Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 10:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 03 Mai 2010, 12:33 
Diva

laura_sandu scrie:
eu aveam impresia ca tu ai o meserie care iti permite sa traiesti bine in Romania :) :flowers:
Buna dimineata si de la mine.
Fetelor, vedeti ca v-am trimis ceva virus pe mess...ma scuzati....l-am primit si eu de la cineva. :cry: :cry: :argue: :argue: :argue:

pai am o meserie banoasa dar ...in conditiile in care dau la stat 50% din ce castig, nu prea-mi convine.
oricum nu as pleca pt bani daca ar fii ci pt civilizatia de acolo. m-am saturat de prostia, inganfarea, proasta crestere, infatuarea, parvenitismul celor din jur. sa nu mai vb si de birocratia de care ma lovesc zilnic ca deja am ajuns sa visez ca ma cert cu alea pe la ghisee. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:34 
Diva

apropo de discutia noastra:
AlexandruTocilescu (regizor): "Scrisoare către ţara mea"

Nu-mi iubesc ţara . Trebuie să fie aşa, din moment ce nu-mi vine

decît să vorbesc urît despre ea. Să-i spun vorbe grele
în fiecare oră, în fiecare dimineaţă, cînd întîrzii
cît pot de mult întîlnirea cu oamenii, locurile,
serviciile, televiziunea, pîinea, mirosurile, maşinile,
culorile, limba ei.

Am obosit de ţara asta. Am obosit de ţara în care cei
care conduc mă cred prost şi-mi spun "omul simplu, de pe stradă", omul căruia se simt datori să-i explice cum
stau treburile, într-un limbaj gîngav, analfabet, ca acela folosit de adulţii inculţi, pentru a răspunde
gîngurelilor unui bebeluş.

Am obosit de ţara în care nimic nu este ceea ce pare: un site colorat cu multe promisiuni al unei grădiniţe private e doar un paravan în spatele căruia
se află o clădire care-i adăposteşte pe preşcolari de
ploaie cît timp părinţii se află la serviciu (altfel,
educatoarele îşi roagă colegele de breaslă mai
norocoase, de la alte grădiniţe, să fure plastilină şi creioane).

Am obosit de ţara care-mi spune că orice speranţă are
rădăcini firave şi că orice opţiune sinceră, onestă
se dovedeşte a fi cretină. Am obosit ca din patru în
patru ani să aleg prost, împreună cu alte 22 de milioane de locuitori, de oricare parte a baricadei am fi. Am obosit să sper că cel care se numeşte şef de guvern sau preşedinte de ţară sau măcelar sau avocat sau cîntăreţ chiar se pricepe la ceea ce diploma, votul,
discursul spun că se pricepe.

Am obosit de ţara care mă transformă în victimă sau
complice. În victimă, fiindcă oricît de multe rele s-ar
întîmpla în ţara asta, oricît de multă corupţie ne-ar
tăia răsuflarea cu duhoarea ei, statul, legile,
funcţionărimea, judecătorii, DNA-ul, Guvernul,
Parlamentul par cu toate că există într-un univers
diafan, paralel cu al nostru, din care aruncă, din cînd
în cînd, o ocheadă către noi, să ne supravegheze. Să
ne certe că n-avem răbdare să ajungă şi la noi
bunăstarea. Să ne dojenească, cu glas de domnu'
Trandafir acrit, pentru iresponsabilitatea cu care le cerem imposibilul, în condiţiile unei moşteniri grele.

Am obosit să fiu victima statului care mă fură la
facturi, la impozite sau în justiţie, victima patronilor
care mă pot exclude din organigramă din trei ţipete şi
două semnături, victima poliţiştilor care mă roagă să
nu reclam furtul din buzunare.

Orice protest este inutil. Orice gest de solidaritate, orice iniţiativă care m-ar putea transforma în cetăţean sau concetăţean, în membru al unei comunităţi
rezidenţiale sau al unei organizaţii se fîsîie în faţa
privirilor nepăsătoare, a replicilor de tipul "c'eşti
copil" sau "mă laşi?!" sau a celor care transformă
iniţiativa în afacere profitabilă pentru ei şi
dezastruoasă pentru beneficiari. Iar renunţarea mă face complice cu cei care acceptă ca lucrurile să meargă prost, din neputinţă, din interes, din indiferenţă.
Sînt complice, prin tăcere, cu toţi impostorii,
mincinoşii, neisprăviţii, hoţii, de care depind,
într-un fel sau altul, în bătăliile mele mărunte, de zi cu zi.

Am obosit de ţara unui singur televizor, a unui singur
program în care se amestecă, de-a valma, senzuale cu
securişti nejudecaţi, brăilence cu analişti obosiţi,
discuţii lălîi despre salarii enorme, furt la factură, poliţişti beţi, judecători mituiţi, miniştri penali cu breaking news-uri împotriva cărora tot românul moţăie: învîrteli, băşcălii, ogici, ciumace, anchete de doi şi un sfert, morţi de trei parale, incesturi de patru stele.

Am obosit să aud sau să citesc comentarii lungi, strivite de ură sau înmuiate de slugărnicie, ale jurnaliştilor obosiţi din presa românească. Am obosit de vorbe grele de prostie, nesimţire, ipocrizie, inepţii, vorbe care nu mai interesează pe nimeni, vorbe caraghioase, care-i transformă pe toţi ciutacii, dumitreştii şi morarii în bufoni disperaţi ai orelor tîrzii de televiziune.

Am obosit să văd societatea civilă, care face curat în
universităţi şi alegeri, înghesuită pe liste de alegeri
europarlamentare ale unui partid majoritar. Am obosit să aud că singurul lucru pe care-l avem de opus alegerii fiicei preşedintelui în Parlamentul European este pluralul nefericit "succesuri". Am obosit să văd
susţinători sinceri ai preşedintelui, care vor salariu de
jurnalist independent. Am obosit să văd jurnalişti
independenţi care devin guvernatori interesaţi. Am obosit să-l aud pe ministrul Culturii ţinînd-o langa cu
explicaţiile despre pleaşcă şi iubire de preşedinte.

Am obosit să văd reportaje cu oameni care mănîncă din gunoaie, copii violaţi, preoţi care ţin liturghii

erotice, puştile lui Michi Şpagă(azi la putere iar), termopanele lui Adrian Năstase,casa din Mihaileanu si Udrea ,oameni care se împerechează cu oi, ţărani care tasează pămîntul cu obuze încă detonabile, pensionari care se străduiesc să prindă două porţii de sarmale de 1 Decembrie, ţigănci care-şi arată popoul poliţiştilor, şoferi beţi, criminali filmaţi în circade poliţie, înmormîntări în direct,sicrie fotografiate cu mobilul, ştiri animate despre ficatul de 20 de kilograme al unui cîntăreţ, oameni urcaţi pe cruci ca să vadă mai bine groapa, cozile isterice de Sfînta Cuvioasa Paraschieva şi de Izvorul Tămăduirii,

proteste pe marginea balconului sau a macaralei şi comentariile profesioniştilor care încep cu: "Ce efect poate să aibă violul asupra unei fetiţe de 12 ani?".

Mă obosesc " profesioniştii "televiziunilor, chiar şi fără comentarii.
Fiindcă sînt aceiaşi. Şi apar des. Foarte des. În ţara
asta nu mai există un psiholog cumsecade, un profesor
eminent, un cîntăreţ talentat, un analist respectabil, un
preot cu har, un poet înzestrat: toţi devin vedete şi,
în clipa imediat următoare, descoperă că au văzut idei.
Despre orice altceva decît meseria pe care altfel ar fi
putut s-o practice onest şi din care să aibă un venit regulat.

Mă obosesc emisiunile care-mi promit că vor dezbate
soluţiile anti-criză şi în care invitaţi şi moderatori
ajung să vorbească despre beregate, prostănaci,
caraghioşi, şobolani rozalii, lupta dintre fata preşedintelui şi intelectuali, despre insinuările cutărui senator, despre sforăitul din Parlament al nu ştiu cărui deputat, despre nepoate de senatoare care sînt de fapt amante de miniştri. Am obosit să văd feţe lungi de jurnalişti care anunţă, cu acelaşi ton grav, de început de apocalipsă, şi că se măresc facturile, şi că s-a dus dracului rapiţa în Alexandria , şi că Mutu are tendonul rupt. Sau că nu-l mai are deloc. Am obosit să aud de mitică-de-la-ligă, naşu-sandu, meme-stoica, galactici, jucători-titraţi, distracţie-pe- cinste.

Am obosit să ştiu că din atîtea cazuri de malpraxis în
medicină, un singur doctor a fost condamnat pentru viol.
Mă oboseşte Mihaela Rădulescu, şi cei care o combat, şi cei care o apără. Mă oboseşte oricine comentează un film, o carte, un spectacol, mai departe de rude, prieteni sau părinţi, fără să poată arăta vreun act, o diplomă, care să-i confere acest drept. Am obosit să mă tot întreb cine este cel sau cea care apare pe prima pagină a tuturor ziarelor, fără să reuşesc să-mi amintesc vreo ispravă, bună, rea, dar în orice caz extra-ordinară, care să merite măcar efortul scanării fotografiei lor.

Am obosit să văd că patroni de firme de salubrizare îşi dau cu părerea despre expoziţii de artă, că pe Wikipedia Mircea Badea este actor român, că Monica Tatoiu are răspuns pentru orice - de la încălzirea globală, la cum nu trebuie să renunţi la speranţa de a avea orgasm. Am obosit ca, la douăzeci de ani de la Revoluţie ,
să-i înjur tot pe Iliescu, Năstase, Văcăroiu, Şerban Mihăilescu, Viorel Hrebenciuc, Talpeş, Mitrea, Vadim Tudor, Voiculescu, Adrian Păunescu etc.iar cei de azi la puterescapa.

Am obosit, de fapt, să nu am încredere în nimic şi nimeni.

Am obosit să scriu acest protest. Nu va folosi la nimic.
M-am gîndit, la un moment dat, să le cer
oamenilor obosiţi ca şi mine să iasă în stradă. Dar am în faţa ochilor imaginile filmate la diferite
proteste: pancarte şi lozinci analfabete, revendicări haotice şi isterice, feţe tîmpe în fundal care transmit salutări familiei, sindicalişti mîngîiaţi pe frunte de opoziţie, trecători plictisiţi şi amintiri duioase despre concediile la mare din vremea fraţilor Petreuş şi a Daciilor în rate.

Am obosit de ţara în care nu se întîmplă nimic. De ţara care m-a făcut să privesc cu lehamite drepturi la care am tînjit ani mulţi şi grei în comunism. Mie, omului simplu de pe stradă, mi-e lehamite de dreptul meu de a vota. De dreptul de a fi informat. De dreptul de a protesta. De dreptul şi obligaţia de a-mi apăra ţara . De
dreptul de a mă asocia liber în partide politice, în
sindicate, în patronate şi în alte forme de asociere. De dreptul de a avea acces la tratamente corecte în spitale.
De dreptul de a fi egal cu ceilalţi români în faţa justiţiei.

De aceea spun că nu-mi iubesc ţara . Mi-a mai rămas, totuşi, un singur drept: acela de a circula liber în străinătate. De a emigra. Poate c-a venit timpul să-l folosesc. Ştiu bine că nici acolo nu umblă cîinii cu covrigi în coadă. Sper doar ca acolo, într-o limbă străină şi pe străzi curate, să am timp să mi se facă dor de ţara mea. "

Acest articol reprezintă într-o formă concisă şi condensată exact lucrurile pe care le gândim toţi cei dezamăgiţi, declară invitatul Alexandru Tocilescu, care a mai adăugat că media românescă e vinovată pentru genocid cultural.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:38 
Diva

da. ce sa zic....corect. asa este.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:40 
Diva

http://www.cotidianul.ro/scrisoare_catr ... 09341.html
indiferent cine a scris...are dreptate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:42 
Diva

wow....cat se poate de adevarat.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:46 
Diva

laura_sandu scrie:

sincer , eu nici macar nu am luat aceasta varianta in calcul.Am si eu motive pt care as pleca , dar sunt multe lucruri care ne si leaga de tara si atunci nici macar nu am luat in calcul plecarea.
Noi suntem foarte legati de familie, Ionut a avut un necaz in familie si clar nici nu se pune problema sa plece pt ca mama lui ar fi distrusa.Ai mei sunt topiti dupa Alexandru.Cum sa plec si ei sa il vada numai in poze?
Deocamdata, de bine de rau, traim decent.Sunt alte lucruri mai importante decat banii....

e frumos din partea ta...pe de alta parte dc ti-ai dori sa pleci sunt sigura ca familia v-ar sustine. dar voi sunteti norocosi acolo la cluj...
sa stii ca nu e vorba (numai) de bani. e vorba de linistea si confortul pe care ti le ofera o tara din vest. intotdeauna o sa depinda de unde stai si ce faci. dar per total ai senzatia ca esti respectat, ca se face ceva pt tine. ca n-o sa apara un manelist care sa te scuipe pt ca i s-a parut ca te uiti nu stiu cum la el. repet, depinde in ce cartier locuiesti;)
eu asta am realizat dupa un timp. ca la inceput eram mult prea incantata de job ca sa ma mai gandesc la alte avantaje. si de fapt la inceput nu-mi doream decat sa ma intorc. dar cand m-am linistit am observat cum si eu, desi sunt extraordinar de impulsiva devin mai calma, astept, nu tip si rad atunci cand dau peste vreun tacanit...in ro lipseste respectul fata de celalalt. cred ca v-am mai spus ca observ asta si la prietenii mei care sunt acolo. nu la toti, dar din pacate la multi :( au devenit rautaciosi si nepoliticosi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:48 
Diva

anidaaa scrie:
pai am o meserie banoasa dar ...in conditiile in care dau la stat 50% din ce castig, nu prea-mi convine.
oricum nu as pleca pt bani daca ar fii ci pt civilizatia de acolo. m-am saturat de prostia, inganfarea, proasta crestere, infatuarea, parvenitismul celor din jur. sa nu mai vb si de birocratia de care ma lovesc zilnic ca deja am ajuns sa visez ca ma cert cu alea pe la ghisee. :wall:

ai rezumat bine textul pe care l-am pus eu:-)
eu nu-s de acord cu administratia...de birocratie te lovesti peste tot :( poate prin alte tari e o birocratie zambitoare insa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:58 
Diva

clarut scrie:

e frumos din partea ta...pe de alta parte dc ti-ai dori sa pleci sunt sigura ca familia v-ar sustine. dar voi sunteti norocosi acolo la cluj...
sa stii ca nu e vorba (numai) de bani. e vorba de linistea si confortul pe care ti le ofera o tara din vest. intotdeauna o sa depinda de unde stai si ce faci. dar per total ai senzatia ca esti respectat, ca se face ceva pt tine. ca n-o sa apara un manelist care sa te scuipe pt ca i s-a parut ca te uiti nu stiu cum la el. repet, depinde in ce cartier locuiesti;)
eu asta am realizat dupa un timp. ca la inceput eram mult prea incantata de job ca sa ma mai gandesc la alte avantaje. si de fapt la inceput nu-mi doream decat sa ma intorc. dar cand m-am linistit am observat cum si eu, desi sunt extraordinar de impulsiva devin mai calma, astept, nu tip si rad atunci cand dau peste vreun tacanit...in ro lipseste respectul fata de celalalt. cred ca v-am mai spus ca observ asta si la prietenii mei care sunt acolo. nu la toti, dar din pacate la multi :( au devenit rautaciosi si nepoliticosi...

eu sincer cred ca ar trebui sa vii cateva zile si in Cluj cand ajungi in Romania.Poate nu e ca in Vest, dar oamenii sunt civilizati, nu te scuipa si nu te calca nimeni in picioare.Nu strigam nu injuram(des), ne zambim pe strada si ne salutam daca suntem vecini de bloc.
Si daca te uiti la stiri, toate nebuniile se intampla in Molodova , Craiova sau Galati(fara suparare fetelor) si in Bucuresti unde s-pau adunat toate natiile.Sau in Borsa :lol:
Probabil daca nu as locui in zona aceasta, as vrea si eu sa plec pt ca m-am saturat de oameni nesimtiti.Dar chiar nu am in jurul meu oameni naspa.Traiesc intr0un mediu in care nu mi-e frica sa creasca si copilul meu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 13:24 
Diva

[all:[/quote]

ai rezumat bine textul pe care l-am pus eu:-)
eu nu-s de acord cu administratia...de birocratie te lovesti peste tot :( poate prin alte tari e o birocratie zambitoare insa...[/quote]

eu ca sa scot o dovada cum ca am vandut un autoturism acum 4 ani ( pt care am platit taxe pana anul acesta) a trebuit sa trec la 4 ghisee. la unul am luat cererea, la altul mi s-a pus stampila pe cerere, la altul am trecut sa o semneze si in final doamna de la ultimul ghiseu unde trebuia sa depun acea nenorocita de cerere nu era...am uitat sa precizez...era Sf. Gheorghe si toate se adunasera la o sindrofie. lumea astepta ca proasta la coada si toate erau stranse la mancare...nimeni nu zicea nimc. cand am inceput sa vb tare sa le spun ca este nesimtire ce fac ele...nimeni nu a zis nimic. doar doamna respectiva a catadicsit sa vina ca sa-mi ia cererea.
apropo credeti ca s-a rezolvat? ei bine...nu. au pierdut-o si a trebuit sa fac alta.
asa ca nu-mi spune ca peste tot e lafel...cel putin refuz sa cred asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 13:31 
Diva

anidaaa scrie:

eu ca sa scot o dovada cum ca am vandut un autoturism acum 4 ani ( pt care am platit taxe pana anul acesta) a trebuit sa trec la 4 ghisee. la unul am luat cererea, la altul mi s-a pus stampila pe cerere, la altul am trecut sa o semneze si in final doamna de la ultimul ghiseu unde trebuia sa depun acea nenorocita de cerere nu era...am uitat sa precizez...era Sf. Gheorghe si toate se adunasera la o sindrofie. lumea astepta ca proasta la coada si toate erau stranse la mancare...nimeni nu zicea nimc. cand am inceput sa vb tare sa le spun ca este nesimtire ce fac ele...nimeni nu a zis nimic. doar doamna respectiva a catadicsit sa vina ca sa-mi ia cererea.
apropo credeti ca s-a rezolvat? ei bine...nu. au pierdut-o si a trebuit sa fac alta.

ca si exemplu similar, ionut a umblat de cand am nascut de mai multe ori la primarie pt dosarul de indemnizatie.Chiar daca e multa lume nu sta mai mult de 30 de minute niciodata....E adevarat ca dureaza 3 luni pana primesc banii, dar asta nu are nici o legatura cu ele.
Normal, sunt si lenese si nesimtite....dar nu e o stare generala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 14:16 
Diva

clarut scrie:
nostri se scrie cu un i ;)

Clarut, stiu si eu ca se scrie cu un singur i, daca greseam gramatical la fiecare postare mai ziceam sa ma atentionezi, dar asa, nu ai dc

stiu ca ai o problema cu chestia asta , dar nu e cazul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 14:25 
Diva

laura_sandu scrie:
Noi suntem foarte legati de familie, Ionut a avut un necaz in familie si clar nici nu se pune problema sa plece pt ca mama lui ar fi distrusa.Ai mei sunt topiti dupa Alexandru.Cum sa plec si ei sa il vada numai in poze?
Deocamdata, de bine de rau, traim decent.Sunt alte lucruri mai importante decat banii....

nu stiu exact ce sa inteleg din ce ai spus tu aici, nu plec pentru bani daca asta ai inteles, nu toata lumea pleaca din cauza banilor, plus de asta si noi ne iubim familiile, iar ei ne sustin 100% cu plecarea. da, nimic de spus, traim decent, nu pot spune ca ne lipseste ceva,silviu castiga destul de bine si pe langa mai are si cateva firmulite acasa, eu sunt destul de multumita ca iau indemnizatia cu 10 mai putin de plafonul maxim, magazinasul merge bine, terenurile stau pe loc atat, nu asta este problema, dar vreau alt mediu pt copiii mei, nu tigania din aceasta tara

si cine nu este de acord cu plecarea, sa nu plece, sa stea acasa, eu nu trebuie sa ma justific in fata nimanui pt actiunile mele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 14:36 
Diva

Ayrun scrie:

nu stiu exact ce sa inteleg din ce ai spus tu aici, nu plec pentru bani daca asta ai inteles, nu toata lumea pleaca din cauza banilor, plus de asta si noi ne iubim familiile, iar ei ne sustin 100% cu plecarea. da, nimic de spus, traim decent, nu pot spune ca ne lipseste ceva,silviu castiga destul de bine si pe langa mai are si cateva firmulite acasa, eu sunt destul de multumita ca iau indemnizatia cu 10 mai putin de plafonul maxim, magazinasul merge bine, terenurile stau pe loc atat, nu asta este problema, dar vreau alt mediu pt copiii mei, nu tigania din aceasta tara

si cine nu este de acord cu plecarea, sa nu plece, sa stea acasa, eu nu trebuie sa ma justific in fata nimanui pt actiunile mele

Anca, concluzia cu banii era la postarea mea.Nu avea legatura cu plecarea ta.,

Cu plecarea tineretului din tara eu nu sunt de acord in general.Se stie cred ca pe ghid ca eu nu sunt fan plecari din tara si incurajez munca in Romania.Dar, evident fiecare face ce doreste.Suntem aici sa discutam si sa ne spunem parerea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 14:49 
Diva

Ayrun scrie:

Clarut, stiu si eu ca se scrie cu un singur i, daca greseam gramatical la fiecare postare mai ziceam sa ma atentionezi, dar asa, nu ai dc

stiu ca ai o problema cu chestia asta , dar nu e cazul

nu ziceai tu ca e bine sa ne corectam cand am mai corectat eu una alta la colegele de forum? :-`ai si tu greselile tale (nu multe, ce-i drept ;) ), insa nu ti le-am corectat pana acum pt ca eram sigura ca te superi, ca dovada reactia ta de acum. am observat ca ai scris si aseara si azi cu doi "i" si m-am gandit ca poate chiar nu stii, ceea ce nu-i neaparat o tragedie. dar nu-i pb, o sa ma abtin la tine pe viitor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 14:54 
Diva

anidaaa scrie:

da...asta nu cred ca se intampla peste tot...eu am dat si peste fctionare dragute...pe de alta parte n-am avut asa multe drumuri de facut pe-acolo si pp ca tu stii mai bine ce se intampla...sper doar sa evoluam si noi si sa nu mai auzim de povesti de-astea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:06 
Diva

clarut scrie:
nu ziceai tu ca e bine sa ne corectam cand am mai corectat eu una alta la colegele de forum? :-`ai si tu greselile tale (nu multe, ce-i drept ;) ), insa nu ti le-am corectat pana acum pt ca eram sigura ca te superi, ca dovada reactia ta de acum. am observat ca ai scris si aseara si azi cu doi "i" si m-am gandit ca poate chiar nu stii, ceea ce nu-i neaparat o tragedie. dar nu-i pb, o sa ma abtin la tine pe viitor...

ba da ziceam, dar acolo unde este cazul

dar ca poate am scris la repezeala te-ai gandit? in sfarsit nu stiu ce am scis si azi cu doi i, le-am scris pe fuga asta este adevarat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:27 
Diva

clarut pe mine ma poti corecta ori de cate ori vrei,eu nu ma supar deloc....si asa sunt data peste cap cu scrisul astora in olandeza,sunt sigura ca mereu manac i-uri sau le adaug cand nu e cazul.... :lol: :lol:
fetelor eu una nu m-as mai intoarce in Romania ptr nimic in lume.....imi iubesc enorm familia ca fiecare dintre noi cred,dar acum familia mea este aici si ii pot oferi copilului meu un viitor mai bun si mai stiu ca imi ajut destul de mult familia de aici,decat as fi facut-o daca locuiam acolo alaturi de ei....
cat despre birocratia in romania mare dreptate ai adina.......si mie mi s-a intamplat acelasi lucru anul trecut ptr o tampita de hartie care trebuia ridicata de la casa casatoriilor precum ca nu sunt casatorita in tara.......2 zile am alergat si am stat pe la usile lor,plus ca deschideam usa si aratam banul mai intai si dupa puteam discuta......nu ai sa vezi asa ceva aici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:31 
Diva

Ayrun scrie:

ba da ziceam, dar acolo unde este cazul

dar ca poate am scris la repezeala te-ai gandit? in sfarsit nu stiu ce am scis si azi cu doi i, le-am scris pe fuga asta este adevarat

ba da, asa m-am gandit prima oara. si asa gandesc de obicei, nu ma apuc sa corectez niciodata cand cred ca se datoreaza grabei. dar sunt unele greseli frecvente care de obicei nu sunt din neatentie...si nostrii chiar face parte din aceste greseli. dupa mine e cazul sa fie corectat...

ma rog, fiecare reactioneaza cum vrea...eu nu tin sa raspund la comentarii negative asa ca nu te supara, chiar nu a fost cu rea intentie sau pt ca am o pb...asta cu am o pb e oarecum un eufemism, credeam ca e destul de clar :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:33 
Diva

elyt1000 scrie:
clarut pe mine ma poti corecta ori de cate ori vrei,eu nu ma supar deloc....si asa sunt data peste cap cu scrisul astora in olandeza,sunt sigura ca mereu manac i-uri sau le adaug cand nu e cazul.... :lol: :lol:
fetelor eu una nu m-as mai intoarce in Romania ptr nimic in lume.....imi iubesc enorm familia ca fiecare dintre noi cred,dar acum familia mea este aici si ii pot oferi copilului meu un viitor mai bun si mai stiu ca imi ajut destul de mult familia de aici,decat as fi facut-o daca locuiam acolo alaturi de ei....
cat despre birocratia in romania mare dreptate ai adina.......si mie mi s-a intamplat acelasi lucru anul trecut ptr o tampita de hartie care trebuia ridicata de la casa casatoriilor precum ca nu sunt casatorita in tara.......2 zile am alergat si am stat pe la usile lor,plus ca deschideam usa si aratam banul mai intai si dupa puteam discuta......nu ai sa vezi asa ceva aici

asa o sa fac! chiar sa stii ca apreciez ca nu te superi niciodata...mi-ar placea sa fiu si eu asa :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:43 
Diva

clarut scrie:
asa o sa fac! chiar sa stii ca apreciez ca nu te superi niciodata...mi-ar placea sa fiu si eu asa :D

eiiiii, niciodata sa nu spui niciodata.....mai am si eu momentele mele :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]