Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 20 Aug 2009, 14:58 
Diva

asa este, un cadou nu trebuie sa fie scump...dar e altceva atunci cand trebuie sa faci un cadou sau sa dai bani....sper totusi ca la nunta sa se dea cadou :D[/quote]

si eu sper carlita ptr tine.......cu un cadou cu siguranta scapi mai ieftin....acu depinde si de cadou.....mi se pare atat de greu sa aleg un cadou.....acum vine ziua sotului si habar nu am ce sa-i cumpar......sunt in ceata totala

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:01 
Diva

carlita scrie:
Dar cat ar insemna un dar decent dat de 2 persoane atunci cand li se ofera cazare si transport pentru o saptamana intreaga ? Adica voi cat ati pune? Eu aia am intrebat, cat ar trebui sa pun...nu am zis ca pun 1000 E, am dat doar un exemplu.

daca ar fi sa ma duc in concediu o saptamana....1000 E nu sunt sigura ca mi-ar ajunge :lol:

carlita eu nu cred ca trebuie sa socotesti cat te-ar costa o vacanta si atat sa pui....e alegerea lui sa va invite si tot alegerea lui sa va duca pe socoteala lui...putea numai sa va invite si gata...atunci tot 1000 de euro ai fi pus?....si iar nu are nici o importanta dupa parerea mea, faptul ce e sef...so what? va invita pt ca ii face lui placere sa faca chestia asta

eu cred ca 1000 de euro e mult...dar o sa o intreb pe nasa lui alexia sa vad ea ce zice...sunt greci...stiu ca la greci multe obiceiuri sunt ca la noi....inclusiv la nunti...se dau bani...dar nu am auzit-o sa vb niciodata de sume din astea...nici cand au fost la nunti la rude...

o intreb sambata si iti zic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:03 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
carlita eu nu cred ca trebuie sa socotesti cat te-ar costa o vacanta si atat sa pui....e alegerea lui sa va invite si tot alegerea lui sa va duca pe socoteala lui...putea numai sa va invite si gata...atunci tot 1000 de euro ai fi pus?....si iar nu are nici o importanta dupa parerea mea, faptul ce e sef...so what? va invita pt ca ii face lui placere sa faca chestia asta

eu cred ca 1000 de euro e mult...dar o sa o intreb pe nasa lui alexia sa vad ea ce zice...sunt greci...stiu ca la greci multe obiceiuri sunt ca la noi....inclusiv la nunti...se dau bani...dar nu am auzit-o sa vb niciodata de sume din astea...nici cand au fost la nunti la rude...

o intreb sambata si iti zic...

ok, multumesc frumos.

eu din cate am auzit stiu ca grecii sunt oameni zgarciti....sincer nu as pune nici eu 1000 E, nici macar la nunta surorii mele nu ma gandeam sa pun atat :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:05 
Diva

laura...ajungem in 4 sept la bucuresti...o sa mergem la sibiu la ai mei prima data si probabil ca in zona cluj-zalau o sa fim pe finalul sapt urmatoare...inca nu am definitivat programul ca avem de mers intr-o suta de locuri si nu prea stim cum facem inca :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:06 
Diva

carlita scrie:

ok, multumesc frumos.

eu din cate am auzit stiu ca grecii sunt oameni zgarciti....sincer nu as pune nici eu 1000 E, nici macar la nunta surorii mele nu ma gandeam sa pun atat :lol:

eh acum hai sa nu facem judecati din astea...ca nu mi se par mai zgarciti decat romanii...din potriva..

dar in alta ordine de idei....daca la nunta surorii tale nu te gandesti sa pui atat....care ii logica sa pui la nunta altcuiva atat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:07 
Diva

ok, multumesc frumos.

eu din cate am auzit stiu ca grecii sunt oameni zgarciti....sincer nu as pune nici eu 1000 E, nici macar la nunta surorii mele nu ma gandeam sa pun atat :lol:[/quote]

doamne fere.....acum hai sa nu exageram......ce 1000E......bamba are dreptate,e placerea lui sa va invite....stie cel asteapta.....si eu mi-am invitat toata familia la nunta pe cheltuiala noastra....asta nu inseamna ca am asteptat sa imi de-a inapoi ca dar de nunta cat am cheltuit cu ei.......si eu le-am oferit concediu+nunta......dar asta nu inseamna mii de euro.....stai calma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:10 
Diva

eh acum hai sa nu facem judecati din astea...ca nu mi se par mai zgarciti decat romanii...din potriva..

dar in alta ordine de idei....daca la nunta surorii tale nu te gandesti sa pui atat....care ii logica sa pui la nunta altcuiva atat?[/quote]

exact......sa vezi olandezi ce zgarcitii sunt..........afla cat se pune la o nunta in grecia,puneti si voi la fel si cu asta basta.....ce daca e sefu,ce daca va duce-ti acolo pe cheltuiala lui......trebui sa fii constient la ce te inhamii cand faci astfel de invitatii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:19 
Moderator Ghidul Miresei

Bamba...pai nu am spus nicaieri ca o sa pun 1000 E, eu am intrebat cat s-ar cuveni sa punem din moment ce ne da cazare pe o saptamana intreaga + transport. Nu am vrea sa punem nici prea putin, nici prea mult ca noi suntem oameni normali, simplii...nu patroni :P:) ...probabil daca ar da si el salarii mai mari am avea de unde sa dam 1000 E :) ....

Oricum, doar discutam...inca nu e inimic sigur, de aceea am intrebat pentru ca am aflat ca urmeaza sa faca nunta si ne-a zis ca ne duce si asa mai departe...si de aia ma gandesc cat se cuvine sa pui la o nunta de asta, daca se pun bani bineinteles :)

Eli...pai totusi, e o diferenta...una e sa iti duci familia in concediu si alta e sa iti duci angajatii in concediu :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:26 
Diva

carlita crede-ma cheltuiala e aceeasi.....si eu puteam sa imi aduc doar parintii si cu asta basta.....daca vrei sa faci asta,stii cu siguranta dinainte la ce cheltueili te poti astepta....asta am vrut sa spun......si nu te astepti sa primesti inapoi bani de la ivitatii tai.....sper sa fie adevarat,si sa se tina de cuvant...grecia e superba.....aveti ce vedea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:33 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
carlita crede-ma cheltuiala e aceeasi.....si eu puteam sa imi aduc doar parintii si cu asta basta.....daca vrei sa faci asta,stii cu siguranta dinainte la ce cheltueili te poti astepta....asta am vrut sa spun......si nu te astepti sa primesti inapoi bani de la ivitatii tai.....sper sa fie adevarat,si sa se tina de cuvant...grecia e superba.....aveti ce vedea

sper si eu sa se tina de cuvant....dar totusi, ar fi bine sa o faca peste 2 ani...ca la anul avem anuntate o multime de nunti...mai precis 4 + nunta surorii mele....si inca 2 prieteni am auzit ca fac nunta....acum sa vedem cum o sa facem :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:43 
Diva

vai de mine dar aveti o multime de nunti....dar cred ca o sa va descuracti voi...
eu astazi am fost pe drumuri....am fost la mai mutle cofetarii in care la una imi venea sa ii zic vreo doua femeii ca zicea ca o luna inainte e mult prea tarziu pt comanda.....si nici nu avea multe comenzi crek dar na...am gasit in alta parte super frumos...si nici macar nu trebuiie sa dau avans...si imi da si mostre sa pot gusta......mda....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:48 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
vai de mine dar aveti o multime de nunti....dar cred ca o sa va descuracti voi...
eu astazi am fost pe drumuri....am fost la mai mutle cofetarii in care la una imi venea sa ii zic vreo doua femeii ca zicea ca o luna inainte e mult prea tarziu pt comanda.....si nici nu avea multe comenzi crek dar na...am gasit in alta parte super frumos...si nici macar nu trebuiie sa dau avans...si imi da si mostre sa pot gusta......mda....

da....am avut si anul acesta o gramada de nunti, si inca mai avem....la anul iarasi avem destul de multe....oricum, decat sa ma duc la inmormantari, mai bine nunti....anul 2008 pentru noi a fost plin de inmormantari....6 la numar :oops:

cum de ai gasit fara sa dai avans pentru tort? ...la noi si cand mergi sa iei un tort de 2-3 kg te pune sa dai avans.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:54 
Diva

nashpa cu inmormantarile...si un coleg de al meu a murit alaltaieri am ramas socata...intr-un accident...m-a marcat ca sa zic asa.....dar .....asta este viata...
cat despre tort este un laborator....lucreaza cu sala unde facem noi nunta si platim dupa nunta la 2 sau 3 zile....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 15:57 
Moderator Ghidul Miresei

e foarte bine asa ca puteti plati dupa, ati avut multe avansuri de dat inainte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 17:36 
Diva

carlita scrie:
e foarte bine asa ca puteti plati dupa, ati avut multe avansuri de dat inainte?

nu am avut doar la sala si la muzica...atat....in rest nu dar noi am fi vrut sa dam acuma ca era as nush...oricum nu ne facem griji pentru ca ei colaboreaza cu sala unde facem noi nunta si sunt o firma mare...
fetelor eu am o intrebare......ati vazut filmul twilight?este superb si cik mai sunt inca trei parti printyre care unul apare in noiembrie...sunt si carti la ele...eu am gasit cartea online sa o downlodez dar in engleza si nu stiu chiar la perfectie...stiti cumva una dintre voi unde le pot gasi in romana?ca nu imi permit momentan sa le cumpar....pls....eu ador filmul mai ales primul si de aia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 17:39 
Diva

puffy_is scrie:
nashpa cu inmormantarile...si un coleg de al meu a murit alaltaieri am ramas socata...intr-un accident...m-a marcat ca sa zic asa.....dar .....asta este viata...
cat despre tort este un laborator....lucreaza cu sala unde facem noi nunta si platim dupa nunta la 2 sau 3 zile....

intotdeauna e un soc cand auzi de mortea cuiva......dar na,face parte din viata......super fain ca a-ti gasit sa luati tortul fara avans......si la mine la fel a fost......l-am platit dupa nunta tot.....sa stii ca te ajuta cat de cat......e bine si cu avans,ca mai scapi din cheltuieli la sfarsit,dar daca nu ai sa-l dai,e mai greu.......deci azi ai mai rezolvat ceva......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 18:03 
Diva

Bamba scrie:
laura...ajungem in 4 sept la bucuresti...o sa mergem la sibiu la ai mei prima data si probabil ca in zona cluj-zalau o sa fim pe finalul sapt urmatoare...inca nu am definitivat programul ca avem de mers intr-o suta de locuri si nu prea stim cum facem inca :(

perfect, pt ca eu in 05 sept ma intorc din concediu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Aug 2009, 20:41 
Diva

laura_sandu scrie:

perfect, pt ca eu in 05 sept ma intorc din concediu.

deal! mai vb pana atunci :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Aug 2009, 00:14 
Diva

cu siguranta:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Aug 2009, 11:43 
Diva

hei fetelor,pe unde umblati?.....inteleg ca mada are nunta azi,dar lily,amley,alina(nu te-am mai vazut de mult pe aici),oana cu ce sunteti ocupate fetele?
va doresc un week-end placut la toate......eu maine merg la aquazoo.....yupi yupi.....v-am spus ca sunt mai rau ca si copii :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]