Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 00:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 18 Mar 2009, 16:37 
Veteran

Citat:

daca vrei sa stai la plaja si sa si vizitezi, iti recomand tenerife, unde am fos in luna de miere.daca nu mi-as fi pus in cap ca nu ma duc de 2 ori in acelasi loc, cu siguranta as mai vizita insula pentru ca nu am vazut nici jumatate din obiective.
anul asta eu vreau sa merg in kenia...dar nu stiu daca ajungem

Kenia...cred ca e super...
Eu as bisa SUA anul asta. dar nu stiu cum stam cu banii. Nu pot face o calatorie de 14-15 ore pt o saptamana, nu ne obisnuim nici cu dif de fus orar ca tb sa plecam inapoi. Deci, tb sa stam macar 3 sapt+ avionul (care nu e chiar ieftin)+ bani de cheltuiala si de siguranta in cazul unei prob. Unde am merge este si ocean (deci plaja dupa pofta inimii) si mai e si oras istoric, inima sudului = Charleston. E superb. l-am vizitat o sapt anul trecut dar nu suficent. Asa ca o sa mai vedem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 16:41 
Veteran

Citat:

Kenia...cred ca e super...
Eu as bisa SUA anul asta. dar nu stiu cum stam cu banii. Nu pot face o calatorie de 14-15 ore pt o saptamana, nu ne obisnuim nici cu dif de fus orar ca tb sa plecam inapoi. Deci, tb sa stam macar 3 sapt+ avionul (care nu e chiar ieftin)+ bani de cheltuiala si de siguranta in cazul unei prob. Unde am merge este si ocean (deci plaja dupa pofta inimii) si mai e si oras istoric, inima sudului = Charleston. E superb. l-am vizitat o sapt anul trecut dar nu suficent. Asa ca o sa mai vedem.

Ne-am propus: Niagra, Marele Canion, NY si Vegas. Nu ar fi o prob cu cazarea, insa, ca avem pe unde sta. Dar cu avioanele pe teritoriul Sua...da! Pt ca sunt destul de scumpe (pt noi biletele) iar cu masina faci o viata. In concluzie o lasam pe 2010. Poate trece si criza.
In Canada ne-a invitat cineva. Nu am sta mai mult de 2 sapt, deci, am iesi mult mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 16:48 
Diva

Citat:

Ne-am propus: Niagra, Marele Canion, NY si Vegas. Nu ar fi o prob cu cazarea, insa, ca avem pe unde sta. Dar cu avioanele pe teritoriul Sua...da! Pt ca sunt destul de scumpe (pt noi biletele) iar cu masina faci o viata. In concluzie o lasam pe 2010. Poate trece si criza.
In Canada ne-a invitat cineva. Nu am sta mai mult de 2 sapt, deci, am iesi mult mai bine.

parintii mei au fost anul trecut in State, Canada si Mexic.Au stat o luna.erau asa de incantati...desi in ultima saptamana abia astetau sa ajunga acasa.
Si eu am niste prieteni in state care ma cheama in fiecare an acolo.Sincer, tot din cauza timpului nu ma tenteaza.eu mai mult de 2 saptamani nu pot sta undeva.si acolo pt 2 sapt nu merita sa merg...mai vedem.Imi pare rau ca nu am fost pe perioada facultatii.Dar nu mai pot da timpul inapoi:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 16:54 
Veteran

Citat:

parintii mei au fost anul trecut in State, Canada si Mexic.Au stat o luna.erau asa de incantati...desi in ultima saptamana abia astetau sa ajunga acasa.
Si eu am niste prieteni in state care ma cheama in fiecare an acolo.Sincer, tot din cauza timpului nu ma tenteaza.eu mai mult de 2 saptamani nu pot sta undeva.si acolo pt 2 sapt nu merita sa merg...mai vedem.Imi pare rau ca nu am fost pe perioada facultatii.Dar nu mai pot da timpul inapoi:D

Anul trecut am stat cam 4-5 sapt. si nu ne-au ajuns pt cate am facut si cate am vazut. sa stii ca merita orice efort. imi amintesc ca am fost f reticenta la plecarea noastra. mi se parea umilitoare experienta cu viza si, in plus, argumentam ca cu banii cheltuiti pe astfel de excursie mai bine vizitam Europa toata sau luam alta masina. Insa azi nu am niciun regret. Ba chiar sunt inca fff incantata de vacanta facuta, best ever.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:08 
Veteran

Citat:

Anul trecut am stat cam 4-5 sapt. si nu ne-au ajuns pt cate am facut si cate am vazut. sa stii ca merita orice efort. imi amintesc ca am fost f reticenta la plecarea noastra. mi se parea umilitoare experienta cu viza si, in plus, argumentam ca cu banii cheltuiti pe astfel de excursie mai bine vizitam Europa toata sau luam alta masina. Insa azi nu am niciun regret. Ba chiar sunt inca fff incantata de vacanta facuta, best ever.

Offff! In Buc iar ploua! Pana cand are de gand s-o mai tina asa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:11 
Diva

Citat:

nici eu nu gatesc mult.de fapt...aproape deloc, pentru ca ionut are o masa pe zi la birou si la sfarsit de saptamana mancam in oras sau la parinti.
alex, chiar iti recomand OZN-ul.Eu acum vreau sa imi cumpar ceva aparat care are mai multe vase suprapuse si se gateste la abur.nu stiu exact cum se numeste, dar iese mancarea extraordinara in el.mie imi plac mancarurile sanatoase, fara ulei, mananc mai mult fiert.poate cu aparatul acela voi gati mai des, ca de OZN m-am saturat de un an si ceva de cand gatesc in el.

si eu o sa'mi iau steamer pt gatit la aburi, am auzit si eu ca iese o mancare extraordinara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:13 
Diva

Citat:

si eu as vrea sa ajung in state, au fost niste prieteni acolo si au stat 1 luna si au spus ca a fost superb si am vazut si pozele si mi'a placut foarte mult... egiptul ar fi urmatoarea pe lista unde as vrea sa ajung

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:21 
Veteran

Citat:
si eu as vrea sa ajung in state, au fost niste prieteni acolo si au stat 1 luna si au spus ca a fost superb si am vazut si pozele si mi'a placut foarte mult... egiptul ar fi urmatoarea pe lista unde as vrea sa ajung

si mie mi-ar placea in Egipt. Imi doresc de mult sa vad piramidele. Insa ma cam ingrijoreaza conflictele din zona, atentate etc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:25 
Diva

Citat:

si eu am fost in state cand am fost studenta...sa tot fie vreo 5-6 ani de atunci...am stat doar 6 sapt desi aveam viza pe 4 luni, dar a trebuit sa vin sa-mi dau restantele:p...a fost superb,am stat in chicago , chiar pe malul lacului michigan:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:28 
Diva

Citat:

Offff! In Buc iar ploua! Pana cand are de gand s-o mai tina asa?

Alex, in ce zona esti de ploua? la mine nu ploua si e si soare :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:35 
Junior

Citat:
si eu am fost in state cand am fost studenta...sa tot fie vreo 5-6 ani de atunci...am stat doar 6 sapt desi aveam viza pe 4 luni, dar a trebuit sa vin sa-mi dau restantele:p...a fost superb,am stat in chicago , chiar pe malul lacului michigan:love:
Pentru cine vrea plaja,distractie si sa viziteze eu recomand Benidorm(Spania).Mancarea si cazarea e foarte ieftina iar un bilet de avion pana in Valencia costa intre 60 si 100 euro.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:37 
Veteran

Citat:

Chicago.....:love: Si eu am stat 3 sapt jumate din toata vacanta acolo. Langa turnul Sears au prietenii nostri apartamentul. E superb orasul!!! Iar parcul e de vis. Am fost la Navy Pier, Aquarium, Planetarium, Siers, zona aceea cu The Cloud, suburbii, parcul 6 Flags, stiu centrul pe de rost, etc

Ayrun, acum sunt in zona Piata Muncii, nu mai ploua dar e mohorat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:42 
Junior

Citat:

Chicago.....:love: Si eu am stat 3 sapt jumate din toata vacanta acolo. Langa turnul Sears au prietenii nostri apartamentul. E superb orasul!!! Iar parcul e de vis. Am fost la Navy Pier, Aquarium, Planetarium, Siers, zona aceea cu The Cloud, suburbii, parcul 6 Flags, stiu centrul pe de rost, etc

Atunci eu sunt norocoasa la mine sunt 27 grade si vad deja fetitele cu fustite pe strada.A venit primavara.:flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:43 
Diva

Citat:
Atunci eu sunt norocoasa la mine sunt 27 grade si vad deja fetitele cu fustite pe strada.A venit primavara.:flower::flower::flower:

cat??????????????de unde esti tu??????/(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:45 
Junior

Citat:
cat??????????????de unde esti tu??????/(?)
Eu sunt din Alba dar stau in Madrid aici e super cald mai rau o sa fie maine cand ajung in Rom.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:47 
Diva

Citat:
Eu sunt din Alba dar stau in Madrid aici e super cald mai rau o sa fie maine cand ajung in Rom.

aaaaaaaaa..ma si miram..ce frumos o fi acolo..ce bine de tine...vii in Romania..si cand mai pleci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:48 
Veteran

Citat:

:blink::o:o:o:o:woow::woow::woow::woow:

chiar asa? de unde esti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2009, 17:49 
Diva

Citat:

Si mie mi-a placut orasul la nebunie...daca primea si sotul meu viza, ramaneam acolo mai multi ani, dar asa...m-am intors la el:love:

Sus
Neconectat Profil  

Junior

Citat:
aaaaaaaaa..ma si miram..ce frumos o fi acolo..ce bine de tine...vii in Romania..si cand mai pleci?
Maine merg in Rom sa imi caut rochita dar tre sa ma intorc Duminica asa ca am putin timp si multe emotii.Sper sa-mi gasesc.

Sus
Neconectat Profil  

Veteran

Citat:

:blink::o:o:o:o:woow::woow::woow::woow:

chiar asa? de unde esti?

gata, am vazut

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]