Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 08:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: restaurante
MesajScris: 15 Feb 2007, 12:12 
Diva

elegabriela:
Citat:
vreau sa stiu ce parere aveti sau ce stiti de Calise, pod Cotroceni? Parerile sunt impartite. Voi ce credeti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2007, 15:14 
Nou Venit

Citat:
ce restaurant ati gasit? in ce perioada? ca eu nu gasesc:((

un lucru e clar:cine vrea un restaurant bun din toate pct dee vedere trebuie cautat din timp...pe ultima suta de metri nu gasesti decat ce mai ramane...asa ca..nunta trebuie planificata cu muuuuuuuuult timp inainte!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2007, 23:48 
Diva

Citat:
un lucru e clar:cine vrea un restaurant bun din toate pct dee vedere trebuie cautat din timp...pe ultima suta de metri nu gasesti decat ce mai ramane...asa ca..nunta trebuie planificata cu muuuuuuuuult timp inainte!:mellow:

Eu am facut nunta la rest Calipso din Bucuresti, a fost o obsesie cred ca eram in stare sa aman nunta daca nu o faceam acolo atat de mult mi-am dorit acel restaurant, dar rezervarea am facut-o cu aproape un an inainte de nunta, ca nu cumva sa avem vreo surpriza , asa ca vorba ta: "nunta trebuie planificata cu muuuuuuuuult timp inainte!
"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2007, 20:59 
Diva

roxdeea:
Citat:
veteranelor, v-as fi fff recunoscatoare daca cele care au sarbatorit nunta la ho-jo platinium ma pot ajuta cu niste poze cu sala decorata pe adresa ***(intreaba-ma pe privat). va multumesc ffff mult!numai bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2007, 20:00 
Diva

blanca_sam:
Citat:
Buna tuturor,

In primul rand vreau sa va salut pentru ca eu abia acum am intrat in acest forum.
Sper sa fi ales bine locul pentru acest anunt
Eu vreau sa cedez rezervarea mea, pentru data de 26.08.2007 la un restaurant intim, cochet, in centrul Bucurestiului.
Locatia este superba, sala are o capacitate de aproximativ 60 locuri si este deja aranjata, preturile sunt mai mult decat rezonabile, iar conditiile sunt foarte flexibile.
Motivul pentru care renunt nu are nici o legatura cu restaurantul asa ca ... pentru cine doreste mai multe informatii, va rog sa imi trimiteti un PM.

Astept cu nerabdare vesti,

Multumesc,
Bianca

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2007, 15:44 
Diva

cibo a scris:

Citat:
fetelor, varul meu tocmai si-a anulat nunta si a ramas cu restaurantul rezervat si cu avansul dat. e vorba de restaurantul hotelului Golden Tulip din piata muncii, bucuresti, pe data de 7 iulie 2007. din cate mi-a zis tatal lui era vorba de 80 de persoane, dar numarul nu e batut in cuie. meniul ajunge la 44 euro fara bauturi si se ofera din partea casei si o camera in hotel pentru noaptea respectiva. mai multe detalii nu stiu. stiu doar ca s-a dat un avand de 1300euro si daca anuleaza pur si simplu rezervarea, pierde banii. d-asta incearca sa gaseasca pe cineva interesat, sa paseze contractul. stiti pe cineva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2007, 16:50 
Senior

foarte aiurea faza sa iti spuna ei cand sa termini nunta.noine-am gandit k doar nu sunt ocupate restaurantele si am inceput sa cautam locatie de abia prin februarie.si bineinteles k erau deja toate inchiriate unde vroiam noi.in prima faza se gasisem un restaurant numai k trebuia sa facem nunta pe 30 septembrie nu 29 asa cum o planificasem noi.asa k pana la urma am gasit o cantina care este fioarte mare si chiar este frumos inauntru si mai ales aranjata asa cum o sa vreau eu o sa fie foarte frumoasa; si asa putem si noisa ne facem nunta pe 29.dupa aceea am zis cu sotul meu k daca mai avem prieteni care vor sa se casatoreasaca o sa le spunem sa se duca cu 1 an inainte sa isi inchirieze sala k sa gaseasca ce vor nu ca noi care pana la urma am fost obligati de imprejurari sa facem la o cantina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Apr 2007, 17:16 
Nou Venit

Citat:
Pe acest topic puteti vorbi de restaurante, cu tot cu nume!!!

Dati-i drumul!!!

Dar DOAR PE ACEST TOPIC!!!!

Daca va dorit o nunta intr-un cadru natural, feeric, va recomand Hostel Parc Baneasa. Au preturi foarte bune, personal calificat, toate dotarile si daca aveti invitati din provincie, ii puteti caza acolo. De obicei, ei ofera si cateva momente surpriza, din partea casei. Am fost la o nunta acolo care a iesit foarte frumos. Daca aveti probleme in ceea ce priveste gasirea unui dj, fotograf, etc, tot ei va ajuta. Important e ca preturile sunt mici si se poate negocia in functie de dorintele fiecaruia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 02:15 
Diva

Citat:
eu daca stiam ca luna octombrie a anului 2006 e deja o luna tarzie pt rezervarea unui restaurant , ma duceam in primavara anului 2006 sa caut sala...am fost anul trecut la o nunta si in sambata respectiva la starea civila au fost 42 de casatorii,deci iti cam poti imagina ca mai toata restaurantele sigur erau ocupate,fiind un oras mare nici nu e de mirare...imi place absolut tot la restaurantul unde facem noi nunta...dar nush cum le voi spune oamenilor ca la 5 trebuie sa plece acasa...ma gandeam sa anuntam de la inceput ca nunta se termina la ora 5

asta este lucrul cel mai aiurea la restaurantele din hoteluri. eu am avut anul trecut banchetul de final de facultate si si a fost intr-un astfel de restaurant si la noi tot la 5 au vrut sa ne dea afara, dar noi am mai prelungit cam 40 min dupa care l-au amenintat pe dj si au aprins luminile si muzica a fost data in surdina si numai slow-uri.
vedeti voi cum faceti si sunt sigura ca pana la urma va ieis bine!:wok:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2007, 19:41 
Diva

Citat:
am putin emotii pt finalul nuntii,dar sper ca lumea sa inteleaga ca la ora 5 trebuie sa plecam...nu imi doresc sub nici o forma sa trec prin ceva situatie penibila...mi-e greu sa ma duc la om la masa si sa ii spun nu mai dansa hai ca trebuie sa pleci...ar fii super aiurea de aceea ne-am gandit sa anuntam de la inceput ca nunta se termina la ora 5

Eu cred ca 5 e o ora rezonabila.Foarte rar se sta mai mult.Asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2007, 01:45 
Diva

Citat:

Eu cred ca 5 e o ora rezonabila.Foarte rar se sta mai mult.Asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme

in general cam asa este, nuntile se termina in jur de 5-6.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mai 2007, 11:34 
Veteran

Citat:
am putin emotii pt finalul nuntii,dar sper ca lumea sa inteleaga ca la ora 5 trebuie sa plecam...nu imi doresc sub nici o forma sa trec prin ceva situatie penibila...mi-e greu sa ma duc la om la masa si sa ii spun nu mai dansa hai ca trebuie sa pleci...ar fii super aiurea de aceea ne-am gandit sa anuntam de la inceput ca nunta se termina la ora 5

e buna idee cu anuntatul, dar sa stii ca in general dupa ce se da tortul lumea cam pleaca, daca raman apropiatii nu e bai ca ei o sa inteleaga de ce trebuie sa plecati....asa ca vorbeste cu seful de sala, sa dea tortul pe la 4.30 si asa e sigur ca vor mai pleca unii oameni..
spor la treaba

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]