Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PENTRU VIITOARE MAMICI
MesajScris: 04 Apr 2006, 20:28 
Senior

Citat:

multumesc :) eu am fost dracusor cand am fost mica si la fel a fost si iubi deci nu cred ca va iesi inger din noi :devil:

hahaha

nu ai pt ce sa-mi multumesti. cred ca daca ati fost amandoi dracusori, bebelusul va iesi un ingeras. doar va fi copilul vostru nu? si-asa tot ingeras va fi... parca vad ca tati lui va vrea sa fie ca el, iar tu vei vrea sa fie mai cuminte :) cel putin asa zice iubi meu, sa fie copilul frumos ca mine si destept ca el :) Nu ca el ar fi urat, sau eu proasta :p dar el a fost mai cuminte si eu mai obraznica :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 21:00 
Senior

Citat:

eu zic pe dos...sa aiba ochii lui verzi si mintea mea :) nuh ca as fi eu urata sau el prost :) lol tinand cont ca vreau baiat nu ma astept sa iasa inger :)

sa fie sanatos asta e important

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2006, 13:25 
Diva

Citat:
Si noi ne-am facut calculul: sa avem o fetita cu ochii mei si tenul lui. Si sa aiba si caracterul meu (stiu ca nu as avea nici o problema cu scoala cel putin in cazul asta). Dar parca poti sa programezi!?

eu as vrea o fetita blonda, ca mine, si cu ochii verzi, ca el...sa fie hotarata ca mine si sensibila si inocenta ca el...cred ca ar perfect...dar, mai bine alegem sa fie sanatosi...:) dar parca poti sa nu visezi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2006, 18:13 
Diva

Citat:

afara deja exista "custom made babies" dar mie mi se pare sinistru. mai frumos e sa nu stii ce vei avea si sa ai surprize placute pe cum creste :)

da ,eu una zic ca as vrea sa am un bebe dar sa fie fetita. noi vrem doar sa fie un copil sanatos asta conteaza cel mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2006, 22:10 
Diva

Citat:

da ,eu una zic ca as vrea sa am un bebe dar sa fie fetita. noi vrem doar sa fie un copil sanatos asta conteaza cel mai mult.

aveti intai rabdare sa treceti de hopul cu nunta ..si dup-aia plozii! O sa va ajunga toata viata pe care le-o veti dedica! Si cand ve-ti si mosi si babe..o sa va para rau ca nu v-ati trait viata si ca v-ati legat de maini si de picioare! Toate la timpul lor!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2006, 17:31 
Senior

Citat:

aveti intai rabdare sa treceti de hopul cu nunta ..si dup-aia plozii! O sa va ajunga toata viata pe care le-o veti dedica! Si cand ve-ti si mosi si babe..o sa va para rau ca nu v-ati trait viata si ca v-ati legat de maini si de picioare! Toate la timpul lor!!:D

eu nu cred ca regreta cineva la batranete ca a facut copii doar din simplu motiv ca nu si-a trait viatza..e adevarat ca am vaz cazuri si cazuri la povestiri adevarate.. insa sunt curioasa daca motivul asta e unul intradevar bun?

si eu sunt de acord sa ne traim cat de cat viatza..apoi sa facem copii, sa avem timp sa ne ocupam de ei.. dar nu o sa regret niciodata ca m-as fi legat de maini sau de picioare, chiar daca va veni mai devreme. :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2006, 19:09 
Diva

probabil asa e,mai intai sa ne traim viata si pe urma sa avem un bebe,dar vedeti voi eu imi doresc tare un bebe,mai ales dupa ce eu am pierdut o sarcina. oricum ne gandim ca la anul sa incepem abia sa-l concepem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2006, 19:09 
Diva

probabil asa e,mai intai sa ne traim viata si pe urma sa avem un bebe,dar vedeti voi eu imi doresc tare un bebe,mai ales dupa ce eu am pierdut o sarcina. oricum ne gandim ca la anul sa incepem abia sa-l concepem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 01:39 
Diva

Citat:

voi stiti mai bine dar eu zic sa va traiti viata de cuplu cativa anisori :) apoi vine si bebeul ca doar esti tinerica, mai tinerica decat noi celelalte

Asa este probabil.dar eu una nu as vrea sa raman insarcinata pe la 26 ani,mi se pare o varsta prea inaintata pt un bebe.eu una as vrea sa am bebe pe la cand voi face 23
eu abia anul asta fac 22.
pe la 23 ani cred ca voi fi insarcinata. daca ma ajuta Bunul Dumnezeu!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 174 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]