Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 03:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila
MesajScris: 09 Mar 2006, 13:38 
Diva

Citat:

bine ca stii tu de pe siteul asta mai bine. prefer sa vorbesc cu un preot desi nu sunt bisericoasa. dar cum in familie am avut preot am stiu si stiu ce inseamna logodna la biserica si ca e de o mie de ori mai valoroasa decat un pietroi pe inel, traditie AMERICANA, ok, si eu lucrez cu americani dar pana una alta sunt botezata ortodox si chiar daca miorlai eu ca nu vreau sa ajung prea des la biserica acum ca mi-am adus aminte ce frumoasa a fost logodna abia astept sa fac si cununia.asa ca macar am invatzat ceva de aici..
;):x;):x;):x;):x;):x;):x:, peace man ...ca forumul asta e facut pentru a ne consulta nu pentru a ne certa...esti cam incisiva...:ninja::gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:18 
Veteran

Va rog sa reveniti pe fagasul normal a discutiei si sa nu va mai "intepati" inutil.
Fiecare are parerea lui proprie, pe care suntem datori sa o respectam, fie ca o intelegem, fie ca nu, parere pe care are dreptul sa si-o exprime liber, in conditiile bunului simt si, evident, al regulilor acestui forum.

Mltumesc,
Moderator Krelia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 15:10 
Veteran

hhmmmmmmmmm,eu de exemplu anul trecut,pe 20 august am avut cununia civila.Am avut si invitati ,nici prea multi nici prea putini....dar stiti cum m-am simti????????Asa de frumoasa ce ma mai simtem,asa ce multe emotii am avut cand am semnat,asa ce mandra am fost cand mergem pe strada alaturi de el si cu un enorm brat de flori ce aveam in mana....aaaahhhhhhh ce bine a fost.As mai vrea o dataO:)dar ma tine gandul ca anul acesta e nunta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 18:56 
Diva

Citat:
hhmmmmmmmmm,eu de exemplu anul trecut,pe 20 august am avut cununia civila.Am avut si invitati ,nici prea multi nici prea putini....dar stiti cum m-am simti????????Asa de frumoasa ce ma mai simtem,asa ce multe emotii am avut cand am semnat,asa ce mandra am fost cand mergem pe strada alaturi de el si cu un enorm brat de flori ce aveam in mana....aaaahhhhhhh ce bine a fost.As mai vrea o dataO:)dar ma tine gandul ca anul acesta e nunta:D

ma bucur pt tine Krysta, imi dau seama cat de emotionata erai si vei fi si anul asta,emotiile vor fi pe masura destul de mari nu? Eu una abia astept sa vina vara mai repede sa ma vad in ziua nuntii si pe iubi sa vad ce frumos e!:love:
vreau sa va intreb , stiti cumva daca e bine sa fixam civila pe la ora 12 tinand cont ca nunta religioasa o am la 17? ce ziceti? o parere pls!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:21 
Diva

Citat:

Dar mai devreme nu se poate? Ma gandesc ca nu o sa ai destul timp de la 1 (ca daca la 12 incepe, pana se termina si pana ajungeti acasa...)la 4 cel tarziu sa te si duci la coafor, sa te aranjeze, sa te machieze, apoi sa te imbraci....

eu ma gandeam sa ma coafez de dimineata ma gandesc ca ma tine coafura nu? ce ziceti ca eu o sa am parul facut simplu cred eu. o sa vadeti voi cum vreau sa-mi fac parul la poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:22 
Veteran

Citat:

=> tinand cont ca nu am jicnit pe nimeni, am dreptul sa comentez. plus ca , ma scuzi, jumate din sfaturile de pe site sunt pur americane. e alegerea voastra ce promovati, dar daca e forum, forum sa fie...daca nu, asta e , dam din cap si aprobam fara sa comentam
va veni si apoi ai sa vezi ce regreti ca a trecut,vei vrea sa mai vina odata:mellow::glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 19:24 
Veteran

Citat:

ma bucur pt tine Krysta, imi dau seama cat de emotionata erai si vei fi si anul asta,emotiile vor fi pe masura destul de mari nu? Eu una abia astept sa vina vara mai repede sa ma vad in ziua nuntii si pe iubi sa vad ce frumos e!:love:
vreau sa va intreb , stiti cumva daca e bine sa fixam civila pe la ora 12 tinand cont ca nunta religioasa o am la 17? ce ziceti? o parere pls!(X)
va veni ....pentru tine era scris:huh::rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 13:20 
Diva

Citat:

Ti-am vazut coafura. Cand ai zis simplu, ma gandeam ca-l lasi liber sau ceva de genul asta.
Nici nu trebuie sa-ti faci vreo problema. O sa fie suficient de bine prins cat sa nu ai nici o problema.:ok:

mersi mult ! voi v-ati progrmata cununia civila deja ma refer la ora progrmata? e prea devreme pt cununia civila sau e mai bine sa ma duc cu doua saptamani inainte de nunta cu dosarul si analizele? cum se procedeaza mai bine?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 16:54 
Veteran

gina parca pe tine te-am auzit ca faci cununia civila vineri stii cumva pana la ce ora se poate oficia vinerea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mar 2006, 19:16 
Diva

Citat:
gina parca pe tine te-am auzit ca faci cununia civila vineri stii cumva pana la ce ora se poate oficia vinerea?

Pai..eu cred ca incepand cu ora 8 ...pana dupa amiaza la 16 ...e nonstop....nu le-am intrebat inca de ora...m-am interesat doar de acte...si oricum ..parerea mea e ca totusi e prematur sa vb de civila din martie..si tipele d-acolo intrebau cand e nunta...in august.........aaaaaaaaa mai e timp (era raspunsul)...veniti cu 2 sapt inainte cu actele, sa facem programarea!Si ma gandesc eu...ca fiind vineri...nu cred ca va fi mare inghesuiala (Sper(X)(X))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]