Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 11 Ian 2011, 14:48 
Diva

Ayrun scrie:

dar Ely, o poti lua cu tine , Vero e inca mica, la noi sunt cateva sali si cu spatiu de joaca(sunt supravegheati)

eu nu stiu nici o sala care sa fie cu spatiu de joaca pentru copii.Si oricum as vrea sa fie si aproape de mine.In fine......sa vina zile mai calde si ma mobilizez....sper O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:53 
Diva

curaj,Laura! cu tupeu inainte,nu? o sa arati iar ok in costum de baie la vara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:55 
Diva

mariko scrie:
curaj,Laura! cu tupeu inainte,nu? o sa arati iar ok in costum de baie la vara.

da....probabil...sper sa fie vara asta nu peste 3 veri....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 14:57 
Diva

esti super tare :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 15:22 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
eu nu stiu nici o sala care sa fie cu spatiu de joaca pentru copii.Si oricum as vrea sa fie si aproape de mine.In fine......sa vina zile mai calde si ma mobilizez....sper O:)

nici eu nu stiu nici una in cluj :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 16:40 
Diva

carlita scrie:

nici eu nu stiu nici una in cluj :)

eu stau in bucuresti, nu in cluj, :D nu? aici sunt , una este chiar f aproape de mine in herastrau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 18:05 
Diva

Ayrun scrie:

eu stau in bucuresti, nu in cluj, :D nu? aici sunt , una este chiar f aproape de mine in herastrau

ce fain! nici eu nu stiu niciuna in sb...poate ar trebuii sa ma mut in buc ca vad ca sunt mai multe facilitati :nlol: nici eu nu am cu cine sa o las pe Erika dar trebuie sa ma mobilizez si sa merg seara dupa ce vine Laurian de la servici...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 18:35 
Diva

Bună seara. Astăzi la 9.35 s-a născut Mihai. Are 3500 kg şi 53 cm. Suntem bine amândoi. Eu sunt la reanimare şi din păcate nu am cum să văd ce face bebe. L-am văzut un pic când s-a născut, i-am pupat piciorurul. Plângea cu putere. Nu are malformaţie sau cel puţin nimeni nu mi-a spus că că ar fi ceva în neregulă cu el. Sunt convinsă că e bine şi mă aşteaptă să îl ţin în braţe. Aştept şi eu cu nerăbdare să mă ridic din pat să mă duc la el. Până mâine mai e doar o noapte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 18:53 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
Bună seara. Astăzi la 9.35 s-a născut Mihai. Are 3500 kg şi 53 cm. Suntem bine amândoi. Eu sunt la reanimare şi din păcate nu am cum să văd ce face bebe. L-am văzut un pic când s-a născut, i-am pupat piciorurul. Plângea cu putere. Nu are malformaţie sau cel puţin nimeni nu mi-a spus că că ar fi ceva în neregulă cu el. Sunt convinsă că e bine şi mă aşteaptă să îl ţin în braţe. Aştept şi eu cu nerăbdare să mă ridic din pat să mă duc la el. Până mâine mai e doar o noapte

Bine ai venit pe lume Mihai !!!
Sa cresti mare si sanatos, asteptam sa vedem poze cu tine.
Multa sanatate Nico :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 18:55 
Veteran

SweetNicoleta scrie:

Felicitări, Nico !!!!! :flowers: Ai adus pe lume o minune de băiat !! :nchampagne: :ncake:
Să vă dea Dumnezeu multă sănătate, fericire şi o recuperare cât mai rapidă ! :hug:
poze, poze, poze... :clap:

bună seara, fetele :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 19:06 
Diva

Felicitarii Nico!!!! Bine ai venit pe lume Mihai!!! sa va de-a Dumnezeu multa sanatatea.....sa va bucurati multi ani impreuna....va pupacim si abia asteptam sa va cunoastem :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 19:07 
Diva

felitari Nico! bine ai venit Mihai! sa cresti mare, sanatos si cuminte! multa sanatate Nico si asteptam poze %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 19:30 
Diva

Felicitari Nico!!!! Sa va bucure vietile Mihai!!!

Eu nu inteleg mai fetelor cum nu va lasa sa vedeti copiii 24 de ore...eu as muri...mie mi-a adus-o pe Alexia dupa o ora si ceva...imediat cum am inceput sa imi simt picioarele dupa anestezie m-au mutat in camera mea in spital si acolo au adus-o si pe ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 19:35 
Diva

Grea chestia cu slabitul...Alina treaba cu abdomenul difera de la femeie la femeie...la mine de ex, in timpul sarcinii burta mi s-a dus mult in fata...adica nu m-am latit din talie, solduri cat mi s-a dus toata in fata...ca atare pielea de pe burta, din jurul buricului s-a intins fff tare...dupa nastere, cum am avut cezariana si nu am avut voie sa fac miscare 8 sapt, nu s-a mai retras complet pielea...acum dupa aproape 3 ani pielea inca nu e retrasa la forma initiala si face cute cute, daca ma aplec sau daca stau pe spate...semn ca nu e retrasa complet la ce a fost inainte...din cauza pielii, lasa loc la grasime sa se adune acolo si nu reusesc cu oricate abdomene sa il fac complet plat...eu am fost slaba si burta mi-a fost plata inainte sa ma apuc de toate tratamentele sa raman gravida, sa nasc etc...dar acum asta este

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 19:41 
Diva

Bamba scrie:
Felicitari Nico!!!! Sa va bucure vietile Mihai!!!

Eu nu inteleg mai fetelor cum nu va lasa sa vedeti copiii 24 de ore...eu as muri...mie mi-a adus-o pe Alexia dupa o ora si ceva...imediat cum am inceput sa imi simt picioarele dupa anestezie m-au mutat in camera mea in spital si acolo au adus-o si pe ea

felicitari si de la noi Nicoleta, ma bucur ca sunteti bine :flowers:

Gabi sa stii ca si eu am stat la ati 24 de ore si acum si data trecuta si abia a doua zi am vazut copiii, am avut anest generala si atunci si acum, dar chiar si asa daca ma intrebi pe mine, mi-a fost super asa , pt ca am avut timp cat de cat sa ma refac sa ma odihnesc, asa este politica aici in acest spital, cezarienele mai intai sa se refaca putin si apoi la bebei(nu ti-l aduce ci te face pe tine sa te dai jos din pat , sa faci miscare, sa ajungi la bebei), cele cu nastere nat au acces imediat la bebei
pe bune, daca a doua zi mi-l aducea in camera , cred ca o luam razna, nu eram in stare sa stii, aveam o stare avansata de nervi, nu suportam pe nimeni, hormoni, dureri, bla, bla

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 20:12 
Diva

oooo iti face anestezie totala? aici numai din aia partiala ca la apendicita...am fost treaza cand a scos-o afara cu Adi la capul meu in sala de operatie si am vazut mamarutza in secunda in care a scos-o din burta

daaa si eu in prima zi am fost pe nicaieri dar tot am vrut sa o vad, sa o analizez pe toate partile...si mie mi-a fost rau de la anestezie, am vomat etc...dar tot timpul am avut optiune sa o am in camera la mine sau sa o duc in nursery cu ceilalti bebelusi

politica si aici este sa te dai jos din pat in ziua cu operatia, la cateva ceasuri si sa bati holurile...ca cica se vindeca mai repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 20:17 
Diva

SweetNicoleta scrie:

Felicitari, Nico!Bine ca totul este in regula.Sa fie sanatos si sa creasca mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 20:26 
Diva

Bamba scrie:
oooo iti face anestezie totala? aici numai din aia partiala ca la apendicita...am fost treaza cand a scos-o afara cu Adi la capul meu in sala de operatie si am vazut mamarutza in secunda in care a scos-o din burta

daaa si eu in prima zi am fost pe nicaieri dar tot am vrut sa o vad, sa o analizez pe toate partile...si mie mi-a fost rau de la anestezie, am vomat etc...dar tot timpul am avut optiune sa o am in camera la mine sau sa o duc in nursery cu ceilalti bebelusi

politica si aici este sa te dai jos din pat in ziua cu operatia, la cateva ceasuri si sa bati holurile...ca cica se vindeca mai repede

Eu am nascut natural, si am putut sa il vad imediat ce am putut sa ma dau jos din pat, adica la vreo 3 ore de la nastere.Dar, eu nu am dormit in prima seara cu el.Am preferat sa ma odihnesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 20:32 
Diva

laura_sandu scrie:
Eu am nascut natural, si am putut sa il vad imediat ce am putut sa ma dau jos din pat, adica la vreo 3 ore de la nastere.Dar, eu nu am dormit in prima seara cu el.Am preferat sa ma odihnesc.

Noi 3 nopti am lasat-o cu ceilalti bebelusi...numai o aducea la 2-3 ore sa o hranesc...si noi am vrut sa ne odihnim...a 4-a noapte, care stiam ca e ultima, am tinut-o cu noi sa ne obisnuim cu ea si noaptea...daca urma sa plecam a doua zi acasa am vrut sa vedem cam la ce sa ne asteptam numai noi cu ea dar totusi cu asistentele in stand-by

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2011, 21:00 
Diva

Bamba scrie:

Noi 3 nopti am lasat-o cu ceilalti bebelusi...numai o aducea la 2-3 ore sa o hranesc...si noi am vrut sa ne odihnim...a 4-a noapte, care stiam ca e ultima, am tinut-o cu noi sa ne obisnuim cu ea si noaptea...daca urma sa plecam a doua zi acasa am vrut sa vedem cam la ce sa ne asteptam numai noi cu ea dar totusi cu asistentele in stand-by

pai Adi a stat cu tine la spital?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]