buna fetelor!!!!
vad ca dezbateti de zor tema plecarii in alte tari....si cum e normal , exista pareri pro si contra...
Ayrun, daca ati luat decizia aceasta, cu siguranta ca aveti motivele voastre....va doresc multa bafta si sa va ajute Dumnezeu sa reusiti in tot ceea ce v-ati propus, o sa fie bine sunt sigura de asta si atata timp cat sunteti impreuna , voi 2 si bebele, o sa va descurcati....era o situatie mai dificila daca ati fi fost nevoiti sa lasati copilul acasa(cu asta nu sunt de acord nici in ruptul capului..ptr ca nu merita sa suferiti si voi si copilul...dar asa o sa fie super ok)
Laura....m-am amuzat cu mesajul tau, "moldova, galati ,craiova.....",(oricum galatiul tot in moldova e)..in fine ceea ce vroiam sa zic e ca eu sunt din moldova(de aceea am plecat...glumesc

) , si sa nu crezi ca de aceea am postat mesajul, ci ptr ca cred ca in fiecare oras, indiferent carei zone ii apartine , ca e moldova,oltenia,trans.....vor exista oameni care vor iesi in evidenta prin fapte mai putin ok. Cred ca depinde si de mediatizarea cazurilor , pana a se ajunge aici, de a putea cataloga o anumita zona ca fiind "rea famata". Noi nu stim daca ne vom mai intoarce in Romania,din multe motive printre care si faptul ca momentan nu cred ca as putea suporta comportamentul unora, este adevarat ca nu trebuie sa iau acasa pe nici unul dintre ei...dar totusi suntem oameni, si oriunde te invarti ai nevoie de oameni.....Sunt de parere ca acele doamne "simpatice" pe care care le intalnesti f des pe la ghisee isi urasc meseria.....sa se dedice altor meserii si sa ne lase in pace, nu sa se uite la noi de parca le-am datora ceva....