Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 10 Sep 2010, 15:22 
Diva

ia cand i-am zis la doctorul meu de faza cu picioarele ridicate a ras de mine si m-a intrebat daca la sotul meu ii plac pozitiile mai ciudate....ca nu are nici un rost sa stau cu ele in sus....si dovada a fost ca am ramas cand m-am dat imediat jos din pat sa fug la testul resp...chiar si zisesem atunci ca sigur nu raman acum si uite ca am mai pierdut o luna...

medicul meu e doctor ginecolog-endocrinolog...si sa stii ca eu cred ca face mare diferenta...mi-a zis multe lucruri care au mare sens si la care nu te gandesti...poti sa ai probleme sa ramai si daca nu esti la greutatea potrivita....pt ca se creeaza un dezechilibru hormonal daca esti prea slab sau prea gras...mie mi-a zis sa ma mai ingras 10-15 pounds....in momentul cand am ramas gravida am avut cu 15 pounds mai mult decat la prima intalnire...

eu imi iau temperatura in fiecare dimineata ca sa stiu cand ovulez....si pe mine acum ma pune pe tratament cu Femara...la ala am raspuns

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 15:40 
Diva

Bamba scrie:
ia cand i-am zis la doctorul meu de faza cu picioarele ridicate a ras de mine si m-a intrebat daca la sotul meu ii plac pozitiile mai ciudate....ca nu are nici un rost sa stau cu ele in sus....si dovada a fost ca am ramas cand m-am dat imediat jos din pat sa fug la testul resp...chiar si zisesem atunci ca sigur nu raman acum si uite ca am mai pierdut o luna...

medicul meu e doctor ginecolog-endocrinolog...si sa stii ca eu cred ca face mare diferenta...mi-a zis multe lucruri care au mare sens si la care nu te gandesti...poti sa ai probleme sa ramai si daca nu esti la greutatea potrivita....pt ca se creeaza un dezechilibru hormonal daca esti prea slab sau prea gras...mie mi-a zis sa ma mai ingras 10-15 pounds....in momentul cand am ramas gravida am avut cu 15 pounds mai mult decat la prima intalnire...

eu imi iau temperatura in fiecare dimineata ca sa stiu cand ovulez....si pe mine acum ma pune pe tratament cu Femara...la ala am raspuns

am dat sa caut pe net si la Femara a scris ca e tratament pentru cancer la san. :eek:
la voi sa fie altceva?tu unde stai Bamba ?ca nu mai stiu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 15:44 
Diva

sincer Corina si mie mi se pare ciudat ca totul este in regula dar dupa 10 ani nu ai reusit sa ramani...eu consider ca in 10 ani imposibil sa nu fii fost si momente cand nu ai fost stresata sau cand te-ai detasat de tot si de toate si ai facut dragoste si nu copii :nlol: sau ca nu ai nimerit momentul ok...eu tot cred ca ceva nu este in regula acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 15:48 
Diva

laura_sandu scrie:
pt medici suntem doar alti pacienti , chiar daca noi privim altfel lucrurile.Nu ai de ce sa te rusinezi :)
Eu aveam o problema in timpul sarcinii ca nu o sa pot sta dezbracata sa se uite atatia oameni la mine cand nasc si speram sa nu nasc ziua , pt ca spitalul e si Centru Universitar.Am nascut noaptea.....din fericire dar cred ca si de era 100 de oameni acolo ma durea in cot de ei :lol: :lol: :lol:

:rofl: si eu am avut aceeasi problema,cum sa stea sotul meu cu mine in timpul nasteri.....eu am prins toate 3 turele la spital pe timpul nasteri si nu am avut absolut nici o treaba,puteau fi exact cum ai spus si tu 100 de persoane chiar nu-mi pasa.....dupa ce m-a cusut il intreba pe sotul meu: e bine? iti place? saracul zice : da......eu la cat de buimaca eram zic in mintea mea: asta cred ca e nebuna,ce naiba sa inteleaga sotul meu din ce face ea acolo....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 15:52 
Diva

corina sper din tot sufletul meu sa reusesti sa-ti indeplinesti dorinta,sunt sigura ca se poate,nu te lasa.....merita sa incerci,dar cum au spus si fetele....nu te gandi prea mult la asta,lasa totul sa decurga normal si sunt sigura ca trebuie sa se intample minunea.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 19:53 
Diva

corina1 scrie:
tu,dar ce sa fac daca doctorii de aici asa sunt atat de "bine" pregatiti in domeniul asta,un doctor mi-a zis sa nu disper ca exista acuma atatea metode ca nu exista sa nu raman,si eu inca nu am copii. :blink:

Corina, fara suparare dar daca nu ai gasit tu un dr bun asta nu inseamna ca nu sunt bine pregatiti! sunt dr foarte buni, cu rezultate excelente...trebuie doar sa-i cauti nu sa apelezi la mosi sau mai stiu eu ce.
spuneai ca nu ai facut niciodata un test papanicolau...orice medic care te are in evidenta iti face testul asta..asa ca nu stiu cat de bun e medicul tau.ti-am mai zis, vino la Bucuresti, fa aici investigatii si imposibil sa nu detectezi care e problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 20:00 
Diva

corina1 scrie:
am dat sa caut pe net si la Femara a scris ca e tratament pentru cancer la san. :eek:
la voi sa fie altceva?tu unde stai Bamba ?ca nu mai stiu.

asa-i ii..si eu am dat search sa vad pt ce ii si am ramas un pic uimita cand am vazut ca este prescrisa in principal pt breast cancer....dar are si alte utilizari...

Uite aici este un alt articol legat de asta care explica care e diferenta intre Clomid si Femara...eu nu am raspuns la CLomid un an de zile cat am facut tratamentul dar la Femara am raspuns dupa a 4-a luna de tratament...si in a 3-a luna de ovulatie am ramas insarcinata...

http://www.ivf1.com/letrozole-femara-infertility/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 20:36 
Diva

anidaaa scrie:

Corina, fara suparare dar daca nu ai gasit tu un dr bun asta nu inseamna ca nu sunt bine pregatiti! sunt dr foarte buni, cu rezultate excelente...trebuie doar sa-i cauti nu sa apelezi la mosi sau mai stiu eu ce.
spuneai ca nu ai facut niciodata un test papanicolau...orice medic care te are in evidenta iti face testul asta..asa ca nu stiu cat de bun e medicul tau.ti-am mai zis, vino la Bucuresti, fa aici investigatii si imposibil sa nu detectezi care e problema.

si eu sunt de acord cu adina. ar tb sa cauti pe net, pe forumuri cazuri similare si vezi la ce dr s-au dus femeile alea. eu cred ca o sa reusesti dc te duci la bucuresti.

gabi, serios are legatura greutatea?! ca ar fi problematica treaba pt mine :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 20:53 
Diva

clarut scrie:

si eu sunt de acord cu adina. ar tb sa cauti pe net, pe forumuri cazuri similare si vezi la ce dr s-au dus femeile alea. eu cred ca o sa reusesti dc te duci la bucuresti.

gabi, serios are legatura greutatea?! ca ar fi problematica treaba pt mine :wacko:

serios ca are...eram destul de slaba cand m-am dus prima data la el in 2006 (56-57kg la 1.70) si de atunci de la prima intalnire mi-a zis ca vrea sa ma ingras 10-15 pounds...daca esti prea slaba nu produci hormonii care trebuie....ce facem noi...estrogen sau progesteron...unul din astea...:)) atatia hormoni il aud zicandu-mi ca nu mai stiu care is aia buni...

el mi-a dat ex atunci gimnastele si sportivele de performanta in general...care sunt prea slabe si ca atare nici nu arata prea feminine...in sensul ca nu au sani mari etc...nu o lua in sens rau exprimarea asta acum cu feminin....dar stii sper la ce ma refer...in sensul ca se diminueaza cumva aspectul de femeie voluptoasa sa zic...chiar si pilozitatea excesiva zicea ca are o explicatie...se produc mai multi hormoni masculini in cazul asta....si tot felul de chestii care par f logice cand le auzi din gura lui dar la care nu te gandesti...

in fine...mie imi place tare mult de el si am maaaare incredere in ce imi spune el...este unul dintre cei mai buni medici in infertilitate de aici...mi-a zis cineva o data ca daca cineva ma poate face sa raman insarcinata atunci ii el :)) si am ras...am zis ca acel cineva ii barbatul meu...dar se pare ca a avut nevoie de ajutor :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 21:38 
Diva

Bamba scrie:

serios ca are...eram destul de slaba cand m-am dus prima data la el in 2006 (56-57kg la 1.70) si de atunci de la prima intalnire mi-a zis ca vrea sa ma ingras 10-15 pounds...daca esti prea slaba nu produci hormonii care trebuie....ce facem noi...estrogen sau progesteron...unul din astea...:)) atatia hormoni il aud zicandu-mi ca nu mai stiu care is aia buni...

el mi-a dat ex atunci gimnastele si sportivele de performanta in general...care sunt prea slabe si ca atare nici nu arata prea feminine...in sensul ca nu au sani mari etc...nu o lua in sens rau exprimarea asta acum cu feminin....dar stii sper la ce ma refer...in sensul ca se diminueaza cumva aspectul de femeie voluptoasa sa zic...chiar si pilozitatea excesiva zicea ca are o explicatie...se produc mai multi hormoni masculini in cazul asta....si tot felul de chestii care par f logice cand le auzi din gura lui dar la care nu te gandesti...

in fine...mie imi place tare mult de el si am maaaare incredere in ce imi spune el...este unul dintre cei mai buni medici in infertilitate de aici...mi-a zis cineva o data ca daca cineva ma poate face sa raman insarcinata atunci ii el :)) si am ras...am zis ca acel cineva ii barbatul meu...dar se pare ca a avut nevoie de ajutor :)

am inteles, n-o iau in nume de rau, stai linistita :lol:

asta cu pilozitatea o stiam si eu...da' la gimnaste credeam ca e legat de efort si ca le influenteaza dezvoltarea...ma rog :)

ti-a zis de la inceput sa te ingrasi? ma gandesc ca stie el ce zice insa nu poti verifica secretia de hormoni prin analize de sange? :unsure:

o sa vedem cum o sa fie si la mine. va tin la curent :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 21:39 
Diva

ah, si estrogen e ala de care avem nevoie. ca din cauza lui n-am putut eu lua pilule (ca au continut ridicat de estrogen si pot provoca migrene)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 21:50 
Diva

clarut scrie:

ti-a zis de la inceput sa te ingrasi? ma gandesc ca stie el ce zice insa nu poti verifica secretia de hormoni prin analize de sange? :unsure:

o sa vedem cum o sa fie si la mine. va tin la curent :wacko:

oh da...si eu de colo...dar nu vreau sa ma ingras :cry: ...la care el....pai trebuie daca vrei copii :)) n-am facut nimic special sa ma ingras ca au avut grija hormonii care i-am tot luat sa ma "ajute" sa pun pounds pe mine...dar a avut dreptate...cand am ramas insarcinata, aveam cu 15 pounds in cap mai mult decat la prima intalnire cu el

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Sep 2010, 22:18 
Diva

mai...din punctul asta de vedere eu am fost o norocoasa.Chiar nu m-am chinuit deloc, desi speram sa dureze cel putin un an pana raman insarcinata.
Si in legatura cu situatia ta , Corina si eu sunt de acord cu fetele.Cred ca medicul la care mergi nu a gasit solutia ...asa ca trebuie sa il schimbi.|Incearca si la altcineva , nu te incapatana ca e cel mai bun.
Probabil este vb de timp si de bani, dar poate cu un drum , doua de Bucuresti rezolvi problema.Eu zic ca merita sa incerci, pt ca nu te chinui de un an , doi.Dureaza de prea mult timp deja.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 10:05 
Diva

anidaaa scrie:

mai fetelor,cum sa nu fac testul papanicolau,nu stiu ce ati inteles..sigur ca-l fac o data pe an,in ultima vreme si mai des..de mamografie am zis ca nu am facut,si am mai zis,nu am fost doar la un medic,am fost si la Timisoara la cei mai buni si la Arad la aproape toti care sunt considerati medici buni...si da,am apelat si la plante,ca asi face orice sa raman,si rau nu avea cum sa-mi faca.
buna dimineata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 11:57 
Diva

Buna fetele !!!

fetelor, in doua zile am aniversarea de la nunta si nu stiu ce sa fac, cine imi da idei :D ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 12:36 
Diva

Ayrun scrie:
Buna fetele !!!

fetelor, in doua zile am aniversarea de la nunta si nu stiu ce sa fac, cine imi da idei :D ?

sa il duci pe Sabin la bunici si sa pregatesti o cina romantica :)
Eu am si uitat in 25 august ca e aniversarea nuntii :)).Ne-am amintit amandoi dupa 2 zile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 12:43 
Diva

laura_sandu scrie:
sa il duci pe Sabin la bunici si sa pregatesti o cina romantica :)
Eu am si uitat in 25 august ca e aniversarea nuntii :)).Ne-am amintit amandoi dupa 2 zile

eu n-am cum sa uit, pt ca este si aniversarea alor mei , 30 de ani de la casatorie fac :). asta cu cina imi place, dar nu sa o pregatesc eu :-` si nu acasa, mai degraba la un rest pe undeva, sabin o sa ramana oricum la bunici, ca pe zi ne vedem si cu ei sa sarbatorim impreuna, doar pe seara noi doi :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 12:54 
Diva

buna dimineata fetelor!!! cred ca dupa parerea mea cea mai buna idee este sa-l inviti la un restaurant mai select la o cina romantica...poate aranjezi ceva cu cei de la restaurant sa va faca o atmosfera mai placuta...ceva mai special...mai avem si noi un pic pana la aniversarea noastra dar la noi este mai greu ca nu am cu cine sa o las pe Erika...si daca as avea tot nu as putea ca de cand am fost plecati in concediu si am lasat-o cu mama acasa nu mai vrea sa doarma cu nimeni...sambata au avut nasii nostri botez si a trebuit sa ma duc acasa cu nu a vrut sa doarma sub nici o forma cu nimeni...sunt asa de suparata pe ea :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 12:55 
Diva

Ayrun scrie:

eu n-am cum sa uit, pt ca este si aniversarea alor mei , 30 de ani de la casatorie fac :). asta cu cina imi place, dar nu sa o pregatesc eu :-` si nu acasa, mai degraba la un rest pe undeva, sabin o sa ramana oricum la bunici, ca pe zi ne vedem si cu ei sa sarbatorim impreuna, doar pe seara noi doi :D

pai cred ca e cel mai ok sa iesiti amandoi sa va relaxati si sa depanati amintiri.si eu prefer sa ies in oras sa ma mai deconectez, dar acum parca mi-e dor sa pregatesc o cina romantica acasa.Nu am mai facut de mult timp treaba asta....Dar din pacate...eu nu am ce afce cu Alexandru.
Si cinele romantice prefer parca sa le pregatesc iarna...sa fie intuneric afara pe cand ajunge Ionut.Vara am chef de iesit cand vine acasa , nu de stat la lumina lumanarii :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2010, 12:57 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor!!! cred ca dupa parerea mea cea mai buna idee este sa-l inviti la un restaurant mai select la o cina romantica...poate aranjezi ceva cu cei de la restaurant sa va faca o atmosfera mai placuta...ceva mai special...mai avem si noi un pic pana la aniversarea noastra dar la noi este mai greu ca nu am cu cine sa o las pe Erika...si daca as avea tot nu as putea ca de cand am fost plecati in concediu si am lasat-o cu mama acasa nu mai vrea sa doarma cu nimeni...sambata au avut nasii nostri botez si a trebuit sa ma duc acasa cu nu a vrut sa doarma sub nici o forma cu nimeni...sunt asa de suparata pe ea :cry:

pai....vina e a ta, nu a ei.Poate ar trebui sa fii suparata pe tine :~*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]