Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 02:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 23 Iul 2010, 20:35 
Diva

ce sa fac amely.....bine momentan , ma impart intre servici si casa....si ceva timp pentru mine:)
tu ce facy?
eu intru mai rar ca nu am prea mult timp la dispozitie , acuma ma mai bag intr-o treaba care o sa necesite timp si cred ca voi intra un pic si mai rar....dar nu va uit eu si tot intru cand am o portitza:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 21:03 
Diva

si eu prefer sa imi fac singura manichiura si pedichiura pt ca imi este frica sa merg la salon...poate cine stie ce bolii mai iau si de acolo...la cat sterilizeaza ei...mai bine lipsa...si daca ma duc nu le las sa-mi taie pielitele sau mai stiu eu ce metoda sangeranda

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 22:21 
Diva

pai eu pentru unghiile false am suferit gramada.....mi-a dat sangele la 9 degete:D de cum imi facea c pila aia.....toata pielea mi-a luat-o inainte si ma durut si dupa aceea.....deci nu imi mai trebie....cel ptin nu unde mi le-am facut....sper sa le pot inretine si mentine pe ale mele mari......ca in rest ma descurc si cu modele si c orice

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 22:49 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
roxi vacanta placuta in Turcia...relax total...enjoy.. :hug:
nico tie ti-a miscat deja la 15 saptamani?????? primul bebe stiu ca misca intre 16 si 18 saptamani...mie mi-a miscat la 17 saptamani.....putin ciudat,dar poate ai dreptate sau poate ai mai multe saptamnai decat stiai
iti doresc o nunta frumoasa,sunt sigura ca a meritat tot efortul,dupa vei avea timp de relax si sa te bucuri pe deplin de sarcina...... :hug:

sincer si eu m-am mirat prima oara cand l-am simtit, am crezut ca mi se pare pentru ca stiam ca ar mai trebui sa treaca vreo saptamana doua pana sa-l simt, dar cand m-a lovit si a doua si a treia oara mi-am dat seama ca intradevar e bebe. Cineva mi-a spus ca e posibil sa-l simt asa de repede din cauza uterului retrovers. Dar oricare ar fi cauza ma simt extraordinar cand simt ca ma gadila in burtica ceva atunci cand ma pun seara in pat.

Maine e ziua nuntii mele, mai e un pic si trece si asta si plec in luna de miere :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 23:06 
Diva

puffy_is scrie:
pai eu pentru unghiile false am suferit gramada.....mi-a dat sangele la 9 degete:D de cum imi facea c pila aia.....toata pielea mi-a luat-o inainte si ma durut si dupa aceea.....deci nu imi mai trebie....cel ptin nu unde mi le-am facut....sper sa le pot inretine si mentine pe ale mele mari......ca in rest ma descurc si cu modele si c orice

am fost si eu la un salon cand am fost mireasa sa-mi fac manichiura...mi-am fcut manichiura cea mai scumpa ca am zis ca o data sunt mireasa si m-am lecuit...a trebuit sa stau tot cu oja pe unghi pana mi-au crescut sa scap de partea pilita ca se vedeau foarte naspa...a pilit foarte mult din ele si a pus stratul de gel permanent foarte gros...asa se vedeau foarte fain dar apoi...eu nu am treaba cu lungimea unghilor pt ca imi cresc foarte repede si sunt si foarte tari si nu mi se rup...cu oja colorata nu prea imi place...prefer lacurile incolore, manichiura french si cu diferite modele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iul 2010, 23:55 
Moderator Ghidul Miresei

buna seara :)

eu nu prea am avut neplaceri de astea pe la manichiura/pedichiura :) dar am avut neplaceri ca dupa ce am fost la manichiura sa imi rup o unghie :nlol: si a trebuit sa mi le tai de tot :,

Nico, sa ai o nunta superba! :D ...nu mai ai treaba de stai pe net? :P:P

va doresc un weekend placut fetelor! eu plec din cj weekend-ul asta, sper sa nu ne prinda furtuna pe unde mergem :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 02:11 
Diva

Multumesc fetelor pt urarile de Turcia noi avem luna de miere in 3 cred ca ma dau aia afara din aeroport cata bagaju am facut pt 8 zile da ce sa fac am cumulat tot intr-un troller mare si deja cred ca are 30 de kg :hap_w: :hap_w: :hap_w: si mai am de bagat oricum cele mai multe are juniorul si mancarica lui O:) O:) O:) abia astept am zis ca o tin pe programu copilului plaja masa somn iar plaja plimbare si somn ca sunt obositi rau .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 06:10 
Moderator Ghidul Miresei

roxisss scrie:
Multumesc fetelor pt urarile de Turcia noi avem luna de miere in 3 cred ca ma dau aia afara din aeroport cata bagaju am facut pt 8 zile da ce sa fac am cumulat tot intr-un troller mare si deja cred ca are 30 de kg :hap_w: :hap_w: :hap_w: si mai am de bagat oricum cele mai multe are juniorul si mancarica lui O:) O:) O:) abia astept am zis ca o tin pe programu copilului plaja masa somn iar plaja plimbare si somn ca sunt obositi rau .

lasa ca nu e asa mult 30 kg :)) ...si eu de obicei pun foarte jmulte bagaje cu mine oriunde ma duc...sa stiu sigur ca am de toate in caz de ceva :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 08:55 
Diva

carlita scrie:
buna seara :)

eu nu prea am avut neplaceri de astea pe la manichiura/pedichiura :) dar am avut neplaceri ca dupa ce am fost la manichiura sa imi rup o unghie :nlol: si a trebuit sa mi le tai de tot :,

Nico, sa ai o nunta superba! :D ...nu mai ai treaba de stai pe net? :P:P

va doresc un weekend placut fetelor! eu plec din cj weekend-ul asta, sper sa nu ne prinda furtuna pe unde mergem :)

multumesc pentru urari, eu am terminat treaba, macar de nunta mea sa se ocupe altcineva de ultimele pregatiri (curatenie, aranjat etc). Am dormit binisor si deja nu mai am somn. O astept pe una din surori sa vina sa ma penseze, am uitat ieri de pensat :wall: , m-am vazut azi noapte in oglinda :hap_w: Incep sa am un pic de emotii si de abia astept sa imbrac rochita. Durerea de la picior se pare ca m-a lasat :had_d: , sper sa nu inceapa dupa ce ma voi incalta in sandale. Dupa ce ma pensez, voi pleca spre ai mei, va veni coafeza sa imi aranjeze parul, nasa mea (sora mea cea mai mare ) ma va machia - avantajul de a avea multe surori :had_d:
Sper doar sa nu plang azi de emotii...

uaua.....e ziua nuntii :ncouple: :ncouple: :ncouple: si eu stau pe net! Va pup pe toate si ne "vedem" in august cand ma voi intoarce din luna de miere.

Casa de piatra si pentru restul mireselor de iulie, sa aveti o nunta superba!

:nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple: :nmarried: :ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 11:37 
Diva

neatza fetelor......da lili sunt probleme la multe saloane si de aia m-am lecuit....o singura data am fost si nu imi mai trebuie....:P eu am probleme cu unghiutzele , in sensul ca le tineam tot timpul in gura , cred ca imi era foame:D :-` , dar acuma vad ca dorinta de a avea unghii mari si frumoase m-a invatat sa scap de obiceiul asta........
nico iti doiresc sa ai o nun ta superba , ceea ce stiu sigur ca vei avea, o sa fii o printesa....Abia astept sa vad poze si distractie placuta in luna de miere.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 11:48 
Diva

nico iti doresc sa ai nunta mult visata si o luna de miere minunata!!! te astepatam inapoi cu povesti si poze......sa te distrezi mult!!! :nparty: :nmarried: :nchampagne: :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 11:51 
Diva

puffy_is scrie:
neatza fetelor......da lili sunt probleme la multe saloane si de aia m-am lecuit....o singura data am fost si nu imi mai trebuie....:P eu am probleme cu unghiutzele , in sensul ca le tineam tot timpul in gura , cred ca imi era foame:D :-` , dar acuma vad ca dorinta de a avea unghii mari si frumoase m-a invatat sa scap de obiceiul asta........
nico iti doiresc sa ai o nun ta superba , ceea ce stiu sigur ca vei avea, o sa fii o printesa....Abia astept sa vad poze si distractie placuta in luna de miere.......

eu sincer nu am probleme cu unghiile,exact ca si lily,sunt fff tari cresc repede si ff lungi(dar nu le las ff lungi ca mi se pare ca arat ca o vrajitoare :lol: ).......de mers la manichiura-pedichiura numai imi trebuie,odata si mi-a fost de ajuns(unde mai pui ca e pedichiurista socrei mele :lol: ).... acum nu ma mai pot apleca sa le fac singurica dar cum am mai spus am rugat o prietena saptamana viitoare sa mi le faca ea.....creme am si eu de masaj :rofl: ......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 13:06 
Diva

buna miresici :hug: mi-a fost dor de voi Casa de piatra celor care au avut si au azi nunta si spor la pregatiri celor de weekend-ul viitor :-*
la noi a trecut si nunta si luna de miere mai avem putin si incepem munca :-S
nunta a fost superba ceva emotii inainte de cununia civila dar apoi ne-au trecut si ne-am bucurat de nunta noastra
cu bani am iesit bine chiar ne-au ramas dupa ce am platit tot,poze am pus de facebook cand o sa am timp o sa atasez si in picasa,inca nu am pozele de fotograf dar sper sa le primim saptamana asta
Sanatate multa mamelor voastre si sa treaca cu bine peste tot
Felicitari pentru notele obtinute la licente
va pupacesc pe toate :-* si pe bebici vostri (sper sa vina si la noi cat de curand :~* )

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 13:12 
Diva

nico distractie placuta si o nunta de vis!!! concediu placut si relaxant iti ureaz :-* :flowers: %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 14:25 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
buna miresici :hug: mi-a fost dor de voi Casa de piatra celor care au avut si au azi nunta si spor la pregatiri celor de weekend-ul viitor :-*
nunta a fost superba ceva emotii inainte de cununia civila dar apoi ne-au trecut si ne-am bucurat de nunta noastra
cu bani am iesit bine chiar ne-au ramas dupa ce am platit tot,poze am pus de facebook cand o sa am timp o sa atasez si in picasa,inca nu am pozele de fotograf dar sper sa le primim saptamana asta
va pupacesc pe toate :-* si pe bebici vostri (sper sa vina si la noi cat de curand :~* )

:clap: ma bucur din suflet ca totul a iesit asa cum voi a-ti vrut.....asteptam poze in picassa ptr ca nu toate avem adresa ta pe facebook.......unde a-ti petrecut luna de miere? cum a fost?
sper din suflet sa vina un bebic mic si la voi in curand ,daca asta va doriti cu adevarat!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 14:46 
Diva

Butterflyanna26 scrie:

da chiar, vrem sa vedem poze , cum esti trecuta pe facebook? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 16:58 
Diva

ana a-ti fost tare frumosi,mi-a placut aproape tot....rochie,buchete,lumanari.......mai putin costumatia nasei care arata ca "vaduva neagra"....oribil,mie personal nu mi-a placut,nu era dupa parerea mea tinuta de nunta,atat mai putin de nase......sper sa nu te superi....am scris aici si nu pe facebook ptr ca nu vreau sa supar pe nimeni...in rest ,totul perfect :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 18:19 
Diva

elyt1000 scrie:
ana a-ti fost tare frumosi,mi-a placut aproape tot....rochie,buchete,lumanari.......mai putin costumatia nasei care arata ca "vaduva neagra"....oribil,mie personal nu mi-a placut,nu era dupa parerea mea tinuta de nunta,atat mai putin de nase......sper sa nu te superi....am scris aici si nu pe facebook ptr ca nu vreau sa supar pe nimeni...in rest ,totul perfect :hug:

:hug: nu ma supar stai linistita nici eu nu prea ma dau in vant dupa rochie neagra la nasa dar fiecare cu ce ii place
pe facebook sunt trecuta Ana-Maria Pana o sa pun si in picassa

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 20:03 
Veteran

Salutare fetelor!
:hap_w:
Casa de piatra miresicilor care au nunta astazi! :had_d: Anda, Clauditza, Manu, Nico si miresoiul Marius (imi cer scuze daca am omis pe cineva)... Va doresc tuturor numai fericire si bucurii alaturi de iubirile voastre! Sa aveti o nunta de vis si o viata de miere alaturi de cel drag!
Roxi, unde mai exact mergeti in Turcia? Si noi tot acolo vrem sa plecam in luna de miere :love:
Va pupacesc dulce! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2010, 20:55 
Diva

Doamne daca eu mai stiu pe ce lume traiesc....acu cand am citit pe ghid mi-am dat seama ca e sambata si eu nu mi-am respectat traditia de a le felicita pe toate miresicile din weekend cu toata dragostea mea !!!! Offfffffffffffffffffffffffffff
Iertare din suflet scumpele mele....azi e ziua nuntii voastre miresici de iulie....Nico,Ionela,Anda...CASA DE PIATRA si sper ca ati avut o zi superba si ca petrecerea va fi magnifica...TOT BINELE DIN LUME :napplause: :flowers: :hug: :npiano: :nmarried:
Iar maine e nunta Biancai si a Manuelei....pfffffffffffffffffffffff Dumnezeule a venit si luna miresicilor de iulie si se apropie de sfarsit :eek: :eek: :eek:
Toata fericirea din lume,sanatatea si implinirea sufleteasca alaturi de miresoii vostrii dragele mele !
O nunta de vis va doresc...din tot sulfetul :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]