SimoBobo scrie:
Va pup dragele mele!
Anca tot binele din lume,sa fie totul perfect si sa va bucurati de noua minune din viata voastra
Noi suntem in Constanta,aici vom face revelionul.
In ceea ce ma priveste nu am nimic bun de zis cu toate ca am avut un Craciun bogat in daruri ca niciodata si plin de multe suflete calde...mi-a lipsit CEVA si nu-mi pot gasi linistea.Sunt foarte nervoasa,am accese de furie,sunt plina de rautate !!!Nu stiu cum sa umplu golul asta mare din viata mea,nu stiu cum sa ma obisnuiesc cu gandul ca mami nu mai e,nu stiu cum sa trec peste durerea cumplita pe care o simt cand mor de dorul ei si constientizez ca....ca...degeaba!Nu stiu cum sa ma prefac ca sunt mai bine de dragul celor dragi....Urasc sfarsitul asta de an si mi-e groaza de ziua de maine cand la 12 noaptea toata lumea va fi fericita,artificii,imbratisari si eu ma voi gandi ca anul asta am pierdut-o pe mami,ca las in urma ultimele mele clipe cu ea,ca intru in noul an asa...pustiita !!!ca in loc sa o sun pe ea ca de obicei il voi suna pe tata...ce sa-i spun?la multi ani tati si un an nou bun?.Azi inainte sa plecam m-am dus la cimitir la mami sa-mi iau la revedere si sa-i spun..."la multi ani'"(ma simt foarte vinovata ca nu voi merge zilele astea la mormant asa cum am facut-o pana acum...in fiecare zi)am simtit ca "o abandonez",nu stiu...
Se pare ca nici minuni nu se intampla,la starea in care sunt nu raman insarcinata si probabil nici nu se va intampla pana nu ma linistesc macar putin...
Va pup si aveti grija de voi si de cei dragi voua si va doresc un an nou plin de liniste sufleteasca,sanatate si multa dragoste alaturi de frumoasele voastre familii!!! Voi mai intra si maine sa va urez toate cele bune.
simo,nu am mai intrat de ceva timp...nimic din ce iti voi spune nu te va face sa te simti mai bine...sunt constienta de durerea ta,nu va umple nimic acel gol,fiecare isi are locul lui in inima ta...asa e viata,asa trebuie sa fie,pentru unii mai devreme..pentru altii mai tarziu,timpul va face ca durerea sa fie mai suportabila,trebuie sa mergi inainte,mama ta si-ar fi dorit asta,vei merge.. sunt sigura...imi pare tare rau dar trebuie sa te bucuri si sa dai nastere ...asa cum mama ta a facut-o!imi pare tare rau...e greu,dar Dumnezeu asa a vrut!la multi ani ,simo si sa dea Dumnezeu ca fericirea sa iti umple viata!!!!