Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 02:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 113  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VI
MesajScris: 16 Mar 2008, 02:56 
Diva

Citat:

buna seara, fetelor....sunt acasa!!!!!!!!!!!!!!!;anga sotul meu...care...doarme deja.:wacko::wacko::nlol::nlol:

bravo laura. stiu sentimentul..chiar daca doarme si nu e treaz, tu esti atat de fericita ca a ajuns cu bine acasa si ca il simti langa tine respirand linistit; si il poti strange in bfrate. si eu sunt exact la fel. sa aveti o duminica super faina. somn usor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 13:43 
Diva

Citat:

bravo laura. stiu sentimentul..chiar daca doarme si nu e treaz, tu esti atat de fericita ca a ajuns cu bine acasa si ca il simti langa tine respirand linistit; si il poti strange in bfrate. si eu sunt exact la fel. sa aveti o duminica super faina. somn usor

buna dimi,fetelor....eu astazi stau si lenevesc...ca doar e duminica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 14:07 
Veteran

buna dimineata

:( am pus si eu ieri o poza cu o rochie de la targ ploiesti si nici acum nu mi-au aprobat-o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 17:38 
Diva

Citat:

si la noi e zi de "casa". am fost la biserica si la cimitir, am fost la mici cumparaturi pentru pregatit mancarea, si acum stam, gatim o ciorbica si felul doi si pe urma lenevim si noi. e tare bine duminica.:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 23:09 
Diva

Citat:

A fost bine, nu?
Am lenevit si noi pana la 12. Dar apoi am plecat la cumparaturi, ne-am vazut si cu niste prieteni, am fost si la mama... si am ajuns acasa la 18.30. Offfff, duminica viitoare vreau sa stau sa lenevesc cat mai mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2008, 23:35 
Diva

Citat:
A fost bine, nu?
Am lenevit si noi pana la 12. Dar apoi am plecat la cumparaturi, ne-am vazut si cu niste prieteni, am fost si la mama... si am ajuns acasa la 18.30. Offfff, duminica viitoare vreau sa stau sa lenevesc cat mai mult!

buna seara!
ma bucur, laura ca sotul tau a aj acasa cu bine si te-ai linistit si tu...dar din pacate vine maine iar luni, nu? la mine oricum week-end-ul asta nu l-am simtit, de fapt eu l-am avut in avans joi si vineri :D
sa aveti o sapt usoara! eu sper sa fie asa si la mine si sa treaca cat mai rpd sa aj acasa la mine, la sotul meu...dar din pacate se prevede un inceput de sapt destul de greut, maine si marti voi face receptie marfa, sper sa ma descurc :D
va pupic!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 00:07 
Diva

Citat:

buna seara!
ma bucur, laura ca sotul tau a aj acasa cu bine si te-ai linistit si tu...dar din pacate vine maine iar luni, nu? la mine oricum week-end-ul asta nu l-am simtit, de fapt eu l-am avut in avans joi si vineri :D
sa aveti o sapt usoara! eu sper sa fie asa si la mine si sa treaca cat mai rpd sa aj acasa la mine, la sotul meu...dar din pacate se prevede un inceput de sapt destul de greut, maine si marti voi face receptie marfa, sper sa ma descurc :D
va pupic!

fetelor....buna seara....ai dreptate roxana:maine iar e luni.si dupa cum stiti, eu urasc lunea...din tot sufletul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 00:41 
Diva

Citat:

fetelor....buna seara....ai dreptate roxana:maine iar e luni.si dupa cum stiti, eu urasc lunea...din tot sufletul.

AAAA, nu va mai ganditi la ziua de luni si la faptul ca o urati!. Eu asa fac. Nu ma gandesc. Asta e, trebuie sa trecem peste ea. E mai simplu cand nu te gandesti... Vedem maine ce-o fi si cum ne descurcam. Si desigur ca ne vom descurca!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:03 
Diva

Citat:
AAAA, nu va mai ganditi la ziua de luni si la faptul ca o urati!. Eu asa fac. Nu ma gandesc. Asta e, trebuie sa trecem peste ea. E mai simplu cand nu te gandesti... Vedem maine ce-o fi si cum ne descurcam. Si desigur ca ne vom descurca!

asa e va trece si ziuade maine...eu una nu am prea mari pr cu lunea, dar acum am oarecare curiozitati fata de activ ce le voi desfasura maine:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:11 
Diva

Citat:

nici eu nu am neaparat o problema cu lunea, pt ca pot sa o fac sa fie sambata daca vreu....dar ma enrveaza ca nu sunt impreuna cu ionut...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:11 
Diva

fetelor, ce mai stiti de Simona? nu am mai vazut-o de ceva timp pe forum.

va pupic si somn dulce!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:17 
Diva

Citat:

va pupic si somn dulce!

somn usor.nu stiu nimic de ea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:22 
Diva

Citat:

va pupic si somn dulce!

somn usor si o lune usoara. nici mie nu-mi place lunea. si am un tricou pe care scrie I don't like mondays. si-l port in zilele de luni care-mi sunt antipatice. ar trebui sa ii facem si laurei un cadou asa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:25 
Diva

Citat:
A fost bine, nu?

asa mi-am zis si eu lunea trecuta, ca vreau ca duminica sa lenevesc. si am fost in pericol de a lucra; insa pana la urma nu am lucrat asa ca m-am bucurat de o duminica perfecta, ca in vechile noastre timpuri. iti urez si tie la fel saptamana viitoare :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 01:46 
Diva

Fetelor, am uitat sa va spun. Aseara, dat fiind ca am stat acasa, am avut timp sa ma uit si eu la galerie, ca nu mai intrasem de prin noiembrie cred, sau mai demult. Roxana si Laura, mi-au placut pozele de la nuntile voastre! Rox, mai ales cea in care zambesti, desi tu zici ca n-ai iesit bine. Si ale tale Laura din luna de miere, sunt super! O sa pun si eu , cand mai am timp cateva de la Paris, in saptamana noastra de miere anticipata. Noapte buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 02:17 
Diva

Citat:

somn usor si o lune usoara. nici mie nu-mi place lunea. si am un tricou pe care scrie I don't like mondays. si-l port in zilele de luni care-mi sunt antipatice. ar trebui sa ii facem si laurei un cadou asa :)

super ideea cu tricoul.trebuie sa imi fac si eu unul.:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 02:18 
Diva

Citat:
Fetelor, am uitat sa va spun. Aseara, dat fiind ca am stat acasa, am avut timp sa ma uit si eu la galerie, ca nu mai intrasem de prin noiembrie cred, sau mai demult. Roxana si Laura, mi-au placut pozele de la nuntile voastre! Rox, mai ales cea in care zambesti, desi tu zici ca n-ai iesit bine. Si ale tale Laura din luna de miere, sunt super! O sa pun si eu , cand mai am timp cateva de la Paris, in saptamana noastra de miere anticipata. Noapte buna!

multumesc de complimente.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 11:17 
Diva

bna dimineatza fetelor ....vreau weekend din nou :.:.:.

later edit ... uitati c am gasit app de zia de luni http://www.libertatea.ro/index.php?sect ... sid=200094

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 11:43 
Diva

Citat:
bna dimineatza fetelor ....vreau weekend din nou :.:.:.

later edit ... uitati c am gasit app de zia de luni http://www.libertatea.ro/index.php?sect ... sid=200094

Buna dimineata fetelor...
m-am intors si eu in forta:D
s-aveti o saptamana minunata:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2008, 11:48 
Veteran

buna dimineata,

urasc ziua de luni:.:.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2243 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 113  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]