Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 15:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 123  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. IV
MesajScris: 22 Dec 2009, 16:38 
Moderator Ghidul Miresei

Ce spuneti de bradul asta? Va place sau nu? Si daca nu, ce nu va place la el? :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 16:41 
Diva

carlita scrie:
Ce spuneti de bradul asta? Va place sau nu? Si daca nu, ce nu va place la el? :nlol: :nlol:

mie nu imi place partea de sus..care e prea plina.si parca are mese blonde puse...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 16:47 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
mie nu imi place partea de sus..care e prea plina.si parca are mese blonde puse...

da, asta nu imi place nici mie...

ma tot uit dupa brazi ca vreau o idee noua de a pune panglica pe brad :nlol: ....defapt, e prima data cand o sa pun panglica pe brad pentru ca pana acum tot beteala am pus....sper sa arate bine ca daca nu pun tot beteala :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 16:55 
Diva

carlita scrie:

da, asta nu imi place nici mie...

ma tot uit dupa brazi ca vreau o idee noua de a pune panglica pe brad :nlol: ....defapt, e prima data cand o sa pun panglica pe brad pentru ca pana acum tot beteala am pus....sper sa arate bine ca daca nu pun tot beteala :nlol:

tu carlita...o sa iti spun ceva si nu vreau sa te superi.
Tot pui si cu rost si fara rost emoticonul ala care rade....eu stiu ca tu esti o fata vesela...dar nu mereu se potriveste cu contextul. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 16:57 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
tu carlita...o sa iti spun ceva si nu vreau sa te superi.
Tot pui si cu rost si fara rost emoticonul ala care rade....eu stiu ca tu esti o fata vesela...dar nu mereu se potriveste cu contextul. :flowers:

da, il pun pentru ca imi place foarte mult si asa m-am obisnuit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:09 
Diva

carlita scrie:

da, il pun pentru ca imi place foarte mult si asa m-am obisnuit.

pai atunci nu mai zic nimic:) :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:12 
Diva

la prima vedere mi-a placut mult bradutul dar la o privire mai atenta parca nu prea mi-a mai placut asa mult.nu stiu de ce.ornamentele sunt mai ciudatele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:14 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
pai atunci nu mai zic nimic:) :nwink:

faza este ca pe mine emoticoanele ma fac sa ma simt bine :)
iar atunci cand nu pun emoticoane clar e ceva cu mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:23 
Diva

carlita scrie:

faza este ca pe mine emoticoanele ma fac sa ma simt bine :)
iar atunci cand nu pun emoticoane clar e ceva cu mine.

a da?o sa urmaresc cu atentie atunci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:37 
Diva

si eu as fi vrut sa merg la intalnire,dar na......poate alta data.......
carlita mie nu prea imi place bradul asta ,e cu prea multa panglica, in partea de sus e ca o varza( sper sa nu te superi pe mine)....e doar o parere
fetelor am fost putin pe ultima suta de metri la cumparaturi cu masina :had_d: .......am fost tare speriata,pe cuvant.......a cam patinat masina......nu mai vreau sa incerc experienta....azi am fost curajoasa......sunt fericita ca am ajuns intreaga acasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:45 
Diva

Felicitari!eu sunt sofer de vara... :lol: de cand au inceput ninsorile nu m-am urcat la volan.in Ct zici ca e un mare patinoar :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:47 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
si eu as fi vrut sa merg la intalnire,dar na......poate alta data.......
carlita mie nu prea imi place bradul asta ,e cu prea multa panglica, in partea de sus e ca o varza( sper sa nu te superi pe mine)....e doar o parere
fetelor am fost putin pe ultima suta de metri la cumparaturi cu masina :had_d: .......am fost tare speriata,pe cuvant.......a cam patinat masina......nu mai vreau sa incerc experienta....azi am fost curajoasa......sunt fericita ca am ajuns intreaga acasa...

nu am de ce sa ma supar, sunt de acord cu tine :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:51 
Diva

bine ca ai ajuns in regula. eu am iesit cu sotul azi sa pun la posta dvd-urile si nunul parcase in drum masina si altul a trebuit sa se suie pe niste mormane de zapada ca sa treaca si tot nu a reusit. au inceput sa-l impinga unii printre care si ala care lasase masina. pana la urma i-au zgariat-o de caroseria papucului lasat acolo!!!eu cred ca-l omoram pe ala!!!!noi nu am iesit cu masina de cand e zapada ca avem cauciucuri de vara si jante cu balon mic si ne impotmolim imediat. macar nu ies sa incurc lumea aiurea.
dar in alta ordine de idei si mie mi-e frica de condus pe gheata si zapada,evit cu orice pret. taxi, pe jos...alta alternativa.

bradul e dragutz. are cam multa gateala in partea de sus. eu nu ma stresez cu bradul. nu o sa am musafiri asa de seama ca sa fie nevoie de un brad stilat, asa ca eu il fac mereu la fel de cand eram mica. :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:53 
Diva

ral_ct scrie:
Felicitari!eu sunt sofer de vara... :lol: de cand au inceput ninsorile nu m-am urcat la volan.in Ct zici ca e un mare patinoar :)

mersi,mersi......stai calma ca si eu cum am mai spus am fost speriata si nu vreu sa repet faza......vai de mine,sper sa se mai schimbe cate ceva pana vineri......chiar s-a dat drumul la circulatie pe autostrada soarelui?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:57 
Diva

madutz scrie:
bine ca ai ajuns in regula. eu am iesit cu sotul azi sa pun la posta dvd-urile si nunul parcase in drum masina si altul a trebuit sa se suie pe niste mormane de zapada ca sa treaca si tot nu a reusit. au inceput sa-l impinga unii printre care si ala care lasase masina. pana la urma i-au zgariat-o de caroseria papucului lasat acolo!!!eu cred ca-l omoram pe ala!!!!noi nu am iesit cu masina de cand e zapada ca avem cauciucuri de vara si jante cu balon mic si ne impotmolim imediat. macar nu ies sa incurc lumea aiurea.
dar in alta ordine de idei si mie mi-e frica de condus pe gheata si zapada,evit cu orice pret. taxi, pe jos...alta alternativa.

bradul e dragutz. are cam multa gateala in partea de sus. eu nu ma stresez cu bradul. nu o sa am musafiri asa de seama ca sa fie nevoie de un brad stilat, asa ca eu il fac mereu la fel de cand eram mica. :nlol:

mai unii sunt chiar fara lipsa de respect.....se gandesc numai la ei insisi.......eu sincer am vrut sa merg pe bicicleta dar sotul a spus ca strada principala e curatata bine si are incredere in mine si daca merg cu atentie nu se intampla nimic.....mie imi este teama mai mult la parcari........masina noastra are cauciucurile de iarna pe fata si daca accelerezi mai tare te fura de spate.....nu prea e placut sa te intorci cu masina.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:57 
Diva

da.noi am mers doar de la Drajna pana la Cernavoda pe autostrada.prima banda a fost ok dar cand mai trebuia sa depasim cate un tir sau alta masina care mergea incet si treceam pe banda a doua muream de frica.nu a fost bine curatata si inghetase ca lumea.cam dansa masina :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 17:59 
Diva

ral_ct scrie:
da.noi am mers doar de la Drajna pana la Cernavoda pe autostrada.prima banda a fost ok dar cand mai trebuia sa depasim cate un tir sau alta masina care mergea incet si treceam pe banda a doua muream de frica.nu a fost bine curatata si inghetase ca lumea.cam dansa masina :wacko:

mersic mult ralu....tot e bine de stiut.....sa-i spun fratelui meu ,desi cred ca s-a interesat el ce si cum.....el spunea ca de miercuri se incalzeste vremea si nu vor mai fii asa multe probleme.....acum doamne ajuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 18:00 
Diva

cred ca nu e placut...de aia nici eu nu incerc decat daca is nevoita rau. dar la noi pe langa strazile nedeszapezite corect se mai incurca circulatia si datorita nesimtitilor care opresc fix in locul in care au nevoie, nici mai la stanga ,nici mai la dreapta. asa ca-ti inchipui ce e. e si un trafic groaznic.stai cate 1 ora si ceva in conditiile in care ai sta vreo 20 de minute. ma plang de acest lucru pentru ca in orasul nostru nu e ceva obisnuit ca in bucuresti. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 18:07 
Moderator Ghidul Miresei

La noi in Cluj sunt curatate bine toate strazile, primaria si-a facut treaba asa cum trebuie...noi am schimbat toate 4 cauciucurile si nu avem nici o treaba cu ele, circulam linistiti, nu patinam...e totul ok!
Pana si la munte, am urcat pana sus de tot cu masina, fara lanturi, fara nici o problema...altii se opreau pe drum sa isi puna lanturi sau le lasau parcate mai in jos.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Dec 2009, 18:11 
Diva

chiar nu as pleca cu cauciucurile astea. cred ca e inconstienta curata.chestia la noi e ca jantele de aliaj sunt prea mari, masina e sport si cauciucurile au balon mic.daca vrem sa punem de iarna ''freaca '' sus pe aripa si trebuie schimbate si jantele. deci mai multa cheltuiala pe care momentan nu suntem fortati s-o facem. folosim masina socrilor daca e musai ca aia are mixte anvelopele si am terminat.
carlita nu ai reusit inca sa gasesti ideea potrivita de brad?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2454 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 123  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]