Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 16:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 75  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol.V
MesajScris: 29 Ian 2008, 18:46 
Diva

Citat:

e modelul meu preferat

desi ca sa fiu sincera eu altfel il vroiam initial - piatra verde inconjurata de unele mici albe

dar cand l-am vazut mi-am dat seama ca de fapt asa il visam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 18:51 
Diva

Citat:

desi ca sa fiu sincera eu altfel il vroiam initial - piatra verde inconjurata de unele mici albe

dar cand l-am vazut mi-am dat seama ca de fapt asa il visam

eu asa l-am vrut de la inceput! asta era idealul ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 18:52 
Diva

Citat:

eu asa l-am vrut de la inceput! asta era idealul ;)

pe mine ma distreaza cristi - de atunci cand vede la cineva inel de logodna se tot uita sa nu fie mai mare, sa nu fie mai frumos...

dar pt mine e cel mai frumos din lume - e al meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 18:58 
Diva

Citat:

pe mine ma distreaza cristi - de atunci cand vede la cineva inel de logodna se tot uita sa nu fie mai mare, sa nu fie mai frumos...

dar pt mine e cel mai frumos din lume - e al meu

sigur ca da... fiecare e special in feluil lui, e al nostru, e daruit cu multa dragste si din cauza asta e si atat de frumos!:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:09 
Diva

Citat:

sigur ca da... fiecare e special in feluil lui, e al nostru, e daruit cu multa dragste si din cauza asta e si atat de frumos!:nblink:

tocmai

si nu cred ca vreuna din noi ar renunta la el pt altceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:13 
Veteran

Va zic si eu "buna dimineata", ca asa e numele topicului, si ma bag in discutie in ordinea mesajelor:
1. Ce de lume noua!!!!
2. Bine ati venit!
3. Clarut, tb obligatoriu sa folosesti si balsam si/sau zeama aia pt protectia parului. Cu siguranta o gasesti pe la un salon sau altul.
4. In leg cu inelul...e f frumos inelul vostru.
5. Si acum, ca sa spargem gheata si sa ne destindem- adica sa va amuzati pe seama mea ca sunt f pretentioasa- va spun ca eu am primit bani pt inelul de logodna...adica l-am cumparat chiar eu pt ca saracul sot stia clar ca orice ar fi cumparat as fi comentat O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:22 
Diva

Citat:
Va zic si eu "buna dimineata", ca asa e numele topicului, si ma bag in discutie in ordinea mesajelor:
1. Ce de lume noua!!!!
2. Bine ati venit!
3. Clarut, tb obligatoriu sa folosesti si balsam si/sau zeama aia pt protectia parului. Cu siguranta o gasesti pe la un salon sau altul.
5. Si acum, ca sa spargem gheata si sa ne destindem- adica sa va amuzati pe seama mea ca sunt f pretentioasa- va spun ca eu am primit bani pt inelul de logodna...adica l-am cumparat chiar eu pt ca saracul sot stia clar ca orice ar fi cumparat as fi comentat O:)

cristi s-a sfatuit cu nasa mea care se pricepe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:27 
Nou Venit

Citat:
dc a zburat cineva cu blue air, my air sau wizz air imi spune si mie ce parere are? multumesc!:-*

Buna...dupa-amiaza!

Eu nu am zburat dar tocmai citeam un articol pe hotnews despre aceste companii
Nu stiu cat de relevant este dar scria ca Blue Air, Wizz Air si Air France au platit cele mai mari amenzi pentru intarzierile din perioada 3-5 ianuarie(nu este important ca au primit amenzi ci de ce au primit amenzi). Ma rog au tot fost probleme de genul asta in ultima vreme...mi s-a parut si putin amuzant pentru ca am citit articolul la 30 de minute dupa ce am intrat pe forum si am citit mesajul tau.

O seara frumoasa va doresc la toate!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:27 
Diva

Citat:
1. Ce de lume noua!!!!
2. Bine ati venit!

buna dimi...la pranz.
Si eu am un inel asemanator cu al vostru...cumparat de sotul meu impreuna cu mine.Dupa ce a cautat cateva zile si nu a putut sa se decida, a spus sa mergem impreuna ca nu mai rezista la atatea bijuterii si nu se poate decide.
aaaaa....si mi-a spus sa nu spun la nimeni ca nu a putut sa imi aleaga singur inelul...upsssss:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:32 
Diva

Citat:

buna dimi...la pranz.
Si eu am un inel asemanator cu al vostru...cumparat de sotul meu impreuna cu mine.Dupa ce a cautat cateva zile si nu a putut sa se decida, a spus sa mergem impreuna ca nu mai rezista la atatea bijuterii si nu se poate decide.
aaaaa....si mi-a spus sa nu spun la nimeni ca nu a putut sa imi aleaga singur inelul...upsssss:~*

cristi a comandat dintr-un catalog
e funny ca nu stia ca si inelele sunt pe marimi - de aceea port inelul pe degetul mijlociu de la mana dreapta
nasa nu a crezut ca am asa degete mici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:36 
Diva

imi e somn si vreau acasa

mai sunt inca trei zile pana ma mut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:38 
Nou Venit

Citat:

buna dimi...la pranz.

Inseamna ca nu sunt singura(credeam ca sunt rea si dificila): iubitul meu mi-a cumparat un inel (nu de logodna, cadou de ziua mea), pe care nu il port decat f rar pentru ca nu imi place deloc (il mai port de dragul lui). Urmatoarea data cand mi-a cumparat inel a venit m-a luat de la serviciu si am mers impreuna...bineinteles ca am ales ceva exact asa cum mi-a placut mie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:40 
Diva

Citat:

Inseamna ca nu sunt singura(credeam ca sunt rea si dificila): iubitul meu mi-a cumparat un inel (nu de logodna, cadou de ziua mea), pe care nu il port decat f rar pentru ca nu imi place deloc (il mai port de dragul lui). Urmatoarea data cand mi-a cumparat inel a venit m-a luat de la serviciu si am mers impreuna...bineinteles ca am ales ceva exact asa cum mi-a placut mie.

pai noi le purtam

poate daca era de logodna il vedeai cu alti ochi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:54 
Nou Venit

Citat:

pai noi le purtam

poate daca era de logodna il vedeai cu alti ochi

Am vazut si eu inelul tau. Este f dragut. Sa-l porti cu placere si sa fiti fericiti impreuna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 19:57 
Diva

Citat:

Am vazut si eu inelul tau. Este f dragut. Sa-l porti cu placere si sa fiti fericiti impreuna.

important e sa nu ne certam pana la nunta

daca trecem de 11 mai e bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 20:09 
Diva

Citat:

important e sa nu ne certam pana la nunta

daca trecem de 11 mai e bine

de ce sa va certati pana la nunta?sau de ce e important sa nu te certi pana la nunta....de ce iti iei reperul asta?
cred ca trebuia sa spui..sper sa nu ne mai certam niciodata(doar sa va tachinati...:nwink:).
crezi ca dupa nunta tragi linie si nu mai conteaza ce se intampla?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 20:12 
Diva

Citat:

de ce sa va certati pana la nunta?sau de ce e important sa nu te certi pana la nunta....de ce iti iei reperul asta?
cred ca trebuia sa spui..sper sa nu ne mai certam niciodata(doar sa va tachinati...:nwink:).
crezi ca dupa nunta tragi linie si nu mai conteaza ce se intampla?

nu
dar nu ma asteptam sa fie asa greu sa organizezi o nunta
si sa cumperi un apartament
si sa faci targete
si sa impaci pe toata lumea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 20:17 
Diva

de asta si astept sa ma mut eu in alba - sa ma pot ocupa si eu de pregatiri de la fata locului, nu doar sa il trimit pe el sa faca una si alta.

si dupa nunta o sa avem iarasi timp sa stam noi doi fara sa avem de organizat, calculat, planificat... sa putem sa stam de vorba despre noi si ale noastre

plus ca va veni luna de miere :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 20:20 
Diva

si certuri majore nu am avut nici pana acum - doar din astea provocate mai mult de stresul de la servici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2008, 20:52 
Diva

Citat:
si certuri majore nu am avut nici pana acum - doar din astea provocate mai mult de stresul de la servici.

ok.Ma bucur.Am inteles....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1498 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 75  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]