine sa faci nunta in mai, in jurul sf. constantin si elena. cica ei sunt considerati ocrotitorii fanmiliei si tocmai de aceea e bine sa faci nunta in luna in care ei sunt sarbatoriti.

eu nu cred DELOC in superstitii...

eu ma casatoresc pe 20 mai cu o zi inante de sf c/tin si elena deci ma incanta superstitia asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 12:52 
Diva

Citat:
eu ma casatoresc pe 20 mai cu o zi inante de sf c/tin si elena deci ma incanta superstitia asta

iti doresc sa ai o nunta de vis...si casa de piatra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:35 
Diva

Citat:

:love::wok: Casa de piatra si mult noroc!! :wok::lol::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 21:45 
Diva

Citat:
Eu am o problema: vreau sa port perlute la nunta. La rochia pe care o am, nu pot sa-mi pun altceva. Da mama zice sa nu-mi pun perle ca ne vad toate babele....
Da eu imi pun de-alea artificiale, nu naturale, nu-i asa ca nu e acelasi lucru?

Asa se zice...hmmm....eu zic sa nu pui...incearca ceva cu strasuri...paiete(eventual) ....dar nu perle. Daca nu esti superstitioasa si vrei...poarta-le( eu zic nu ..pt. ca nu-mi plac) :~*:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2006, 23:25 
Diva

Citat:

Asa se zice...hmmm....eu zic sa nu pui...incearca ceva cu strasuri...paiete(eventual) ....dar nu perle. Daca nu esti superstitioasa si vrei...poarta-le( eu zic nu ..pt. ca nu-mi plac) :~*:wok:

Mie imi plac dar mi se pare ca nu mi se potrivesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:30 
Diva

Citat:
Nici strasurile nu-mi plac....Nu prea-mi raman multe optiuni:(

O broderie aplicata...??niste floricele..ceva!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Feb 2006, 13:32 
Diva

Citat:

O broderie aplicata...??niste floricele..ceva!!

O sa -ti postez ceva la galerie foto sa vezi un model!! Ofelia se numeste poza!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 14:08 
Diva

Citat:

Merci:lips:

mai........apropo de superstitii ....tot visez de vreo 2 saptamani incoace ca ma plimb..calare.....nu imi vine nici cea mai mica idee. Si aseara de ex. am visat ca m-am intalnit cu untip ...care avea curte..si in curte 3 caini...ciudati rau...nu pot sa-i descriu ..erau pufosi ca o pisica persana.,....zice-ti-mi si mie ce D-zeu am ??:x:~*:ermm::o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 14:15 
Diva

Citat:

mai........apropo de superstitii ....tot visez de vreo 2 saptamani incoace ca ma plimb..calare.....nu imi vine nici cea mai mica idee. Si aseara de ex. am visat ca m-am intalnit cu untip ...care avea curte..si in curte 3 caini...ciudati rau...nu pot sa-i descriu ..erau pufosi ca o pisica persana.,....zice-ti-mi si mie ce D-zeu am ??:x:~*:ermm::o

calul inseamna destin. si se poate interpreta ca te vei muta, ca te asteapta o viata noua, iti urmezi destinul. iar cainii sunt apropiatii tai, prietenii, familia. e posibil sa afli ceva ce nu stiai despre ei, sa descoperi o fata noua pe care nu o cunosteai pana atunci.

nu stiu daca te multumeste raspunsul. nu sunt tra-la-la, cu vise si alte de-alea :wacko:, dar mi-a placut sa citesc despre psihic, despre simboluri, etc :flowers:

oricum, maine caut in "romania libera" anunt: "GinaAngelina multumeste cititoarei de vise gina_d pentru ca i-a prezis viitorul. apelati cu incredere, scoate argintul viu, dezleaga cununii, singura mostenitoare directa a mamei omida" (X):p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:14 
Diva

Citat:

calul inseamna destin. si se poate interpreta ca te vei muta, ca te asteapta o viata noua, iti urmezi destinul. iar cainii sunt apropiatii tai, prietenii, familia. e posibil sa afli ceva ce nu stiai despre ei, sa descoperi o fata noua pe care nu o cunosteai pana atunci.

nu stiu daca te multumeste raspunsul. nu sunt tra-la-la, cu vise si alte de-alea :wacko:, dar mi-a placut sa citesc despre psihic, despre simboluri, etc :flowers:

oricum, maine caut in "romania libera" anunt: "GinaAngelina multumeste cititoarei de vise gina_d pentru ca i-a prezis viitorul. apelati cu incredere, scoate argintul viu, dezleaga cununii, singura mostenitoare directa a mamei omida" (X):p:D

(X)(X)(X)(X)(X)(X)(X):p:p:p dacav vrei ...o sa dau anunt si la celelalte ziare....esti :cool::p:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Feb 2006, 19:21 
Diva

Citat:
si eu vreau sa striu ce inseamna????????????
(X)(X)(X)

hai c-am gasit explicatii pe acvaria.com

MIRE/MIREASA: capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie:love::huh:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]