buna,
casa de piatra tuturor fetelor care au avut nunta si celor care au nunta in acest weekend.
Simo felicitari pt licenta
La mine, pregatirile de nunta sunt in toi, oboseala e la maxim, noi deja simtim ca nu mai putem, ne dorim doar sa treaca nunta sa ne putem odihni si sa plecam in luna de miere. Saptamana asta am alergat sa cumparam mancare, bere, sucuri si apa pentru oamenii care ne ajuta cu nunta, acasa se faceau prajituri, cozonaci, drumuri la campulung, drumuri la pitesti, spalat tacamuri, vesela....

,aranjat sala.....

Cand am luat caminul in primire, am constat ca nu mai erau tacamuri si pahare (cand l-am inchiriat erau

), teava de la robinetul de apa nu era, umbla dupa nenea de la primarie sa ne faca apa, cei cu nunta de dinainte au pierdut cheile de la camin, cauta apoi cheia de la baie, pune becuri la toaleta

Noaptea somn dupa 12-1, somn cu griji urmat de o trezire la 6-7 dim. Simt deja ca nu mai pot. Azi toata ziua am aranjat sala, a venit si sora mea cu cumnatul si toti patru (cu nepoata-mea 5) am facut din jegozimea de sala,o incape superba. Am muncit toata ziua la asta, dar a iesit mult mai frumos decat puteam visa. Am reusit sa aranjam mesele astfel incat sa ne incapa, mesele si bancutele arata superb imbracate in alb si rosu-grena. Dupa atata munca m-am ales cu glezna dreapta umflata (si sambata am nunta

) dar macar am plecat impacata ca sala arata asa cum vroiam. Nici daca puneam 3 firme de aranjare nu cred ca il faceam sa arata atat de frumos. Am facut poze, dar din pacate aparatul e in arges, nu l-am carat in brasov.
Bebelinul meu a inceput saptaman asta activitatea in burtica si imi mai imi trage cate un piciorus sau o manuta exact cand sunt in pat si vreau sa dorm, dar e o senzatie atat de frumoasa.
dupa o saptamana de peripetii si munca multa, am ajuns in brasov (acum vreo 2 ore am ajuns si hop pe chidul miresei

), maine am programata o zi pentru aranjatul meu, epilat, pensat etc. Iubirea mea insa maine va avea cred cea mai incarcata zi, trebuie sa se trezeasca la 6 sa mearga sa-l aduca pe bucatar, sa plece la pitesti, seara la ei e" Bradul", baietii pleca la padure si vin cu brad si aranjeaza poarta si apoi petrecere, masa si joc....alta nebunie care tine pana noaptea....Tot maine la ei se vor taia vita si porcul...se va incepe pregatirea mancarii (sarmale, chiftelute..)
Mi-e atat de mila de el, nu a mai apucat sa doarma bine de vreo 2 saptamani, e atat de obosit...
Cam atat despre pregatirile mele pentru nunta mea minune de la tara, sper doar ca dupa toata nebunia de acum sa avem o nunta de vis si sa ne simtim bine chiar daca acum nu ne dorim decat sa se termine totul.