Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 20:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce atributii are domnisoara de onoare?
MesajScris: 02 Mar 2006, 13:10 
Diva

Citat:

citeste subiectul asta mai la inceput, s-a mai discutat cate ceva in legatura cu ce au de facut domnisoarele...si, cred, ca depinde de fiecare in parte, ce sarcini le dai...nu-i nimic batut in cuie...

mersi am citit m-am mai lamurit nitel.
eu una nu prea as vrea sa fie domnisoarele imbracate la fel ,nu-mi place sa-i spun omului "uite te imbraci in culoarea asta " nu as vrea,sa vina imbracata cum vrea ea. eu doar i-am spus domnisoarei mele de onoare ca arata bine in albastru . ea isi alege rochita , nu prea am nici bani de cheltuit aiurea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2006, 20:51 
Diva

Citat:

Eu sunt chiar fericita. Cele mai bune prietene ale mele s-au hotarat singure sa-si ia rochii la fel si m-au intrebat cum sa fie si le-am zis ca atata timp cat s-au hotarat sa fie la fel o sa le fie destul de greu sa gaseasca un model care sa le vina la amandoua, ce-ar insemna sa caute ceva care sa-mi placa si mie?
Asa ca o sa caute ele singure.:ok:

eu nu am probleme de acest gen...al culorii si modelelor...asta e avantajul de a avea o singura d-ra de onoare!!:.:.:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:53 
Diva

Citat:

Da, ca la orice chestie, avantaje si dezavantaje.
Sa fiu sincera, eu cand am fost domnisoara (cu 2 ocazii), altceva decat sa tin lumanarea n-am facut:ok: Si am fost si singura domnisoara. Da daca ele s-au oferit....Si are si Emil fete multe in familie si trebuia sa le bag si pe ele in seama cumva, ca la ei asta e nunta ultimeor 3 decenii si a urmatoarelor 2, ca pana s-o insura nepotelul lui Emil (care are 10 ani si o sa duca pernita cu verighetele:heart:), nu o sa mai mearga la nunta unde mirele e neam cu ei;););)

eu cand am fost d-ra de onoare...am dus coshul cu flori..am pus in piept flori la invitati,...am decorat masinile...am tinut lumanarea si am dansat cu ei in biserica! A fost dragutz!! Eram cam speriata de bombe si aveam impresia ca am o misiune foarte importanta in cadrul nuntii respective!! :D:p:p Aveam 14 ani!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mar 2006, 12:22 
Diva

Citat:
la mine domnisoarele de onoare o sa puna flori la invitati si pe masini.Si conform obiceiul o sa primeasca si recompense la finalul nuntii.

ce fel de ""recompense""????:);):wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 16:34 
Senior

Citat:
apropos de rokite de aceeasi culoare...ale mele au fost de-acord si chiar le-a suras ideea - au zis ca asa va stii lumea ca sunt drele de onoare si nu se vor confunda cu simpli invitati..
acu..intrebarea mea..de fapt, nelamurirea...baniesc ca eu ar trebui sa le platesc rokitle, nu???
unde gasesc eu 3 rokite la fel??? (sa cau eventual, prin cocor, titan, obor, victoria..etc?)

Asa-i cel mai frumos, intr-adevar: toate domnisoarele de-onoare sa poarte rochitze la fel sau macar asemanantoare ca model dar din acelasi material. Eu cred ca orice casa de moda sau atelier iti poate face 3 rochii la comanda dupa un model ales de tine. N-ar avea de ce sa te refuze, ca doar isi fac mai multa vanzare dintr-un foc. Si daca negociezi la cantitate, poate te scotzi si cu un discount pe suma totala. :ok: Mai e greu e cu modelul ales, ca trebuie sa gasesti unul care sa le avantajeze pe toate sau care sa fie indragit de toate :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 16:35 
Senior

Citat:
Voi o sa le luati cadouri la domnisoare si cavaleri?
Am auzit ca asa se obisnuieste, dar ce as putea sa le iau?

Eu le-am lasat rochitzele de domnisoare cadou.. m-am scos :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]