Citat:
Nu o gasesc pe aia din Grecia chiar acum, dar uite una pentru Turcia...si este exact la fel si pentru Grecia...doar ca binenteles difera locurile de vizitat.
Depinde foarte mult si de perioada in care vreti pretul. De exemplu noi vrem la inceputul lui august si costa 315 euro de persoana si ai asa: sunt 11 zile, se merge cu autocarul, cand ajungi vizitezi Cetatea Troia in Canakkale, dupa care continui pana la Kusadasi. Si se sta in Kusadasi, ai mic dejun, cina si cazare la hotel de 5 stele. Si temai duc la o gramada de chestii misto de vizitat. A, si ai inclusa croaziera de o zi pe Egee cu all inclusive pe vaporas. Iar la intoarcere mai ai o nopate de cazare in Istanbul la hotel de 4 stele. Eu zic ca e super bine.
da, cred ca e ok...voi vreti sa mergeti in turcia? noi nu...nu stiu de ce...am eu ceva cu tara asta si nu ma atrage deloc...stiu ca nu e mare diferenta...dar daca e de ales, aleg grecia....cam asa as vrea si eu sa fie...cel putin 11 zile...
noi la inceput am vrut sa facem luna de miere altfel...sa ne ducem intr-un tur al Italiei...sa vizitam cam tot ce se viziteaza si la intoarcere sa ne ducem la noi la mare cateva zile...dar, am fost in Iatlia de rev, am avut o ocazie super...asa ca vrem altceva acum...si am ajuns la concluzia ca vrem plaja...dar nu la noi...