Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 18:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 28 Dec 2010, 18:29 
Moderator Ghidul Miresei

Lili, Condoleante familiei !

Anca, nastere usoara, abia astept sa o vad pe mica printesa :flowers: :hug:

Eu am avut un Craciun frumos, cu multe daruri si bucurii, colinde multe (ca in nici un an am avut o multime de copilasi la colindat, bineinteles nu ii stiam :D ).

Va imbratisez pe toate si va doresc de pe acum un an nou cu bucurii, multe impliniri in anul ce vine, sanatate, liniste si pace in sufletele voastre! La multi ani!

La multi ani 2011 !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2010, 19:13 
Diva

Ayrun scrie:

da a evoluat ok, doar ca vroiam sa mai ia in greutate si de aceea am zis ca maine vedem.

mrs fete, va pup

cate kg are acum printesa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2010, 19:39 
Diva

carlita scrie:
Lili, Condoleante familiei !

Anca, nastere usoara, abia astept sa o vad pe mica printesa :flowers: :hug:

Eu am avut un Craciun frumos, cu multe daruri si bucurii, colinde multe (ca in nici un an am avut o multime de copilasi la colindat, bineinteles nu ii stiam :D ).

Va imbratisez pe toate si va doresc de pe acum un an nou cu bucurii, multe impliniri in anul ce vine, sanatate, liniste si pace in sufletele voastre! La multi ani!

La multi ani 2011 !!!

multumesc frumos fetelor!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2010, 19:46 
Veteran

Sărbători fericite, fetelor !!! :flowers:
Fie ca liniştea, căldura şi bucuria să vă umple sărbătorile, iar noul an să va aducă sănătate, fericire, mult noroc şi împliniri !!! %%-

Lili, sincere condoleanţe !
Anca, naştere uşoară !! să dea dumnezeu să fie sănătoasă Isabela şi o recuperare cât mai uşoară :flowers:

Pup burticile şi bebeii !!
La mulţi ani, 2011 !! :ncake: :nchampagne:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2010, 20:36 
Diva

Lily, condoleante.

Anca iti doresc sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa, frumoasa si desteapta.

Eu am petrecut Craciunul acasa, in familie, a fost frumos. Nepotelul meu este bine, ieri a fost externat, de abia astept sa-mi treaca raceala pentru a-l cunoaste si eu. Nu vreau sa-l vizitez racita pentru ca e mic si are organismul slabit tare.

Eu am inceput sa am din nou contractii, se pare ca bebe se grabeste sa iasa. acum stau in pat si astept sa vad daca se intensifica sau nu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2010, 22:56 
Diva

Anca iti doresc o nastere si o recuperare usoare! mult noroc maine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2010, 01:27 
Diva

lily scrie:
da, am avut un deces in familie chiar in ajunul Craciunului...a murit bunica lu Laurian...

lily,imi pare tare rau sa aud una ca asta...condoleante familiei
si noi am avut un Craciun linistit in familie (lui) ,plin de cadouase frumoase.....totusi mi-a lipsit familia mea draga...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2010, 01:29 
Diva

Ayrun scrie:
pai daca toate sunt ok, maine ar trebui :)

Anca iti doresc o nastere usoara...multa sanatate atat tie cat si bebelinei .....abia astept sa vad pozici..... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 00:28 
Diva

are cineva vesti de la Anca?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 02:02 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba scrie:
are cineva vesti de la Anca?

Sunt curioasa si eu daca a nascut, daca sunt bine..sper ca maine sa aflam ceva :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 11:49 
Diva

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 12:53 
Diva

buna dimineatza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 21:20 
Diva

Va pup dragele mele!
Anca tot binele din lume,sa fie totul perfect si sa va bucurati de noua minune din viata voastra :flowers:
Noi suntem in Constanta,aici vom face revelionul.
In ceea ce ma priveste nu am nimic bun de zis cu toate ca am avut un Craciun bogat in daruri ca niciodata si plin de multe suflete calde...mi-a lipsit CEVA si nu-mi pot gasi linistea.Sunt foarte nervoasa,am accese de furie,sunt plina de rautate !!!Nu stiu cum sa umplu golul asta mare din viata mea,nu stiu cum sa ma obisnuiesc cu gandul ca mami nu mai e,nu stiu cum sa trec peste durerea cumplita pe care o simt cand mor de dorul ei si constientizez ca....ca...degeaba!Nu stiu cum sa ma prefac ca sunt mai bine de dragul celor dragi....Urasc sfarsitul asta de an si mi-e groaza de ziua de maine cand la 12 noaptea toata lumea va fi fericita,artificii,imbratisari si eu ma voi gandi ca anul asta am pierdut-o pe mami,ca las in urma ultimele mele clipe cu ea,ca intru in noul an asa...pustiita !!!ca in loc sa o sun pe ea ca de obicei il voi suna pe tata...ce sa-i spun?la multi ani tati si un an nou bun?.Azi inainte sa plecam m-am dus la cimitir la mami sa-mi iau la revedere si sa-i spun..."la multi ani'"(ma simt foarte vinovata ca nu voi merge zilele astea la mormant asa cum am facut-o pana acum...in fiecare zi)am simtit ca "o abandonez",nu stiu...
Se pare ca nici minuni nu se intampla,la starea in care sunt nu raman insarcinata si probabil nici nu se va intampla pana nu ma linistesc macar putin...
Va pup si aveti grija de voi si de cei dragi voua si va doresc un an nou plin de liniste sufleteasca,sanatate si multa dragoste alaturi de frumoasele voastre familii!!! Voi mai intra si maine sa va urez toate cele bune.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 23:01 
Diva

Simo, lasa timpul sa treaca...o sa fie mai bine...timpul le rezolva pe toate...pana atunci incearca sa iti impui sa fii calma...lumea din jurul tau nu a gresit cu nimic iubita deci nu trebuie sa te razbuni sau sa fii rea cu nimeni...in paharul tau plin pe trei sferturi de tristete incearca sa iti concentrezi energia si atentia asupra sfertului ala cu lucruri bune...Emi, nepotzelul tau, restul familiei tale, prietenii care te inconjoara...mami tau nu ar fi vrut sa fii asa si sunt convinsa ca ar fi vrut sa fii in continuare cu zambetul pe buze....fara sa te simti vinovata de nimic...viata merge inainte si trebuie sa reinveti sa traiesti...mami tau e intr-un loc mai bun, fara durere, fara chinuri asa ca trebuie sa fii fericita pt ea...

la tatal tau poti sa ii urezi liniste sufleteasca asa cum iti uram si tie pt anul care vine :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2010, 23:40 
Diva

buna fetele :)
mesaj de la Anca :" Va anuntam cu bucurie ca astazi s'a nascut micutza noastra Maria Isabela si atat ea cat si mamica sunt ok."

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2010, 00:37 
Diva

:))) super!! bine ai venit pe lume Maria Isabela!! felicitari Anca!!!

astazi ma gandesc ca e in 30 nu? inseamna ca o sa petreceti anul nou in maternitate daca a fost cezariana :)

Un Nou plin de bucurii alaturi de cei doi copilasi Anca!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2010, 00:40 
Diva

buna fetelor! Felicitari anca pt fetita! Sa fie sanatoasa, iubita, norocoasa si sa va umple sufletele de fericire!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2010, 00:48 
Diva

simo, imi pare tare rau pt tine! este ingrozitor de dureros ceea ce ti se intampla. as vrea sa-ti spun ceve de incurajare dar...nu cred ca am ce si nu cred ca te-ar ajuta ceva. singurul lucru pe care ti l-as spune este ca mama ta te vegheaza, este langa voi si...acum este bine. nu mai sufera, nu o mai doare nimic.
nu trebuie sa te simti prost daca nu mergi la cimitir pt ca acolo este doar corpul ei, sufletul este langa tine.
concentreaza-te la familia ta, la tine pt ca asa o bucuri pe ea.
nu te gandi ca a murit ci ca a plecat pt o vreme intr-un loc mai bun unde este bine!
te pup cu drag si te imbratisez!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2010, 10:13 
Diva

buna dimineata
Anca felicitari pt micuta, sa fiti sanatoase, sa ai laptic din plin si anul nou sa va prinda veseli si voiosi toti 4 :~*
fetelor indiferent ce i-am spune noi Simonei nimic nu o poate ajuta, o inteleg, e constienta si ea ca mama ei e intr-un loc poate mai bun, mai linistit, dar ea nu are de unde sa stie :cry: cunoaste doar faptul ca nu o mai poate vedea, ca nu mai are cui sa ii spuna o vb si ca nimic de acum in colo nu va mai fi la fel :cry:
simo important e sa lasi timpu sa treaca, sa nu te mai simti vinovata, e in legea firii, nu ne putem impotrivii, nu putem face nimic sa schimbam lucrurile pt ca nu orice depinde de noi, iti doresc liniste sufleteasca, golul asta nu se va astupa niciodata dar depinde de tine sa mergi mai departe si sa o bucuri pe mama ta asa cum poti tu mai bine :hug: asta va fi multumirea ei cea mai mare, ca are aici pe pamant o fata cu un suflet mare care va avea cum poate ea mai bine grija de cei dragi %%-

La multi ani fetelor, sa va aduca noul an tot ce va puneti in gand :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Dec 2010, 10:59 
Diva

buna dimineata fetelor!
felicitari Anca!! sa iti traiasca micuta printesa si sa fie sanatoasa si cuminte!
Simo sper din tot sufletul ca timpul sa vindece rana din sufletul tau...trebuie sa gandesti pozitiv si sa incepi sa fii din nou asa cum ai fost inainte...fa asta pt familia ta, pt cei dragi tie...sunt sigura ca mami tau este acolo sus si vegheaza asupra ta si cu siguranta nu vrea sa te vada trista...nu trebuie sa te simti vinovata ca nu esti langa mormantul ei sau ca esti fericita uneori...sunt sigura ca ea ar fii fericita, sa te vada zambind

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]