clarut scrie:
si eu sunt de acord cu adina. ar tb sa cauti pe net, pe forumuri cazuri similare si vezi la ce dr s-au dus femeile alea. eu cred ca o sa reusesti dc te duci la bucuresti.
gabi, serios are legatura greutatea?! ca ar fi problematica treaba pt mine

serios ca are...eram destul de slaba cand m-am dus prima data la el in 2006 (56-57kg la 1.70) si de atunci de la prima intalnire mi-a zis ca vrea sa ma ingras 10-15 pounds...daca esti prea slaba nu produci hormonii care trebuie....ce facem noi...estrogen sau progesteron...unul din astea...

) atatia hormoni il aud zicandu-mi ca nu mai stiu care is aia buni...
el mi-a dat ex atunci gimnastele si sportivele de performanta in general...care sunt prea slabe si ca atare nici nu arata prea feminine...in sensul ca nu au sani mari etc...nu o lua in sens rau exprimarea asta acum cu feminin....dar stii sper la ce ma refer...in sensul ca se diminueaza cumva aspectul de femeie voluptoasa sa zic...chiar si pilozitatea excesiva zicea ca are o explicatie...se produc mai multi hormoni masculini in cazul asta....si tot felul de chestii care par f logice cand le auzi din gura lui dar la care nu te gandesti...
in fine...mie imi place tare mult de el si am maaaare incredere in ce imi spune el...este unul dintre cei mai buni medici in infertilitate de aici...mi-a zis cineva o data ca daca cineva ma poate face sa raman insarcinata atunci ii el

) si am ras...am zis ca acel cineva ii barbatul meu...dar se pare ca a avut nevoie de ajutor