Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 02:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 22 Iul 2010, 13:41 
Moderator Ghidul Miresei

eu nu mai stiu ce am facut ieri :nlol: :) ....a, ba da...

am fost pana la viitoarea soacra a lui sora-mea in vizita si sa stabilesc ceva :D ...apoi de acolo m-am dus pana la jolidon sa-mi caut un sutien si acum imi dau seama ca nici macar nu m-am uitat la ele...m-am dus direct la costumele de baie de unde mi-am si luat unul, nu stiu ce-i cu mine...dar dau banii pe toate prostiile, nici macar nu am nevoie de costumul asta de baie cand anul trecut mi-am luat 6 si pana acum mi-am luat 3 :blink: ...cred ca sufar de depresie :rofl: ...iar apoi m-am dus pe la soacra mea in povesti, dupa care am venit acasa si am lenevit pana la 1 dim cand a venit Mihai acasa :nlol: (el a fost la un chef cu baietii de la fotbal :D )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2010, 23:46 
Diva

buna,
casa de piatra tuturor fetelor care au avut nunta si celor care au nunta in acest weekend.
Simo felicitari pt licenta

La mine, pregatirile de nunta sunt in toi, oboseala e la maxim, noi deja simtim ca nu mai putem, ne dorim doar sa treaca nunta sa ne putem odihni si sa plecam in luna de miere. Saptamana asta am alergat sa cumparam mancare, bere, sucuri si apa pentru oamenii care ne ajuta cu nunta, acasa se faceau prajituri, cozonaci, drumuri la campulung, drumuri la pitesti, spalat tacamuri, vesela.... :wall: ,aranjat sala..... :curse: :wall: Cand am luat caminul in primire, am constat ca nu mai erau tacamuri si pahare (cand l-am inchiriat erau :wall: ), teava de la robinetul de apa nu era, umbla dupa nenea de la primarie sa ne faca apa, cei cu nunta de dinainte au pierdut cheile de la camin, cauta apoi cheia de la baie, pune becuri la toaleta :wall: :wall: :wall: Noaptea somn dupa 12-1, somn cu griji urmat de o trezire la 6-7 dim. Simt deja ca nu mai pot. Azi toata ziua am aranjat sala, a venit si sora mea cu cumnatul si toti patru (cu nepoata-mea 5) am facut din jegozimea de sala,o incape superba. Am muncit toata ziua la asta, dar a iesit mult mai frumos decat puteam visa. Am reusit sa aranjam mesele astfel incat sa ne incapa, mesele si bancutele arata superb imbracate in alb si rosu-grena. Dupa atata munca m-am ales cu glezna dreapta umflata (si sambata am nunta :wall: ) dar macar am plecat impacata ca sala arata asa cum vroiam. Nici daca puneam 3 firme de aranjare nu cred ca il faceam sa arata atat de frumos. Am facut poze, dar din pacate aparatul e in arges, nu l-am carat in brasov.

Bebelinul meu a inceput saptaman asta activitatea in burtica si imi mai imi trage cate un piciorus sau o manuta exact cand sunt in pat si vreau sa dorm, dar e o senzatie atat de frumoasa.

dupa o saptamana de peripetii si munca multa, am ajuns in brasov (acum vreo 2 ore am ajuns si hop pe chidul miresei :love: ), maine am programata o zi pentru aranjatul meu, epilat, pensat etc. Iubirea mea insa maine va avea cred cea mai incarcata zi, trebuie sa se trezeasca la 6 sa mearga sa-l aduca pe bucatar, sa plece la pitesti, seara la ei e" Bradul", baietii pleca la padure si vin cu brad si aranjeaza poarta si apoi petrecere, masa si joc....alta nebunie care tine pana noaptea....Tot maine la ei se vor taia vita si porcul...se va incepe pregatirea mancarii (sarmale, chiftelute..)
Mi-e atat de mila de el, nu a mai apucat sa doarma bine de vreo 2 saptamani, e atat de obosit...

Cam atat despre pregatirile mele pentru nunta mea minune de la tara, sper doar ca dupa toata nebunia de acum sa avem o nunta de vis si sa ne simtim bine chiar daca acum nu ne dorim decat sa se termine totul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 08:29 
Moderator Ghidul Miresei

Nico, intr-adevar...multa munca :eek: dar cu siguranta o sa ai nunta mult visata iar atunci vei uita de cat ati muncit inainte :flowers:

Iti doresc o nunta superba!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 10:39 
Diva

Buna ziua fetelor dulci :hug: :hug: :hug: :hug: Am cam tras chiulul de pe ghid dar am tot umblat.

Casa de piatra si numai fericire fetelor de weekendu trecut o viata frumoasa in doi :love: :love: :love:

Nunti frumoase si Casa de piatra fetelor de weekendul acesta :hug: :hug: :hug: :hug: .

Noi ne pregatim de vacanta o sa plecam marti in Turcia :njump: :njump: :njump: :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 10:40 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna,
casa de piatra tuturor fetelor care au avut nunta si celor care au nunta in acest weekend.
Simo felicitari pt licenta

La mine, pregatirile de nunta sunt in toi, oboseala e la maxim, noi deja simtim ca nu mai putem, ne dorim doar sa treaca nunta sa ne putem odihni si sa plecam in luna de miere. Saptamana asta am alergat sa cumparam mancare, bere, sucuri si apa pentru oamenii care ne ajuta cu nunta, acasa se faceau prajituri, cozonaci, drumuri la campulung, drumuri la pitesti, spalat tacamuri, vesela.... :wall: ,aranjat sala..... :curse: :wall: Cand am luat caminul in primire, am constat ca nu mai erau tacamuri si pahare (cand l-am inchiriat erau :wall: ), teava de la robinetul de apa nu era, umbla dupa nenea de la primarie sa ne faca apa, cei cu nunta de dinainte au pierdut cheile de la camin, cauta apoi cheia de la baie, pune becuri la toaleta :wall: :wall: :wall: Noaptea somn dupa 12-1, somn cu griji urmat de o trezire la 6-7 dim. Simt deja ca nu mai pot. Azi toata ziua am aranjat sala, a venit si sora mea cu cumnatul si toti patru (cu nepoata-mea 5) am facut din jegozimea de sala,o incape superba. Am muncit toata ziua la asta, dar a iesit mult mai frumos decat puteam visa. Am reusit sa aranjam mesele astfel incat sa ne incapa, mesele si bancutele arata superb imbracate in alb si rosu-grena. Dupa atata munca m-am ales cu glezna dreapta umflata (si sambata am nunta :wall: ) dar macar am plecat impacata ca sala arata asa cum vroiam. Nici daca puneam 3 firme de aranjare nu cred ca il faceam sa arata atat de frumos. Am facut poze, dar din pacate aparatul e in arges, nu l-am carat in brasov.

Bebelinul meu a inceput saptaman asta activitatea in burtica si imi mai imi trage cate un piciorus sau o manuta exact cand sunt in pat si vreau sa dorm, dar e o senzatie atat de frumoasa.

dupa o saptamana de peripetii si munca multa, am ajuns in brasov (acum vreo 2 ore am ajuns si hop pe chidul miresei :love: ), maine am programata o zi pentru aranjatul meu, epilat, pensat etc. Iubirea mea insa maine va avea cred cea mai incarcata zi, trebuie sa se trezeasca la 6 sa mearga sa-l aduca pe bucatar, sa plece la pitesti, seara la ei e" Bradul", baietii pleca la padure si vin cu brad si aranjeaza poarta si apoi petrecere, masa si joc....alta nebunie care tine pana noaptea....Tot maine la ei se vor taia vita si porcul...se va incepe pregatirea mancarii (sarmale, chiftelute..)
Mi-e atat de mila de el, nu a mai apucat sa doarma bine de vreo 2 saptamani, e atat de obosit...

Cam atat despre pregatirile mele pentru nunta mea minune de la tara, sper doar ca dupa toata nebunia de acum sa avem o nunta de vis si sa ne simtim bine chiar daca acum nu ne dorim decat sa se termine totul.

Lasa Nico ca toata munca are rezultate o sa ai o nunta superba :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 10:52 
Diva

serban_anda2005 scrie:
buna dimineatza :hug:
flori ca sa de piatra si ma bucur ca a iesit totul bine,

manu se pare ca amandoua suntem nerabdatoare :nblink:

eu ieri mi-am facut de cap am fost la cosmetica, manichiura, pedichiura :)

va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa :hug:

Casa de piatra si o nunta superba iti doresc anda :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 10:54 
Diva

manu86 scrie:
Neata dragelor :hug:
Micutza Casa de Piatra!sa fiti fericiti :flowers: :hug: si va doresc k nunta de week-emdul asta sa fie cel putin la fel de frumoasa!

Manu iubita mea mai ai 2 zile abia astept sa ne povestesti despre nunta.

Casa de piatra si ziua nunti sa fie memorabila :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 11:41 
Moderator Ghidul Miresei

Distractie placuta in Turcia Roxi!!! O luna de miere superba :P:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 14:23 
Diva

buna fetele!!!
roxi vacanta placuta in Turcia...relax total...enjoy.. :hug:
nico tie ti-a miscat deja la 15 saptamani?????? primul bebe stiu ca misca intre 16 si 18 saptamani...mie mi-a miscat la 17 saptamani.....putin ciudat,dar poate ai dreptate sau poate ai mai multe saptamnai decat stiai
iti doresc o nunta frumoasa,sunt sigura ca a meritat tot efortul,dupa vei avea timp de relax si sa te bucuri pe deplin de sarcina...... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 15:08 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
roxi vacanta placuta in Turcia...relax total...enjoy.. :hug:
nico tie ti-a miscat deja la 15 saptamani?????? primul bebe stiu ca misca intre 16 si 18 saptamani...mie mi-a miscat la 17 saptamani.....putin ciudat,dar poate ai dreptate sau poate ai mai multe saptamnai decat stiai
iti doresc o nunta frumoasa,sunt sigura ca a meritat tot efortul,dupa vei avea timp de relax si sa te bucuri pe deplin de sarcina...... :hug:

buna fetelor!!!
roxi vacanta placuta si distractie maxima...ce fain...abia astept sa plec si eu in concediu :had_d:
eu stiu ca la prima sarcina misca la 4 luni si jumatate...mie mi-a miscat la 19 sapt...iti urez sarcina usoara si o nunta minunata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 15:27 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!!
roxi vacanta placuta si distractie maxima...ce fain...abia astept sa plec si eu in concediu :had_d:
eu stiu ca la prima sarcina misca la 4 luni si jumatate...mie mi-a miscat la 19 sapt...iti urez sarcina usoara si o nunta minunata

mie la 17 sapt.....stiu ca la a2a sarcina misca mai devreme.....dar la prima mi se pare cam imposibil sa miste la 14-15 sapt.....poate gresesc ,dar nu prea cred,scrie si pe net ,spune si dr

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 15:39 
Diva

elyt1000 scrie:
mie la 17 sapt.....stiu ca la a2a sarcina misca mai devreme.....dar la prima mi se pare cam imposibil sa miste la 14-15 sapt.....poate gresesc ,dar nu prea cred,scrie si pe net ,spune si dr

si eu stiu la fel...la prima sarcina la 4 luni si jumatate, iar la urmatoarele 3 jumate 4 luni...mai am o prietena care zice ca i-a miscat tot asa devreme si ii tot ziceam ca i se pare dar cine stie...nu este exclus...fiecare organizm difera de la pers la pers

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 15:49 
Diva

elyt1000 scrie:

mai, e ciudat asa este, dar mai stii? sunt cazuri si cazuri.

la mine pe sabin l-am simtit pe la 16-17 sapt, iar acum de mai devreme 14-15, din cate stiu bebeii misca cu mult mai devreme dar nu-i simtim noi, poate asta a vazut la eco si stie ca misca:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 19:16 
Diva

buna ziua fetelor........nico iti doresc sa ai o nunta superba....ai sa vezi ca toata oboseala trece......abia astept sa vad poze....
eu am venit de la mucna , mi-am facut unghiutzele:P ca programasem de ieri sa mi le fac si nu am mai reusit , dar astazi m-am inarmat cu rabdare si le-am facut......
va doresc o zi frumoasa .....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 19:18 
Diva

Ayrun scrie:
mai, e ciudat asa este, dar mai stii? sunt cazuri si cazuri.

la mine pe sabin l-am simtit pe la 16-17 sapt, iar acum de mai devreme 14-15, din cate stiu bebeii misca cu mult mai devreme dar nu-i simtim noi, poate asta a vazut la eco si stie ca misca:D

da anca posibil sa ai dreptate...dar ea spune ca ii simte manutza sau piciorusul seara cand se aseaza in pat.....mi se pare devreme la 15 sapt sa poti spune ca simti asa ceva,eu spun din propria mea experienta,sunt cazuri si cazuri dar cu parere de rau inclin sa nu cred asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 19:20 
Diva

puffy_is scrie:
buna ziua fetelor........nico iti doresc sa ai o nunta superba....ai sa vezi ca toata oboseala trece......abia astept sa vad poze....
eu am venit de la mucna , mi-am facut unghiutzele:P ca programasem de ieri sa mi le fac si nu am mai reusit , dar astazi m-am inarmat cu rabdare si le-am facut......
va doresc o zi frumoasa .....

buna oana...cum merge treaba la casa?
uiii si eu am oroare sa imi fac unghiile desi trebuie si nu las pe nimeni altcineva sa mi le faca......am fost la pedichiura aici ptr ca nu ma mai pot apleca si m-am umplut de nervii,habar nu au sa faca o pedichiura,unghiile mele nu sunt curatate bine si sunt taiate ca cu toporul...bine ca stiu sa faca masaj la picioare si sa de-a cu o gramada de creme ,de fapt asta am platit eu......am sa merg saptamana viitoare la prietena mea,sa mi le faca ea....mama masi de treaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 20:17 
Diva

buna, nico sanatate multa, ai grija de tine si bebe lasa ca o sa vezi vei avea cea mai frumoasa nunta :had_d:
ely, nico sa referit ca bebele ei misca si da ori cu manuta, ori cu piciorusul, ideea e ca il simte, nu neaparat ca simte forma manutei sau a piciorusului, cred ca depinde de la femeie la femeie unele trairi :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 20:31 
Diva

ely nashpa ca ai platit pentru dat cu crema:D
nici eu nu merg la salon , daca ma descurc singurik sa imi fac ce imi place si sa ma joc cu ele:P mai ales ca acuma sunt mari naturale:) in sfarsit.......nu are rost sa merg si sa plec si nemultumita
a patit-o o prietena , avea unghiile mari si i-a zis la salon ca se poarta unghiile scurte si i le-a taiat asa deodata , i-a taiat una , si nu a mai avut ce afce:D
la mine cum imicresc foarte greu , cred ca o luam la bataie:D
Ralu intr-adevar am racit foarte tare , dar ma bucur ca treaba cu frisoanele , cu toate ca erau 30 de grade afara , a fost doar pt o zi si atat......
acuma sunt putin ragusita si tusesc ,d ar atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 20:32 
Diva

elly teraba la acasa sta pe loc momentan , ca au fost sarbatoirile astea 4 zuile in continuu , plus ca astept sa luam si salariile....:P sa putem pune acoperisul....apoi incetul incetul o sa vedem ce o sa mai facem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 20:32 
Diva

pufilico ce fc scumpa?? esti bine, sanatoasa, casuta se ridica?? :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]