Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 115  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. IX
MesajScris: 14 Apr 2009, 16:36 
Diva

Citat:

eu ma abtin la asta cu batutul "oamenilor" (nu vreau sa judec conditia umana a unor infractori, mai ales ca e saptamana mare si imi fac pacate aiurea :-`).
dar da, clarut..se face intr-adevar mult tam-tam pe aceasta tema. nu stiu daca e bine, sau rau..dar poate asa mai afla si altii unele lucruri. dintr-un pct de vedere mediatizarea in exces a unor subiecte este si buna dar si daunatoare. ca orice lucru in exces, are partile lui pro si contra.

pai si becali face parte din acesti "infractori". e un hot, chiar unul mare care nu se incurca cu masini:) parerea mea e ca oricat de pacatoasa e justitia in romania nu ai niciun drept oricum te-ai numi sa iesi sa-ti faci dreptate cu pumnul...si pt o masina..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:38 
Diva

Citat:

e si tu laura..nu chiar pe toate..:p:p
dar lucrurile atat de evidente ma irita. si ma gandesc cum zicea si Adina..ca ne indreptam spre "ceva" care ne va distruge (daca se poate) si mai mult ca popor si ca tara.
dar destul cu politica asta. revenim la subiecte mai interesante :-*

mie imi place subiectul! mai ales ca am parteneri de discutie pe masura;)
da...ai dreptate, e evidenta situatia. dar e ac cu care ne confruntam de ani de zile si cu ac personaje din pacate:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:44 
Diva

Citat:

da, daca ar fi sa se calce toti pe cozi si sa ajunga pe rand la putere si sa se razbune. dar vezi tu..ca nu e cu efect lung. sunt doar lucruri de fatada, in prag de alegeri. si dupa se stinge totul. despre asta zic, sa fie justitia justitie, corecta si nu doar pe fond politic. ar trebui sa fie impartiala. dar...

de acord cu tine...apropos de prag de alegeri. am auzit (a fost andrei in ro in we) ca baselu a dat ordin sa se termine pasarela de la baneasa si autostrada soarelui pana la toamna. astept sa vad rezultatele dar ma gandeam ca ar fi bine sa avem alegeri in fiecare an:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:45 
Diva

Citat:

mie imi place subiectul! mai ales ca am parteneri de discutie pe masura;)
da...ai dreptate, e evidenta situatia. dar e ac cu care ne confruntam de ani de zile si cu ac personaje din pacate:(

problema e Clarut, asa cum spunea si daria nu ca e inchis Becali sau Penescu sau seful arbitrilor.sa ii inchida daca gresesc.
Problema, cel putin din punctul meu de vedere este circul care s-a facut asta in cazul lui Becali, si motivele ascunse pentru care l-au inchis.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:48 
Diva

Citat:
de acord cu tine...apropos de prag de alegeri. am auzit (a fost andrei in ro in we) ca baselu a dat ordin sa se termine pasarela de la baneasa si autostrada soarelui pana la toamna. astept sa vad rezultatele dar ma gandeam ca ar fi bine sa avem alegeri in fiecare an:nlol:

poate sa dea ordin sa se faca autostrada cluj-bucuresti ca tot nu il mai aleg:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:51 
Diva

Citat:

:rofl::rofl::rofl: nu termina ei autostrada pana la toamna...poate pasarela..dar nici aia nu e sigur. ce sa mai zicem de podul de la basarab..acolo imbatranim. deja pe nu stiu ce post e un titlu la o emisiune apropos de autostrazi: autostrada nepotilor. si asa e..din pacate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 16:59 
Diva

Citat:

problema e Clarut, asa cum spunea si daria nu ca e inchis Becali sau Penescu sau seful arbitrilor.sa ii inchida daca gresesc.
Problema, cel putin din punctul meu de vedere este circul care s-a facut asta in cazul lui Becali, si motivele ascunse pentru care l-au inchis.

pai da..ca simtim cum ne iau de fraieri si nici macar nu sunt cinstiti. eu atata fatarnicie ca aici nu cred ca am mai intalnit. suntem o natie de prefacuti si de ciubucari. :( pacat de noi..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:03 
Diva

Citat:

pai da..ca simtim cum ne iau de fraieri si nici macar nu sunt cinstiti. eu de atata fatarnicie ca aici nu cred ca am mai intalnit. suntem o natie de prefacuti si de ciubucari. :( pacat de noi..

ma tot intrebam zilele astea...oare de ce nu ajungem si noi sa avem un presedinte care sa fac si bine.am sperat ca macar basescu e corect, chiar daca fura , si face ceva si pentru tara.dar....din pacate e un dictator.
eu sincer nici nu sti pe cine sa aleg.vreau sa ma duc la vot...dar catre cine sa ma indrept daca nu cred in nici unul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:10 
Diva

Citat:

ma tot intrebam zilele astea...oare de ce nu ajungem si noi sa avem un presedinte care sa fac si bine.am sperat ca macar basescu e corect, chiar daca fura , si face ceva si pentru tara.dar....din pacate e un dictator.
eu sincer nici nu sti pe cine sa aleg.vreau sa ma duc la vot...dar catre cine sa ma indrept daca nu cred in nici unul?

exact gandurile astea le-am avut si eu. si mi-amintesc cat de bucuroasa am fost cand a invins la alegeri..cand era nastase pus la punct si invins..am fost fericita aproape ca atunci cand a iesit constantinescu in 96, parca. si cand colo...si-a dat arama pe fata cutra noastra aleasa. si pana acum o saptamana ziceam..unde sa mai merg la vot? pe cine..ca nu e unul care sa nu fure, care sa nu minta, care sa nu aiba scopuri ascunse. dar acum stiu pe cine pun stampila. chiar de stiu ca va avea extrem de putine voturi; dar macar stiu ca nu mi-e rusine si sila sa merg la vot, ca sa il anulez doar (inainte, la primarie cred, am pus stampila pe amandoi, pt ca nu aveam pe cine sa aleg, dar vroiam si sa-mi exercit votul nu sa fiu unul dintre sutele de mii de tineri care stau cu curu pe canapea sau in masina si nu emrg la vot). acum stiu ca merg si pun stampila pe ceva. pe o idee macar de respect si corectitudine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:19 
Diva

Citat:

exact gandurile astea le-am avut si eu. si mi-amintesc cat de bucuroasa am fost cand a invins la alegeri..cand era nastase pus la punct si invins..am fost fericita aproape ca atunci cand a iesit constantinescu in 96, parca. si cand colo...si-a dat arama pe fata cutra noastra aleasa. si pana acum o saptamana ziceam..unde sa mai merg la vot? pe cine..ca nu e unul care sa nu fure, care sa nu minta, care sa nu aiba scopuri ascunse. dar acum stiu pe cine pun stampila. chiar de stiu ca va avea extrem de putine voturi; dar macar stiu ca nu mi-e rusine si sila sa merg la vot, ca sa il anulez doar (inainte, la primarie cred, am pus stampila pe amandoi, pt ca nu aveam pe cine sa aleg, dar vroiam si sa-mi exercit votul nu sa fiu unul dintre sutele de mii de tineri care stau cu curu pe canapea sau in masina si nu emrg la vot). acum stiu ca merg si pun stampila pe ceva. pe o idee macar de respect si corectitudine.

i-am spus la Ionut cu cine vrei sa votezi zilele trecute.Si a spus ca i-ai dat o idee:D.
Eu din pacate nu sunt convinsa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:39 
Diva

Citat:

poate sa dea ordin sa se faca autostrada cluj-bucuresti ca tot nu il mai aleg:(

ati vazut emisiunea de poe realitatea cu berceanu si directorul firmei americane care face autostrada?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:46 
Diva

Citat:
pai si becali face parte din acesti "infractori". e un hot, chiar unul mare care nu se incurca cu masini:) parerea mea e ca oricat de pacatoasa e justitia in romania nu ai niciun drept oricum te-ai numi sa iesi sa-ti faci dreptate cu pumnul...si pt o masina..

si eu cred la fel dar daca tot am inceput cu becali hai atunci sa continuam cu fetele lui Basescu, ambele, cu toti care au fost in guvernarea nastase, cu actualii ministrii care si-au bagat rudele in cele mai caldute si bine platite posturi, cu patronii de la Regii care isi pusesera salarii de mii de euro, si apoi sa facem justitie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:53 
Diva

Citat:
pai tocmai, de nedreptati la nivel de cetatean care-si plateste taxele am tot auzit.:lol: in sfarsit o nedreptate la o casa mai mare. mi-as dori sa fie toti infractorii de nivel inalt judecati si aruncati in inchisoare pt tot ceea ce au facut dar dc nu se poate sper sa se calce unii pe altii pe cozi si sa li se intample cat mai mult nedreptati de genul asta! :-` ipotetic vorbind:D
mie mi se pare ca se vb de becali de parca n-ar fi gresit cu nimic...a batut totusi niste oameni...

clarut vorbesti de bataie...ai idee in ce hal sunt batuti infractorii de catre politisti? pe ei de ce nu-i mai aresteaza nimeni?
si ok daca e asa de ce nu s-au autosesizat in cazul hotilor?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 17:56 
Diva

m-am trezit si eu la spartul targului. nu mai e nimeni. ati plecat toate.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 18:06 
Diva

Citat:

si eu cred la fel dar daca tot am inceput cu becali hai atunci sa continuam cu fetele lui Basescu, ambele, cu toti care au fost in guvernarea nastase, cu actualii ministrii care si-au bagat rudele in cele mai caldute si bine platite posturi, cu patronii de la Regii care isi pusesera salarii de mii de euro, si apoi sa facem justitie.

sunt chiar multe de vorbit pe tema asta si mi-e ciuda ca suntem prea mici sa facem ceva din pacate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 18:10 
Diva

Citat:

clarut vorbesti de bataie...ai idee in ce hal sunt batuti infractorii de catre politisti? pe ei de ce nu-i mai aresteaza nimeni?
si ok daca e asa de ce nu s-au autosesizat in cazul hotilor?

cred ca nici una dintre noi nu este de acord cu ce a facut becali, si imi vine sa rad si acum cand il vad cum striga saracul cu catusele pe maini cand merge la proces :"Barabas liber si Hristos pe cruce!"El chiar crede ca e saptamana patimilor pentru el.
Dar serios acum,pentru ce atata circ?Parca traim in tara lui papura Voda.Basescu asta face ce vrea el in tara asta:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 18:15 
Diva

Citat:

sunt chiar multe de vorbit pe tema asta si mi-e ciuda ca suntem prea mici sa facem ceva din pacate.

ma uitam acum la stiri si il arata pe Sorin Oprescu:).Asta ma enerveaza cel mai tare dintre toti.Nici nu stie sa vorbeasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 18:22 
Diva

Citat:

ma uitam acum la stiri si il arata pe Sorin Oprescu:).Asta ma enerveaza cel mai tare dintre toti.Nici nu stie sa vorbeasca.

pai,numai banii ai intereseaza.eu ma mir ca aia ce nu au nici ce manca nu intra acolo peste ei sa-i termine..inca mai arata la tv cati bani cheltuie ei,ba pe telefon,ba pe benzina si mancare le da acolo..saracii..mai bine le-ar baga otrava la toti sa moara ca si sobolanii ca isi bat joc de popor.inca ei mai vorbesc de stris cureaua si sa facem economie..sa faca ei,ca ei au de unde..lumea de rand ce sa mai stranga??na,ca m-am aprins...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 18:25 
Diva

Citat:

cred ca nici una dintre noi nu este de acord cu ce a facut becali, si imi vine sa rad si acum cand il vad cum striga saracul cu catusele pe maini cand merge la proces :"Barabas liber si Hristos pe cruce!"El chiar crede ca e saptamana patimilor pentru el.
Dar serios acum,pentru ce atata circ?Parca traim in tara lui papura Voda.Basescu asta face ce vrea el in tara asta:(

da,si cand il aud cum rade pentru orice..imi vine sa sparg tv-ul.:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2009, 18:30 
Diva

Citat:

suntem mici,dar suntem multi..si impreuna am putea face ceva,dar lumea e delasata..na,bine-i si asa..bine ca nu e mai rau...stii cum e:"buturuga mica rastoarna carul mare".
eu ma mir ca inca nu e a doua revolutie..dar probabil ca nu va mai dura mult si va fi.:eek:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 115  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]