Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 14:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 17 Sep 2010, 15:29 
Diva

buna fetele va spunem si noi la pranz....
azi am fost la consult (pediatru)....avem 4170grame, 55 cm....suntem sanatoasa,crestem bine bine.....mami e ffff fericita,acum o las si noaptea sa doarma,daaaaarrrr cu lumina aprinsa ca altfel urlam rau :lol: ....va pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 15:31 
Diva

elyt1000 scrie:
azi am fost la consult (pediatru)....avem 4170grame, 55 cm....suntem sanatoasa,crestem bine bine.....mami e ffff fericita,acum o las si noaptea sa doarma,daaaaarrrr cu lumina aprinsa ca altfel urlam rau :lol: ....va pupam :hug:

crestem,crestem. :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 15:36 
Diva

elyt1000 scrie:

doarme toata noaptea, Ely?Tare cuminte fetita ta :)
Dar ...dormiti toata noaptea cu lumina aprinsa in camera?eu cred ca tb sa o obisnuiesti totusi ca noapte e noapte...si e intuneric...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 15:37 
Diva

corina1 scrie:
crestem,crestem. :clap:

trebuie....important e ca suntem sanatoasa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 16:08 
Diva

felicitari Ely :clap: ma bucur ca este bine printesa...o pupam dulcic si ii uram nulta sanatate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 16:12 
Diva

laura_sandu scrie:
doarme toata noaptea, Ely?Tare cuminte fetita ta :)
Dar ...dormiti toata noaptea cu lumina aprinsa in camera?eu cred ca tb sa o obisnuiesti totusi ca noapte e noapte...si e intuneric...

ei da.....aseara ptr prima data a dormit de la 22:00 la 2:00 si apoi s-a trezit la 6:00,dar in rest se trezea la 2:00 si numai vroia sa dorma pana la 5-6 dimineata......am avut noptii in care vroiam sa-mi smulg parul din cap si sa plang de somn sau mai bine zis de nesomn
da si dormim cu lumina aprinsa de la o veioza,cand sting lumina incepe alarma :rofl: .....si eu cred ca trebuie sa o obisnuiesc ca noaptea e noapte si e intuneric....incercam din seara asta,sunt curioasa ce iese :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 16:13 
Diva

lily scrie:
felicitari Ely :clap: ma bucur ca este bine printesa...o pupam dulcic si ii uram nulta sanatate

asemnei lily.....Erika e bine? cate kg are ea acum?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 16:18 
Diva

elyt1000 scrie:
asemnei lily.....Erika e bine? cate kg are ea acum?

Erika face bine dar a inceput sa fie cam rasfatata in ultimul timp...la 6 luni avea 7650 grame...acum nu mai stiu cat a luat dar nu mai cresc asa de repede ca in primele luni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 17:05 
Diva

lily scrie:
Erika face bine dar a inceput sa fie cam rasfatata in ultimul timp...la 6 luni avea 7650 grame...acum nu mai stiu cat a luat dar nu mai cresc asa de repede ca in primele luni

rasfatata lui mami sau a lui tati? cred ca a amandurora......pai sa stii ca radeam azi,ce ciudat cand suntem mici,bebelusi tot timpul parintii sunt interesati de greutatea copilului ,acum mari parca nu ne vine sa vb de kilograme :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 18:09 
Diva

buna,fetelor!
ely,ai si nascut...felicitari,sa-ti traiasca fetita?cum se numeste?
da..a facut si Alina(Alintosul)nunta...foarte frumos totul!
ce mai faceti?
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 18:40 
Diva

elyt1000 scrie:
rasfatata lui mami sau a lui tati? cred ca a amandurora......pai sa stii ca radeam azi,ce ciudat cand suntem mici,bebelusi tot timpul parintii sunt interesati de greutatea copilului ,acum mari parca nu ne vine sa vb de kilograme :rofl:

amandoi o rasfatam...ai dreptate Ely...acum ma mandresc cand ia 1Kg in plus dar mai tarziu cu siguranta o sa fim foarte triste amandoua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 19:48 
Diva

Buna seara!nu am mai intrat de ceva timp,noroc ca nu se scrie chiar mult,am recuperat destul de repede .Mi-ar fi placut si mie sa vad poze de la nunta Alinei.dc mai vorbiti cu ea sa ii urati casa de piatra!
Eu am ceva probleme cu calculatorul,nu reusim sa ajungem cu el la un service,noroc ca mi-a lasat o prietena laptopul.
si noi am fost la o nunta sambata,ultima pe anul acesta.O sa intru si pe facebook sa ma mai uit la poze,am vazut ca sunt multe noi dar nu am avut timp sa ma uit la ele.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 19:57 
Diva

krysstynna scrie:
buna,fetelor!
ely,ai si nascut...felicitari,sa-ti traiasca fetita?cum se numeste?
da..a facut si Alina(Alintosul)nunta...foarte frumos totul!
ce mai faceti?
va pup!

da Krys,am nascut.....fetita mea se numeste Veronique..
tu ce mai faci? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2010, 20:28 
Diva

elyt1000 scrie:
ei da.....aseara ptr prima data a dormit de la 22:00 la 2:00 si apoi s-a trezit la 6:00,dar in rest se trezea la 2:00 si numai vroia sa dorma pana la 5-6 dimineata......am avut noptii in care vroiam sa-mi smulg parul din cap si sa plang de somn sau mai bine zis de nesomn
da si dormim cu lumina aprinsa de la o veioza,cand sting lumina incepe alarma :rofl: .....si eu cred ca trebuie sa o obisnuiesc ca noaptea e noapte si e intuneric....incercam din seara asta,sunt curioasa ce iese :rofl:

Ei...Alexandru si acum se mai trezeste o data pe noapte.Cam asa ca tine aveam programul si noi la inceput.La 2 si la 6....asa a tinut pana la 6 luni .Acum e la 3-4 si la 7...uffff...pot dormi si eu mai mult :lol:
Dar cu lumina nu dormim niciodata.Nu o obisnui asa ca va dormi tot cu lumina aprinsa apoi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2010, 12:08 
Diva

laura_sandu scrie:
Ei...Alexandru si acum se mai trezeste o data pe noapte.Cam asa ca tine aveam programul si noi la inceput.La 2 si la 6....asa a tinut pana la 6 luni .Acum e la 3-4 si la 7...uffff...pot dormi si eu mai mult :lol:
Dar cu lumina nu dormim niciodata.Nu o obisnui asa ca va dormi tot cu lumina aprinsa apoi.

Buna fetele!!!
aseara s-a trezit la 2 si dupa la 6 si am dormit si toata noaptea cu lumina stinsa.....a inceput sa faca scandal la inceput cand am stins lumina dar am leganat-o putin si s-a oprit.....trebuie sa ne obisnuim....orice invat are si dezvat......parca incep sa-mi mai revin si eu la normal si sa mai arat a om......nici baie numai apuc sa fac.....ce bine ca maine vin bunicii made in Romania......abia astept yupi yupi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2010, 12:37 
Diva

elyt1000 scrie:
Buna fetele!!!
aseara s-a trezit la 2 si dupa la 6 si am dormit si toata noaptea cu lumina stinsa.....a inceput sa faca scandal la inceput cand am stins lumina dar am leganat-o putin si s-a oprit.....trebuie sa ne obisnuim....orice invat are si dezvat......parca incep sa-mi mai revin si eu la normal si sa mai arat a om......nici baie numai apuc sa fac.....ce bine ca maine vin bunicii made in Romania......abia astept yupi yupi :hug:

cred ca de fapt tie iti era frica cu lumina stinsa :))
buna dimineata, fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2010, 12:51 
Diva

laura_sandu scrie:
cred ca de fapt tie iti era frica cu lumina stinsa :))
buna dimineata, fetelor!

Buna fetele !

si noi am avut o perioada cu lumina de veghe, dar a trecut repede, se obisnuiesc

ce faceti azi fetelor ? eu , tocmai am fost invitati la ziua unui prieten diseara la un local si nu am niciun cheeeef sa merg, iar am o zi in care nu as misca un pai :D, saracu' nu e vina lui ca sunt eu asa, sper sa-mi mai treaca pana diseara:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2010, 13:05 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
Buna fetele !

si noi am avut o perioada cu lumina de veghe, dar a trecut repede, se obisnuiesc

ce faceti azi fetelor ? eu , tocmai am fost invitati la ziua unui prieten diseara la un local si nu am niciun cheeeef sa merg, iar am o zi in care nu as misca un pai :D, saracu' nu e vina lui ca sunt eu asa, sper sa-mi mai treaca pana diseara:D

Buna dimineata :flowers:

Eu acum ma duc la o prietena la o cafea pana vine Mihai de la fotbal iar apoi am de facut ceva cumparaturi pentru acasa. Deseara iesim si noi pe undeva, inca nu stim exact unde :) ...sper sa se opreasca ploaia :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2010, 13:29 
Diva

elyt1000 scrie:
Buna fetele!!!

buna fetelor!!!
ce fain Ely...insfarsit rasfat si pt tine si pt Vero cu siguranta cu bunicii acasa...o sa vina si vremuri mai bune si o sa dormiti toata noaptea dar trebuie sa mai crestem un pic...Erika doarme ne intoarsa pana pe la 5 cand incepe sa se foiasca un pic si daca nu-i bag suzeta in gura se trezeste...daca ii bag suzeta pana la 7:30-8 nu avem nici o treaba...apoi papam laptic si somn din nou pana pe la 11

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2010, 13:46 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!!
ce fain Ely...insfarsit rasfat si pt tine si pt Vero cu siguranta cu bunicii acasa...o sa vina si vremuri mai bune si o sa dormiti toata noaptea dar trebuie sa mai crestem un pic...Erika doarme ne intoarsa pana pe la 5 cand incepe sa se foiasca un pic si daca nu-i bag suzeta in gura se trezeste...daca ii bag suzeta pana la 7:30-8 nu avem nici o treaba...apoi papam laptic si somn din nou pana pe la 11

wow ce fain.....abia astept perioada asta,daca o sa se intample si la mine asa,a mea nu vrea suzeta aia deloc...o scuipa,am incercat sa i-o tin fortat in gura si se inrosise toata la fata....pur si simplu nu o vrea......
pai nu stiu cat rasfat va fi pe noi cu bunicii aici dar stiu ca ne bucuram tare mult ca vin......mama a facut saptamana trecuta o pareza faciala,sarcutza de ea,ochiul il are umflat,urechea o doare ff tare si gura o are stramba,cand vb ii ajunge pana la ureche....a stat o zi intreaga la spital in perfuzii si acum are traista de antibiotice si medicamente.....dar nu vrea sa renunte in nici un caz la calatorie si sa nu vina sa-si vada nepotica......asa ca,nu cred ca voi fi eu cea rasfatata,nici de data asta
si eu azi trebuie sa merg la cumparaturi,diseara vine prietena mea Carmelita in vizita si maine mergem la Dormund in Germania dupa parintii mei la aeroport.....si le fac surpriza,ei nu stiu ca eu merg cu sotul dupa ei....abia astept,sincer

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]