Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 00:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aberatii - volumul II
MesajScris: 06 Feb 2007, 15:22 
Diva

Citat:

fata ..... nu prea mai avem subiecte pe care sa le despicam in 4. Multe din fete au disparut ...cred ca in ceva timp vom dispare si noi ....le vom preda stafeta celor "mici"! O sa pun niste poze la galerie .... cu activitatile mele din ultimile 2 saptamani. Sper ca si voi va distrati cel putin la fel de bine ca mine! Va pup si va doresc numai bine! :lips:

pai poate cele 'mici' au nevoie de niste sfaturi si de ceva pareri transante...sa stii ca am inspectat situatia pe-acolo si e mare nevoie de o ginaangelina;)
in rest...interesante...activitatile tale! si tu arati f bine!:neyes:
eu imi pregatesc in sfarsit excursia la londra:ndance: da' e ingrozitor de scumpa cazarea:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 15:58 
Diva

Citat:
pai poate cele 'mici' au nevoie de niste sfaturi si de ceva pareri transante...sa stii ca am inspectat situatia pe-acolo si e mare nevoie de o ginaangelina;)
in rest...interesante...activitatile tale! si tu arati f bine!:neyes:
eu imi pregatesc in sfarsit excursia la londra:ndance: da' e ingrozitor de scumpa cazarea:(

eu, in week-endul asta, care vine cu pasi repezi, am o escapada cu prietenul nostru Ahmet ....iar il terorizez pe Mihai cu engleza...mergem in Maxx....:devil::devil::devil:Apoi la Mihai acasa. Am adoptat un super catel ....negru ...pe care il iubesc mult de tot! Imi iau 2 zile libere joi si vineri ca sa ma refac .... sunt cam zbuciumata in week-end si asta se resimte in timpul saptamanii!Acum am o febra de la calarie ...nici nu va pot spune! Insa vreau sa repet experinta! Nu stiu ...daca unele dintre voi vreti copii....eu vreau sa ma distrez si sa-mi fac de cap ca atunci cand eram copil! Acum planific un circuit in Turcia - Istanbul .... de vreo saptamana. Cu ocazia asta ies si din tara ...si ii intorc vizita lui Ahmet! Toate cele bune fetelor .... aveti grija de voi... si nu lasati ghidul sa se duca de rapa! P-"astea mici" le lasa sa-si faca de cap .... cred ca sunt si mai aeriene decat eram noi....nu mai am rabdare sa-mi bat capul cu toti incepatorii! Am si la birou o incepatoare....mi-e sila cand o vad .... pe langa faptul ca e "varza" la toate capitolele, nici nu isi da silinta sa invete ceva! Cum da cu :back: de greu vine la mine.....cred ca intr-o zi ii voi da un sut care sa o aduca la realitate!!:ermm::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 21:27 
Diva

Citat:
Toate cele bune fetelor .... aveti grija de voi... si nu lasati ghidul sa se duca de rapa! P-"astea mici" le lasa sa-si faca de cap .... cred ca sunt si mai aeriene decat eram noi....nu mai am rabdare sa-mi bat capul cu toti incepatorii! Am si la birou o incepatoare....mi-e sila cand o vad .... pe langa faptul ca e "varza" la toate capitolele, nici nu isi da silinta sa invete ceva! Cum da cu :back: de greu vine la mine.....cred ca intr-o zi ii voi da un sut care sa o aduca la realitate!!:ermm::devil:

Sa ne gandim ca si noi am fost odata incepatoare si ne parea asa de bine cand cineva ne mai ajuta din cand in cand. Si eu am la job cativa incepatori pe care trebuie sa-i invat si sincer imi vine sa ii trimit..., de numa, dar atunci ma gandesc la mine, cum eram cand m-am angajat si parca imi vine cheful sa-i ajut.:p
Pozele tale sunt superbe, se vede ca te-ai distrat. Multa distractie in continuare in viitoarele calatorii, ca vad ca deja planurile exista.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 14:22 
Diva

Citat:

Sa ne gandim ca si noi am fost odata incepatoare si ne parea asa de bine cand cineva ne mai ajuta din cand in cand. Si eu am la job cativa incepatori pe care trebuie sa-i invat si sincer imi vine sa ii trimit..., de numa, dar atunci ma gandesc la mine, cum eram cand m-am angajat si parca imi vine cheful sa-i ajut.:p
crede-ma ca nu ezit sa ma compar ...eu acum 4 ani si ea ....azi! Cred ca eu eram mult mai interesata de ce se intampla in jurul meu si aveam vointa de a invata. Ea e pasiva ...aeriana, lenesa si indolenta! Vom vedea cum se va descurca maine si poimaine...:devil::devil: eu voi fi plecata.... ea va ramane sa-mi tina locul!:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Feb 2007, 18:21 
Veteran

ce mai fac gravidutele noastre?
cum se mai simt? cum a mai evoluat sarcina? va simtiti mai bine?

Va pup.
Astept vesti de la voi.

:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2007, 22:29 
Diva

Citat:

Pozele tale sunt superbe, se vede ca te-ai distrat. Multa distractie in continuare in viitoarele calatorii, ca vad ca deja planurile exista.

si eu sunt de acord ca tb sa ai rabdare cu noii veniti..dar cand dai peste unul prost si fudul...e destul de greu. si din pacate sunt multi:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:21 
Diva

sa va spun ce-am patit aici la aberatii pt ca mie chiar mi se pare o aberatie:am o garsoniera pe care am inchiriat-o unor oameni aparent normali.. si care tocmai m-au lasat cu datorii de vreo 20 de mil:( au profitat de faptul ca noi nu suntem in tara si si-au batut joc:( si mie nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni...pt mine chestia asta se califica drept furt..ma rog, stiu ca au existat si cazuri mai nasoale dar astea erau din auzite, n-am mai trecut prin asa ceva pana acum si m-a socat f tare:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:27 
Diva

Citat:
sa va spun ce-am patit aici la aberatii pt ca mie chiar mi se pare o aberatie:am o garsoniera pe care am inchiriat-o unor oameni aparent normali.. si care tocmai m-au lasat cu datorii de vreo 20 de mil:( au profitat de faptul ca noi nu suntem in tara si si-au batut joc:( si mie nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni...pt mine chestia asta se califica drept furt..ma rog, stiu ca au existat si cazuri mai nasoale dar astea erau din auzite, n-am mai trecut prin asa ceva pana acum si m-a socat f tare:(

Asta se intampla cand esti foarte corect.Nu ai luat nici o garantie?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:54 
Diva

Citat:
Clarut, imi pare foarte rau ca ai patit asa ceva!

Garantie nu ati oprit?

ba da 200 de euro:lol: stii..pana la urma cred ca acum ma enerveaza mai tare ca si-au batut joc de noi...o sa platim datoriile astea dar cand ma gandesc ca va tb iar sa ma duc la administator (un nebun bolnav de nervi) sa-i mai dau o spaga ca sa uite tot..sa umblu sa platesc tot felul de restante pt ei ma apuca o stare de iritare cumplita..asa o sa-mi ocup eu urmatoare vacanta in romania. macar de-acum o sa le fac o procura socrilor mei si se vor ocupa de asta, sper sa fie mai norocosi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:57 
Diva

Citat:

ba da 200 de euro:lol: stii..pana la urma cred ca acum ma enerveaza mai tare ca si-au batut joc de noi...o sa platim datoriile astea dar cand ma gandesc ca va tb iar sa ma duc la administator (un nebun bolnav de nervi) sa-i mai dau o spaga ca sa uite tot..sa umblu sa platesc tot felul de restante pt ei ma apuca o stare de iritare cumplita..asa o sa-mi ocup eu urmatoare vacanta in romania. macar de-acum o sa le fac o procura socrilor mei si se vor ocupa de asta, sper sa fie mai norocosi!

nasol.Pai cel mai bine e sa pui pe cineva sa se ocupe,,,sa nu mai ramai cu ochii in soare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 14:12 
Diva

imi pare rau pt ce ai patit! :(:(:( ce rahat!! Nu ai incheiat cu ei contract de inchiriere? Trebuie sa existe o cale sa-i dai in judecata! Nu se poate pur si simplu sa scape basma curata!! ):():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 14:20 
Diva

Citat:
imi pare rau pt ce ai patit! :(:(:( ce rahat!! Nu ai incheiat cu ei contract de inchiriere? Trebuie sa existe o cale sa-i dai in judecata! Nu se poate pur si simplu sa scape basma curata!! ):():(

Nu prea exista nici o cale sa-i dai in judecata.Si in contr. de inchiririere se specifica de obicei chiria nu cheltuielile.Am si eu 2 cunostinte care au luat teapa asa.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 15:27 
Diva

De ce trebuie sa platesti sa faci poze la starea civila?Ce nesimtire....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:17 
Diva

Citat:

am un contract care nu e inregistrat asa ca nu are nicio valoare...si oricum iti dai seama ca dc ii dau in judecata tre sa platesc un avocat...n-am cum sa ma ocup de asta si probabil as mai avea cheltuieli in plus. nu cred ca o sa-mi mai recuperez banii dar am de gand sa-i stresez....macar asa sa ma descarc si eu..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:19 
Diva

Citat:

Nu prea exista nici o cale sa-i dai in judecata.Si in contr. de inchiririere se specifica de obicei chiria nu cheltuielile.Am si eu 2 cunostinte care au luat teapa asa.....

poti sa stipulezi in contract orice vrei...cata vreme respecta legea si chiriasul e de acord..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:22 
Diva

Citat:
Imi pare rau...
Normal ca gestul deranjeaza mult mai mult!

Bine ca ai cui sa faci procura sa poata macar sa urmareasca ce se intampla!

foarte tare. in primul rand ca sunt eu naiva si mi-am si gasit in cine sa am incredere...andrei imi spune de vreo 6 luni ca ar tb sa-i dam afara ca sunt neseriosi dar eu nu lasa ca sunt tineri si n-au bani saracutii..de parca eu as fi vreo mamaie miliardara..si dupa ce mai mult de sase luni tolerez minciuni si intarzieri la plata ma aleg cu o astfel de recompensa!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 147 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]