Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 20 Aug 2009, 12:19 
Diva

si eu eram la limita cu avionul...adica eram in ultima saptamana in care mai puteam zbura cu acordul medicului.Si nu vreau sa ma risc.
Cu masina...o sa opresc din ora in ora...ce sa fac?prefer sa merg in concediu.Eu oricum inca mai conduc si in afara de acid noaptea, dureri de articulatii si crestere in greutate....nu am probleme..[/quote]

voi aveti avantajul ca sunteti mai aproape de granita. noi din bucuresti sa facem o zi numai pana iesim nu prea se merita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 12:34 
Diva

carlita scrie:
fetele....am si eu o intrebare :) :D

La anul este posibil sa ajungem la o nunta in Grecia, patronul de la firma la care lucreaza iubitul meu este grec si el a zis ca la anul e posibil sa faca nunta in Grecia, acasa la el ca acolo sunt toate neamurile....in fine :)

A spus ca inchide firma si baga un autobuz sa mearga toti cu familiile ....(firma are 18 oameni) un autobuz ajunge si pentru neveste, copii ce or mai avea....dar ma gandeam asa....daca mergi la o nunta la un patron cati bani se pun :?: sau nu se pun :?: :rofl:

carlita nu stiu sigur ce sa-ti zic....eu cred ca depinde si de tara,cum merge darul......in unele tarii se accepta cadouri si nu bani....la mine de ex.a fost un adevarat dezastru(dupa opinia mea)eu cu bani care i-am primit in plic de la invitatii la nunta,nici la o zi de nastere nu m-as duce.....depinde cum e traditiia in Grecia.....trebuie sa vb cu cineva care traieste acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 12:41 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
carlita nu stiu sigur ce sa-ti zic....eu cred ca depinde si de tara,cum merge darul......in unele tarii se accepta cadouri si nu bani....la mine de ex.a fost un adevarat dezastru(dupa opinia mea)eu cu bani care i-am primit in plic de la invitatii la nunta,nici la o zi de nastere nu m-as duce.....depinde cum e traditiia in Grecia.....trebuie sa vb cu cineva care traieste acolo

da, asa este....o sa intrebam oricum inainte sa mergem...eu doar ma intrebam :)) ....mai ales ca ne tine o saptamana acolo pe banii lui...(defapt la un hotel unde proprietar e unchiul lui)....mi se pare aiurea ca el sa ne plateasca la toti hotelul, drumul....etc si noi sa ii dam un 1000 Euro :) ...pentru el cred ca 1000 E e fix pix :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 12:49 
Diva

da, asa este....o sa intrebam oricum inainte sa mergem...eu doar ma intrebam :)) ....mai ales ca ne tine o saptamana acolo pe banii lui...(defapt la un hotel unde proprietar e unchiul lui)....mi se pare aiurea ca el sa ne plateasca la toti hotelul, drumul....etc si noi sa ii dam un 1000 Euro :) ...pentru el cred ca 1000 E e fix pix :rofl:[/quote]
daca el doreste ca voi sa fiti acolo....de ce nu....si chiuar vrei sa dai 1000 de euro? poate acolo nici nu se face cu bani poate doar cu daruri:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 12:54 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
daca el doreste ca voi sa fiti acolo....de ce nu....si chiuar vrei sa dai 1000 de euro? poate acolo nici nu se face cu bani poate doar cu daruri:)

eu am zis 1000 E asa...exemplu :) :D
in fine...mai este vreme :P:) ...ma gandeam si eu asa numa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 12:58 
Diva

in fine...mai este vreme :P:) ...ma gandeam si eu asa numa...[/quote]

daca nunta e cu bani si nu cu cadouri mi se pare f rezonabil cat vreti sa-i dati.
chiar daca e hotelul unchiului totusi sunt cheltuieli cu transportul, cazare, mancarea, nunta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 13:02 
Moderator Ghidul Miresei

anidaaa scrie:
in fine...mai este vreme :P:) ...ma gandeam si eu asa numa...

daca nunta e cu bani si nu cu cadouri mi se pare f rezonabil cat vreti sa-i dati.
chiar daca e hotelul unchiului totusi sunt cheltuieli cu transportul, cazare, mancarea, nunta...[/quote]

pai la noi....
daca mergi la o persoana necunoscuta (vecin, prieten nu foarte apropiat) se pun intre 500 - 800 lei
daca e o persoana foarte apropiata, un prieten foarte bun....urci cam pana la 1000 lei
la neamuri pui de la 1000 lei in sus
frati, surori....de la 2000 in sus :)

dar totusi...nu poti sa mergi la un patron cu 1000 lei :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 13:21 
Diva

[
pai la noi....
daca mergi la o persoana necunoscuta (vecin, prieten nu foarte apropiat) se pun intre 500 - 800 lei
daca e o persoana foarte apropiata, un prieten foarte bun....urci cam pana la 1000 lei
la neamuri pui de la 1000 lei in sus
frati, surori....de la 2000 in sus :)

dar totusi...nu poti sa mergi la un patron cu 1000 lei :lol:[/quote]

nu-i vorba ca-i patron ci conteaza faptul ca veti sta o saptamana in Grecia pe banii lui

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 13:27 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
nu-i vorba ca-i patron ci conteaza faptul ca veti sta o saptamana in Grecia pe banii lui

da, asa este...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 13:39 
Diva

aoleu..1000 euro :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 13:41 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
aoleu..1000 euro :wacko:

pai daca stai sa te gandesti 1000 E e putin pentru o nunta + un concediu....deoarece saptamana aia in care stam acolo e ca si un concediu, mers la plaja....vizitam una alta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 13:43 
Diva

pai daca stai sa te gandesti 1000 E e putin pentru o nunta + un concediu....deoarece saptamana aia in care stam acolo e ca si un concediu, mers la plaja....vizitam una alta :)[/quote]

aaa.asa da. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:12 
Diva

carlita scrie:

da, asa este....o sa intrebam oricum inainte sa mergem...eu doar ma intrebam :)) ....mai ales ca ne tine o saptamana acolo pe banii lui...(defapt la un hotel unde proprietar e unchiul lui)....mi se pare aiurea ca el sa ne plateasca la toti hotelul, drumul....etc si noi sa ii dam un 1000 Euro :) ...pentru el cred ca 1000 E e fix pix :rofl:

1000 de eur?.....eu sincer nu as cinsti atat.e alegerea fiecaruia cum face nunta...tu trebuie sa dai un dar decent...dar daca pt el e fix pix 1000 de eur...pt tine este la fel??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:17 
Diva

daca e patron are 2 coarne in frunte si ii creste rangul? :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:18 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
1000 de eur?.....eu sincer nu as cinsti atat.e alegerea fiecaruia cum face nunta...tu trebuie sa dai un dar decent...dar daca pt el e fix pix 1000 de eur...pt tine este la fel??

pai pentru mine nu este la fel normal :)

Dar cat ar insemna un dar decent dat de 2 persoane atunci cand li se ofera cazare si transport pentru o saptamana intreaga ? Adica voi cat ati pune? Eu aia am intrebat, cat ar trebui sa pun...nu am zis ca pun 1000 E, am dat doar un exemplu.

daca ar fi sa ma duc in concediu o saptamana....1000 E nu sunt sigura ca mi-ar ajunge :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:19 
Diva

carlita scrie:

pai daca stai sa te gandesti 1000 E e putin pentru o nunta + un concediu....deoarece saptamana aia in care stam acolo e ca si un concediu, mers la plaja....vizitam una alta :)

daca o iei asa.....da....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:23 
Diva

e tare nasol la astia care au multi bani..si sa faci un cadou si sa dai bani la nunta,botez..tot timpul sunt in dilema ce sa cumpar cand e ziua unui "banos"..de exemplu..sefa mea..are 5000 euro salar..na,fa-i cadou... :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:25 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
e tare nasol la astia care au multi bani..si sa faci un cadou si sa dai bani la nunta,botez..tot timpul sunt in dilema ce sa cumpar cand e ziua unui "banos"..de exemplu..sefa mea..are 5000 euro salar..na,fa-i cadou... :-`

eu is curioasa daca atunci cand o sa fac eu nunta si il invit va veni, si cat va pune :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:30 
Diva

corina1 scrie:

nu trebuie sa o iei asa.Un cadou nu trebuie sa fie scump ca sa placa persoanei care il primeste, chiar daca are tot ce ii ttrebuie.Eu meru fac cadouri care sa reprezinte ceva pt cel caruia il dau.si

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 14:38 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
nu trebuie sa o iei asa.Un cadou nu trebuie sa fie scump ca sa placa persoanei care il primeste, chiar daca are tot ce ii ttrebuie.Eu meru fac cadouri care sa reprezinte ceva pt cel caruia il dau.si

asa este, un cadou nu trebuie sa fie scump...dar e altceva atunci cand trebuie sa faci un cadou sau sa dai bani....sper totusi ca la nunta sa se dea cadou :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]