vai fetele, lipseste omu un pic si gaseste condici intregi

))
flori, cate ti-ai luat!! sa fie intr-un ceas bun!!!! bravo, fetita, ai avut spor

simonica, pe tine te imbratisez, te inteleg perfect chiar daca nu ai avut niciun motiv...pur si simplu abia acum incepe mintea ta si organismul sa si doreasca sa nu faca nimic macar 2 zile, la cate ai indurat in ultima vreme. Asa ca uneori avem nevoie de stari din astea ca sa ne revenim, trebuie sa digeram dracii si nervii, au si ei rostul lor
catie, gogosi, maimmm...la mine mai greu din cauza pb mele cu fierea, pap rar gogosi

mi se apleaca dar le pap cu placere, inclusiv placintica de mere a lui buterfly, yamyyyy....!
sweet nico, ma bucur ca ai rezolvat cu bucatarul, doamne ajuta! tine minte, intotdeauna tot raul spre bine!!! m-am bucurat tare mult knd mi-ai scris ca tu lucrezi seara pe melodiile din blogul meu, mi-ai mai dat un impuls sa nu sterg blogul (de aia nu a mers zilele trecute, il stersesem si m-am chinuit azidimineata sa recuperez tot)
kekekyty, stiu ca tu esti margeluta

o sa empatizez si pe blog cu tine curand

esti o draguta si o solidara

mersic de aprecieri, nici tu nu etsi mai prejos, am vazut eu ce ochi ai

apropo, eu vreau figurina pt tort din aceea cu doi miri intr-o masinuta, ca vreau tortul in forma de bagaj

))) (apropo, unde ai vazut trandafirasii astia ca de satin? mi-au placut si mie mult!!!!!! eu clar vreau marturii d ela inceput, nu cocarde)
pe curand, fetili, ma sparg in dormitor la o leneveala mica si o carte de citit, vreau sa o termin, maine am d eumblat cu miresoiul sa pupam mamicile, nasa etc de 8 martie
seara buna tuturor, fetele!!!!!!!